آسمان امشب
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
آسمان امشب را از این سایت دریافت کنید.
آسمان امشب
این ابزار فوق العاده زیبا و سه بعدی، وضعیت آسمان امشب را به شما نشان می دهد. برای اجرا نیاز به هیچگونه نصب برنامه جانبی و غیر ندارید. همین حالا گشتی در آسمان شب بزنید...
سایر ابزارهای نجوم ابزارهای آنلاین آسمان امشب
آسمان امشب
این افلاک نما به شکل زیبا و ساده ای وضعیت آسمان امشب (و یا هر شب دلخواه تعیین شده توسط شما) را در ساعت و تاریخ مشخص شده نمایش می دهد. محیط سه بعدی برنامه به شکلی طراحی شده که به نظر می رسد شما در فضای واقعی قرار گرفته و به آسمان می نگرید. از این رو درک محیط و یافتن صورت های فلکی برای شما به آسانی انجام خواهد پذیرفت.
راهنمای استفاده : ابتدا بر روی گزینه Start exploring که در وسط صفحه می بینید کلیک کنید. وارد محیط برنامه می شوید. حال تاریخ و زمان مورد نظر را تعیین نمایید (معمولاً به طور پیش فرض تاریخ روز انتخاب شده است) . با کلیک بر روی دکمه Location نقشه ای از جهان را می بینید. نشانگر را بر روی ایران قرار دهید. (چنانچه بر روی گزینه set my location کلیک کنید به طور خودکار محل زندگی شما بر روی نقشه انتخاب می شود) حال اگر گزینه Constellations را فعال کنید قادر به دیدن صورت های فلکی خواهید بود. همچنین گزینه Daylight وضعیت نمایش را به روشنی روز یا شب تغییر می دهد. در پایان بر روی آسمان کلیک کنید تا دکمه های موجود در صفحه ناپدید شده و به راحتی به برسی آسمان بپردازید... نشانگر موس را به آرامی بر روی محیط حرکت دهید تا بتوانید مناظر مختلف را در محیط ببینید. سپس در نقطه دلخواه دوباره بر روی نقطه ای از آسمان کلیک کنید تا صفحه از حرکت بایستد. حال با قرار دادن نشانگر موس بر روی هر یک از ستارگان و یا صورت های فلکی توضیحات مربوط به آن را نیز می توانید ببینید.سایت نجوم ایران
از سری ابزارهای کاربردی در سایت نجوم ایران
آخرین بروز رسانی ( يكشنبه, 29 مرداد 1391 ساعت 23:44 )
آسمان امشب ایران
آسمان امشب ایران
علم و فناوریمقارنه ماه و مشتری را از دست ندهید
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: مقارنه (Conjunction) یک رویداد قابل رصد با چشم است و زمانی رخ میدهد که دو یا چند جرم سماوی بسیار نزدیک…
۱۴۰۱-۱۲-۰۴ ۰۱:۱۶
علم و فناوریرویدادهای نجومی هفته نخست اسفندماه ۱۴۰۱ + جدول
پدیدههای نجومی هفته جاری برای سیارات عطارد، زهره، مشتری و ماه اتفاق خواهد افتاد؛ همچنین شاهد دنبالهدار پن استار C/2021 O3 (PANSTARRS) در حضیض…
۱۴۰۱-۱۱-۲۹ ۱۰:۰۰
علم و فناوریرویدادهای نجومی هفته پایانی بهمنماه ۱۴۰۱ + جدول
پدیدههای نجومی هفته جاری برای سیارات عطارد، زحل و ماه اتفاق خواهد افتاد؛ همچنین شاهد ستاره سماک اعزل در نزدیکی ماه خواهیم بود.
۱۴۰۱-۱۱-۲۲ ۰۸:۰۰
علم و فناوریماه در اوج خورشیدی قرار میگیرد
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: سه شنبه -هجدهم بهمنماه- یگانه قمر زمین، سپیدهدم در آسمان در کنار ستاره قلبالاسد قرار میگیرد که در…
۱۴۰۱-۱۱-۱۸ ۰۸:۳۰
علم و فناوریرویدادهای نجومی هفته سوم بهمنماه ۱۴۰۱ + جدول
پدیدههای نجومی هفته جاری برای ماه اتفاق خواهد افتاد؛ همچنین شاهد خوشه کندوی عسل در کنار ماه خواهیم بود.
۱۴۰۱-۱۱-۱۶ ۱۰:۳۰
علم و فناوریماه کامل برفی را از دست ندهید
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: ماه کامل فوریه ماه طوفانی، ماه استخوانی یا ماه گرسنگی نامیده میشود که همه آنها به آب و هوای سرد و…
۱۴۰۱-۱۱-۱۶ ۱۰:۰۶
علم و فناوریمقارنه ماه و ستاره پولوکس را از دست ندهید
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: پولوکس از ساعت ۱۷:۳۴ تا سپیدهدم و ماه از ساعت ۱۵:۲۶ در آسمان حضور دارند. زمان دقیق رسیدن دو جرم به…
۱۴۰۱-۱۱-۱۴ ۰۷:۰۰
علم و فناوریمقارنه ماه و خوشه ستارهای M35 را رصد کنید
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: NGC2168 تقریباً در پهنهای از آسمان به اندازه ماه کامل گسترده شده است و در فاصله ۲۸۰۰ سال نوری از زمین…
۱۴۰۱-۱۱-۱۳ ۰۰:۰۱
علم و فناوریامشب یک دنبالهدار در نزدیکترین فاصله با زمین قرار میگیرد
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: دنبالهدارها بهطور ذاتی اجسام غیرقابل پیشبینی هستند زیرا روشنایی آنها به میزان پراکندگی نور خورشید…
۱۴۰۱-۱۱-۱۲ ۰۹:۳۰
علم و فناوریامشب مقارنه ماه و مریخ را رصد کنید
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: ماه و سیاره سرخ در موقعیت همنشینی و در آسمان شامگاهی قابل مشاهده خواهد بود و ساعت ۱۷:۳۵ (لحظاتی بعد…
۱۴۰۱-۱۱-۱۱ ۰۹:۳۰
علم و فناوریعطارد در بیشترین کشیدگی غربی قرار میگیرد
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: عطارد کوچکترین و داخلیترین سیاره منظومه شمسی است که مدار آن بسیار به خورشید نزدیک است بنابراین همیشه…
۱۴۰۱-۱۱-۱۰ ۰۹:۰۰
علم و فناوریرویدادهای نجومی هفته دوم بهمنماه ۱۴۰۱ + جدول
پدیدههای نجومی هفته جاری برای سیارات ماه، عطارد و مریخ اتفاق خواهد افتاد؛ همچنین شاهد خوشه پروین در کنار ماه خواهیم بود.
۱۴۰۱-۱۱-۰۸ ۱۵:۳۰
علم و فناوریرویت تربیع اول ماه را از دست ندهید
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: آنچه ما فازهای ماه مینامیم نمایانگر بخشهای مختلف نیمه روشن است که میتوانیم آن را در هنگام چرخش ماه…
۱۴۰۱-۱۱-۰۸ ۰۹:۰۰
علم و فناوریامشب شاهد مقارنه ماه و مشتری باشید
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: ماه و سیاره مشتری که پس از غروب خورشید قابلمشاهده خواهند بود، امشب از ساعت ۱۷:۳۰ در آسمان ما حضور دارند…
۱۴۰۱-۱۱-۰۶ ۱۰:۰۰
علم و فناوریعطارد در فاز نیمهروشن قرار میگیرد
یک کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: سیاره گریزپای تیر ساعت ۵:۰۶ طلوع و ۱۵:۳۸ غروب میکند و تا زمان طلوع خورشید که این سیاره به ۱۸ درجهای…
۱۴۰۱-۱۱-۰۳ ۰۹:۳۵
کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان:
علم و فناوریرویت «ماه نو» را از دست ندهید
«یکشنبه -دوم بهمن- ساعت ۰۰:۲۴ ماه در وضعیت مقارنه با خورشید قرار میگیرد و از این لحظه فازهای ماه شروع می شود.»
۱۴۰۱-۱۱-۰۱ ۱۴:۳۲
علم و فناوریرویدادهای نجومی هفته نخست بهمنماه ۱۴۰۱ + جدول
پدیدههای نجومی هفته جاری برای سیارات ماه، مشتری، زهره، زحل و اورانوس اتفاق خواهد افتاد؛ همچنین شاهداجتماع ماه، زحل و زهره خواهیم بود.
۱۴۰۱-۱۱-۰۱ ۱۰:۰۰
علم و فناوریرویدادهای نجومی هفته پایانی دیماه ۱۴۰۱+ جدول
پدیدههای نجومی هفته جاری برای سیارات ماه، پلوتو و عطارد اتفاق خواهد افتاد؛ همچنین شاهد اوج بارش شهابی گاما دب اصغر خواهیم بود.
۱۴۰۱-۱۰-۲۵ ۱۰:۰۰
علم و فناوریامشب شاهد ماه کامل گرگ باشید
کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: زمانی که ماه را در آسمان میبینیم، برای چند شب متوالی کامل است اما از نظر نجومی، در یک لحظه خاص، زمانی…
۱۴۰۱-۱۰-۱۷ ۰۹:۳۰
علم و فناوریرویدادهای نجومی هفته سوم دیماه ۱۴۰۱+ جدول
پدیدههای نجومی هفته جاری برای سیارات ماه، عطارد و مریخ اتفاق خواهد افتاد؛ همچنین شاهد مقارنه ماه و خوشه ستارهای کندوی عسل M44 خواهیم بود.
۱۴۰۱-۱۰-۱۷ ۰۹:۰۶
علم و فناوریرویدادهای نجومی هفته دوم دیماه ۱۴۰۱+ جدول (۲)
پدیدههای نجومی هفته جاری برای سیارات ماه، عطارد، مریخ و زمین اتفاق خواهد افتاد، همچنین اوج بارش شهابی ربعی ممکن خواهد بود.
۱۴۰۱-۱۰-۱۰ ۱۰:۰۰
علم و فناوریامشب شاهد تربیع اول ماه باشید
کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: جمعه -نهم دی- ماه در فاز ربع اول قرار میگیرد و هلال هفت روز در آسمان غروب واضح دیده میشود.
۱۴۰۱-۱۰-۰۹ ۱۴:۱۵
علم و فناوریرویدادهای نجومی هفته دوم دیماه ۱۴۰۱+ جدول
پدیدههای نجومی هفته جاری برای سیارات ماه، زهره، عطارد و مشتری اتفاق خواهد افتاد، همچنین رصد خوشه ستارهای NGC 2232 ممکن خواهد بود.
۱۴۰۱-۱۰-۰۳ ۱۰:۱۵
علم و فناوریفردا ماه نو رخ میدهد
کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: جمعه _دوم دیماه_ ساعت ۱۳:۴۷ ماه در وضعیت مقارنه با خورشید قرار میگیرد و از این لحظه، فازهای ماه شروع…
۱۴۰۱-۱۰-۰۱ ۰۹:۳۲
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟