اب کردن روغن دنبه
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
اب کردن روغن دنبه را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه روغن دنبه بی بو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه روغن دنبه بی بو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی روغن دنبه یکی از انواع روغن های محبوب حیوانی است که در تهیه انواع غذا و
طرز تهیه نخود فرنگی پلو با گوشت و شوید و طعمی عالی
طرز تهیه نخود فرنگی پلو نخود فرنگی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه ته چین گوشت ساده رستورانی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ته چین گوشت ساده ته چین گوشت یکی از انواع غذاهای مخصوص و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه تر حلوا خوشمزه و مخصوص به روش سنتی شیرازی
طرز تهیه تر حلوا شیرازی ترحلوای شیرازی، حلوای سنتی شیرازی است که از قدیم خیلی مرسوم بوده است و در جشن ها و مهمانی ها، عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده می …
طرز تهیه روغن دنبه بی بو
روغن دنبه یکی از انواع روغن های محبوب حیوانی است که در تهیه انواع غذا و شیرینی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه روغن دنبه بی بو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم روغن دنبه دنبه ۱ کیلو گرم ماست ۱ فنجان سرکه سفید ۱ فنجان سیب یا به ۱ عدد پیاز ۱ عدد
چوب دارچین و هل به مقدار کافی
نمک، برگ بو یا سیر به مقدار کافی
طرز تهیه روغن دنبه بی بو
مرحله اول
برای تهیه روغن حیوانی بی بو ابتدای کار دنبه را تمیز می شوییم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم یا می توانیم با چاقو و یا قیچی به صورت ریز خرد کنیم. برای بهتر برش خوردن دنبه با چاقو، می توانیم آن را مدتی درون فریزر قرار دهیم.
مرحله دوم
حالا دنبه های خرد شده را مجددا می شویم، سپس درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس دنبه های خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله ماست را برای رنگ بهتر و سرکه سفید را برای رفع بوی بد دنبه به قابلمه حاوی دنبه اضافه می کنیم. در ادامه درون یک توری چوب دارچین، هل و برگ بو یا سیر را قرار می دهیم، سپس درون قابلمه می گذاریم.
طرز تهیه ارده کنجد سالم به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
ارده کنجد یکی از انواع صبحانه های بسیار مقوی و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به همراه شیره انگور سرو می شود
مرحله چهارم
حالا پیاز و سیب یا به را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم، سپس درون قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم روغن بندازد. توجه داشته باشید از ابتدای کار حرارت باید بسیار ملایم باشد، چون با حرارت زیاد روغن می سوزد.
مرحله پنجم
در این مرحله وقتی دنبه ها به طور کامل سرخ شده و روغن انداختند، آنرا درون یک آبکش که زیر آن یک کاسه باشد می ریزیم تا روغن از تفاله دنبه ها جدا شود. در ادامه اجازه می دهیم روغن کمی خنک شود.
مرحله ششم
حالا یک پارچه نخی روی یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس روغن دنبه را درون پارچه می ریزیم تا صاف و یکدست شود. در نهایت روغن حیوانی را درون یک شیشه درب دار می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم.
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 آذر 1400
منبع : fereshteh.n__
مطالب جدید
طرز تهیه کیک شیر به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کتلت بوقلمون به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان هل به روش ساده و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شربت ریحان به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قارچ کبابی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه اسفناج به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه رانی هلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه تاس کباب مرغ به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک موس پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک زردآلو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد ماست به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر و همزن با طعم بسیار عالی
طرز تهیه رول بادمجان به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پاستا اسفناج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک قهوه به روش کافی شاپی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کرم بیسکویت به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ته چین قورمه سبزی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه میلک شیک انبه مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی پرتزل به روش بازاری و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی رستورانی با طعم لذیذ و عالی
طرز تهیه دسر موز و شکلات مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ساندویچ گوشت قلقلی ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کرم باواریا توت فرنگی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه ژله بستنی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
نکات پخت نخود فرنگی + چگونه نخود فرنگی را بپزیم که سبز بماند
طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی خوشمزه و خنک کافی شاپی
طرز تهیه پارافه آلبالو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
مطالب جدید
طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک زردآلو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک قهوه به روش کافی شاپی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قارچ کبابی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه میلک شیک انبه مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه رانی هلو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
2 روش برای طرز تهیه صحیح روغن دنبه (بدون بو)
روغن دنبه یکی از روغنهای طبیعی است که از پی یا چربی گوسفند در قسمت دم او تهیه میشود. یکی از سفارشات طب سنتی درباره مصرف روغن دنبه اشاره به روشهای صحیح ...
طرز تهیه صحیح روغن دنبه
نوشته شده در ۱۰-۱۰-۱۳۹۵
توسط سردبیر دسته بندیها: recipe آشپزی آشپزی ایرانی
روغن دنبه یکی از روغنهای طبیعی است که از چربی گوسفند در قسمت دم او تهیه میشود. یکی از سفارشات طب سنتی درباره مصرف روغن دنبه اشاره به روشهای صحیح تهیه روغن دنبه دارد. در زیر دو روش تهیه صحیح روغن دنبه را بیان کردهایم.
روش اولنسخهای وجود دارد از رازی و بوعلی سینا که آن را تایید کردهاند و گفتهاند که اگر کسی خواست دنبه مصرف کند بهتر است، سه کیلو دنبه گوسفندی را با سه عدد پیاز درشت به اضافه یک لیوان سرکه یا آبلیمو یا آبغوره خانگی یا رب انار خانگی؛ به همراه یک لیوان گلاب اضافه کرده و ۱۵۰گرم پوست سیب درختی یا رنده سیب درختی یا ۱۵۰ گرم میوه “به” نیز به آن اضافه شود. همچنین، یک قاشق چای خوری یا مربا خوری میخک یا میتوان ۲ قاشق کاکوتی اصل به مخلوط دنبه خود اضافه کنید و همه را با هم چرخ کرده و ترکیب را روی شعله ملایم بگذارید تا رطوبت آن برود و آبی که وجود دارد حذف شود و روغن خالص بماند و بعد آن را صافش کنید و بگذارید در جایی منجمد شود.
پیاز و ترکیباتی که به دنبه گوسفند اضافه میکنیم بوی بد دنبه را از بین میبرد و اصلاحش میکند یعنی آن لزوجت و غلظت آن را از بین میبرد و مانع رسوب آن میشود و اگر به این صورت تهیه شود میتوان مصرف کرد.
بیشتر بخوانید : روغن آفتابگردان - Sunflower oil
روش دومدر این روش از تکنیکی به نام استخراج که در شیمی آلی کاربرد دارد استفاده میشود. در این روش کپسولهای روغنی از داخل دنبه توسط آب بدون حرارت زیاد خارج میشود. مراحل این کار بدین صورت میباشد :
۱- دنبه را شسته و به قطعات کوچک (حدود ۱۰۰ گرمی) تقسیم کنید.
۲- تکههای دنبه را به نمک آغشته کنید. دقت کنید که تمامی سطح دنبهها نمکدار شوند. (برای ضد عفونی کردن)
۳- دنبهها را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
۴- دنبهها را پس از خارج کردن از یخچال شسته و چرخ نمایید.
۵- دنبهها را داخل قابلمه ریخته و تا دو الی سه بند انگشت بالاتر از سطح دنبهها آب بریزید.
۶- مقداری پیاز را قطعه قطعه کرده و داخل قابلمه بریزید. (برای ضد عفونی کردن)
۷- میتوانید برای رفع بوی دنبه داخل قابلمه مقداری هل، سیب، گلاب، هویچ و یا دیگر مواد غذایی معطر بریزید.
۸- قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و هر از چند گاهی محتویات آن را هم بزنید.
۹- مشاهده میکنید که کپسولهای روغن درون دنبه آزاد و به سطح آب میرسند.
۱۰- در هنگام حرارت دیدن، میتوانید تبخیر شدن آب درون قابلمه را مشاهده کنید. زمانی که تبخیر شدن آب قطع شود (حدود ۷ الی ۸ ساعت) حرارت را قطع کنید.
۱۱- تا زمانی که روغن گرم است روغنهای جمع شده در سطح را توسط یک ملاقه برداشته و از یک صافی پارچهای ریزبافت (مثلا حریر) عبور دهید.
۱۲- در صورتی که به طور اشتباه مقداری آب وارد روغن صاف شده گردید. مدت کوتاهی را صبر کنید تا آب به ته ظرف منتقل شود. سپس روغن را به ظرف دیگری منتقل کنید طوری که آب در ظرف اولیه باقی بماند. (حضور آب در روغن باعث فساد آن میشود)
۱۳- در صورتی که رنگ دنبههای باقی مانده در قابلمه سفید یا شیری رنگ بود میتوانید بعد از سرد شدن دنبهها مراحل ۸ الی ۱۲ را دوباره تکرار نمایید. این کار را می توان ۲ الی ۳ بار دیگر انجام داد. تا زمانی که رنگ دنبهها قهوهای نشده است. رنگ قهوهای نشان تشکیل کلسترول میباشد.
۱۴- بهتر است روغن صاف شده را در یخچال نگهداری نمایید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را هم بخوانید :
خواص و مضرات روغن دنبه
طرز تهیه روغن زرد
طرز تهیه روغن شحم گاو
به این مطلب امتیاز دهید:
(46 رای، میانگین : 3٫83 از 5)
آشپزی آشپزی ایرانی انواع روغن روغن روغن حیوانی روغن دنبه روغن دنبه بدون بو طرز تهیه روغن دنبه
طرز تهیه صحیح روغن دنبه
سردبیر
مهمترین تعهد و تلاش ما نشر مطالب و دستورهای غذایی مفید و اصیل با تکیه بر پژوهشهای تاریخی در حوزه آشپزی و فرهنگهای غذایی و البته تغذیه و سلامتی است. جهت ارائه بهتر مطالب و تعامل بیشتر با سایت، شما همراهان و بازدیدکنندگان گرامی به آسانی میتوانید نقطه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
9 Comments پنهان کردن نظرات
تغذیه سالم را دنبال میکنم
پاسخ سلام
من چند سال پیش اسم دنبه میومد فرار میکردم ، اما الان هرکی ازدنبه استفاده نکنه میگم ضرر کرده مخصوصا روغن دنبه مالیدنی
خواهشا استفاده کنید پاسخ
سلام،یعنی حتما باید ابتدا چرخ بشه؟همینطوری نمیشه تو قابلمه تهیه اش کرد؟
پاسخ سلام
بله بدون چرخ کردن هم میشه تهیه کرد.
پاسخ سلام وقت بخیر نمکشو نشوریم؟
همونطوری با نمکش چرخ کنیم؟
پاسخ سلام
بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردید باید دنبهها شسته شود.
پاسخ مامانم درست کرد
خیلی بد بود تمام خونه بو گرفت
خلاصه ما که راضی نبودیم
پاسخ
سلام آیا روغن دنبه ضرر هم دارد ؟؟
پاسخ سلام
پاسخ به این سوال کار بسیار سختی است. ضرر و زیان هر مواد غذایی تابع شرایط جسمی و سبک زندگی فرد مصرف کننده است.
پاسخ
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟