این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    اداره سرپرستی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    اداره سرپرستی را از این سایت دریافت کنید.

    اداره سرپرستی دادگستری تهران

    موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در راستای حمایت تخصصی از موکلین خود از وکلای پایه یک دادگستری و متخصص در دعاوی حقوقی و کیفری استفاده می نماید . موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با دعاوی حقوقی از وکلای پایه یک دادگستری که تخصص خود را در امور حقوقی قرار داده‌اند استفاده می نماید از […]

    موسسه حقوقی وکلای رای مثبت

    شماره ثبت  46088

    منو مورد علاقه 0

    اداره سرپرستی دادگستری تهران

    آدرس اداره سرپرستی دادگستری تهران : خیابان کریم خان زند , ابتدای خیابان ایرانشهر شمالی ,

    8- 02188875586

    مسیریابی

    مسیریابی

    موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در راستای حمایت تخصصی از موکلین خود از وکلای پایه یک دادگستری و متخصص در دعاوی حقوقی و کیفری استفاده می نماید .موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با دعاوی حقوقی از وکلای پایه یک دادگستری که تخصص خود را در امور حقوقی قرار داده‌اند استفاده می نماید از جمله مهمترین اقسام وکیل حقوقی می توان به وکیل ملکی ،سرقفلی، وکیل قرارداد ، وکیل خانواده ،وکیل طلاق، وکیل شرکت‌ها ،وکیل ارث ،وکیل تجاری ،وکیل امور بیمه ، وکیل روابط کارگر و کارفرمایی، وکیل شهرداری، وکیل بین المللی و غیره اشاره نمود .موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با دعاوی کیفری از وکلای پایه یک دادگستری که تخصص خود را در امور کیفری قرار داده‌اند استفاده می نماید از جمله مهمترین اقسام وکیل کیفری می توان به وکیل قتل و ضرب وجرح عمدی، وکیل سایبری و  جرایم رایانه ای ، کلاهبرداری ،وکیل جعل اسناد، وکیل خیانت در امانت ،وکیل مواد مخدر ،وکیل جرایم پزشکی، وکیل جرایم رانندگی ، وکیل روابط نامشروع و غیره اشاره نمود .موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با پرونده های حقوقی و کیفری با به کارگیری از وکیل پایه یک دادگستری و متخصص در آن حوزه به صورت تخصصی و خرد جمعی عمل نموده و حافظ حقوق موکلین خود به بهترین شکل ممکن می باشد.

    برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکلای متخصص موسسه حقوقی وکلای رای مثبت

    با شماره 02178351 تماس گیرید

    15 پاسخ به “اداره سرپرستی دادگستری تهران”

    اشرف شجاآفرین گفت:

    ژانویه 11, 2021 در 09:03

    خانمی ۵۴ ساله هستم و در یکی از سازمان های دولتی وشغول بکار می باشم (۲۲ سال سابقه کار). از آنجا که پدر و مادرم فوت کرده اند و هرگز ازدواج نکرده ام، لذا واجد شرایط دختران خود سرپرست (زیر مجموعه زنان سرپرست خانوار) می باشم. جهت بهره مندی از مزایای قانونی زنان سرپرست خانوار (از جمله کاهش ساعت کاری)، سازمان اینجانب را ملزم به اخذ گواهی سرپرست خانواری از دادگاه نموده است. آیا می توان گواهی زنان سرپرست خانوار را از اداره سرپرستی اخذ نمود؟ اگر خیر، از کدام بخش قوه قضائیه باید گواهی سرپرست خانواری دریافت کرد؟

    با تشکر پاسخ احسان سهرابی گفت:

    ژوئن 11, 2021 در 16:58

    سلام بله می توانید با مراجعه به اداره سرپرستی گواهی مربوطه را اخذ نماید.

    پاسخ الهام گفت:

    ژوئن 24, 2021 در 15:49

    سلام وقت بخیر

    من خانم ۳۸ساله هستم که ازدواج نکردم و با یک خواهرم در تهران زندگی میکنم

    پدر و مادرم بدونه گرفتن طلاق از هم جدا زندگی میکنند و ما هیچ اطلاعی از محل زندگیشان ندارم

    بنده خودم همه مخارج زندگیم را تامین میکنم .با این توصیفات میتوانم خودسرپرستی را برای خود بگیرم یا خیر؟اگه میتوانم باید چکار کنم؟

    ممنون میشم راهنمایید کنید

    پاسخ احسان سهرابی گفت:

    ژوئن 30, 2021 در 18:19

    سلام پس از بلوغ شرعی حضانت کلا منتفی گردیده است . و شما در کلیه امور مالی و غیر مالی زندگی خود شخصا می توانید تصمیم بگیرید . فقط برای ازواج اگر باکره باشید نیاز به اذن پدر دارید که اگر پدر بدون دلیل مخالفت کنند شما میتوانید با مراجعه به دادگاه خانواده حکم به تجویز ازدواج بگیرید .

    پاسخ A گفت:

    نوامبر 28, 2021 در 20:58

    با سلام ببخشید مادر من فوت کرده و یک برادر معتاد دارم که صلاحیت نگه داری مال و اموال ندارد هر مالی که به دستش بیفتد از بین می برد آیا دادگاه اشخاص معتاد را محجور میداند که ما حکم حجر برادرم را بکیریم یانه؟ خواهشا راهنمایی فرمایید

    پاسخ احسان سهرابی گفت:

    دسامبر 29, 2021 در 20:18

    سلام اعتیاد از موارد حجر نمی باشد ولی اگر در حال حاضر برادر معتاد ولی و یا قیم خانواده می باشد می توان درخواست رد صلاحیت آن را کرد.

    پاسخ عفت تبرایی گفت:

    مارس 12, 2022 در 00:11

    سلام، پدرم ۸۱ساله هستند، در معامله ای مغمون شدند. از ایشان اسکن مغز و MRI گرفته شده. تشخیص آتروفی و زوال عقل داده اند (آلزایمر) . ولی پزشک قانونی محجوریت ایشان را رد کردند.

    نسبت به امور روزانه تا حدودی واقف هستند. ولی فراموشکار و قدرت تحلیل و نتیجه گیری ندارند و تا حدودی خیالپردازی می کنندو خیلی سریع فریب می خورند و حرف هر کس را باور می کنند. گفته اند می توانید درخواست تجدید نظر دهید، آیا امکان دادن محجوریت وجود دارد، که بتوانیم معامله را بر گردانیم؟

    پاسخ احسان سهرابی گفت:

    آوریل 12, 2022 در 20:37

    سلام اگر در مرحله تجدیدنظر محجوریت ثابت شود و حکم اولیه نقض گردد به استناد حکم حجر میتوانید معامله پدر را ابطال کنید.

    پاسخ محمد گفت:

    آوریل 7, 2022 در 22:18

    سلام

    خواهر بنده در حدود یک سال و نیم پیش با شوهر خود اختلاف داشت که بعد از کش و قوس فراوان و رای دادگاه،خواهر بنده به دلیل نگهداری از کودک پسر ۸ ساله اش در حدود ۶ ماه پیش با رای دادگاه تمکین نمود

    اما در همان تاریخ توسط شوهرش به قتل می رسد و پدر بعد از انجام فعل اقدام به خود کشی می نماید

    در حال حاضر کودک بعد از این واقعه ناگوار نزد پدر و مادر بنده زندگی میکند، جدیدا جدی پدری درخواست کرده که نسبت به سپردن کودک به انها اقدام گردد،با توجه به کراهت و عدم تمایل شدید کودک از زندگی کردن با انها ایا روشی برای سلب قیومیت قهری و حصانت جد پدری و اخذ قیومیت و حصانت طفل توسط اینجانب یا برادر بنده یا جد و جده مادری وجود داره؟

    منبع مطلب : rayemosbat.com

    وظایف اداره سرپرستی/مدارک+وکیل متخصص

    اداره سرپرستی چیست ؟وظایف - مراحل رسیدگی -مدارک لازم برای تشکیل پرونده -وکیل در اداره سرپرستی -آدرس اداره سرپرستی -چه اشخاصی باید مراجعه کنند -قیومیت -صفر تا..

    وظایف اداره سرپرستی/مدارک+وکیل متخصص

    18,342 زمان تقریبی مطالعه 4 دقیقه

    باید برای اشخاص محجور جزو کسانی هستند که از سوی خانواده یا اطرافیان برای آنها در اداره سرپرستی پرونده محجوریت تشکیل داده می شود به همین دلیل آشنایی با وظایف این اداره و چگونگی روند اداری و دیگر مراتب در این مقاله حائز اهمیت است که میتوانید تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

    فهرست مطالب این مقاله >برای مطالعه روی عنوان دلخواه کلیک کنید

    تفاوت حضانت با قیمومت:

    حضانت: کسی که حضانت ( نگهداری ) فردی را به عهده دارد حق دخالت در امور مالی محجور( صغیر ) را ندارد و فقط حق تر و خشک کردن و نگهداری و تربیت صغیر را به عهده دارد.

    قیمومت: و لکن قیم برخلاف فردی که حضانت دارد تا حدودی حق دخل و تصرف در امور مالی صغیر را دارد.

    محجور به استناد ماده ۱۲۰۷ قانون مدنی اشخاصی هستند که از تصرف در اموال و حقوق مالی خود ممنوع هستند که شامل اشخاص ذیل می باشند:

    1-صغار

    2-اشخاص غیر رشید: تصرفات او در اموال و حقوق مالی خود عقلایی نباشد.

    3-مجانین: تصرف در اموال این اشخاص بوسیله ولی یا قیم آنان  وزیر نظر اداره  سرپرستی اداره می شود.

    نحوه تشکیل پرونده در اداره سرپرستی:

    متقاضی باید درخواست کتبی+ اصل و کپی گواهی فوت مرحوم+ اصل کپی شناسنامه صغار و متقاضی +را آماده و تحویل اداره  سرپرستی دهد تا پس از   برابر اصل شدن  رئیس دایره سرپرستی دستور تشکیل پرونده و ارجاع پرونده را به یکی از شعب دادیاری بدهد.

    دادیار اداره سرپرستی، پس از ملاحظه و رویت پرونده، دستور ارسال فرم اظهارنامه به کلانتری محل سکونت صغار را جهت صورت برداری از اموال مرحوم و بررسی  این امر که …

    آیا جد پدری( پدر برزگ)  وجود دارد ؟

    ضمنا با اداره تشخیص هویت نیروی انتظامی مکاتبه ای در جهت بررسی سوابق موثر کیفری قیم خواهد داشت.

    و پس از وصول پاسخ استعلامات در صورتی که متقاضی قیمومت، صلاحیتهای  قانونی لازم را داشته باشد بعنوان قیم صغیر، به دادگاه حقوقی برای نصب و تعین قیمومت، معرفی خواهد شد.

    در جهت تکمیل اطلاعات خود، در صورت صلاحدید، مطالب ذیل را مطالعه نمائید.

    این مطلب را از دست ندهید ***

    میزان اعتبار معاملات  صغیر ممیز و غیر ممیز و افراد غیر رشید

    قیم کیست ؟شرایط انتخاب -وظایف او بسیار مهم

    محجور کیست و انواع محجور -شرایط -صفر تا صد ( بسیار مهم )

    وفقط بایستی این افراد، فوت پدر صغیر را به سرپرستی اطلاع دهند و مدارک لازم را ارائه تا با صدور ولایت نامه مطابق ماده ۷۳ امور حسبی به وظایف خود عمل نمایند.

    آدرس اداره سرپرستی، دادسراي ناحيه ۲۵ و شماره تلفن 

    آدرس اداره سرپرستی، دادسراي ناحيه ۲۵ و شماره تلفن  وکیل اداره سرپرستی:

    گروه وکلای حکمت با بهره گیری از وکلای متخصص در حوزه اداره سرپرستی آماده خدمترسانی به شما می ساشد

    بمنظور حمایت از  افراد محجور 3 نوع نمایندگی در قانون وجود وجود دارد ،که در ذیل به آن می پردازم

    سه نوع نمایندگی در قانون برای این دسته افراد در جهت حمایت مشخص شده است که به ترتیب عبارتند از: 

    1-ولایت قهری: به پدر یا جد پدری ولی قهری می گویند تا زمانی که پدر و جد پدری باشد برای افراد محجور قیم تعین نمی شود

    2- وصایت: به نماینده تعیین‌ شده از سوی پدر یا جد پدری، که به او «وصی» می‌گویند.

    3- قیمومت: در صورت فقدان پدر یا جد پدری یا وصی، دادگاه فردی را به عنوان قیم تعیین می‌کند.

    وظایف اداره سرپرستی:

    وظیفه نظارت بر اموال و دارائی اشخاص محجور (زیر 18 سال )و سفیه (فردی که صغیر نیست و بزرگ است و عقل ناقص در امور مالی دارد ) مجنون ( دیوانه )تا مادامی که به سن 18 سال ( در مورد صغیر ) برسد و یا اینکه حکم رشد بگیرد (حکمی از دادگاه خانواده که نشان دهد کودک زیر 18 سال توانایی تصمیم گیری در امور مالی دارد ) و یا در مورد سفیه و مجنون، در صورتی که عقلشان کامل و سالم شود.

    اداره سرپرستی موظف است بمنظور جلوگیری از حیف و میل اموال محجورین، مادامی که آنها زنده هستند به وظیفه نظارتی خود عمل کنند.

    تعیین قیم و امین از دیگر وظایف اداره سرپرستی صالح است.

    پاره ای از وظایف اداره سرپرستی:

    مفقود الاثر:

    اداره سرپرستی، در مورد فردی که مفقودالاثر ( فردی که مدت طولانی مفقود شده ) نیز دخالت می کند البته اگر شخص مفقود فاقد اموال یا اولاد صغیر باشد نیازی به تشکیل پرونده در سرپرستی نیست.

    اگر اموال نداشته باشد و اولاد صغیر داشته باشد و جد پدری صغیر در قید حیات باشد باز هم نیازی، به تشکیل پرونده در سرپرستی نمی باشد.

    اداره سرپرستی برای اشخاص ذیل، قیم تعین می کند. 

    طبق ماده ۱۲۱۸ قانون مدنی برای سه دسته از اشخاص، قیم منصوب می شود:

    1-برای صغاری که ولی خاص ( پدر و جد پدری ) ندارند.

    2-برای مجانین و اشخاص غیر رشید که جنون و یا عدم رشد آنها متصل به زمان صغر آنهاست و ولی خاص نداشته باشند.

    3- برای مجانین و اشخاص غیر رشید که جنون‌ یا عدم رشد آنها متصل به زمان صغر آنها نباشد.

    قیم از میان اشخاص مورد وثوق و معتمد و ترجیحا از بستگان محجور انتخاب می‌شود. پس از تعیین قیم به حکم دادگاه اداره کلیه امور مالی محجور با قیم است.

    چگونگی نصب قیم:

    چگونگی نصب قیم، اختیار و وظایف و مسئولیت او در مقررات مواد ۱۲۰۸ الی ۱۲۵۶ قانون مدنی و مواد ۵۵ الی ۱۰۲ قانون امور حسبی اعلام شده است.

    نصب امین توسط  اداره سرپرستی:

    1-تعیین امین برای اداره سهم الارثی که ممکن است از ترکه متوفی به جنین تعلق گیرد در صورتی که جنین ولی یا وصی نداشته باشد.

    2-برای اداره اموالی که به مصارف عمومی اختصاص داده شد و سرپرستی نداشته باشد.

    3-چنانچه در وقف، متولی وقف محجور گردد و یا به علت تخلف از وظایف خود معذور گردد، جهت ضم امین، دایره سرپرستی اقدامات لازم را انجام می دهد.

    مرجع صالح اداره سرپرستی:

    برای تشکیل پرونده در دایره سرپرستی حتماً بایستی صغیر یا محجور در همان شهرستان سکونت داشته باشد و شخص مفقود شده آخرین محل اقامتش آن شهرستان باشد در غیر اینصورت باید به دادسرای شهرستانی که این افراد در آنجا سکونت دارند برای تشکیل پرونده مراجعه نمایند.

    در تهران، دادسرای ناحیه 25 صالح به رسیدگی است.

    منبع مطلب : hekmat.co

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 30 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید