ارتقا شغل یک کارمند در بازی شهربانو
درسا
ترفیع
ترفیع
ترفیع
ارتقا شغل یک کارمند در بازی شهربانو را از این سایت دریافت کنید.
ارتقا شغل یک کارمند
ارتقا شغل یک کارمند - چكيدهانگیزش و مسائل مربوط به آن از دلمشغولی های مهم مدیران سازمان ها و شرکت های عصر حاضر است به همین علت صاحب نظران نظ
ارتقا شغل یک کارمند
امتیاز دهید ☆★★★★ رتبه 4 از 5
تعداد نظرات 2 دیدگاه تعداد لایک 37 پسندیدن تاریخ انتشار چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ بازدید 7,457 نفر چكيده:
انگیزش و مسائل مربوط به آن، از دلمشغولی های مهم مدیران سازمان ها و شرکت های عصر حاضر است. به همین علت، صاحب نظران، نظریه ها و الگوهای مختلفی در این حوزه ارائه كرده اند، تا با ارتقای شغلی كارمندان اهداف سازمانی را ساختارمند نمايند .
ارتقاء شغلی مرحلهای است که ممکن است برای همه کارمندان یک سازمان، اتفاق بیفتد. هر سازمان یا ادارهای دارای سلسله مراتب مشخصی در ساختار اداری خود است که میزان رشد کارمندان بر اساس آن تعریف و مشخص میشود. ارتقاء شغلی تنها یک پاداش در برابر عملکرد مثبت کارمندان نیست، بلکه روشی است تا به کارمندان فرصت قبول مسئولیتهای جدید داده شود.
نتایج ارزیابیها ممکن است، هم مثبت و هم منفی باشد. در واقع چالش اصلی یک سازمان در ایجاد انگیزه کارکنان تعادل میان اهداف آن سازمان و ارزش های شخصی کارکنان است كه در این مقاله به بررسی ارتقای شغلی كارمندان در ساختارمندی اهداف سازمانی تاکید می شود.
مقدمه
چرا برخی سختکوش و فعالند، برخی بی تفاوت و برخی تن به کار نمي دهند و از زیر کار شانه خالی می کنند؟ آیا این تفاوت ها ذاتی است یا اکتسابی و تربیتی و متأثر از عوامل انگیزشی؟
ترفیع یا پیشرفت شغلی روندی است که طی آن، به یک کارمند علاوه بر محول شدن وظایف جدید و بالاتر، حقوق و مزایای بیشتری نیز تعلق میگیرد. البته ارتقاء شغلی تنها به نفع کارمند نیست، بلکه برای کارفرما و یا صاحبان کسب و کار نیز اهمیت زیادی دارد.
ارتقاء شغلی موجب افزایش روحیهی کارمندان میشود و میزان خلاقیت کاری را بالا میبرد و این مسئله در بلندمدت نیز مزایایی برای سازمان به دنبال دارد. ارتقاء شغلی مرحلهای است که ممکن است برای همه کارمندان یک سازمان، اتفاق بیفتد. هر سازمان یا ادارهای دارای سلسله مراتب مشخصی در ساختار اداری خود است که میزان رشد کارمندان بر اساس آن تعریف و مشخص میشود. ارتقاء شغلی تنها یک پاداش در برابر عملکرد مثبت کارمندان نیست، بلکه روشی است تا به کارمندان فرصت قبول مسئولیتهای جدید داده شود.
ارتقاء شغلی یا تشویق کارکنان روشی برای قضاوت و ارزیابی عملکرد افراد است. این ارزیابیها به طور منظم میزان پیشرفت کارکنان را مورد بررسی قرار میدهد و بخشی از حوزه کاری هر سازمان و ادارهای است. نتایج ارزیابیها ممکن است هم مثبت و هم منفی باشد. در مدل مثبت، ارزیابی کلی نتایجی را نشان میدهد که در نهایت ممکن است، منجر به افزایش حقوق شود؛ این در حالی است که کسب نتایج منفی در ارزیابیها حاکی از عملکرد نامناسب کارمندان و عدم برآورده شدن انتظارات کاری است که معمولا باید تصمیماتی برای ایجاد انگیزه در شخص گرفته شود.
ارزیابی کارمندان یک روش دورهای و سیستماتیک است که بر اساس آن عملکرد افراد در محیط کار و همچنین سطح خلاقیت آنها ارزیابی میشود. این روش ممکن است دستاوردها، نقاط ضعف و نقاط قوت بسیاری برای اداره یا سازمان داشته باشد.
روش كار
روش شناسی اين پژوهش به صورت مروری – نقلی می باشد كه در اين مقاله و برای رسيدن به اهداف و مستندات مرتبط با نگارش از منابع اطلاعاتی google -Yahoo و همچنين كتابخانه ها (اسناد) و ساير پايگاه های اطلاعاتی استفاده شده است. برای این که بتوان به طور دقیق تر به بررسی مسائل مربوط به ارتقای شغلی كارمندان بپردازیم، ابتدا برخی از نظرها را بررسی كرده، سپس به توضیح عناصر جزئی تر آن می پردازیم.
بيان مسئله
مسئله یعنی تفاوت بین وضع موجود و مطلوب. به عبارت دیگر، مسئله یعنی فاصله بین جایی که هستیم و جایی که می خواهیم باشیم. مسئله وقتی حل می شود که توانسته باشیم وضعیت موجود را به وضعیت مطلوب تبدیل کرده باشیم. در ادامه پس از ارائه توضیحاتی در مورد موضوع ارتقای شغلی ، مسئله تحقیق حاضر نیز به صورتی گویا بیان خواهد شد.
عوامل متعددی وجود دارد که در کنار هم می توانند ایجاد کننده رضایت شغلی در افراد باشد. چه بسا تنها نبود یک عامل از مجموع این عوامل می تواند از ایجاد رضایت در فرد بکاهد و یا حتی او را در زمره افراد ناراضی از شغل خود قرار دهد میزان درآمد، وجهه اجتماعی، امکان ارتقای شغلی، نحوه مدیریت در محل کار، عدم تبعیض و میزان آگاهی فرد از شغل خود از مهم ترین عوامل ایجاد رضایت شغلی در افراد است. هر سازمان سیستمی اجتماعی است که در آن افراد و روابط انسانی بین آنها نقش حیاتی و تعیین کننده در تحقق اهداف دارند، تا هنگامی که کارکنان درباره خود و کارشان، درباره همکاران، مدیر و سرپرستان احساس اطمینان و آسایش خاطر نکنند و رضایت لازم را از شغل خویش کسب ننمایند به کیفیت کارایی توجه چندانی نخواهند داشت. در عصر حاضر تنها سازمان هایی به سود و بهره وری بالا دست پیدا می کنند که از کارکنان متعهد و متخصص برخوردار باشند و این تعهد و مسئولیت در کارکنان هیچ گاه رخ نخواهد دارد مگر این که کارکنان در سازمان هایی که مشغول به کارند از رضایت شغلی بالایی برخوردار باشند و خود را از سازمان و سازمان را از خود بدانند.
یکی از اين موضوعات بحث انگیز، ارتقای شغلی و ارتباط آن با عملکرد شخص و دستگاه است. سه دیدگاه مختلف در این مورد وجود دارد:
الف) رضایت شغلی باعث افزایش عملکرد می شود.
ب) عملکرد شغلی موجبات رضایت شغلی را فراهم می آورد.
ج) ارتباط ذاتی بین رضایت شغلی و عملکرد وجود ندارد. بلکه پاداش های متغیری همانند (ارتقای شغلی) هستند که مداخله می کنند.
شناخت و بهبود عملکرد، اهداف و تلاش کارمندان
از مهم ترین مزایای ترفیع شغلی کارمندان، انتقال یک حس خوب به فرد است. در واقع شخص احساس میکند، تلاشهایش در محیط کاری دیده شده است. وقتی تلاش و پشتکار یک فرد مورد توجه قرار گیرد، انگیزهاش برای بالابردن بهرهوری نیز افزایش مییابد. به عبارت دیگر، ارتقاء شغلی این انگیزه را در فرد ایجاد میکند تا برای رسیدن به اهداف تعریف شده در سازمان تلاش بیشتری کند.
تقویت انگیزه و افزایش وفاداری در کارمندان
کارمندی که ترفیع میگیرد، انگیزهی بیشتری برای انجام کار دارد. بالا رفتن انگیزه به افزایش خلاقیت، رشد و بهبود شرایط کاری در سازمان منجر میشود. به علاوه، ارتقاء شغلی میزان وفاداری و حس تعلق به محیط کاری را بالا میبرد و شخص تمام تلاش خود را برای رشد بیشتر سازمان میکند.
چه زمانی برای افزایش حقوق و ارتقاء شغلی کارکنان مناسب است؟
چگونه بفهمیم که کارکنان آمادگی ارتقاء شغلی یا شایستگی افزایش حقوق را دارند؟ در این مقاله به اصول ترفیع شغلی و اهمیت آن میپردازیم.
چه زمانی برای افزایش حقوق و ارتقاء شغلی کارکنان مناسب است؟
اگر در یک شرکت بزرگ و در سِمَتهای مدیریتی کار میکنید، قطعا با موضوع ارتقاء شغلی کارکنان روبرو شدهاید. کارکنانی که میخواهند راه خود را برای رسیدن به موقعیتهای شغلی بالاتر پیدا کنند. این ترفیع شغلی حس خوبی را به آنها میدهد. اما شما به عنوان یک مدیر نمیتوانید بدون برنامه، دلیل و سیاستهای روشن به کارکنانتان ترفیع بدهید. زیرا ترفیع شغلی بدون سیاست باعث بروز مشکلات جدی و هزینهبر میشود.
معمولا سیاستهای بخش منابع انسانی و فرهنگ حاکم بر شرکت تعیین میکنند که افراد چه وقت و چگونه در سلسله مراتب سازمانی بالاتر بروند. با این حال، در اکثر شرکتها مدیران حجم انبوهی از اطلاعات جهت تصمیمگیری دارند و در بعضی موارد آنها هستند که حرف آخر را میزنند. صرف نظر از اینکه شما چنین اختیاری دارید یا نه، موضوع ترفیع و ارتقاء شغلی جزء لاینفک مباحثات مداوم شما با کارکنان در مورد عملکردشان است.
مدیران ابزارهای زیادی برای تقدیر از کارکنان خود در اختیار دارند؛ یکی از روشهای سنتی مرسوم برای پاداش دادن به کارکنان برتر، ارتقاء شغلی کارکنان یا افزایش حقوق آنها و یا هر دو است. حتی اگر در جلسه بررسی عملکرد درباره این موضوع به صورت آشکار صحبت نکنید، چیزی است که زمان ارزیابی رسمی، مدیر اغلب به آن فکر میکند یا کارمند درباره آن سوال میکند.
اما چگونه بفهمیم که کسی آمادگی چالش بعدی یا شایستگی افزایش حقوق را دارد؟
در این نوشته، ابتدا به تعریف مختصری از ارتقاء شغلی میپردازیم، سپس اهمیت و مزایای آن را مطرح میکنیم و در نهایت نظر کارشناسان این حوزه و اصولی که برای ارتقاء شغلی کارکنان و افزایش حقوق آنها باید رعایت کنید را میگوییم.
با ما همراه باشید و با رعایت اصول ارتقاء شغلی ذکر شده، تبعیض و تنش را در سازمانتان کاهش دهید و در کارمندان انگیزه ایجاد کنید.
ارتقاء شغلی چیست؟
پیشرفت کارکنان از یک موقعیت یا وظیفه شغلی به موقعیت شغلی دیگری در همان سازمان را ارتقاء شغلی کارکنان میگویند. این ترفیع معمولا با دستمزد بالاتر، عنوان شغلی بهتر، و غالبا مسئولیتهای کاری بیشتری همراه است.
ترفیع در کار ممکن است نتیجه پیگیریها و تلاشهای فعالانه کارمندان برای کسب رتبه بالاتر در کار باشد یا کارفرمایان به عنوان پاداش آن را برای عملکرد خوب کارکنان در نظر بگیرند.
ارتقاء شغلی کارکنان چه اهمیتی دارد؟
ارتقاء شغلی کارکنان اهمیت و مزایای بسیاری دارد که در این بخش به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:
ترفیع کارکنان در درون یک سازمان باعث تقویت روحیه میشود.
ارتقاء شغلی بهرهوری را افزایش میدهد.
کارمندان جدید پتانسیل رشد را مشاهده میکنند و این باعث ایجاد انگیزه در آنها میشود.
اگر کارمندان ببینند که مسیر پیشرفت شغلی در سازمان وجود دارد، احتمال کمی وجود دارد که سازمان را ترک کنند.
اگر کارکنان بدانند که با یادگیری فعالیت جدیدی شانس بیشتری برای ارتقاء شغلی دارند، ار فرصتهای آموزشی استفاده میکنند.
نظر بیشتر کارکنان در مورد ارتقاء شغلی مثبت است. زیرا ترفیع نشان میدهد فردی که ارتقاء دریافت کرده موفق، باارزش و مفید است.
از آنجایی که ارتقاء شغلی معمولا با حقوق بیشتر و مزایای بهتری همراه است، کارکنان برای دستیابی به آن تلاش بیشتری میکنند.
کارشناسان درباره اصول ارتقا شغلی کارکنان چه میگویند؟
به گفته Herminia Ibarra (هرمینیا ایبارا) استاد بومی صاحب کرسی رهبری و یادگیری، و رئیس دانشکده ابتکار رهبری INSEAD میگوید: «خیلی از مواقع مدیر برای ارتقا یافتن کارکنانش در سازمان احساس مسئولیت میکند.»
مدیران باید با دقت درباره ارتقاء و ترفیع تصمیمگیری کنند.
Susan David (سوزان دیوید)، مدیر مشترک موسسه مربیگری و مدیر موسس روانشناسی مبتنی بر شواهد میگوید: «من معتقدم کارمندی که توسط یک شرکت ارتقاء مقام پیدا کرده، به شکل پررنگی منعکسکننده فرهنگ مرکزی آن سازمان است.»
انتخابی که مدیران برای ارتقاء کارکنانشان دارند باعث ارسال سیگنالی به بقیه سازمان میشود. بنابراین مدیران باید مطمئن باشند که رفتارشان در راستای ارزشهای سازمان است. مثلا به کارمندی که از اهدافش فراتر میرود اما رفتارش با اعضای تیم نادرست است، نباید در سازمانی که یکی از ارزشهایش کار گروهی است، پاداشی داده شود.
به همین ترتیب باید گفت که ارتقاء شغلی کارکنان در سازمان پیامدهایی در زمینه موفقیت فردی دارد. سازمانها اغلب فکر میکنند که ارتقاء به معنی این است که باید مسئولیتِ مدیریت کارکنان بیشتری را به افرادی با عملکرد برتر واگذار کنند تا این افراد در توسعه -نه فقط اجرا- راهبرد نقش داشته باشند.
دیوید میگوید:
«ولی شاید دادن چنین مسئولیتهایی به همه کار چندان هوشمندانهای نباشد. بسیاری سازمانها گاهی بهترین افراد عملیاتی خود را فقط به این دلیل از دست میدهند که مسیر واحدی را برای موفقیت سازمانی ترسیم میکنند.»
شاید واقعا روشهای دیگری هم برای دادن پاداش به افراد وجود داشته باشد. او ادامه میدهد:
«سازمانهایی که مسیرهای چندگانه و منعطف برای دستیابی به موفقیت ایجاد کنند، بهترین افرادشان را حفظ خواهند کرد، آنها را درگیر نگه میدارند، و برای مدت طولانی هم آنها را حفظ میکنند.»
برای ارتقاء شغلی کارکنان باید چه اصولی را مدنظر بگیریم؟
دفعه بعد که خواستید از افراد با عملکرد عالی با ارتقاء یا ترفیع تقدیر کنید، اصول زیر را به خاطر داشته باشید:
۱- با استفاده از منابع متعدد عملکرد فعلی کارمند را ارزیابی کنید
در گام اول اطمینان حاصل کنید که کارمند قادر به انجام شغلی که برایش پس از ارتقاء در نظر گرفتهاید، هست. به عملکردش نگاهی بیندازید. دیوید میگوید:
«حتی در شغل فعلی کارمند نشانههایی وجود دارد که نحوه عملکرد او در نقش جدیدش را نشان میدهد.»
او توصیه میکند که از بازخورد چند منبعی استفاده کنید؛ یعنی:
چگونه و چه موقع به کارمندان ارتقا شغلی دهیم
ترفیع یا ارتقا شغلی روندی است که طی آن، به یک کارمند علاوه بر محول شدن وظایف جدید و بالاتر، حقوق و مزایای بیشتری نیز تعلق میگیرد.
چگونه و چه موقع به کارمندان ارتقا شغلی دهیم
محبوبه ایران پاک بهروزرسانی: اردیبهشت 1396 ۱۰ دقیقهمدیریت منابع انسانی
۴اشتراکگذاریترفیع یا پیشرفت شغلی روندی است که طی آن، به یک کارمند علاوه بر محول شدن وظایف جدید و بالاتر، حقوق و مزایای بیشتری نیز تعلق میگیرد. البته ارتقا شغلی تنها به نفع کارمند نیست، بلکه برای کارفرما و یا صاحبان کسبوکار نیز اهمیت زیادی دارد. ارتقا شغلی موجب افزایش روحیهی کارمندان میشود و میزان خلاقیت کاری را بالا میبرد و این مسئله در بلندمدت نیز مزایایی برای سازمان به دنبال دارد.
راهنمای مطالعه نمایشدر این مقاله، میخواهیم اطلاعات بیشتری در اینباره بهدست آوریم.
ارتقا و ارزیابی
ارتقا شغلی مرحلهای است که ممکن است برای همهی کارمندان یک سازمان، اتفاق بیفتد. هر سازمان یا ادارهای دارای سلسله مراتب مشخصی در ساختار اداری خود است که میزان رشد کارمندان بر اساس آن تعریف و مشخص میشود. ارتقا شغلی تنها یک پاداش در برابر عملکرد مثبت کارمندان نیست، بلکه روشی است تا به کارمندان فرصت قبول مسئولیتهای جدید داده شود.
ارتقا شغلی انواع متفاوتی دارد، برخی منجر به پیشرفت در حوزهی کاری و گرفتن سِمت جدید میشود و در برخی موارد، کارمند با افزایش حقوق و یا پاداش تشویق میشود. در برخی از سازمانها، ارتقا شغلی تنها با تغییر در وظایف و مسئولیتها اتفاق میافتد. تشویق کارمندان به خاطر عملکرد خوب آنها، در حفظ روحیهی کاری و انگیزهی آنها بسیار مؤثر است.
از سوی دیگر، ارتقا شغلی یا تشویق کارکنان روشی برای قضاوت و ارزیابی عملکرد افراد است. این ارزیابیها به طور منظم میزان پیشرفت کارکنان را مورد بررسی قرار میدهد و بخشی از حوزهی کاری هر سازمان و ادارهای است. نتایج ارزیابیها ممکن است هم مثبت و هم منفی باشد. در مدل مثبت، ارزیابی کلی نتایجی را نشان میدهد که در نهایت ممکن است، منجر به افزایش حقوق شود؛ این در حالی است که کسب نتایج منفی در ارزیابیها حاکی از عملکرد نامناسب کارمندان و عدم برآورده شدن انتظارات کاری است که معمولا باید تصمیماتی برای ایجاد انگیزه در شخص گرفته شود.
ارزیابی کارمندان یک روش دورهای و سیستماتیک است که بر اساس آن عملکرد افراد در محیط کار و همچنین سطح خلاقیت آنها ارزیابی میشود. این روش ممکن است دستاوردها، نقاط ضعف و نقاط قوت بسیاری برای اداره یا سازمان داشته باشد.
حتما بخوانید: ۵ عبارتی که هرگز نباید به کارمندانتان بگویید
اهمیت و مزایای ارتقا شغلی
@=img=@#=img=#
ارتقا فقط یک روش برای محول کردن مسئولیتهای بیشتر به کارمندانی که سابقه کاری بهتری دارند، نیست. بلکه روشی برای بالا بردن انگیزه و روحیهی کاری در افراد است. تشویق کارمندان علاوه بر بالا بردن سطح خلاقیت کاری در سازمان، در حفظ کارمندان نمونه و ارزشمند نیز بسیار اهمیت دارد. ارتقا شغلی و ارزیابی دورهای عملکرد کارمندان اداره، مزایا و منافع زیادی دارد که به برخی از مهمترین آنها در ادامه اشاره میشود:
شناخت و بهبود عملکرد، اهداف و تلاش کارمندان
یکی از مهمترین مزایای ترفیع شغلی کارمندان، انتقال یک حس خوب به فرد است. در واقع شخص احساس میکند، تلاشهایش در محیط کاری دیده شده است. وقتی تلاش و پشتکار یک فرد مورد توجه قرار گیرد، انگیزهاش برای بالابردن بهرهوری نیز افزایش مییابد. به عبارت دیگر، ارتقا شغلی این انگیزه را در فرد ایجاد میکند تا برای رسیدن به اهداف تعریف شده در سازمان تلاش بیشتری کند.
تقویت انگیزه و افزایش وفاداری در کارمندان
کارمندی که ترفیع میگیرد، انگیزهی بیشتری برای انجام کار دارد. بالا رفتن انگیزه به افزایش خلاقیت، رشد و بهبود شرایط کاری در سازمان منجر میشود. به علاوه، ارتقا شغلی میزان وفاداری و حس تعلق به محیط کاری را بالا میبرد و شخص تمام تلاش خود را برای رشد بیشتر سازمان میکند.
حفظ کارکنان شایسته با تشویق به موقع
شناسایی و تشخیص درست استعداد یک کارمند و دادن ترفیع به وی در زمان مناسب، باعث میشود کارمند با علاقهی بیشتری کار را دنبال کند و کمتر به فکر پیدا کردن یک محیط کاری جدید میافتد. این شیوه موجب حفظ مهارت و استعداد کارمندان سازمان یا اداره میشود. با فراهم کردن شرایط مناسب برای کارکنان، دیگر لازم نیست سازمان به فکر استخدام افراد جدید و صرف وقت و هزینه برای آموزش آنها باشد. در واقع حفظ کارمندان به ایجاد ثبات در سازمان کمک میکند و موجب صرفهجویی در زمان و هزینه خواهد شد.
حتما بخوانید: اهمیت ایجاد امنیت شغلی برای کارمندان
ایجاد روحیهی رقابتی در محیط کار
وقتی در محیط کار فرد قویتر تشویق شود، سایر افراد نیز انگیزهی بیشتری برای انجام کار پیدا میکنند و این مسئله فضای رقابتی سالمی را در اداره یا سازمان ایجاد میکند. این روحیهی رقابتی به دلیل ایجاد انگیزه برای انجام کار بهتر و تلاش برای نشان دادن خلاقیت در کار برای سازمان بسیار مفید است.
تربیت مدیران بزرگ برای آینده
وقتی مدیریت تصمیم میگیرد، کارمندی را به خاطر تلاشش تشویق کند، در واقع به دنبال شناخت استعداد و یافتن رهبرانی برای آیندهی سازمان است. آموزش و تربیت کارمندان خلاق و نمونه به عنوان مدیران آینده، علاوه بر اینکه مزایایی را برای سازمان به همراه دارد، در کوتاهمدت نیز به رشد خلاقیت سازمانی کمک میکند.
ایجاد نارضایتی در کارکنان
اگر کارمندی در قبال انجام کار خوب تشویق نشود و یا احساس کند تلاشش اصلا دیده نمیشود، به مرور یک حس نارضایتی در وی به وجود میآید که اصلا به نفع سازمان نیست. این حس نارضایتی عملکرد کاری فرد را کاهش میدهد و بر میزان کارایی و بهرهوری سازمانی نیز تأثیر میگذارد. اما وجود یک سیستم ارزیابی در بین کارکنان، تشویق آنها و دادن ترفیع بر اساس سلسله مراتب تعریف شده در هر سازمان، تا حد زیادی میتواند از به وجود آمدن احساس نارضایتی در میان کارمندان جلوگیری کند.
چه زمانی برای ارتقا شغلی مناسب است؟
تصمیمگیری در مورد زمان مناسب برای تشویق و دادن ترفیع به یک کارمند، از چالشبرانگیزترین موضوعات در هر سازمان محسوب میشود. باید توجه داشت شرایط همهی کارمندان برای دریافت تشویق و ارتقا شغلی یکسان نیست، بنابراین شناسایی دقیق افرادی که از مهارت و تجربهی کافی برخوردارند، اهمیت زیادی دارد. تشویق کارمندان به این دلیل اهمیت دارد که نه تنها شامل تغییر در رتبهی سازمانی افراد میگردد بلکه وظایف و مسئولیتهای جدیدی نیز به فرد واگذار میشود، بنابراین باید از تواناییها، مهارتها، استعدادها، عملکرد کاری و برخی فاکتورهای دیگر کارمندان ارزیابی دقیقی صورت گیرد. به برخی از نکات لازم برای ارزیابی این فاکتورها در ادامه اشاره میشود:
آن چیست که پرداردامانمیپرددوپادارداماهمیشه بایک پاراه میرود
ارتقاءشغل یک کارمند
ترفیع
سلام
ترفیع
ارتقا شغل یک کارمند
ارتقا شغل کارمند را چه میگویند
تاتتاتناتثثتو
ترفیع
ترفیع
ترفیع میشه 😊🥰
ارتقای کارمند
ترفیع
ارتقاع شغل یک کارمند
ترفیع
ترفع
را
ارتفاع شغل یک کارمند
ارتقاء شغل یک کارمند
رتبه کارمند
ترفیع
ارتقا شغل یک کارمند
ارتقا شغل یک کارمند
ترفیع میشه جوابش
جواب ترفیع
الب
ارتقای شغل کارمند
ارتفاع شغل یک کارمند
ارتقا شغل یک کارمند
برام بگید
عزیزان میشه ترفیع
ارتقا شغل یک کارمند
ترفیع
ارتقاع شغلی یک کارمند
۶
ترفیع
ارتقاع شغل یک کارمند
پی پی
درست بود ممنون
جواب ارتقا شغل یک کارمند
ارتقای شغلی کارمند
ترفیع
ترفیع
کی میدونه
کسی جواب رو میدونه
ارتقا شغل کارمند چی میشه؟
ارتقاء شغلی یک کارمند
ارتقاع
ارتقا شغل یک کارمند
خودت بگو از مردم میپرسی
بچه کسی جواب رو میدونه؟
ارتقاشغل کارمند
ارتقاشغلی یک کارمند
ارتقاشغل یک کارمند
ترفیع
ترفیع
جوابش میشه ترفیع
ارتقاء شغل یک کارمند
ترفیع
ترفیع
شلغم
ممنون
ترفیع هستش