این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    ارده در بارداری

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    ارده در بارداری را از این سایت دریافت کنید.

    5 مزیت استفاده از ارده در دوران بارداری

    صرف ارده در دوران بارداری باعث رسیدن تمام ویتامین و مواد مغذی لازم سلامت مادر و جنین را فراهم میکند گر میخواهید با خواص بی نظیر ارده در دوران بارداری آشنا شوید این مقاله را از دست ندهید.

    لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

    5 مزیت استفاده از ارده در دوران بارداری

    بارداری یکی از شگفت انگیزترین تجربیات در زندگی زن است. این دوران،زمانی است که مادر باید فکر کند و عمل کند، نه فقط برای خود بلکه برای کودکی که درون او رشد می کند. در این زمان تنها منبع غذایی کودک مادر است؛ بنابراین، باید اطمینان حاصل شود که مادر باردار تمام ویتامین ها و مواد مغذی لازم را دریافت می کند

    در دوران بارداری هر چیزی را که می خورید یا هر کاری را که انجام میدهید، بر کودک شما اثر می گذارد. بنابراین، مهم است که انتخاب درستی داشته باشید

    دانه های کنجد برای سلامتی مادر و جنین مفید است زیرا آنها غنی از آهن، کلسیم، اسیدهای آمینه، پروتئین، اسید اگزالیک، ویتامین B، C و E هستند.

    اثر مصرف ارده بر زنان باردار بستگی به وضعیت سلامتی زنان باردار و میزان مصرف آن دارد بنابراین قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت بگیرید

    مزایای مصرف ارده در دوران بارداری

    1- ارده به هضم غذا کمک میکند

    یکی از مشکلات شایع در زنان باردار مشکل هضم غذا و معده درد و یبوسک میباشد. دانه های کنجد موجود در ارده و حلواارده ، سرشار از فیبر به عنوان یک عنصر طبیعی برای کاهش یبوسک و کاهش حرکت روده استفاده میشود ، همچنین فیبر بالای ارده و حلواارده به هضم سریع غذا کمک میکند و به سلامت گوارش افراد باردار کمک کند.

    2- افزایش ایمنی بدن

    از آنجایی که سطح مقاومت بدن در دوران حاملگی کم میباشد، مصرف ارده و همچنین مصرف حلواارده به دلیل سرشار بودن از ویتامین C سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند و از بروز انواع آنفالونزا و سرماخوردگی و....محافظت میکند.

    3- تقویت استخوان و دندان ها

    زنان باردار از کلسیم کمتری نسبت به سایر افراد برخوردار هستند به همین دلیل است که به مراتب از درد استخوان ها و درد دندان رنج میبرند . زنان باردار نیاز به 1200 میلی گرم تا 1500 میلی گرم کلسیم در روز دارند مصرف ارده و حلواارده به دلیل سرشار بودن از کلسیم نیاز کلسیم بدن افراد باردار را تامین و به سلامت استخوان زنان باردار کمک میکند و همچنین از مشکلات دندان نیز جلوگیری میکنند علاوه بر آن مصرف ارده به رشد استخوان های جنین نیز کمک میکند

    4- افزایش سطح انرژی بدن

    دانه های کنجد موجود در ارده و حلواارده به دلیل سرشار بودن از منابع معدنی مورد نیاز بدن یکی از بهترین منابع افزایش سطح انرژی بدن میباشد. . آنها عضلات و اعصاب را تقویت می کنند و ضعف و استرس ساخته شده در عضلات را کاهش می دهند و بدین ترتیب بدن را ایمن و پر انرژی می سازد

    5- کمک به رشد جنین

    دانه های کنجد موجود در ارده و حلواارده به عنوان یک بسته کامل از مواد مغذی ارائه آهن، کلسیم و ویتامین ها، پروتئین و اسید آمینه های با کیفیت است که برای رشد مناسب جنین لازم است

    اعتقاد بر این است که دانه های کنجد به افزایش انرژی و کاهش استرس و ضعف ذهنی کمک می کنند

    *توجه داشته باشید اگر سابقه آلرژی داشته باشید، از مصرف آن ها اجتناب کنید و با پزشک خود مشورت بگیرید.

    آیا در هنگام بارداری مصرف روغن کنجد هم نیاز است؟

    روغن کنجد حاوی تعادل خوبی از چربی های مونو و پلی سدیم است که می تواند مغز و بافت عصبی کودک را سالم نگه دارد. این چربی ها همچنین ویتامین ها و مواد معدنی محلول در چربی را جذب می کنند که برای سلامت شما و سلامتی شما مهم است

    آیا شاعیه ی اینکه مصرف روغن کنجد باعث سقط جنین میشود درست است؟

    بسیاری از مردم بر این باورند که با توجه به طبیعت "گرم" خوردن دانه کنجد می تواند منجر به سقط جنین شود. ولی هیچ شواهد علمی وجود ندارد که این موضوع را تأیید کند اما باید در میزان مصرف آن دقت کرد اثبات شده است که دانه های کنجد با مزایای تغذیه ای ضروری مانند آهن و پروتئین که برای مادر و نوزاد مناسب است، می باشد

    امیدوارم این مقاله به شما کمک کند تا هرگونه شک و تردید در خوردن فراوردههای کنجدی مانند روغن کنجد، ارده و حلواارده در حین بارداری

    دارید را پاک کنید. اگر شما چیزی برای به اشتراک گذاشتن داشته باشید، لطفا آن را در بخش نظرات بنویسید

    پیشنهاد میکنیم مقالات زیر را هم مطالعه کنید:

    همه چیز درباره ارده و خواص آن

    بهترین روش شرایط نگهداری و میزان مصرف ارده

    همه چیز درباره حلوا ارده -خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن

    منبع مطلب : torangco.ir

    خوردن ارده در بارداری، خواص آن را میدانید؟

    ارده کنجد منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن در بارداری است.

    خوردن ارده در بارداری، خواص آن را میدانید؟

    ارده کنجد منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن در بارداری است.

    ارده کنجد منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن در بارداری است. خاصیت اصلی ارده کنجد، انرژی‌زا بودن آنها در بارداریست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می‌شوند.

    از فواید ارده کنجد در بارداری استحکام و سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها و موثر بر استخوان بندی جنین می‌باشد. اما مصرف زیاد آن برای دیابت بارداری مضر است و باعث چاقی در بارداری می شود.

    ارده، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، برای سلامت قلب مفید است، باعث تقویت سیستم عصبی مرکزی می شود و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

    مصرف ارده کنجد در بارداری

    ارده کنجد به طعم آجیلی تلخ و رنگ زرد مایل به قهوه ای شناخته شده و از جمله خواص آن می توان به سلامت قلب، استخوان، کبد، کلیه، پیشگیری از دیابت نوع 2 و سرطان، جوانسازی پوست، لاغری و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.

    طبع ارده گرم و تر است.

    جالب است بدانید

    ارده ماده اصلی غذای هوموس یا حمص می باشد و در بسیاری از غذا ها به ویژه غذا های مدیترانه ای و آسیایی از آن استفاده می شود.

    در کشور های ایران، یونان، آفریقای شمالی و ترکیه بسیار محبوب است.

    به نام های طحینه شناخته شده و به آن کره دانه کنجد نیز گفته می شود.

    معنی کلمه ارده در فارسی غذای مقدس است، به نظر می رسد این سس بومی کشور ایران می باشد.

    در ادامه با پرشین استار همراه باشید تا با خواص ارده برای سلامتی بدن آشنا شده و درباره ارزش غذایی، نحوه مصرف و مضرات این سس خوشمزه بیشتر بدانیم.

    هم اکنون دیگران می خوانند

    رازهای آرایش طبیعی که هیچ آرایشگری به شما یاد نمی‌دهد!

    استایل ست کردن پالتو بلند با کفش!

    فال روزانه شخصی پنجشنبه ۳ آذر برای خانم‌های قابل تحسین و شگفت انگیز!

    7 سلبریتی زن هالیوود که از انجام عمل زیبایی راضی هستند

    ۸ خاصیت گلاب برای مراقبت از پوست در فصل سرما

    خواص دارویی و فواید ارده

    1. خاصیت آنتی اکسیدانی

    ارده کنجد سرشار از آنتی اکسیدان های لیگنان است که از آسیب رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری کرده و خطر ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت نوع 2، بیماری های قلبی و برخی انواع سرطان را کاهش می دهد.

    2. سلامت قلب

    کلسیم و منیزیم موجود در ارده به کاهش فشار خون بالا که از عوامل اصلی بروز بیماری های قلبی و سکته مغزی می باشد کمک می کند.

    ارده تری گلیسیرید خون را کاهش داده و چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع موجود در آن برای کاهش کلسترول بد خون مفید هستند.

    3. دیابت نوع 2

    ارده کنجد به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی قوی و محتوای چربی های اشباع نشده موجود در آن خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

    4. خاصیت ضد باکتریایی

    ارده و به خصوص عصاره دانه کنجد دارای خاصیت ضد باکتریایی قوی می باشند که به درمان زخم ها کمک می کند و در طب سنتی برخی کشورهای اروپای مرکزی و خاورمیانه از روغن کنجد به عنوان درمان خانگی زخم پا در افراد دیابتی استفاده می شود.

    مطالعات نشان داده عصاره دانه کنجد در مقابله با 77 درصد نمونه های باکتریایی مقاوم به دارو موثر بوده است.

    5. سرطان

    سیسمال موجود در ارده نوعی ترکیب طبیعی در دانه های کنجد است که به نظر می رسد خاصیت ضد سرطانی داشته باشد و رشد و نمو سلول های سرطانی مختلف از جمله سرطان کبد، پوست، روده بزرگ و دهانه رحم را متوقف می کند.

    برخی مطالعات نیز نشان داده خوردن ارده به مرگ سلول های سرطان سینه و ریه کمک می کند و لیگنان های موجود در آن با اتصال به گیرنده های استروژنی از بدن در برابر سرطان های هورمونی محافظت می کنند.

    6. سلامت استخوان ها

    منیزیم فراوان موجود در ارده کنجد به حفظ سلامت استخوان ها کمک کرده، تراکم استخوانی به خصوص در نواحی گردن و لگن را افزایش می دهد و از بروز پوکی استخوان در زنان یائسه پیشگیری می کند.

    7. یائسگی

    لیگنان های ارده ساختار مشابه استروژن دارند، اگرچه مصرف استروژن های گیاهی ممکن است برای بسیاری از افراد مشکل ساز باشد اما به ویژه برای زنان یائسه بالای 50 سال و یا خانم هایی که از کمبود استروژن رنج می برند مفید است.

    مصرف ارده در زنان یائسه به تعادل هورمونی کمک کرده، خطر ابتلا به سرطان و پوکی استخوان را کاهش می دهد و علائم یائسگی از جمله گر گرفتگی، ضعف، تغییرات خلق و خو، کاهش فعالیت جنسی و غیره را از بین می برد.

    8. تقویت سیستم عصبی مرکزی

    ارده حاوی ترکیباتی است که به سلامت مغز کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های عصبی همچون زوال عقل را کاهش می دهد.

    آنتی اکسیدان های موجود در دانه های کنجد نیز با عبور از سد خونی مغزی به طور مستقیم روی سیستم عصبی مرکزی و مغز اثر مثبت گذاشته و براساس مطالعات حیوانی با کاهش تولید پلاک های بتا آمیلوئید در مغز از بیماری آلزایمر پیشگیری می کنند.

    9. تقویت سیستم ایمنی

    ارده حاوی مس، آهن، سلنیوم و روی است که همگی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و برای تولید گلبول های سفید خون و عملکرد چندین آنزیم مهم بدن ضروری می باشند.

    لیگنان های موجود در ارده نیز از ایمنی بدن محافظت می کنند.

    10. سلامت کبد و کلیه

    ارده حاوی ترکیباتی است که از کلیه و کبد محافظت می کند و برای دفع سموم و ضایعات بدن مفید می باشد.

    مطالعات حیوانی نشان داده مصرف دانه کنجد به افزایش چربی سوزی و کاهش تولید چربی در کبد کمک کرده و خطر ابتلا به مشکلات کبدی را کاهش می دهد، اگرچه مقدار این ترکیبات در ارده نسبت به دانه کنجد و عصاره آن کمتر است.

    11. ضد التهاب

    برخی ترکیبات موجود در ارده دارای خاصیت ضد التهابی هستند و التهاب و درد ناشی از بیماری های التهابی همچون آرتریت روماتوئید، بیماری های ریوی و همچنین جراحت ها را کاهش می دهند.

    مطالعات نشان داده آنتی اکسیدان های ارده برای درمان آسم و کاهش التهاب راه های تنفسی مفید هستند.

    12. جذب بهتر مواد مغذی

    ارده و دانه کنجد به جذب بهتر ترکیبات محلول در چربی از جمله توکوفرول کمک می کند که نوعی ویتامین E بوده و نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های مرتبط با افزایش سن از جمله سرطان و بیماری قلبی دارد و از التهاب، استرس اکسیداتیو و سایر بیماری های مزمن پیشگیری می کند.

    منبع مطلب : niniban.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 8 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید