این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    انشا درمورددهه فجر

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    انشا درمورددهه فجر را از این سایت دریافت کنید.

    15 انشا در مورد دهه فجر مناسب پایه سوم تا هشتم

    انشا دهه فجر، انشا نویسی در مورد دهه فجر باعث می شود خاطرات و رویدادهای آن دوران برای دانش آموزان حال یادآوری شود به همین دلیل در ادامه انشا درمورد دهه فجر را برایتان آورده ایم.

    15 انشا در مورد دهه فجر مناسب پایه سوم تا هشتم

    تحقیق در مورد دهه فجر

    163 3

    زمان مطالعه: 42 دقیقه

    انشا دهه فجر، انشا نویسی در مورد دهه فجر باعث می شود خاطرات و رویدادهای آن دوران برای دانش آموزان حال یادآوری شود به همین دلیل در ادامه انشا درمورد دهه فجر را برایتان آورده ایم.

    انشا در مورد دهه فجر

    دوازدهم بهمن که اولین روز شروع دهه ی فجر می باشد روزیست که بزرگترین استقبال تاریخ در تهران برگزار شد بطوری که طول جمعیت استقبال کننده از آیت‌الله امام خمینی به ۳۳ کیلومتر رسیده بود.

    در ساعت ۹:۵۰ دقیقه بامداد روز دوازدهم بهمن هواپیمای حامل امام خمینی در میان تدابیر شدید امنیتی در فرودگاه مهرآباد برزمین نشست. امام خمینی پس از ورود به فرودگاه و ایراد سخنرانی طبق برنامه‌ای که از قبل تنظیم شده بود عازم قبرستان بهشت زهرا شد…

    امام خمینی در میان استقبال گسترده مردم تهران در ساعت یک بعد از ظهر وارد قطعه ۱۷ که مدفن شهدای انقلاب بود شد و سخنرانی خود را ایراد نمود.

    ساعت ۹ بامداد روز شنبه ۱۴ بهمن در محل مدرسه شماره ۲ علوی یک مصاحبه مطبوعاتی با حضور قریب به سیصد خبرنگار ایرانی و خارجی برگزار شد که در آن ابتدا خلاصه‌ای از نظریات آیت‌الله امام خمینی خوانده شد.

    سپس سوالات خبرنگاران آغاز گردید که خلاصه‌ای از پاسخ امام خمینی به این شرح بود:« کاری نکنند که مردم را به جهاد دعوت کنم، اگر موقع جهاد شد می‌توانیم اسلحه تهیه کنیم. دولت را بزودی معرفی خواهیم کرد. اعضای شورای انقلاب تعیین شده‌اند.

    از ارتش می‌خواهم هر چه زودتر به ما متصل شود. ارتشیان فرزندان ما هستند، ما به آنها محبت داریم باید به دامان ملت بیایند. قانون اساسی که تدوین شده به آراء عمومی گذاشته می‌شود تمام اتباع خارجی بطور آزاد در ایران زندگی خواهند کرد.

    امام خمینی در روز ۱۶ بهمن طی فرمانی مهدی بازرگان را به عنوان نخست وزیر موقت تعیین و معرفی کرد. عصر همان روز در سالن سخنرانی مدرسه علوی یک مصاحبه مطبوعاتی بین‌المللی ترتیب داده شد، در این جلسه بازرگان برنامه و وظایف دولت موقت را تشریح کرد و افزود برگزاری همه پرسی درباره تغییر رژیم، برگزاری انتخابات مجلس موسسان و انجام انتخابات مجلس از وظایف این دولت است.

    روز ۱۹ بهمن ماه بزرگ‌ترین راه پیمایی انقلاب صورت گرفت.ر قطعنامه پایانی راه پیمایی نخست وزیری مهدی بازرگان توسط تظاهرکنندگان تایید شد.

    در روز ۲۰ بهمن ماه که مصادف با روز جمعه بود، مردم در دانشگاه تهران اجتماع کرده بودند تا سخنرانی رییس دولت موقت را استماع نمایند. در همین هنگام در غرب تهران درگیری شدیدی صورت گرفت؛ عده زیادی از افراد گارد شاهنشاهی به پادگان همافران نیروی هوایی حمله بردند و به محض آغاز درگیری آنان عده زیادی از جوانان وابسته به جناح‌های مختلف به نفع همافران وارد صحنه درگیری شدند.

    این درگیری خونین ده‌ها نفر کشته و مجروح بر جای گذاشت ولی در نهایت همافران توانستند حلقه محاصره نیروهای گارد را بشکنند.

    روز بیست و یکم بهمن ماه روز نبرد مسلحانه همه جانبه مردم و نیروهای دولتی بود. درگیری خونین مردم و لشکر گارد در این روز به اوج خود رسید؛ و جنگ تانک‌ها با مردم مسلح باعث کشته و زخمی شدن صدها نفر شد.

    آیت‌الله امام خمینی تهدید کرد در صورت عدم جلوگیری از کشتار لشکر گارد حکم جهاد خواهد داد. در اینروز چندین کلانتری توسط گروههای مسلح مردمی تسخیر شدند که در نتیجه آن مقادیر زیادی اسلحه به دست مردم افتاد.

    در همین روز فرمانداری نظامی تهران اعلامیه شماره ۴۰ را انتشار داد؛ بموجب این اعلامیه رفت و آمد مردم از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۵ بامداد ممنوع اعلام شد.

    در پی اعلامیه مزبور اعلامیه دیگری صادر و منع عبور و مرور تا ساعت ۱۲ بامداد تمدید شد. مردم عملاً مقررات حکومت نظامی را باطل ساختند و تا صبح در خیابان‌ها با ایجاد حریق و راه بندان‌های متعدد مانع حرکت قوای نظامی می‌شدند.

    در این روز به ترتیب زندان اوین، ساواک، سلطنت آباد، مجلسین سنا و شورای ملی، شهربانی، ژاندارمری و ساختمان زندان کمیته مشترک به تصرف مردم در آمد.

    در تسخیر شهربانی سپهبد رحیمی فرماندار نظامی تهران به دست انقلابیون مسلح افتاد. پادگان باغشاه و دانشکده افسری، دبیرستان نظام، زندان جمشیدیه، پادگان عشرت آباد و پادگان عباس آباد یکی پس از دیگری تسلیم شدند و آخرین مرکزی که به تصرف درآمد رادیو و تلویزیون بود.

    انشا در مورد دهه فجر برای دانش آموزان

    دهه فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه، روزهایی ماندگار و فراموش ناشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست. من این انشا را در مورد دهه فجر و ۲۲ بهمن با نام خداوند آغاز میکنم.

    برای اینکه اسلام و انقلاب اسلامی بتواند مثل این سالهایی که پایدار و سربلند باقی مانده است، راه با عزت خودش را ادامه دهد، لازم است که در ذهن کودکانمان این فرهنگ غنی اسلامی و انقلابی را نهادینه کنیم.در ادامه یک مقاله کودکانه در مورد دهه فجر آورده شده است که آنرا با هم می خوانیم.

    دهه فجر انقلاب اسلامی، سرآغاز طلوع اسلام، خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدی دوباره یافت، دهه فجر انقلاب آئینه ای است که خورشید اسلام در او درخشید.

    در روز ۴ بهمن ۱۳۵۷ چهارشنبه رژیم مزدور شاه برای جلوگیری از حضور امام خمینی در بین مردم ایران ارتش فرودگاه مهرآباد را به اشغال درآورد و در ۵ بهمن ۱۳۵۷ دولت بختیار ۳ روز فرودگاههای کشور را بست.

    اما در روز ۹ بهمن ۱۳۵۷ فرودگاه برای ورود امام خمینی بازگشایی شد و در پی اعتصابات و تظاهرات و راهپیمایی مردم که خواستار بازگشایی فرودگاه مهرآباد بودند، دولت بختیار فرودگاه مهرآباد را از اشغال نظامی خارج کرد.

    در روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ ساعت ۹ و ۲۷ دقیقه و ۳۰ ثانیه حضرت امام خمینی پس از پانزده سال تبعید پای بر خاک ایران گذاشتند. فرمانداری نظامی بر اثر فشار مردم راهپیمایی و تظاهرات را برای ۳ روز آزاد اعلام کرد.

    در روز ۲۱ بهمن دولت بختیار، زمان حکومت نظامی را افزایش داده و حکومت نظامی را از ساعت ۴ بعد از ظهر اعلام نمود ولی حضرت امام خمینی دستور شکستن زمان حکومت نظامی و حضور مردم در خیابان ها را صادر نمودند.

    در تهران و شهرستانها بین سربازان گارد و مردم مسلح درگیریهای بسیار شدید رخ داد. روز سرنوشت فرا رسید و در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، نظام پوسیده ستمشاهی فرو ریخت و ریشه های فاسد دودمان سیاه پهلوی از این کشور اسلامی کنده شد.

    منبع مطلب : www.delgarm.com

    انشا دهه فجر؛ ۱۰ انشا در مورد دهه فجر برای پایه های مختلف

    با مجموعه‌ای از انشا دهه فجر، انشا در مورد دهه فجر، انشا درباره دهه فجر، انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر همراه ما باشید.

    ستاره » ✍️ محتوای کمک درسی » پایه ششم » نگارش پایه ششم » انشا دهه فجر؛ ۱۰ انشا در مورد دهه فجر برای پایه های مختلف

    انشا دهه فجر؛ ۱۰ انشا در مورد دهه فجر برای پایه های مختلف

    با مجموعه‌ای از انشا دهه فجر، انشا در مورد دهه فجر، انشا درباره دهه فجر، انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر همراه ما باشید.

    آخرین به روز رسانی: دی 26, 1401

    با فرارسیدن ایام دهه فجر در بسیاری از مدارس موضوع انشا در مورد دهه فجر و ۲۲ بهمن رایج‌ترین موضوع می‌شود که توسط آن دانش آموزان آشنایی بیشتر با انقلاب اسلامی و خاطرات آن ایام بدست می‌آورند. ما نیز در این مطلب انواع انشا در مورد دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی را برای شما عزیزان گردآوری کرده‌ایم که می‌تواند ایده‌های خوبی برای نوشتن انشایی زیبا برای شما باشد.

    شعر شب آرزوها | مجموعه شعر زیبا درباره لیله الرغائب

    اعمال لیله الرغائب؛ دعا، روزه و نماز شب آرزوها

    دلنوشته شب آرزوها؛ زیبا، عاشقانه و احساسی

    انشا در مورد دهه فجر

    انشا شماره (۱)

    دهه فجر انقلاب اسلامی به روزهای ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ گفته می‌شود که طی آن سید روح‌الله خمینی بعد از تبعید ۱۵ ساله در ۱۲ بهمن سال ۱۳۵۷ به ایران وارد و در نهایت با اعلام بی‌طرفی ارتش شاهنشاهی، سلطنت پهلوی در ۲۲ بهمن ماه منقرض شد و انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.

    با پیروزی انقلاب اسلامی، تحولات عمیقی در داخل کشور و جهان ایجاد شد که مهم ترین آنها عبارت است از:

    شکوفایی معنوی و گرایش مردم به سمت ارزش های اسلامی

    احیای اصل امامت در قالب ولایت فقیه

    گسترش آزادی های مشروع که خود موجب حضور بیشتر مردم در صحنه های مختلف اجتماعی شده است.

    فعال شدن حوزه و دانشگاه در صحنه های علمی و اجتماعی و وحدت این دو جناح مهم و سرنوشت ساز

    حضور فعال زنان در انقلاب و بالا رفتن منزلت زن در ایفای نقش سیاسی

    طرح مسأله استکبار ستیزی در سطح بین المللی و احیای فریضه جهاد و بیداری ملت های مظلوم در مقابل مستکبران و سلطه طلبان

    مطرح شدن اسلام در صحنه های بین المللی به عنوان قدرتی قابل توجه.

    در روز ۲۲ بهمن ۵۷ سقوط نظام ۲۵۰۰ ساله استبداد و پایان شب سیاه ستم تحقق یافت و نغمه دل انگیزدر بهار آزادی، جای شهدا خالی همه جا طنین انداز شد.

    در بهمن ماه ۵۷، جهان شاهد تحولی شگرف و انقلابی عظیم و مردمی در تاریخ بود. قیام ملتی مصمم و یکپارچه با قلب هایی سرشار از عشق و ایمان. در بهمن ماه، رهبر بزرگ و نستوهی، پس از سال ها دوری از وطن، قدم بر خاک گلگون میهن گذاشت که آزادی و استقلال را نصیب امتی خداخواه کرد و بدین سان بهمن ۵۷ طلوع دوباره اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله را نوید داد.

    برای درک بهتر هر چه بهتر فضای آن روزها می‌توانید به چند نمونه انشا درباره خاطره دهه فجر رجوع نمایید.

    .. انشا در مورد دهه فجر ..

    انشا در مورد دهه فجر

    انشا شماره (۲)

    دهه فجر انقلاب اسلامی،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدی دوباره یافت، دهه فجر انقلاب آئینه ای است که خورشید اسلام در او درخشید.

    در روز ۴ بهمن ۱۳۵۷ رژیم مزدور شاه برای جلوگیری از حضور امام خمینی در بین مردم ایران، ارتش فرودگاه مهرآباد را به اشغال درآورد و در ۵ بهمن ۱۳۵۷ دولت بختیار ۳ روز فرودگاههای کشور را بست.

    اما در روز ۹ بهمن ۱۳۵۷ فرودگاه برای ورود امام خمینی بازگشایی شد و در پی اعتصابات و تظاهرات و راهپیمایی مردم که خواستار بازگشایی فرودگاه مهرآباد بودند. دولت بختیار فرودگاه مهرآباد را از اشغال نظامی خارج کرد.

    در روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ ساعت ۹ و ۲۷ دقیقه و ۳۰ ثانیه حضرت امام خمینی پس از پانزده سال تبعید پای بر خاک ایران گذاشتند. فرمانداری نظامی بر اثر فشار مردم راه‌پیمایی و تظاهرات را برای ۳ روز آزاد اعلام کرد.

    در روز ۲۱ بهمن دولت بختیار زمان حکومت نظامی را افزایش داده و حکومت نظامی را از ساعت ۴ بعدازظهر اعلام نمود ولی حضرت امام خمینی دستور شکستن زمان حکومت نظامی و حضور مردم در خیابانها را صادر نمودند. ‌ در تهران و شهرستانها بین سربازان گارد و مردم مسلح درگیریهای بسیار شدید رخ داد.

    روز سرنوشت فرا رسید و در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، نظام پوسیده ستمشاهی فرو ریخت و ریشه های فاسد دودمان سیاه پهلوی از این کشور اسلامی کنده شد.

    در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تهران صحنه جنگ خونین مسلحانه بین مردم و سربازان طرفدار رژیم پهلوی گردیده است و سرانجام با تسلیم تمامی نیروهای نظامی و پیروزی مردم مسلمان ایران رژیم ستمشاهی پس از ۵۷ سال ظلم و ستم متلاشی گردید.

    مبارزه پانزده ساله ملت مسلمان ایران به رهبری امام خمینی (ره) به ثمر رسید و با سرنگونی نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران پیروز گردید.

    انشا شماره (۳)

    انشایم را با سلام و درود به ارواح شهدای انقلاب و امام راحل آغاز می کنم. این بهترین موضوع انشایی است که معلم درس نگارش به ما گفته است. به نظر من همه ما انقلاب را فراموش کرده ایم. برای همین هم نوشتن از انقلاب اینقدر برایمان سخت شده است. حاج آقا موسوی امام جماعت مسجد محل می گوید فراموشی انقلاب از جنس گم کردن تقویم و تاریخ نیست… از جنس فراموشی ماهیت و آرمان انقلاب است!

    حاج آقا موسوی خیلی کتاب می خواند. برای همین هم اینقدر خوب حرف می زند. من خودم خیلی وقتها از حرف‌های او سر در نمی آورم. اما آرزو دارم روزی بتوانم مثل حاج آقت باشم. دوست دارم بتوانم یک انقلابی حقیقی باشم. او هیچ وقت از کارهایی که کرده پشیمان نیست. حتی از اینکه مجبور است درد ترکش داخل پایش را تحمل کند ناراحت نیست. می گوید وقتی به جنگ می رفتیم همه این چیزها را می دانستیم.

    منبع مطلب : setare.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید