این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    ترشی کلم قرمز با سرکه سفید را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و مجلسی با روش فوری ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های بسیار مصرف و محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها

    طرز تهیه مربای انار ساده خوشمزه و خوشرنگ با طعم ملس

    طرز تهیه مربای انار مربای انار یکی از انواع مربای های بسیار خوشرنگ ایرانی است که طعم آن نسبت به نوع اناری که استفاده می شود، شیرین، ملس و ترش است، برای …

    طرز تهیه مربای بادمجان قلمی خوشمزه و مخصوص بدون آهک

    طرز تهیه مربای بادمجان مربای بادمجان یکی از انواع مرباهای خاص و خوشمزه ایرانی است که برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

    طرز تهیه مربای توت سفید ساده خانگی خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه مربای توت سفید مربای توت سفید یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز

    ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی خوشمزه از پر مصرف ترین ترشی های ایرانی محسوب می شود که امروزه در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فودی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم قرمز در ادامه با چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه و مجلسی با رنگ های متنوع

    ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم برای تهیه ۱ شیشه کوچک

    کلم قرمز ۵۰۰ گرم

    نمک نصف قاشق غذاخوری

    سرکه قرمز به اندازه کافی

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز

    مرحله اول

    برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی ابتدا برگ های کلم قرمز را جدا کرده و به خوبی می شوییم ، سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود. در ادامه با یک دستمال تمیز برگ های کلم قرمز را به طور کامل خشک می کنیم و به صورت نوارهای باریک برش می زنیم.

    مرحله دوم

    برای زیباتر شدن ترشی کلم قرمز بهتر است برگ های کلم قرمز را به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید. پس از اینکه کلم قرمز آماده شد ان را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و نمک را روی تمام قسمت های ان می پاشیم.

    مرحله سوم

    پس از اضافه کردن نمک ، کلم قرمز ها را با دست خوب مخلوط می کنیم تا نمک به تمام قسمت های آن برسد سپس یک سلفون روی درب قابلمه می کشیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خوب استراحت کنند.

    طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه به دو روش فوری و هفت ساله

    سیر ترشی یکی از انواع ترشی های بسیار محبوب و پرمصرف در میان ایرانیان است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد

    مرحله چهارم

    در این مرحله یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم و کلم قرمز ها را بعد ازگذشت ۳۰ دقیقه داخل ظرف شیشه ای می ریزیم و به اندازه ای سرکه اضافه می کنیم که به اندازه یک بند انگشت روی کلم قرمز ها را بگیرد.

    مرحله پنجم

    پس از اینکه سرکه را روی کلم ها ریختیم یک کیسه فریزر روی درب ظرف شیشه ای قرار می دهیم و درب انر ا محم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد ظرف نشود. در ادامه ظرف را به مدت یک هفته در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی اماده شود.

    مرحله ششم

    نکته مهم در مورد محل قرار دادن ترشی این است که حتما باید دور از نور مستقیم خورشید باشد زیرا ممکن است ترشی خراب شود. پس از گذشت یک هفته ترشی اماده است و می توانیم آنرا در یخچال نگهداری کنیم.

    طرز تهیه ترشی گوجه کال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

    ترشی گوجه کال یکی از انواع ترشی های خاص ایرانی است که نسبت به ترشی های دیگر کمی ناشناخته تر می باشد

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری

    ترشی کلم قرمز فوری

    مرحله اول

    برای تهیه ترشی کلم قرمز یک روزه ابتدا لک بنفش را به صورت نواری خرد می کنیم و پس از شستشو، داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه سرکه را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم.

    مرحله دوم

    در این مرحله مقداری نمک و شکر به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا شکر و نمک به طور کامل حل شوند و مخلوط سرکه و آب به نقطه جوش برسند. پس از اینکه به نقطه جوش رسید، کلم قرمزها را اضافه می کنیم.

    مرحله سوم

    حالا حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه میدهیم کلم قرمزها به مدت ۱۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بجوشند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم ترشی در دمای محیط خنک شود.

    طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خوشمزه با رنگ سفید و قرمز

    ترشی پیاز یکی از انواع ترشی ها و چاشنی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی سرو می شود

    مرحله چهارم

    اگر می خواهید ترشی نرم تر شود می توانید انرا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید. پس از اینکه ترشی خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه خنک شد سرو می کنیم.

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

    ترشی کلم قرمز فوری,فوت و فن ترشی کلم قرمز,طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید,طرز تهیه ترشی کلم بنفش خانگی,طرز درست كردن ترشي كلم قرمز,ترشی گل کلم قرمز

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید | فوت و فن ترشی کلم قرمز فوری

    مجموعه : آموزش انواع مربا و ترشیجات

    ترشی کلم قرمز یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی است که می توانید در منزل درست کرده و طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید را در ادامه شرح خواهیم داد فوت و فن ترشی کلم قرمز را در پایین بخوانید.

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز

    ترشی کلم قرمز بسیار خوشمزه است یکی از رایج ترین و به نوعی جذاب ترین ترشی ها از لحاظ طعم و رنگ می تواند ترشی کلم قرمز با سرکه سفید می باشد که اینجا با طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری آشنا خواهید شد. کلم یکی از رایج ترین و پرخاصیت ترین انواع سبزیجات است که به دلیل فواید بسیارش از نظر سلامت،جایگاهی ویژه در تغذیه انسان دارد . این ترشی را با سرکه قرمز هم میتوان تهیه کرد ولی برای خوش رنگ شدن ترشی کلم قرمز بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید. گاهی ترشی کلم قرمز با سرکه سیب هم تهیه میشود.

    پیش از توضیح طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید لازم است مواد مغذی موجود در کلم را یادآور شویم: آهن،فسفر،کلسیم، آب، تیوسیانات، ویتامین های A-B-C-U-K و… میزان بالای ویتامین K در کلم قرمز یکی دیگر از شگفتی های این گیاه است که برای سلامت استخوان ها بسیار مفید است. البته گفتنی است خوردن کلم با تمام فایده هایی که دارد به بیماران مبتلا به گوآتر ، بواسیر و کسانی که به خارش بدن دچار هستند توصیه نمی شود و دلیل آن تیوسیانات موجود در کلم است.

    مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز

    برای تهیه ترشی کلم قرمز فوری به مواد اولیه زیر نیاز دارید. یکی از بخش های ضروری سالاد های مجلسی است که در زیبایی و تزئین سالاد هم نقش منحصر به فردی دارد اما اگر اعضای خانواده شما زیاد اهل خوردن سبزیجات خام نباشند، بعد از تهیه سالاد مقداری از کلم تا مدتها در یخچال میماند و خراب میشود. با تهیه ترشی کلم قرمز خوشرنگ هم کسانی که سبزیجات خام دوست ندارند تشویق به خوردن آن میشوند و از خواص آن بهره میببرند و هم کلم شما هدر نمیرود. در ادامه طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید را با عکس مراحل تهیه مشاهده میکنید.

    مواد لازم کلم قرمز 1 عدد نمک 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید 10 فنجان

    ادویه ترشی 6 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

    ترشی کلم قرمز با سرکه سفید یکی از سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که در از بین بردن رادیکال‌های آزاد و پیشگیری از ابتلا به سرطان، نقش مهمی را بر عهده دارند. مصرف کلم قرمز به صورت خام باعث ایجاد نفخ شده و معمولا خوشایند نیست، ولی با این سبزی خوش رنگ می‌توان نوعی ترشی خوشمزه درست کرد که برای دورچین انواع غذا بسیار مناسب است. در ادامه با طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید آشنا می‌شوید.

    کلم را از طول به چهار قسمت تقسیم کرده، قسمت انتهایی آن که سفت‌تر است و برگ‌های بیرونی را جدا کرده و دور بریزید. برای تهیه ترشی کلم قرمز یک عدد کلم قرمز متوسط به وزن تقریبی 600 گرم را خوب بشویید و خشک و خرد کنید؛ اندازه خرد کردن کلم به سلیقه هر فرد یا خانواده بستگی دارد ولی ریز خرد کردن آن هم از نظر ظاهر جلوه ی بهتری دارد و هم پس از آماده شدن ترشی کلم قرمز – هنگام سرو – راحت تر مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین برای داشتن ترشی کلم قرمز مجلسی و شیک سعی کنید کلم ها را ریز ریز خرد کنید.

    با یک چاقوی تیز، برگ‌های کلم را به قطعات نه خیلی ریز و نه خیلی درشت برش بزنید. پس از خرد کردن کلم قرمز آن را با نمک مخلوط کنید _ مقدار نمک را با توجه به ذایقه می توانید کم یا زیاد کنید – و حدود نیم ساعت به آن استراحت دهید تا به خوبی نرم شود؛ این کار باعث می شود مقدار کلم بیشتری در ظرف ترشی شما جای بگیرد و همچنین از ورود هوا به داخل ظرف ترشی کلم قرمز فوری و مجلسی جلوگیری می شود. کلم‌های خرد شده را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۲ قاشق غذاخوری نمک روی آن‌ها بپاشید. روی کلم‌ها یک بشقاب قرار دهید و روی آن وزنه سنگینی بگذارید تا قطعات کلم به هم فشرده شوند. اجازه دهید کلم‌ها به مدت ۲۴ ساعت در این شرایط بمانند.

    پس از ۲۴ ساعت، قابلمه بزرگی را آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

    بطری‌های شیشه‌ای را تمیز بشویید و سپس برای استریل شدن در آب جوش قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه در آب بجوشند.

    سرکه و ادویه ترشی را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۶ دقیقه بجوشند.

    پس از استریل شدن شیشه‌ها آن‌ها را از آب جوش خارج کرده و با کلم پر کنید، به گونه‌ای که ۲ سانتی‌متر از سر هر بطری خالی باشد.

    سرکه و ادویه‌ی جوشیده شده را به صورت داغ روی کلم بریزید، طوری که بطری کاملا با سرکه پر شود.

    درب بطری‌ها را به مدت ۱ دقیقه در آب بجوشانید، سپس از آب جوش خارج کرده و اجازه دهید تا خشک شوند.

    پس از خنک شدن محتویات بطری ها، درب آن‌ها را محکم بسته و در جای خنک قرار دهید.

    ترشی کلم قرمز پس از ۶ روز آماده است و می‌توانید مورد استفاده قرار دهید.

    پس از پر کردن ظرف ترشی کلم قرمز با سرکه سفید روی آن سرکه بریزید تا به خوبی سطح کلم قرمز را بپوشاند و در ظرف را به خوبی – محکم – ببندید تا هوا وارد نشود و از کپک زدن جلوگیری شود. می توانید روی ظرف را اول با فویل بپوشانید و بعد در را بگذارید تا محکم کاری کرده باشید.

    ترشی کلم قرمز مجلسی را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید و همراه غذاهای دلخواه نوش جان کنید.

    منبع مطلب : www.samatak.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 11 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید