تصاویر جزیره هنگام
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
تصاویر جزیره هنگام را از این سایت دریافت کنید.
جزیره هنگام با همه جاذبهها، تصاویر و آدرس
جزیره هنگام از شگفتیهای جنوب ایران است؛ آنقدر خاص و دیدنی که از تمام دنیا به بازدیدش میآیند. با ما همراه باشید با جاهای دیدنی جزیره هنگام.
@=img=@#=img=#
جزیره هنگاماستان هرمزگانایرانگردی
جزیره هنگام؛ ترنج فرش جنوب ایران
جزیره هنگام؛ ترنج فرش جنوب ایران معرفی جزیره هنگام از زیباترینهای جنوب
به قلم فاطمه مهراسبی 7,848 2
وقتی به جاهای دیدنی قشم فکر میکنم، به یاد فرشهای دستبافت خوشنقشونگار ایرانی میافتم که به هر قسمت آن نگاه کنی، نقشونگار جدیدی میبینی! جزیره هنگام هم ترنج این فرش است؛ ترنج همان دایره میانی خوش نقشی است که بیشتر از تمام قسمتها جلب توجه میکند و اگر نباشد، یک چیزی در فرش کم است. البته ترنج میوهای خوش عطر هم هست که آن را به نام بالنگ هم میشناسیم و اگر مربای آن در سفره صبحانه وجود داشته باشد، روزمان را میسازد! با سفر به جزیره هنگام متوجه میشوید که در آن هم زیبایی و خوش نقش و نگاری ترنج فرش وجود دارد و هم عطر و طعم و حس خوب بالنگ!
سرفصلهای مقاله نمایشدر این مقاله از مجله گردشگری علی بابا ماجرای سفر به جزیره هنگام را نوشتهایم، البته در داستان ما جاهای خالی بسیاری دیده میشود؛ این جاهای خالی تجربیات شما از سفر به این جزیره و خاطراتتان از جاهای دیدنی جزیره هنگام هستند که باید توسط خود شما پُر و ثبت شوند.
جزیره هنگام کجاست؟
هنگام در ۵۳ کیلومتری جزیره قشم قرار دارد و یکی از بخشهای این جزیره محسوب میشود.
جاهای دیدنی جزیره هنگام کدام است؟
چه تفریحاتی در این جزیره وجود دارد؟
اول درباره سفر به جزیره هنگام صحبت کنیم…
هنگام یکی از بخشهای جزیره زیبای قشم است؛ پیش از این در علیبابا از جاهای دیدنی قشم و جذابیتهای آن تعریف کرده بودیم اما دیدنیهای هنگام به اندازهای است که باید بیشتر از یک زیرعنوان به آن اختصاص داد. سفر به هنگام به یک مقاله پر از طول و تفسیر نیاز دارد! مسافران قشم حداقل یک صبح تا غروب را برای بازدید از این جزیره اختصاص میدهند.
هنگام یک جزیره گردشگری است که از سه بخش هنگام جدید (ماشی)، هنگام کهن و روستای غیل ساخته شده است. این جزیره ۷۵۰ نفر جمعیت دارد که همگی در هنگام جدید زندگی میکنند و هنگام کهن را خالی از سکنه رها کردهاند. با سفر به جزیره هنگام احساس میکنید وارد دنیای پیش از اختراع اینترنت شدهاید.
@=img=@#=img=#
عکس از: سایت Chanlibelدر این جزیره خبری از تکنولوژی و دکلهای بزرگ مخابراتی نیست و مردم آن زندگی سنتی دارند. همه ما به چند روز آرامشی به دور از عصر تکنولوژی نیاز داریم! یکی از علتهای محبوبیت جزیره هنگام همین سبک سنتی است؛ گردشگری در هنگام هیچ تشابهی با تفریحات شهری ندارد و همچنان رنگ و بوی اصالت جنوب ایران را حفظ کرده است.
پیشنهاد خواندنی: تماشای دنیای زیر آب با بهترین سایتهای غواصی در قشم
وسعت جزیره کوچک ۳۶.۶کیلومتر است، تقریبا به اندازه چهار زمین فوتبال. در کتابها و نقلهای قدیمی که درباره این جزیره وجود دارد، از نامهای دیگری چون هنجام، هنیام و هنگاما نیز برای آن استفاده شده است؛ ارمنیها نیز به آن انگام میگفتند.
@=img=@#=img=#
عکس از: سایت Iranwatchingقدمت جزیره چقدر است؟
هنگام یکی از جزایر قدیمی و مرزی ایران است که در دورههای تاریخی مختلف داستانهای بسیاری را پشت سر گذاشته. یکی از جذابیتهای سفر به هنگام، داستانهایی است که مردم محلی برایتان تعریف میکنند. کافی است هنگام بازارگردی یا اقامت در این جزیره با مردم محلی همکلام شوید. شنیدن داستانهای واقعی یا خیالی با گویش محلی مردم و بیان شیرین آنها، غم از دلتان میشویَد!
@=img=@#=img=#
عکس از: سایت Iranrouteهنگام در مرز ایران با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس قرار دارد و به همین دلیل بسیاری از این کشورها به جزیره چشم داشتند. البته غنای این منطقه به اندازهای است که حتی توجه اروپاییهای استعمارگر را هم به خود جلب کرد.
پیشنهاد خواندنی: نگین درخشان شاخاب پارس؛ جزیره کیش
چشمهایی که به دنبال هنگام بود باعث شد جنگهای بسیاری در آن رخ دهد. جزیره در زمان صفویه مستعمره پرتغال بود و در زمان قاجار به استعمار انگلیس درآمد. حتی حاکمان عمانی هم ادعا میکردند که هنگام جزو استان مسقط این کشور است! این کشمکشها تا سال ۱۳۰۷ ادامه داشت، در این زمان رضا شاه پهلوی دست تمام مدعیان را از جزیره کوتاه کرد.
@=img=@#=img=#
عکس از: سایت مهرنیوزاز این تاریخچه نه چندان شیرین، آثاری هم به جا مانده و به دیدنیهای جزیره تبدیل شده است. مثلا کشتی بزرگ پرتغالیها که در جزیره به گل نشسته یا تأسیسات بندری که انگلیسیها در جزیره درست کرده بودند، جزو جاهای دیدنی هنگام هستند که در سفر به جزیره هنگام میتوانید آنها را ببینید.
پیشنهاد خواندنی: بهترین رستوران های کیش و تجربه طعم اصیل بهترین غذاهای جنوبی
آبوهوای جزیره زیبای هنگام
جنوب ایران هم به گرمای هوا مشهور است و هم خونگرمی مردمانش؛ زمانی که با مردم این منطقه صحبت میکنید، احساس میکنید سالهاست آنها را میشناسید و چیزی مشترک بینتان وجود دارد. این وجه اشتراک علاقه همه ما به خاک ایران است و همه ایران سرای همه ماست. درباره گرمای هوا صحبت میکردیم… .
@=img=@#=img=#
عکس از: سایت Irandestinationجنوب ایران آب و هوای گرمی دارد که گاهی شرجی و گاهی خشک است. میزان شرجی بودن هوا در جزایر نسبت به شهرهایی که از دریا فاصله دارند، بیشتر است. اگر تابستان را برای سفر به جزیره هنگام یا قشم انتخاب کنید، احتمالا اصلا نمیتوانید در طول روز از اقامتگاه خود خارج شوید. جاهای دیدنی هنگام در شب هم کم نیستند، اما نمیتوان از دیدنیهای روزانه جزیره گذشت!
@=img=@#=img=#
عکس از: سایت تسنیمدر زمستان خبری از سرمای استخوانسوز نیست؛ کولرهای گازی و آبی جنوبیها تا اواسط آبان و نزدیکیهای آذر هم کار میکند. آب و هوای این منطقه در فصلهای سرد سال، خنکای مطلوبی دارد و لذت گردشگری را دوچندان میکند. یکی از موهبتهای سفر این است که هوا نه آنقدر گرم باشد که مجبور شویم مدام زیر باد کولر بنشینیم و نه آنقدر سرد باشد که مجبور شویم هفت لایه لباس بافتنی بپوشیم!
پیشنهاد خواندنی: بهترین هتل های کیش از نظر مسافران
سواحل جزیره هنگام: پنج دختر زیبای پادشاه با پنج هنر متفاوت!
هنگام سفر به جزیره هنگام حتما با دوستان و همسفران زمانی را برای بازید از سواحل جزیره اختصاص دهید، جایی که آرامش تک تک اعصاب بدنتان را در بر میگیرد و روحتان به پرواز در میآید! آدم در سواحل هنگام دلش میخواهد همه تنش گوش شود و خود را به صدای امواج بسپارد علت اینکه سواحل هنگام شبیه به رویایی واقعی هستند، دست نخورده بودن آنهاست.
جزیره هنگام قشم کجاست
جزیره هنگام از جاهای دیدنی قشم به شمار می رود و شنا، غواصی، تماشای دلفین ها و لاک پشت ها و پیاده روی در سواحل از فعالیت های محبوب در آن هستند.
جزیره هنگام
5
اطلاعات جاذبه گردشگری
ایران، استان هرمزگان، جنوب قشم
بازدید از این جاذبه گردشگری رایگان است
مدت زمان بازدید از این جاذبه: یک روز کامل
مسیر یابی
جزیره هنگام، جزیرهای کوچک و دیدنی در خلیج فارس است که با سادگی خود شما را متحیر خواهد کرد. این جزیره با چهرهای بومی و سنتی، میزبان سواحلی کمنظیر، دلفینهای بازیگوش، حیات وحش تماشایی، دریای بیکران، نخلستانهای دیدنی، کوههای آهکی و بازاری جذاب است؛ جاذبههایی که طبیعتگردان بسیاری را بهسمت هنگام میکشانند.
در جزیره هنگام خبری از هیاهوی شهری نیست، هیچ خیابانی وجود ندارد و ماشینی دیده نمیشود. مردم هنگام نیز با مهماننوازی سفری بهیادماندنی را برای شما رقم خواهند زد. هنگام از جاهای دیدنی قشم است که در نزدیکی آن قرار دارد و سفر به آن با قایق سواری در آبهای خلیج فارس آغاز میشود. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را در سفری با قایق به بازدید از یکی از زیباترین جزایر ایرانی خلیج فارس ببریم.
منبع عکس: اینستاگرام hengam_tourismهرآنچه باید درباره جزیره هنگام بدانید:
جزیره هنگام کجاست؟
مسیر دسترسی به جزیره هنگام
با جزیره هنگام بیشتر آشنا شوید
دلفین های جزیره هنگام
جاهای دیدنی جزیره هنگام
تفریحات جزیره هنگام
غواصی در جزیره هنگام
امکانات رفاهی و تفریحی جزیره هنگام
اقامت در جزیره هنگام
بهترین زمان سفر به جزیره هنگام
نکات مهم در سفر به جزیره هنگام
جزیره هنگام کجاست؟
منبع عکس: life.irna.ir. عکاس: mohsen_marccoجزیره هنگام، جزیرهای کوچک با آبادیهای کوچک با وسعت حدود ۳۶٫۶ کیلومتر مربع در خلیج فارس است که از دیدنی های هرمزگان به حساب میآید و در دو کیلومتری جنوب شرقی جزیره قشم قرار دارد. این جزیره بخشی از شهرستان قشم و یکی از دهستانهای این شهرستان به مرکزیت روستای ماشی (هنگام جدید) است.
جزیره هنگام با ۹ کیلومتر طول و ۶ کیلومتر عرض بهشکل یک مخروط ناقص به چشم میآید. جزیره هنگام ارتفاعات آهکی (تشکیل شده از سدیم کربنات) دارد و بلندترین نقطه آن، کوه ناکس با ۱۰۶ متر ارتفاع است. طولانیترین قطر این جزیره نیز از «روستای هنگام کهنه» تا «روستای هنگام جدید» حدود ۹ کیلومتر و و کوتاهترین قطر جزیره پنج کیلومتر طول دارد. فاصله جزیره هنگام تا بندرعباس حدود ۴۳ مایل دریایی (۷۹٫۶ کیلومتر) و تا شهر قشم حدود ۲۹ مایل دریایی (۵۳٫۷ کیلومتر) است.
آدرس: استان هرمزگان، دو کیلومتری جنوب جزیره قشم (مشاهده روی نقشه)منابع عکسها: اول و دوم (خبرگزاری موج)، عکاس عکس سوم: امیر قیومی. چهارم تا هشتم: اینستاگرام hengam_tourismمسیر دسترسی به جزیره هنگام
برای دسترسی به جزیره هنگام در ابتدا باید به جزیره قشم بروید. برای رسیدن به قشم میتوانید از سه اسکله شهید باهنر و شهید حقانی در شهر بندرعباس و بندر پل در شهرستان خمیر سوار قایقهای تندرو یا لنجها شوید. البته جزیره قشم دارای فرودگاه بینالمللی نیز است و شما میتوانید با پرواز راهی این جزیره شوید.
منبع عکس: life.irna.irبندرعباس تا تهران، ۱,۲۶۰ کیلومتر فاصله دارد و شما میتوانید با قطار، هواپیما، تاکسی، اتوبوس یا ماشین شخصی به بندر عباس بروید.
از جزیره قشم خود را به اسکله کندالو یا اسکله شیب دراز برسانید. فرودگاه قشم تا اسکله کندالو ۱۰ کیلومتر و شهر قشم تا اسکله کندالو ۵۰ کیلومتر فاصله دارد. در این اسکلهها بلیط بخرید و سوار قایق شوید تا پس از حدود هفت تا ۱۰ دقیقه به هنگام برسید. قایقها در این دو اسکله از ساعت هشت صبح تا غروب آفتاب به جابهجایی مسافران میپردازند. برای رسیدن به اسکله کندالو یا اسکله شیب دراز در قشم نیز سوار تاکسیها شوید یا با ماشین شخصی به آنجا بروید. دو مسیر دسترسی به اسکله کندالو در شهر قشم وجود دارد؛ جاده ساحلی جنوبی که در امتداد ساحل با مناظری بینظیر از دریا شما را به اسکله میرساند و اتوبان قشم - درگهان که از وسط شهر و پس از عبور از فرودگاه قشم به اسکله منتهی میشود.
منبع عکس: life.irna.irشما همچنین میتوانید با شرکت کردن در تورهای هنگام از جزیره قشم بههمراه لیدر به این جزیره زیبا سفر کنید و تجربهای متفاوت و بهیادماندنی در جنوب کشور کسب کنید.
با جزیره هنگام بیشتر آشنا شوید
تاریخچه جزیره هنگام
منبع عکس: toptourist.irجزیره هنگام از گذشته مورد توجه بیگانگان بود و دوره حکومت صفویان و قاجاریان به اشغال پرتغالیها و انگلیسیها درآمد
جزیره هنگام در میان آبهای خلیج فارس قرار دارد و به تنگه هرمز و جزیره قشم نزدیک است؛ یک موقعیت جغرافیایی خاص و استراتژیک که اهمیت راهبردی و نظامی شایان توجهی را به این جزیره اعطا میکند. جزیره هنگام از گذشته مورد توجه بیگانگان بود و دوره حکومت صفویان به اشغال پرتغالیها درآمد.
انگلیسیها نیز اعتقاد داشتند که جزیره هنگام، با داشتن سواحل عمیق و مناسب و البته چاههای آب برای انداختن لنگر کشتیهایشان، مکان مناسبی به شمار میآید. علاوه بر این، کارشناسان نظامی آنها این جزیره را بهدلیل واقع شدن در منطقه استراتژیک بهلحاظ نظامی و ژئوپلیتیک مهم ارزیابی کرده بودند. به همین دلیل، «سر جان ملکم» در سال ۱۷۹۹ به ایران آمد و ضمن ارائه تحلیلی از اوضاع ایران و رفتار ایرانیان، مقدمات حضور استعماری انگلیس را فراهم آورد. در آن زمان، کریم خان زند حاکم ایران بود و انگلیسیها موفق به تصاحب هنگام نشدند؛ اما آنها دست نکشیدند و در نهایت در دوره قاجار این جزیره را تصرف کردند.
منبع عکس: اینستاگرام hengam_tourismدولت انگلیس روشی سیاستمدارانه را برای اشغال جزیره هنگام در پیش گرفته بود؛ این دولت در حرف، هنگام را متعلق به ایران میدانست و همواره بر مالکیت دولت ایران نسبت به این جزیره تاکید میکرد؛ اما در عمل با مستقر کردن دائمی نیروهای نظامی خود در این منطقه از اعمال حاکمیت دولت ایران بر این بخش از کشور ممانعت به عمل میآورد.
همزمان با حضور نیروهای نظامی انگلیس، یک شیخ عرب قبیله بنی فلاسی و سنی مذهب با گرایش وهابی نیز بر جزیره هنگام حکمفرمایی میکرد. جالب است بدانید که حتی سلطان مسقط (پایتخت کشور پادشاهی عمان) نیز چشم طمع به هنگام داشت و همواره تلاش میکرد تا بر این جزیره تسلط پیدا کند. در این میان، دولت انگلیس از یک طرف بر حاکمیت ایران بر جزیره هنگام تاکید داشت و از سویی دیگر از نافرمانیهای شیخ هنگام نسبت به دولت ایران و مداخلات سلطان مسقط پشتیبانی میکرد. در واقع تمام تلاشهای دولت انگلیس برای این بود که دولت ایران در هنگام قدرتی نداشته باشد. این شرایط برای سالها ادامه داشت تا زمانی که رضاشاه بر تخت سلطنت نشست.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟