تهیه قطاب خانگی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
تهیه قطاب خانگی را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
طرز تهیه قطاب ساده و خانگی خوشمزه با فر و بدون فر قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد
طرز تهیه کیک باتر میلک خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی
طرز تهیه کیک باتر میلک کیک باتر میلک یکی از انواع کیک های خوشمزه و پنبه ای بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه شیرینی اسمارتیزی خوشمزه مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه شیرینی اسمارتیزی شیرینی اسمارتیزی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه نان لایه ای پنیری خوشمزه و مخصوص صبحانه و عصرانه
طرز تهیه نان لایه ای پنیری نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می …
طرز تهیه قطاب
قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم برای پذیرایی در کنار نوشیدنی ها داغ مثل چای استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب در ادامه با چیشی همراه باشید.
طرز تهیه باقلوا رولی ترکی خوشمزه و نرم به روش استانبولی
باقلوا یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود
مواد لازم قطاب زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست نصف پیمانه کره ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
مغز گردو یا پسته سه چهارم پیمانه
پودر قند سه چهارم پیمانه
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه قطاب
مرحل اول
ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شود و نرم شود، سپس زرده های تخم مرغ را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن دستی کمی هم می زنیم تا از لختگی در بیاید و بافتش از هم جدا شود.
مرحله دوم
پس از اینکه زرده های تخم مرغ مخلوط شدند، کره را که کاملا نرم شده است اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با زرده ها تخم مرغ یکدست شود. در ادامه ماست را اضافه کرده و انرا با دیگر مواد به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد سفید و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم، سپس الک می کنیم و در ادامه به صورت کم کم به ظرف حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم. حین اضافه کردن آرد با دست خمیر را ورز می دهیم و تا جایی آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.
طرز تهیه شیرینی لگیمات خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری
لگیمات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت های زیای به شیرینی بامیه دارد
مرحله چهارم
حالا خمیر را داخل یک ظرف گود قرار می دهیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم، سپس در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. در حیت استارحت کردن خمیر مواد میانی قطاب را درست می کنیم.
مرحله پنجم
برای این منظور مغز پسته یا گردو را خرد می کنیم به صورتی که نه پودر باشد نه خیلی درشت باشد، سپس در یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از پودر قند را به همراه دارچین و پودر هل اضافه می کنیم. در اخر گلاب را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، فقط مراقب باشید مواد میانی به شکل خمیر نشود. پس از گذشت یک ساعت خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه صاف می کنیم به طوری که قطر آن بیشتر از نیم سانتی متر نباشد.
طرز تهیه بامیه عربی بزرگ و دراز به صورت مرحله به مرحله
بامیه عربی که با نام بامیه دراز هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی می باشد
مرحله هفتم
حالا با یک قالب گرد خمیر را قالب می زنیم، سپس بین هر خمیر قالب زده شده مقداری از مخلوط مغز گردو یا پسته قرار می دهیم و یک سمت خمیر را بر می گردانیم روی سمت دیگر، به صورتی که خمیر به شکل نیم دایره شود.
مرحله هشتم
حالا با چنگال لبه های خمیر را روی هم فشار می دهیم تا مایه میانی در زمان سرخ کردن از بین خمیر خارج نشود. اگر بخواهیم قطاب ها به شکل گرد درست کنیم پس از اینکه مایه میانی را داخل خمیر قرار دادیم آنرا مانند یک توپ جمع می کنیم و لبه های آنرا با فشار دست می بندیم.
مرحله نهم
پس از اینکه قطاب ها آماده شدند یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم، سپس به حدی روغن داخل ظرف می ریزیم که قطاب ها در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد قطاب ها را در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند.
طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی
زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند
مرحله دهم
قطاب های سرخ شده را داخل دستما حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس در پودر قند می غلطانیم. نکته مهم در ورد غلطاندن در پودر قند این است که اگر قطاب ها خنک نباشد پودر قند را جذب می کنند و حتما اجازه دهید خنک شوند سپس در پودر قند بغلطانید.
نکات طرز تهیه قطاب
طرز تهیه قطاب ساده به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قطاب ساده به روش خانگی و با طعمی بی نظیر قطاب یکی از شیرینی های قدیمی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی
طرز تهیه کیک کاسترد به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک کاسترد کیک کاسترد یکی از انواع کیک های خوش طعم و ساده است که با رسپی های متنوعی درست می …
طرز تهیه قطاب ساده
قطاب یکی از شیرینی های قدیمی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم قطاب آرد حدود ۳ لیوان زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست ½ لیوان کره ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری
مواد میانی قطاب پودر گردو ۱ لیوان پودر قند ½ لیوان
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه قطاب ساده
مرحله اول
برای تهیه قطاب ساده و خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند. در ادامه ماست را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله کره هم دمای محیط را به همراه بکینگ پودر و دارچین به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را روی مواد درون کاسه الک می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد ادامه می دهیم. زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم، سپس یک کاسه مناسب را چرب می کنیم و خمیر را درون آن قرار می دهیم.
طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای مخصوص با طعمی بی نظیر
شیرینی یپنجره ای که با نام نان پنجره ای هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های بسیار محبوب در میان ایرانیان است
مرحله چهارم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در فضای محیط قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند. در همین حین مواد میانی قطاب را آماده می کنیم. پودر قند و پودر گردو را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا مواد را به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه پودر دارچین را به همراه گلاب اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا مواد حالت خمیری به خود بگیرند. در صورتی که مواد خشک بودند، می توانیم کمی بیشتر گلاب اضافه کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم. در ادامه خمیر را با وردنه به صورت یکدست با قطر ۲ تا ۳ میلی متر باز می کنیم.
مرحله هفتم
حالا با یک کاتر گرد یا دهانه لیوان خمیر را قالب می زنیم. در ادامه مقداری از مخلوط گردو و پودر قند در وسط خمیرها قرار می دهیم، سپس یک سمت خمیر را روی سمت دیگر آن بر می گردانیم و لبه های آنرا با انگشت فشار می دهیم.
مرحله هشتم
به همین صورت تمام خمیرها را آماده می کنیم و درون سینی فر می چینیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا قطاب ها بپزند. توجه داشته باشید که قطاب ها نباید تغییر رنگ دهند.
مرحله نهم
پس از اینکه قطاب ها به طور کامل پختند، آنها را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم خنک شوند. در ادامه قطاب ها را درون پودر قند می غلطانیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. برای تزیین قطاب ها می توانیم از پودر پسته استفاده کنیم.
آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 مهر 1400
منبع :sona_hoseinzadeh
مطالب جدید
طرز تهیه آش آبادانی به روش سنتی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه قرابیه عسلی به روش خانگی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه بابا غنوش به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک آجیلی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سس پستو به روش فست فودی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه محلبی پرتقال به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا رستورانی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوسیس بندری به روش بیرونی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دونات مرغ به روش رستورانی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش بلغور گندم به روش نذری با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خاگینه رژیمی به روش سنتی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به روش مجلسی با طعم بی نظیر
طرز تهیه کیک سیب زمینی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خرما ویفری به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ته چین گرمساری به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک شکلاتی گردویی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قرابیه حلوایی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه بیسکویت دارچینی به روش خانگی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه حلوا گل سرخ به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کاپ کیک انجیر به روش خانگی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان لواش به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد لبو و انار به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه محلبی با ژله به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه خوراک مرغ و هویج مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قرابیه فندقی به روش ترکی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پودینگ موز به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دسر سارای سارماسی ترکیه ای با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بورانی اسفناج به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
مطالب جدید
طرز تهیه حلوا گل سرخ به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک شکلاتی گردویی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قرابیه حلوایی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا رستورانی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه خرما ویفری به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کاپ کیک انجیر به روش خانگی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ مجلسی با طعمی بی نظیر
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟