این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    حضرت علی اکبر در زیبایی به چه کسی شبیه بود

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    حضرت علی اکبر در زیبایی به چه کسی شبیه بود را از این سایت دریافت کنید.

    حضرت علی اکبر در زیبایی به چه کسی شبیه بود

    حضرت علی اکبر در زیبایی به چه کسی شبیه بودهم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان حضرت علی اکبر در زیبایی به چه کسی

    سرگرمی ۴ سال پیش

    حضرت علی اکبر در زیبایی به چه کسی شبیه بود

    حضرت علی اکبر در زیبایی به چه کسی شبیه بود

    هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان حضرت علی اکبر در زیبایی به چه کسی شبیه بود در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

    حضرت علی اکبر فرزند امام حسین بوده است که به روایتی در ۱۱ شعبان ۴۳ قمری نیز به دنیا آمده است .

    محل تولد ایشان مدینه بوده است .

    مادر ایشان لیلی دختر ابی مره بن عروه بن مسعود ثقفی می باشد .

    حضرت علی اکبر جوانی زیبا و خوش چهره و خوش سیرت بود و

    وی بسیار دلیر و خوش زبان نیز بوده است و از لحاظ زیبایی صورت و اخلاق بسیار شبیه به پیامبر بوده است .

    و اما شجاعت و رزمندگی را از امام علی نیز به ارث برده بود .

    در روایتی آمده است :

    زمانی که واقعه عاشورا بود امام حسین نیز حضرت علی اکبر را به میدان می فرستد و به لشکرش می گوید

    ای قوم شاهد باشید پسری به میدان فرستادم که شبیه ترین مردم از نظر خلق و خوی و منطق به رسول خدا است .

    بدانید که هر زمان ما دلمان برای رسول الله تنگ می شد نگاه به صورت این پسر می کردیم .

    حضرت علی اکبر اولین شهید کربلا بوده است .

    در برخی روایات آمده است که ایشان ۲۵ سال سن داشتند .

    و در بر خی دیگر از روایات آمده است که بین ۱۸ تا ۲۰ سال سن داشته اند .

    ایشان اولین کسی بودند که وقتی می بینند یاران امام شهید شدند در روز عاشورا داوطلب می شوند

    که اولین کسی باشند که جانشان را فدا می کنند .

    ایشان با لبی تشنه به جنگ رفتند و با همان لب تشنه و با جراحتی که داشتند جنگیدند

    و زمانی امام حسین بر بالین ایشان رسیدند

    که ایشان به شهادت رسیدند . امام حسین نگاهی به صورت و چهره خونین

    حضرت علی اکبر انداختند و دشمن را نفرین کردند .

    حضرت علی اکبر به چه کسی شبیه بودند

    حضرت علی اکبر در زیبایی به چه کسی شبیه بود

    این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوری شده است .

    3/5 - (1 امتیاز)

    منبع مطلب : farsiha.ir

    علی اکبر(ع) شبیه‌ترین فرد به رسول خدا/گوشه‌ای ازفضائل علی بن حسین

    حضرت علی اکبر(ع) در شجاعت، دلیری، ادب، علم و اخلاق شبیه‌ترین فرد به رسول الله (ص) بود و سیمای جذاب و پرشکوه و صدای ملکوتی و نافذ نبی اکرم (ص) را در اذهان زنده می‌نمود.

    دین و اندیشه حوزه و نهادهاي ديني

    ۲۷ فروردین ۱۳۹۸،‏ ۱۴:۳۳

    یادداشت؛

    علی اکبر(ع) شبیه‌ترین فرد به رسول خدا/گوشه‌ای ازفضائل علی بن حسین

    حضرت علی اکبر(ع) در شجاعت، دلیری، ادب، علم و اخلاق شبیه‌ترین فرد به رسول الله (ص) بود و سیمای جذاب و پرشکوه و صدای ملکوتی و نافذ نبی اکرم (ص) را در اذهان زنده می‌نمود.

    خبرگزاری مهر، گروه دین واندیشه-نرگس محلوجی قمی*: به مناسبت میلاد علی ابن الحسین (ع)،بسیار نیکوست تا با اشاره اجمالی به گوشه‌ای از فضائل و مناقب وی دراین فرصت مغتنم جلوه‌ای از اقیانوس وجودش را به نظاره بنشینیم.

    برای دل‌های مشتاق ودارای معرفت، همین اشاره بس است که ضریح سیدو سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) _ که دل‌های عاشقان را به بند محبت کشیده است _ به واسطه قبر مطهر فرزندش، علی بن الحسین (ع) شش گوشه ساخته شده و مزار علی اکبر (ع)،تحت قبه امام حسین (ع) قرار گرفته است؛ تاکید حضرت آیت الله بهجت (اعلی الله مقامه) براین امر که ضریح جدید کما فی سابق شش‌گوشه ساخته شود، موید این درک و عمیقاً تأمل برانگیز است!

    بنابر نقل مرحوم مقرم، حضرت علی بن الحسین (ع) ملقب به علی اکبر پسر بزرگ امام حسین، در ۱۱ شعبان سال ۳۳ هجری دو سال قبل از کشته شدن عثمان به دنیا آمدند. مادر آن حضرت لیلی، دختر ابی مرّة بن عروة بن مسعود ثقفی است که نقل شده است، رسول خدا (ص)، عروة بن مسعود ثقفی را مثل مؤمن آل یاسین و شبیه‌ترین مردم به عیسی بن مریم (س) نامیده اند.

    علی اکبر (ع) در مدت عمر کوتاه خویش از محضر پنج امام معصوم کسب فیض نمود وسرانجام در دهم محرم سال ۶۱ قمری در واقعه عاشورا بعنوان اولین فرد از بنی هاشم اذن میدان گرفت و پس از نبردی دلیرانه به فیض نوشیدن شراب شهادت نائل گردید!

    حضرت علی اکبر (ع) بنا به نقل ابوالفرج اصفهانی در کتاب مقاتل الطالبین، راوی و محدثی عظیم شأن بودند. همچنین بر اساس کتاب فُرسانُ الهیجاء که کتابی است در شرح حالات اصحاب سیدالشهداء (ع)، علی اکبر چهره‌ای با ابهت و جلال و جبروت خاصی داشتند که چون ماه تابان می‌درخشید و به زیبایی و پاکیزگی آراسته بود. چهار شانه و میانه قامت بود. رنگی روشن و به سرخی آمیخته و چشمانی سیاه و گشاده با مژه‌هایی پرمو داشت، اندامش متناسب و معتدل و سینه و شانه‌اش پهن بود.

    در کتاب نهضة الحسین علامه فقید سید هبة الدین بغدادی هم نقل شده که مردم مدینه گهگاه به صورت دسته جمعی و یا انفرادی به منزل حضرت علی‌اکبر می‌رفتند و به شوق جد بزرگوارشان [نبی اکرم (ص)] او را زیارت می‌کردند. علی‌اکبر هم با رویی گشاده از آنان پذیرایی می‌نمود و وسایل مهمان نوازی را به وجه احسن تدارک می‌دید.

    مع الاسف همانند بسیاری از بزرگان و چهره‌های درخشان و آسمانی تاریخ نتوانسته است، تصویر کاملی از ابعاد زندگی علی اکبر (ع) را به دست ما برساند درحالیکه شایسته بود صدها مجلد در توصیف سیرت حضرتش نگاشته می‌شد، زیرا که امام حسین (ع) هنگام رفتن او به میدان، فرمودند: اَللهمَّ اشْهَدْ عَلَی هؤُلاءِ، فَقَدْ بَرَزَ اِلَیهِمْ اَشْبَهُ النّاسِ بِرَسولِک مُحمّد خَلْقاً وَ خُلْقاً و مَنْطِقاً!! خدایا! تو را بر این قوم شاهد می‌گیرم، در برابر اینها شخصی به رزم آمده که شبیه‌ترین مردم به رسول تو محمد (ص) در خلقت ظاهری و اخلاق باطنی و گفتار است.

    وقتی امام معصوم که کلام وی عین صدق وحجت است چنین می‌فرماید، شایسته است همه ما برای شناخت بیشتر ابعاد شخصیت علی ابن الحسین (ع) به سیره‌ای که از حضرت رسول (ص) منقول است مراجعه نمائیم. او در شجاعت، دلیری، ادب، علم و اخلاق شبیه‌ترین فرد به رسول الله (ص) بود و سیمای جذاب و پرشکوه و صدای ملکوتی و نافذ نبی اکرم (ص) را در اذهان زنده می‌نمود!

    این روحیه قوی و صفات شایسته، چنان ابهت و عظمت به علی اکبر داده بود که افزون بردوستان، دشمنان اهل بیت نیز به برتری‌هایش اعتقاد و اعتماد داشتند و اعتراف می‌کردند. روزی معاویه از اطرافیانش پرسید: "چه کسی در این زمان برای خلافت مسلمانان بردیگران برتری دارد و برای حکمرانی بر مردم از دیگران سزاوارتر است؟ " اطرافیان متملق به ستایش خلیفه پرداختند و او را لایق این منصب معرفی کردند. ولی معاویه گفت: "نه چنین نیست، اولی الناس بهذا الامرعلی بن الحسین بن علی، جدّه رسول اللّه و فیه شجاعة بنی هاشم و سخاه بنی امیه و رهو ثقیف؛ شایسته‌ترین افراد برای امر حکومت، علی اکبر فرزند حسین است که جدّش رسول خدا است و شجاعت بنی هاشم، سخاوت بنی امیه و زیبایی قبیله ثقیف را در خود جمع کرده است."

    حضرت علی اکبر (ع) در بین امامزادگان جز سه بزرگواری هستند که زیارتنامه مأثور (منقول از ائمه اطهار) درباره آنها وارد شده است. حضرت اباالفضل العباس (ع)، حضرت معصومه (س) و علی اکبر (ع) هرکدام نه تنها به انحاء گوناگون مورد عنایت ویژه‌ای در کلام معصومین (ع) قرار گرفته اند بلکه زیارتنامه مخصوص نیز درباره آنها تبیین گردیده است. در ادامه روایتی که ابوحمزه ثمالی از امام صادق (ع) درباره کیفیت زیارت امام حسین (ع) نقل کرده است، به زیارت حضرت علی اکبر نیز اشاره گردیده است و در آن، به نکاتی تاریخی درباره شهادت آن حضرت متذکر شده که در منابع تاریخی و مقاتل دیگر نیامده است؛ از جمله اینکه امام حسین (ع) شهادت علی اکبر را به حساب خدا گذاشت و خون او را با دستش به سمت آسمان پاشید که یک قطره‌ای هم از آن برنگشت! در قسمتی از آن زیارت، از زبان امام صادق (ع) چنین آمده است: «…پدر و مادرم فدای تو، ای سربریده و کشته بی‌گناه، پدر و مادرم فدای خون تو، که با آن خون به سوی حبیب خدا پر کشیدی، پدر و مادرم فدای تو، که پیش روی پدرت، روانه جنگ شدی، در حالی که او شهادت تو را به حساب خدا گذاشته و بر تو می‌گریست و دلش بر تو می‌سوخت؛ خون تو را با دستش به اوج آسمان می‌پاشید که قطرهای از آن بر زمین بازنگشت و هنگام وداع تو با پدرت، آه و ناله او لحظه‌ای آرام نمی‌گرفت. جایگاه تو و پدرت همراه نیاکان گذشته و مادرانت نزد خداست، و در بهشت از نعم الهی برخوردارید. من در درگاه الهی از آن کسی که تو را کشت و سرت را برید، بیزاری می‌جویم.»

    منظره میدان رفتن علی اکبر (ع) یکی از آن مناظر بسیار پُرماجرا و عجیب است. سید بن طاووس در لهوف می‌گوید: علی بن‌الحسین برای جنگیدن، از خیمه‌گاه امام حسین خارج شد. این جوان، جزو زیباترین جوانان عالم بود؛ زیبا، رشید، شجاع. از پدر اجازه گرفت که برود بجنگد؛ حضرت بدون ملاحظه اذن داد.[در مورد «قاسم‌بن الحسن»، حضرت اوّل اذن نمی‌داد، و بعد مقداری التماس کرد، تا حضرت اذن داد؛ اما «علی‌بن‌الحسین» که آمد، چون فرزند خودش است، تا اذن خواست، حضرت فرمود که برو] نگاه نومیدانه‌ای به این جوان کرد که به میدان می‌رود و دیگر برنخواهد گشت. چشمش را رها کرد و بنا کرد به اشک ریختن.

    منبع مطلب : www.mehrnews.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید