دانشگاه صنعتی کرمان
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
دانشگاه صنعتی کرمان را از این سایت دریافت کنید.
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته
لوگو نوع سراسری (دولتی) بنیانگذاری شده ۱۳۸۶ رئیس حسین محبی[۱] اعضای هیئت علمی ۱۵۰
دانشجویان ۱۰۰۰، پذیرش فقط در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Phd)
موقعیت کرمان - ماهان
وبگاه www.kgut.ac.ir
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در انتهای بزرگراه هفت باغ علوی در محدودهای به وسعت ۲۵۰۰ هکتار و در فاصله ۲۷ کیلومتری کرمان در جوار شهر تاریخی ماهان قراردارد. این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و مقطع دکتری در پنج دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشکده علوم و فناوریهای نوین، دانشکده مهندسی عمران و نقشهبرداری، دانشکده مهندسی مکانیک و مواد، و دانشکده شیمی و مهندسی شیمی در زمینه آموزشی و پژوهشی فعالیت مینماید.بخش اعظم فعالیتهای پژوهشی دانشگاه در پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی انجام میشود. این پژوهشگاه دارای چهار پژوهشکده علوم محیطی، فوتونیک، مواد، انرژی و گروه پژوهشی فناوری اطلاعات میباشد. این پژوهشکدهها در زمینههای پژوهشی و آموزشی از جمله اجرای طرحهای تحقیقاتی، بنیادی و کاربردی، ارتباط علمی با مراکز دانشگاهی و پژوهشی داخل و خارج از کشور و برگزاری سمینارها و کارگاههای آموزشی و پذیرش دانشجو در سطح کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت دارند. فعالیتهای فناوری دانشگاه به منظور تبدیل ایده و علم به ثروت در پارک علم و فناوری انجام میپذیرد.
این دانشگاه دارای افتخارات متعددی به شرح زیر می باشد:
کسب رتبه ۶ تا ۱۰ بین دانشگاه های صنعتی کشور از سال ۱۳۹۷ تاکنون
کسب رتبه [۲]
تاریخچه[ویرایش]
نمایی از دانشگاه
پتانسیلهای فراوان استان کرمان در زمینههای صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات نیاز به ایجاد مراکز علمی و آموزشی که در سطح پیشرفته فعالیت نمایند اجتناب ناپذیر مینماید، طراحی پردیس دانش ماهان برای وجود مراکز پژوهشی و فناوری دانشگاهی فرصت مغتنمی بود که دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی در این پردیس تأسیس گردد. در نیمه دوم سال ۱۳۸۶ با مصوبه شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موافقت تأسیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان در فضای پردیس دانش ماهان صادر گردید. در سال ۱۳۸۶ توسط استاندار وقت و جمعی از مسئولین استان کلنگ احداث دانشگاه در اراضی پردیس به زمین زده شد. موافقت با فعالیت سه دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی عمران و نقشهبرداری، علوم و فناوری نوین با گروههای آموزشی مهندسی عمران، نقشهبرداری، مهندسی آب، مهندسی زلزله، نانو فناوری، مهندسی فوتونیک، مهندسی انرژیهای نو، مهندسی معدن، مهندسی مواد، مهندسی شیمی، بیوتکنولوژی، مهندسی ژئوماتیک، مهندسی اقلیمشناسی باعث شد که در سال تحصیلی۸۸–۸۷ اولین گروه دانشجویان رشتههای مهندسی عمران گرایشهای مکانیک خاک و پی، مهندسی آب و سازه، مهندسی برق گرایشهای الکترونیک، مهندسی فناوری اطلاعات رشته فوتونیک و مهندسی کشاورزی گرایش بیوتکنولوژی کشاورزی در این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند.
دانشکدهها[ویرایش]
نمایی از دانشگاه
این دانشگاه شامل ۵ دانشکده به شرح ذیل میباشد:[۳]
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر[ویرایش]
این دانشکده در سال ۱۳۸۷ با رشتههای برق-الکترونیک، برق_قدرت و مهندسی هستهای فعالیت خود را آغاز کرد. سپس در سال ۱۳۸۸ با پذیرش دانشجو در رشته فناوری اطلاعات، گروه کامپیوتر نیز به این دانشکده اضافه شد. این دانشکده همکاریهای تحقیقاتی متعددی را با صنایع مختلف برق، مخابرات و کامپیوتر برقرار کردهاست که این حرکت، زمینه لازم جهت افزایش قابلیتهای پژوهشی دانشجویان در فرایند انجام پروژهها را موجب گردیدهاست. این دانشکده دارای ۲۳ عضو هیئت علمی تمام وقت میباشد. این دانشکده بالاترین ضریب اشتغال دانش آموختگان را در بین فارغ التحصیلان دانشکده و پژوهشکده ها داراست.
گروههای آموزشی[ویرایش]
گروه آموزشی مهندسی مخابرات و الکترونیک
گروه آموزشی مهندسی قدرت و کنترل
گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
رشتهها و مقاطع تحصیلی[ویرایش]
کارشناسی ارشد
مهندسی برق-مخابرات سیستم
مهندسی برق-مخابرات میدان
مهندسی برق-افزاره های میکر و نانوالکترونیک
مهندسی برق-سیستم های قدرت
مهندسی برق-الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی
مهندسی کامپیوتر-معماری کامپیوتر
مهندسی فناوری اطلاعات-فناوری اطلاعات
مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونیکی
دکتری مهندسی برق- قدرت
آزمایشگاهها[ویرایش]
آزمایشگاه امنیت و شبکه
آزمایشگاه انرژیهای تجدیدپذیر
آزمایشگاه سیستمهای Embedded
آزمایشگاه سیستم های مخابراتی و الکترونیک
آزمایشگاه سیستم های قدرت
دانشکده مهندسی مکانیک و مواد[ویرایش]
وجود صنایع و معادن بزرگ در اطراف استان کرمان، آن را به یکی از استانهای صنعتی کشور تبدیل کردهاست. به دلیل نیازهای روزافزون کشور، این صنایع روز به روز نیز در حال گسترش هیتند. رفع نیازهای روزافزون این صنایع جز با بکارگیری نیروی کار متخصص و متبحر ممکن نیست. در همین راستا، دانشگاه صنعتی تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، بعنوان یکی از بزرگترین مجموعههای آموزشی استان، اقدام به تربیت متخصصان مورد نیاز این صنایع نمودهاست. دانشکده مهندسی مکانیک و مواد این دانشگاه در سال ۱۳۹۶ با ترکیب سه گروه مهندسی مواد (سال تأسیس ۱۳۸۶)، مهندسی تبدیل و سیستمهای انرژی (سال تأسیس ۱۳۹۱) و مهندسی طراحی کاربردی و ساخت و تولید (سال تأسیس ۱۳۹۲)، و با همکاری ۱۱ عضو هیئت علمی تمام وقت تشکیل گردید.
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته
English Website
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟