دستور زیتون پرورده
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
دستور زیتون پرورده را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه زیتون پرورده درجه یک با طعم و رنگ بسیار عالی
طرز تهیه زیتون پرورده درجه یک با طعم و رنگ بسیار عالی زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا به همراه
طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی ساده خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی مارمالاد توت فرنگی مارمالاد توت فرنگی یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه و خوش عطر است که معمولا به عنوان تزیین برخی از شیرینی ها و کیک ها …
طرز تهیه زیتون پرورده درجه یک
زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا به همراه غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیتون پرورده درجه یک در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم زیتون پرورده
زیتون سبز بدون هسته ۵۰۰ گرم
آب انار ترش ۱ پیمانه
مغز گردو ۲۰۰ گرم سیر ۱ بوته رب انار ⅓ پیمانه
دانه انار ترش ½ پیمانه
نعناع، گشنیز و چوچاق ۳ قاشق سوپخوری
نمک و گلپر به مقدار کافی
طرز تهیه زیتون پرورده درجه یک
مرحله اول
برای تهیه زیتون پرورده خوشمزه ابتدا گردوها را درون آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم. در شمال برای سابیدن گردو از هاون های چوبی استفاده می شود. در ادامه سبزی ها را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله طعم زیتون ها را تست می کنیم و در صورتی که شور بودند، آنها را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه چند لیوان آب سرد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم زیتون ها به مدت یک ساعت در آب بمانند.
مرحله سوم
پس از گذشت یک ساعت که شوری زیتون ها به طور کامل گرفته شد، آنها را از آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در ادامه زیتون ها را درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مغز گردوی سابیده شده را به همراه سبزیجات معطر به کاسه اضافه می کنیم. در صورتی که سبزی چوچاق که نوع سبزی شمالی است در دسترس نداشتیم، می توانیم به جای آن از مقداری نعناع استفاده کنیم.
مرحله پنجم
حالا سیر را به صورت کامل له می کنیم و به کاسه حاوی زیتون می افزاییم. در ادامه آب انار را به همراه رب انار، دانه های انار و مقداری نمک و گلپر به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی با دست مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
این مرحله خیلی مهم است و باید مواد را به آرامی چنگ بزنیم تا به خورد زیتون ها بروند. پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، روی آنرا با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم. پش از گذشت ۲ ساعت زیتون پرورده آماده مصرف است.
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 مهر 1400
منبع :mamane._yekta
مطالب جدید
طرز تهیه املت شاک شوکا به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک رژیمی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه بیسکویت دارچینی خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکی هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ساندویچ رست بیف مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان گردویی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه حلوا بوتیکی نارگیلی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شکلات صبحانه به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه بیسکویت کنجدی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک بسبوسه به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه مرغ تنوری به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه آیس پک به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک ماست شکلاتی خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه همبرگر بوقلمون خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کاپ کیک چای مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کباب چوبی مرغ خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه استیک مرغ با سس قارچ و طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی حاج کریمی بازاری و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی بدون شکر مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه موساکا به روش یونانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه لول کباب به روش بازاری و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه نسکافه به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه عدس پلو مغان به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه مربای گلابی به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنینی مرغ به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ماکارونی پیتزایی مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه زیتون پرورده خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه زیتون پرورده فوری خوشمزه و اصیل رودبار در منزل زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت
طرز تهیه زیتون کبابی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
طرز تهیه زیتون کبابی زیتون یکی از شوریجاتی هست که خیلی طرفدار دارد. معمولا زیتون شور و زیتون پرورده در مغازه ها یافت می شود. جدیدا زیتون کبابی نیز در سر بعضی …
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج ترشی لیته بادمجان و هویج یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه ادویه ماهی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی
طرز تهیه ادویه ماهی همانطور که می دانید، ماهی بسته به نوعی که دارد بوی خاصی می دهد که خیلی خوشایند همه نیست. بالاخص ماهی های جنوب که بوی زیادی دارند اما …
طرز تهیه زیتون پرورده
زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این چاشنی خوشمزه با در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیتون پرورده در ادامه با سایت اموزشی چیشی همراه باشید.
طرز تهیه زیتون کبابی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
زیتون یکی از شوریجاتی هست که خیلی طرفدار دارد. معمولا زیتون شور و زیتون پرورده در مغازه ها یافت می شود
مواد برای ۱ شیشه متوسط
زیتون بدون هسته ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ پیمانه
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق غذاخوری
دانه انار خشک شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه زیتون پرورده
مرحله اول
برای تهیه زیتون پروده خوشمزه ابتدا طعم زیتون های بدون هسته را می چشیم اگر شور و یا ترش بودند در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی زیتون ها آب می ریزیم و به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم داخل آب بمانند تا خیس بخورند و طعم شوری یا ترشی آن ها از بین برود.
مرحله دوم
سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. مغز گردوها را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و زیتون ها را به آن اضافه می کنیم و رب انار و آبلیمو را نیز به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم و پودر نعناع خشک و آویشن خشک و دانه های انار خشک و روغن زیتون را نیز به مواد می افزاییم و با قاشق آرام همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا زیتون ها با سبزیجات خشک طعم دار شوند.
طرز تهیه خیار شور فوری خوشمزه و ترد خانگی به روش بازاری
خیارشور مانند انواع ترشیجات یکی از انواع چاشنی های پر مصرف و خوشمزه ایرانی است که در صنایع غذایی مختلف
مرحله چهارم
سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت ۱ روز در یخچال قرار می دهیم تا طعم تمامی مواد در هم مخلوط شود و پس از آن می توانید از زیتون پرورده استفاده کنید. نوش جان
نکات طرز تهیه زیتون پرورده
رنگ زیتون پرورده
در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر شود، می توانید مقدار گردو را مقداری افزایش دهید و در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده تیره تر شود می توانید مقدار رب انار و دانه های انار را افزایش دهید.
گرفتن تلخی زیتون
در صورتی که زیتون ها را به صورت خام تهیه کرده اید، حتما قبل از اینکه شروع به کار کنید باید تلخی زیتون ها را بگیرید. گرفتن تلخی زیتون ها مراحل و نکات خاصی دارد که می توانید با مطالعه مقاله زیر آنها را فر بگیرید.
گرفتن تلخی زیتون و روش های خانگی برای شور کردن زیتون
اغلب افراد از زیتون های کنسروی و یا فله استفاده می کنند. زیتون های کنسروی معمولا درشت تر هستند
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 تیر 1400
منبع :chiken_mazandaran
رژیم گروهی راه حل قطعی لاغری + گارانتی 100 درصد
براساس تجارب ۳۰ سالهی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راهحل برای حفظ انگیزهی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در مدت کوتاهه. رژیم گروهی رو میتونی از برنافیت با ضمانت بازگشت وجه دریافت کنی و تا 2 هفته بعد از رژیم به هر دلیلی میتونی پولت رو پس بگیری
دریافت رژیم گروهی برنافیت با گارانتی
مطالب جدید
طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه لقمه مرغ خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟