این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    دستور مرغ زعفرانی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    دستور مرغ زعفرانی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی به روش رستورانی بدون رب گوجه فرنگی

    طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی مجلسی بدون رب گوجه فرنگی چلو مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنو

    طرز تهیه خورش غوره بادمجان خوشرنگ و مجلسی به روش رستورانی

    طرز تهیه خورش غوره بادمجان خورش غوره بادمجان یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

    طرز تهیه هواری گندم با تن ماهی خوشمزه به روش جنوبی

    طرز تهیه هواری گندم با تن ماهی هواری گندم یک خوراک جنوبی است که بیشتر مواد تشکیل دهنده آن، گندم بدون پوست است. هواری گندم با تن ماهی از تن ماهی نیز …

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای خوشمزه و مخصوص

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای سالاد سیب زمینی ترکیه ای یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

    طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی

    چلو مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به زرشک پلو با مرغ دارد، البته همانطور که اشاره شد در دستور تهیه چلو مرغ زعفرانی به جای استفاده از رب گوجه فرنگی از زعفران استفاده می شود. این دستور بیشتر در رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد و به همین دلیل از این غذای خوشمزه و مجلسی می توانیم برای انواع مجالس و مهمانی های خود استفاده کنیم. توصیه می کنیم این غذای خوشمزه را مانند چلوگوشت با پیاز داغ فراوان سرو کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه مرغ لا پلو خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی

    مرغ لا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم برای ۲ نفر

    ران یا سینه مرغ ۲ تکه

    پیاز ۲ عدد درشت سیر ۱ حبه

    زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری

    چوب دارچین ۱ تکه

    نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

    زردچوبه و روغن به مقدار کافی

    دستور پخت چلو مرغ زعفرانی

    مرحله اول

    برای تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم.

    مرحله دوم

    سپس زمانیکه آب در حال جوشیدن بود ران های مرغ را به همراه پیاز داخل به آرامی درون آب در حال جوش قرار می دهیم تا کف و خونابه های آن بالا بیاید و روی سطح آب قرار بگیرد و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم.

    مرحله سوم

    سپس مرغ ها را داخل صافی قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم.سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم.

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

    زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود

    مرحله چهارم

    تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و کره را به همراه کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کره ذوب شود و زردچوبه را به همراه فلفل،نمک اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا ادویه ها با کره و روغن ترکیب شود

    مرحله پنجم

    بعد مرغ ها را داخل تابه قرار می دهیم و بلافاصله چوب دارچین و زعفران دم کرده و کمی زعفران خشک و پیاز و سیر روی مرغ ها می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت با حرارت بسیار کم مرغ ها آب بیاندازند و بپزند.

    مرحله ششم

    پس از گذشت زمان اشاره شده در پاراگراف بالا،درب قابلمه را بر می داریم و مرغ ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز به مدت ۱ ساعت دیگر بپزد و برشته و سرخ شود. در پخت این مدل مرغ ما یک قطره آب هم نمی ریزیم.

    طرز تهیه خورش مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

    خورش مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که به طور معمول به همراه زرشک پلو یا باقالی پلو سرو می شود

    مرحله هفتم

    در این مرحله باید اجازه دهیم مرغ با آب خودش کاملا پخته می شود و در آخر آبش تبخیر می شود و برشته و سرخ می شود. مرغ زعفرانی را بعد از پخت در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و با پلو و زرشک فراوان نوش جان کنید.

    نکات پخت چلو مرغ زعفرانی

    برنج مناسب

    در کنار مرغ زعفرانی به سلیقه خود می توانیم از انواع روش های درست کردن برنج استفاده کنیم. روش های معمول درست کردن برنج ایرانی به صورت کته و آبکش شده هستند که آموزش آنرا برای شما در ادامه قرار می دهیم.

    طرز تهیه کته قالبی زعفرانی خوشمزه تک نفره به روش رستورانی

    کته قالبی یکی از انواع روش های پخت برنج است که امروزه بیشتر در رستورانی های سنتی مرسوم است

    طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

    برنج آبکش یکی از انواع روش های پخت برنج است که در کشورمان بسیار مرسوم است و باعث مجلسی تر شدن برنج می شود

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

    چلو مرغ زعفرانی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که تقریبا در هر مهمانی و جشن و مراسمی سرو می شود. طرز تهیه این غذای خوشمزه روش های خاص خود را دارد و به خصوص برای کسانی که تمایلی به صرف زمان زیاد برای آشپزی ندارند، غذایی مناسب است.

    طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

    طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی دستور پخت چلو مرغ زعفرانی مجلسی و خوشمزه رستورانی

    چلو مرغ زعفرانی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که تقریبا در هر مهمانی و جشن و مراسمی سرو می شود. طرز تهیه این غذای خوشمزه روش های خاص خود را دارد و به خصوص برای کسانی که تمایلی به صرف زمان زیاد برای آشپزی ندارند، غذایی مناسب است. در این آموزش از وبسایت آموزش آشپزی پارسی دی قصد داریم تا به طور کامل طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی مجلسی را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

    مواد لازم برای تهیه چلومرغ زعفرانی مجلسی

    ۴ پیمانه برنج ۴ تکه گوشت مرغ ۳ عدد پیاز ۵۰ گرم کره دو عدد سیب زمینی

    زعفران به مقدار لازم

    ۳ عدد گوجه فرنگی نان لواش یک عدد

    زردچوبه به میزان دلخواه

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    زرشک به دلخواه

    ۱۵۰ گرم نخود فرنگی به دلخواه

    طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی

    مرحله ۱:

    در این مرحله تک تک مواد لازم برای پخت چلو مرغ زعفرانی را آماده می کنیم. برای پخت مرغ زعفرانی، ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و بشوئید. سپس آنها را به شکل خلالی خرد کرده و شسته و در آبکش بریزید. پس از اینکه آب سیب زمینی خارج شد، برای سرخ کردن آماده می شود. سپس پیازها را به شکل خلالی خرد می کنیم. اکنون زعفران را ساییده و داخل قوری یا هر ظرف دیگری دم می کنیم. زرشک را نیز پاک کرده و شسته و برنج را خیس می کنیم. اضافه کردن زرشک کاملا اختیاری است.

    مرحله ۲:

    برای پخت مرغ، در مرحله اول در داخل یک قابلمه متوسط کمی روغن ریخته و پس از داغ شدن روغن، شروع به سرخ کردن مرغ ها می کنیم. پس از آن زردچوبه و نمک به مرغ ها اضافه می کنیم. مرغ را هم می زنیم تا ادویه ها به خوبی ترکیب شوند. کمی هم فلفل سیاه به مرغ اضافه کرده و صبر می کنیم تا مرغ ها سرخ شوند.

    مرحله ۳:

    وقتی مرغ ها به خوبی سرخ شدند، پیاز را به مرغ اضافه می کنیم و کره را هم در داخل قابلمه می ریزیم و مواد داخل قابلمه را به خوبی هم می زنیم.

    مرحله ۴:

    در این مرحله، زعفرانی که از قبل دم کرده بودیم را به مرغ اضافه می کنیم. کل مرغ ها باید به زعفران آغشته شود تا رنگ و مزه زعفران داشته و خوشرنگ شود. اکنون نصف استکان آب داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا مرغ ها به مدت یک ساعت با درجه حرارت کم با وجود زعفران طبخ شود.

    مرحله ۵:

    یک قابلمه دیگر را تا نصف از آب پر می کنیم. صبر می کنیم تا آب جوش بیاید و نمک به آب اضافه می کنیم. وقتی به طور کامل جوش آمد به طوریکه حباب هایی در داخل قابلمه مشاهده کردید، برنج از قبل خیس شده را در داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا برنج به خوبی پخته شود.

    مرحله ۶:

    پس از اینکه برنج ها نرم شد، آن را برای آبکش کردن آماده می کنیم. برنج را آبکش کرده و یک قابلمه آماده می کنیم. انتهای قابلمه کمی روغن ریخته و سپس نان لواشی که از قبل آماده کرده بودیم را در ته قابلمه قرار می دهیم. پس از آن برنج ها را در داخل قابلمه می ریزیم. درب قابلمه را بسته و به مدت ۳۰ دقیقه بر روی شعله کم گاز قرار می دهیم تا برنج به خوبی پخته شود.

    مرحله ۷:

    در یک ماهیتابه جداگانه، سیب زمینی های خلالی را سرخ می کنیم. نخود فرنگی ها را نیز به شکل جداگانه سرخ می کنیم. زرشک ها را نیز در یک قابلمه جداگانه سرخ می کنیم و در آخر گوجه فرنگی را سرخ می کنیم. توجه کنید که نخود فرنگی و سیب زمینی سرخ شده برای تزئین در کنار مرغ هستند.

    مرحله ۸:

    اکنون مرغ های آماده شده را در یک ظرف ریخته و گوجه و سایر موادی که برای تزئین مرغ آماده کرده بودیم را در کنار ظرف مرغ می ریزیم.

    مرحله ۹:

    کمی از برنج پخته شده را جدا کرده و با زعفران و زرشک ترکیب می کنیم. سپس برنج را در یک ظرف ریخته و برای تزئین، برنج ترکیب شده با زعفران را بر روی آن می ریزیم. اکنون غذای ما آماده خوردن است.

    چلومرغ زعفرانی مجلسی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که تهیه آن نیاز به وقت چندانی ندارد. امیدوارم که از طرز تهیه این غذای خوشمزه لذت برده باشید و حتما این غذا را در خانه خود تهیه کرده و با اعضاء خانواده میل کنید.

    طرز تهیه برنج زعفرانی مجلسی و خوشمزه به همراه فوت و فن های آن

    برنج زعفرانی یکی از غذاهای خوشمزه و شناخته شده ایرانی است که به همراه انواع کباب ها ، خورش ها و غذاهای پرطرفدار ایرانی سرو می شود. این غذا به اندازه ای برای ایرانیان مهم است که درست کردن آن از اولین آموزش های آشپزی یک کدبانوی ایرانی است.

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

    زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. زرشک پلو مانند غذاهای مثل کباب کوبیده ، جوجه کباب و … به عنوان یک غذای مجلسی محسوب می شود که برای پذیرایی در مراسم های مهم استفاده می شود.

    طرز تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی مجلسی و خوشمزه رستورانی

    باقالی پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که در میان ایرانیان به عنوان یک غذای مجلسی پر طرفدار و خوشمزه شناخته می شود. این غذای خوشمزه تقریبا شبیه به زرشک پلو می باشد ، با این تفاوت که بجای زرشک پلو از باقالی پلو در کنار خورش مرغ استفاده می شود.

    منبع مطلب : parsiday.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 10 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید