این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    دسر کرم بروله

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    دسر کرم بروله را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه کرم بروله یک دسر خوشمزه و لاکچری فرانسوی

    طرز تهیه کرم بروله یک دسر خوشمزه و لاکچری فرانسوی کرم بروله یک دسر فرانسور فوق العاده خوشمزه و معروف است که طرز تهیه راحتی دارد. این دسر

    طرز تهیه بستنی سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

    طرز تهیه بستنی سوخاری بستنی سرخ کرده یک دسر شیک و مجلسی است با طعم متفاوت که می تواند جایگزینی مناسب برای دسرهای تکراری باشد. در این روش بستنی را به گونه …

    طرز تهیه بستنی زمستانی خوشمزه و ساده به روش سنتی

    طرز تهیه بستنی زمستانی بستنی زمستانی نوعی بستنی خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل اینکه خنک نیست در فصل زمستان سرو می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با پورتال …

    طرز تهیه دسر موکا خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی

    طرز تهیه دسر موکا دسر موکا یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله چی شی …

    طرز تهیه کرم بروله

    کرم بروله یک دسر فرانسور فوق العاده خوشمزه و معروف است که طرز تهیه راحتی دارد. این دسر تنها با سه ماده تهیه می شود. زرده تخم مرغ و شکر و خامه از اجزای این کرم هستند. با وجود زرده تخم مرغ این دسر می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز در نظر گرفته شود اما با توجه به زرده و خامه موجود، برای کسانی که رژیم دارند توصیه نمی شود. این دسر به علت ظاهر قشنگ و بافت نرمی که دارد، می تواند به عنوان دسر در مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار گیرد یا به عنوان عصرانه همراه با قهوه یا چای میل شود. دلیل منحصر بودن این دسر، لایه کاراملی کرانچی روی دسر است.

    طرز تهیه کرم کاسترد

    کرم کاسترد نوعی کرم لطیف و خوشمزه است که از آن برای تهیه انواع دسر و شیرینی استفاده می شود

    مواد لازم کرم بروله زرده تخم مرغ 5 عدد شکر 150 گرم خامه صبحانه 300 گرم

    وانیل 1 قاشق چایخوری

    شکر برای روی دسر 4 قاشق غذاخوری

    دستور تهیه کرم بروله

    مرحله اول

    برای تهیه کرم بروله یک کاسه بزرگ را برداشته و زرده ها را داخل آن می ریزیم. شکر را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه هم می زنیم. هم زمان با همزدن زرده ها، خامه صبحانه را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی شعله کم قرار می دهیم تا آب شود.

    مرحله دوم

    نزدیک به جوش آن را از روی شعله بر می داریم. به تخم مرغ ها وانیل اضافه کرده و مجددا کمی می زنیم تا خوب مخلوط شود. وقتی که خامه روی حرارت آب شد و از کناره های ظرف شروع به حباب دادن کرد زیر شعله گاز را خاموش می کنیم.

    مرحله سوم

    سپس کم کم خامه گرم را به زرده ها اضافه می کنیم و هم می زنیم. وقتی کامل مخلوط شد داخل قالب های کاسه ای یک نفره می ریزیم. اطراف قالب را تمیز می کنیم و داخل یک سینی یا ظرف پهن می گذاریم.

    طرز تهیه کرم پاتیسیر

    کرم پاتیسیر مانند شیر عسلی برای تهیه انواع دسر، شیرینی، تارت و پیراشکی مورد استفاده قرار می گیرد

    مرحله چهارم

    حالا حدود یک سوم ارتفاع قالب ها را در سینی آب پر می کنیم. فر را حدود یک ربع ساعت با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کردیم. سینی را همراه با قالب ها و آب داخل فر قرار می دهیم به مدت 35 دقیقه تا پخته شود.

    مرحله پنجم

    در این مرحله سینی را از فر در آورده و می گذاریم تا از حرارت بیفتد و سرد شود. سپس داخل یخچال به مدت 4 ساعت قرار می دهیم تا سرد شود. بعد از زمان معین، قالب ها را بیرون آورده، روی آن شکر می ریزیم طوری که سطح دسر را یک لایه شکر بپوشاند.

    مرحله ششم

    حالا باید شکر روی دسر ها را کاراملی کنیم. می توانیم با استفاده از تورچ روی شکر ها را کاراملی می کنیم. اگر تورچ دم دست نبود می توان به مدت خیلی کم از گریل فر برای کاراملی کردن شکر استفاده کرد. در ادامه دسر را سرو می کنیم.

    طرز تهیه کرم کارامل

    کرم کارامل یکی از انواع دسرهای معروف فرانسوی است که به عنوان یک دسر بین المللی در جهان شناخته می شود

    آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 بهمن 1399

    منبع :img from cakemakepastry

    مطالب مرتبط

    لیست آموزش طرز تهیه انواع غذاهای ایتالیایی برای شام و ناهار

    لیست آموزش انواع غذا با گوشت تکه ای ساده و مجلسی

    طرز تهیه کوکی جو دوسر پرک خوشمزه به روش رژیمی

    لیست آموزش تهیه انواع غذا با اسفناج برای شام و ناهار

    طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه و ساده به روش خانگی

    طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر خوشمزه به روش خانگی

    لیست آموزش انواع غذا با میگو فوری، ساده و مجلسی

    لیست آموزش تهیه غذاهای ایرانی بدون برنج ساده و مجلسی

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی

    کرم بروله یک دسر فوق‌العاده خوشمزه و معروف فرانسوی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این دسر با زرده تخم مرغ و خامه درست می‌شود و دلیلی که آن را منحصر به

    طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی

    نویسنده فرنوش اکبری 4,6 13452 بازدید ۱۹ فروردین ۱۳۹۸

    دسر آسان آماده سازی کمتر از 30 دقیقه پخت 60 تا 90 دقیقه

    کرم بروله یک دسر فوق‌العاده خوشمزه و معروف فرانسوی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این دسر با زرده تخم مرغ و خامه درست می‌شود و دلیلی که آن را منحصر به فرد می‌کند، لایه کاراملی کرانچی روی دسر است. با طرز تهیه این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.

    مواد لازم برای تهیه کرم بروله دسر فرانسوی

    زرده تخم مرغشش عدد

    خامه فرادما کاله 500 میلی‌گرم

    شکر پودر شدهیک‌سوم پیمانه

    شکر دانه ریزیک‌چهارم پیمانه

    اسانس وانیلیک قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی

    مرحله اول

    ابتدا فر را روش کرده و درجه حرارت را روی 50 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

    مرحله دوم

    سه پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید

    مرحله سوم

    داخل یک کاسه زرده تخم مرغ، وانیل و پودر شکر را با همزن به خوبی هم بزنید. خامه را داخل یک کاسه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. وقتی اطراف خامه شروع به حباب انداختن کرد، قبل از این که به جوش بیاید آن را از روی حرارت بردارید. خامه را کم کم به مخلوط زرده و پودر شکر اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد دسر را داخل یک عدد پارچ بریزید تا راحت بتوانید داخل قالب‌ها بریزید.

    مرحله چهارم

    کرم را داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را داخل سینی فر قرار داده و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و آب جوش را داخل سینی بریزید. مواظب باشید آب روی کرم‌های داخل قالب نریزد.

    مرحله پنجم

    با توجه به سایز قالب‌هایی که انتخاب کردید، زمان پخت کرم متفاوت خواهد بود. اگر عمق مایه داخل قالب 3 سانتی‌متر باشد به 30 دقیقه زمان برای پخت نیاز دارید و اگر عمقش بیشتر شود بین 40 تا 60 دقیقه باید به آن زمان دهید تا بپزد. کرم بروله وقتی پخته است که در اطراف قالب، کرم سفت شده ولی وقتی آن را تکان می‌دهید وسط دسر حالت ژله‌ای داشته باشد.  بنابراین نباید دقت کنید کرم بیش از حد بپزد و سفت سفت شود.

    مرحله ششم

    قالب‌ها را از داخل آب بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند. سپس داخل یخچال به مدت حداقل سه ساعت قرار دهید.

    مرحله هفتم

    بعد از سه ساعت دسرها را از یخچال خارج کرده و یک لایه نازک شکر روی هر ظرف بپاشید. سعی کنید که حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید که لایه کاراملی شده بهتری داشته باشید. قالب‌ها را تکان دهید تا شکر به طور یکنواخت روی سطح دسر پخش شود.

    مرحله هشتم

    مجددا حرارت بالای فر را روشن کنید. قالب‌ها را داخل سینی فر چیده و سینی را به مدت 5 تا 10 دقیقه در بالاترین طبقه فر قرار دهید. شکرهای روی کرم باید کاملا کاراملی و ذوب شوند در حالی که خود کرم نباید در اثر حرارت آب شود. بنابراین کرم رو به موقع از فر خارج کنید.

    مرحله نهم

    بعد از کاراملی کردن شکر باز هم باید کرم را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. این مرحله باید کم‌تر از 30 تا 45 دقیقه باشد تا لایه شکر کاراملی شده، ترد و شکننده بودن خودش رو از دست ندهد.

    دستورهای پخت مرتبط

    0 شیما رکابدار

    طرز تهیه بوگاتسا، شیرینی کرمدار یونانی

    0 شیما رکابدار

    طرز تهیه ملوماکرونا؛ شیرینی کریسمس یونانی

    0 شیما رکابدار

    طرز تهیه دسر لوکومادس یونانی خوشمزه و ساده

    دیدگاه ها

    دمت گرم عالی بود سلام سوگل عزیز؛

    نوش جانتان. خوشحالیم که از این رسپی خوشتان آمده است.

    منبع مطلب : kalleh.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 14 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید