سعید در صدای برتر
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
سعید در صدای برتر را از این سایت دریافت کنید.
بیوگرافی سعید ستین + [دانلود اجرای او در مرحله ضربه فنی صدای برتر]
سعید صدای برتر ، یکی از شرکتکنندگان با استعداد مسایقهی The Voice یا همان صدای برتر میباشد که در ادامه به بیوگرافی سعید ستین خواهیم پرداخت.
بیوگرافی سعید ستین + [دانلود اجرای او در مرحله ضربه فنی صدای برتر]
۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵ پارسا رضایی
سعید صدای برتر ، یکی از شرکتکنندگان با استعداد مسایقهی The Voice یا همان صدای برتر میباشد که در ادامه به بیوگرافی سعید ستین خواهیم پرداخت.سعید ستین ، شرکت کنندهی 32 سالهی برنامهی صدای برتر میباشد که در فصل اول این برنامه حضور پیدا کرد و توانست با اجرای خود، ریاکشنهای قابل قبولی را در این مسابقه و از سمت داوران دریافت کرد و حتی از مرحلهی ضربه فنی نیز، به راحتی صعود کند.بیشتر بخوانید:
بیوگرافی پگاهبیوگرافی فرنام بیوگرافی کیانبیوگرافی امین یحیی زادهمشخصات دقیق آیدا راستگو خواننده صدای برتربرای دانلود اجرای او در مرحله ضربه فنی صدای برتر عضو چنل تلگرام در لینک زیر شویددانلود اجرای او در مرحله ضربه فنی صدای برتربیوگرافی سعید ستین
پگاه پناه، متولد تهران میباشد و از بچگی در سوئد زندگی کرده است. او موسیقی را از ده سالگی آغاز کرد و به گفتهی خودش، خواندن از همان ابتدا درون خونش بوده است. او حس و حال بسیار خوبی از مسابقهی صدای برتر دارد و همیشه با انرژی مثبتی پیش میرود. او موسیقی را با ساز گیتار آغاز کرد و بعد از آن به خواندن پرداخت.
در ادامه میتوانید ویدئوی اجرای او در مرحله ضربه فنی صدای برتر را ببینید:زندگینامه سعید ستین
او دربارهی مسابقه صدای برتر گفت:
اولین بار فراخوان این برنامه را در مدیا دیدم و سریعاً اقدام به ثبت نام کردم تا در فصل اول این مسابقه شرکت کنم.
بیشتر بخوانید:
سوگند برای انتخاب خواننده در برنامه صدای برتر گریه کرد!روز و ساعت پخش برنامه صدای برتر (the voice) از امبیسیدانلود مرحله ضربه فنی the voice mbc persia قسمت دومدانلود مرحله ضربه فنی the voice mbc persia قسمت اولتصویر قبل از گریم لیلا فروهر در برنامه صدای برترصدای برتر
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
صدای برتر
نامهای دیگر د ویس پرشیا
ژانر نمایش استعدادیابی
سازنده جان د مول جونیور
کارگردان سروش مهرانی
مجری حامد نیکپی داوران لیلا فروهر بیژن مرتضوی سوگند کامیار
آهنگ آغاز This is the Voice
آهنگساز مارتین شیمر
کشور سازنده چند کشور
(به نمایندگی ایران) زبان اصلی فارسی شمار فصلها ۱ شمار قسمتها ۱۲ تولید
تهیهکنندهٔ اجرایی جان د مول جونیور
تهیهکننده سروش مهرانی
مکان تولید استکهلم، سوئد
دوربین چند دوربین مدت ۹۰–۱۳۰ دقیقه
تولیدکننده آیتیوی استودیو
توزیعکننده آیتیوی استودیو
پخش
شبکهٔ اصلی امبیسی پرشیا
فرمت تصویر HDTV 1080i
فرمت صدا Dolby Digital 5.1
انتشار اولیه ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ –
۲۶ اسفند ۱۴۰۱ انتشار
نمایشهای مشابه صدا (مسابقه تلویزیونی)
یا (به انگلیسی: The Voice Persia) نسخه فارسیزبان مسابقه واقعنما خوانندگی صدا است که از شبکه امبیسی پرشیا پخش میشود.[۱][۲][۳] این مسابقه، در سوئد فیلمبرداری شده است و برای شرکتکنندگان فارسیزبان مقیم خارج است که لیلا فروهر، بیژن مرتضوی، سوگند و کامیار داوری آن را بر عهده دارند.[۴][۵][۶][۲] هدف این مسابقه یافتن استعدادهای خوانندگی شناختهنشده (انفرادی یا دوئت، حرفهای و آماتور) است و خوانندگان مشتاق، از ۱۳ سال به بالا، که از تستهای عمومی برگزیده شده اند، در آن رقابت میکنند.
پخش فصل اول در بهمن ۱۴۰۱ از شبکه امبیسی پرشیا آغاز شد و یک سال قبل در سوئد ضبط شد.[۲][۷]
مفهوم[ویرایش]
این مسابقه که با نام صدای برتر روی آنتن میرود اقتباسی از نمایش هلندی صدای هلند است. در هر فصل، برنده ۵۰٬۰۰۰ دلار و یک قرارداد ضبط با پلاتینیوم رکوردز دریافت میکند.
فرآیند انتخاب و قالب[ویرایش]
مسابقه دارای ۵ مرحله با نامهای «آزمون»، «نبرد»، «ضربه فنی»، «نیمهنهایی» و «نهایی» است.
هر فصل با مرحلهٔ آزمون آغاز میشود، جایی که مربیان تیم هنرمندان خود را با ۱۲ نفر تشکیل میدهند که در طول فصل آنها را مربیگری میکنند. در مرحلهٔ آزمون صندلیهای مربیان در حین اجراهای هنرمندان رو به تماشاگران است. مربیانی که به یک هنرمند علاقهمند هستند دکمه روی صندلی خود را فشار میدهند، که صندلی آنها را به سمت هنرمند میچرخاند و متن "من تو را میخواهم" را در پایین صندلی روشن میکند. در پایان اجرا، یک هنرمند یا تنها مربیای را که برگشته است را به طور پیشفرض انتخاب میکند یا اگر بیش از یک مربی علاقه نشان دهد، مربی خود را انتخاب میکند. درمجموع ۴٨ نفر در پایان این مرحله به مرحلهٔ بعدی، یعنی «نبرد» صعود میکنند.
در مرحلهٔ نبرد، هر مربی سه نفر از اعضای تیم خود را برای اجرای با هم هماهنگ میکند، سپس یک نفر را برای پیشروی در رقابت انتخاب میکند. به مربیان حق «دزدی» یا «قاپیدن» داده میشود، که به هر مربی اجازه میدهد یک نفر را که در مرحلهٔ نبرد توسط مربی خود حذف شدهاست، به تیم خود اضافه کند. در مجموع ۲۰ نفر به مرحله ضربه فنی خواهند رسید.
در مرحله ضربه فنی، اعضای تیمهای ۵ نفره هر مربی به صورت انفرادی اجرا خواهند داشت، و پس از پایان اجراها هر مربی ۲ نفر را برا حضور در مرحله نیمه نهایی انتخاب خواهد کرد. در مجموع ۸ نفر به مرحله نیمه نهایی راه خواهند یافت.
در مرحله نیمه نهایی، اعضای تیمهای ۲ نفره هر مربی به صورت انفرادی اجرا خواهند داشت، و پس از پایان اجراها هر مربی ۱ نفر را برای حضور در مرحله نهایی انتخاب خواهد کرد.درمجموع، ۴ نفر به مرحلهٔ نهایی قدم میگذارند.
مرحله نهایی و فینال این مسابقه با حضور ۴ نفر برتر انجام خواهد شد، هر هنرمند ۲ اجرا خواهد داشت. سپس داوران به جز مربی هنرمندی که اجرا میکند به او امتیاز میدهند و در نهایت امتیازات آنها جمع میشود. کسی که بیشترین امتیاز را از طرف داوران به دست بیاورد صدای برتر مسابقه یا فصل میشود.
خلاصه فصلها[ویرایش]
فصل اول (۱۴۰۱)[ویرایش]
میزبان حامد نیکپی مربیان سوگند بیژن مرتضوی لیلا فروهر کامیار
No. of contestants ۵۹
Winner امین یحییزاده
Winning coach بیژن مرتضوی
شم. قسمتها ۱۲ پخش
شبکه اصلی امبیسی پرشیا
نخستین پخش ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ –
۲۶ اسفند ۱۴۰۱
فصل اول مسابقه تلویزیونی صدای برتر از ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ در امبیسی پرشیا پخش شد. مربیان اولین فصل مسابقه، لیلا فروهر، بیژن مرتضوی، سوگند و کامیار هستند.[۸][۹][۱۰][۱۱] این مسابقه پنجشنبهها و جمعهها، ساعت ۲۲:۰۰ از امبیسی پرشیا پخش شد.
این مسابقه در دی ۱۴۰۰ در استکهلم سوئد فیلمبرداری شد امّا با تاخیری ۱ ساله در ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ شروع به پخش کرد.
امین یحییزاده، خواننده تیم بیژن مرتضوی برنده اولین فصل صدای برتر شد.
مربیان و مجری[ویرایش]
مربیان و مجری فصل اول
لیلا فروهر
بیژن مرتضوی
سوگند کامیار
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟