سقف پایا بانک ملت
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
سقف پایا بانک ملت را از این سایت دریافت کنید.
سقف وجه انتقال و کارمزد در حواله پایا چقدر است؟
حواله پایا را باید یکی از این خدمات پرمصرف و محبوب شهروندی در سیستم بانکداری الکترونیک دانست. این حواله مخصوص جابهجایی انبوه وجه در شبکه بین بانکی است.
حواله پایا چیست؟ چطور انجام میشود و چه تفاوتی با حواله ساتنا دارد؟
بهروزرسانی شده در ۹ مهر, ۱۴۰۱
آشنایی با حواله پایا
فهرست محتوا
سیستم بانکداری الکترونیک بهعنوان یکی از محبوبترین خدمات شهروندی، بسیاری از فرآیندهای زمانبر را به چند مرحله ساده تبدیل کرده است. حواله پایا را باید یکی از این خدمات پرمصرف دانست که در واقع نوعی جابهجایی انبوه بانک به بانک محسوب میشود. برای آشنایی بیشتر با جزئیات این فرآیند تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
فرآیند حواله پایا به چه صورت انجام میشود؟
همانطور که گفتیم، حواله پایا یکی از روشهای انتقال وجه در شبکه بانکی است و دستورهای متعدد ارسال پول را پشتیبانی میکند. در واقع در این فرآیند یک بانک بهعنوان مبدأ درنظر گرفته میشود، اما در عین حال میتوان یک یا چند بانک دیگر را بهعنوان مقصد مشخص کرد. بنابراین برای برداشت و واریز مستقیم متعدد، استفاده از سامانه پایا بسیار مناسب خواهد بود. در ادامه از نحوه واریز و برداشت با سیستم پایا صحبت خواهیم کرد.
واریز مستقیم پایا چگونه است؟
با کمک حواله پایا میتوان برای تعداد بالایی از افراد پول واریز کرد. در واقع در این فرآیند با ثبت شماره شبا، بانک در زمانی مشخص، وجه مورد نظر را به حساب افراد یا شرکتها واریز میکند. بانکهای حسابهای مبدأ و مقصد در زمان جابهجایی پول میتوانند یکسان یا متفاوت باشند. بنابراین با کمک پایا میتوان وجه را علاوه بر چرخش میان حسابهای یک بانک، در سیستم بین بانکی هم جابهجا کرد. بهعنوان مثال در زمان پرداخت حقوق ماهانه، کارفرما باید شماره شبا همه کارمندان را در بانک ثبت کند تا در تاریخ مورد نظر حقوق همه افراد پرداخت شود. همچنین تسویه اقساط ماهانه، پرداخت سود سهام و اوراق بهادار یا واریز سود دیگر انواع سرمایه گذاری هم با سیستم پایا بسیار آسان خواهد بود. در واقع برای واریز وجههای متعدد به جای آنکه چندین بار به بانک مراجعه کنید، میتوانید با کمک پایا و ثبت شماره شبا همه پرداختیها را به یکباره انجام دهید. ناگفته نماند که به واریز مستقیم در اصطلاح مخفف شده «وم» گفته میشود.
حتما بخوانید: سود وام بانکی چطور محاسبه میشود؟ آموزش نحوه محاسبه سود بانکی به زبان ساده
برداشت مستقیم پایا چگونه است؟
امکان برداشت مستقیم که در اصطلاح به آن «بم» میگویند هم، با کمک سامانه پایا وجود دارد. با تأیید مشتری بانک میتواند مبلغهای متفاوت و مشخص از حساب افراد یا سازمانها برداشت کند و این مبالغ را به حساب مشتری واریز کند. بانک مبدأ در فرآیند انتقال وجه میتواند با بانک مشتری یکی باشد یا نباشد. برداشت وجه در حواله پایا با توافق پرداختکننده و دریافتکننده انجام میشود. این توافقنامه باید به صورت مکتوب ثبت شده باشد. در واقع باید هر دو طرف، یعنی بستانکار و بدهکار این قرارداد را در یکی از شعبههای بانک امضا کنند. از کاربردهای برداشت پول با کمک این حواله میتوان به پرداخت قبوض خدمات شهری، تسویه شهریههای مدارس و دانشگاه، حق بیمه، مالیات، اقساط تسهیلات و… اشاره کرد.
سقف وجه قابل انتقال و میزان کارمزد در سیستم پایا
سقف مبلغ قابل انتقال در سامانه پایا از ۱۵ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است. فرقی نمیکند که بانک مبدأ با مقصد یکی باشد یا نباشد؛ در هر صورت سقف این مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان است. این سیستم هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین فعال است. در واقع همانطور که میتوانید به جای خرید حضوری سفته از مزیت امکان خرید سفته الکترونیکی بانکها استفاده کنید، در زمان استفاده از خدمات پایا هم میتوانید بهجای مراجعه به شعبه از سامانه الکترونیکی پایا استفاده کنید. لازم بهذکر است که در هر دو حالت سقف جابهجایی تغییری نخواهد کرد.
استفاده از سامانه الکترونیک در زمانهایی که باید تعداد قابل توجهی وجه را جابهجا کنید و در عین حال میزان مبلغ هرکدام کم است، بسیار کاربرد دارد. چون علاوه بر راحتی انتقال، در مجموع کارمزد پایینی از حساب کسر خواهد شد. مثل بیشتر خدمات دیگر بانکی، انتقال وجه با حواله پایا هم مشمول کارمزد میشود. البته بعد از آذر ۹۹ برای این فرآیند کارمزد تعریف شد و تا قبل از این تاریخ انجام آن کاملاً رایگان بود.
در حال حاضر یکصدم درصد مبلغ انتقال یافته را باید بهعنوان کارمزد بانک درنظر بگیرید. ناگفته نماند که حداقل کارمزد این فرآیند ۲۰۰ تومان و سقف آن ۲.۵۰۰ تومان است. بنابراین اگر در زمان انتقال وجه با پایا، مقدار یکصدم درصد بیشتر یا کمتر از این بازه باشد، در نهایت مقدار کسرشده تخمین زده میشود تا بین این دو عدد قرار گیرد.
از بانکداری الکترونیک بیشتر بدانیدسیستم بانکداری روزبهروز به سمت الکترونیکی شدن پیش میرود. بنابراین برای انجام بسیاری از کارها دیگر به مراجعه حضوری نیازی نیست. در این بهروزرسانی سفته الکترونیکی را مثال زدیم. همانطور که گفتیم، دیگر برای خرید این برگه نیازی به مراجعه حضوری نیست و میتوانید از پلتفرمهای بسیاری از بانکهای معتبر آن را به صورت دیجیتالی تهیه کنید. امضای این برگهها هم مثل فرآیند خرید آن کاملاً آنلاین خواهد بود. در واقع برای ثبت امضای خریدار در زمان سفارش سفته و همینطور امضای بسیاری از قراردادهای بانکی میتوانید از امضای الکترونیکی استفاده کنید. امضای آنلاین یکی دیگر از مزیتهای بانکداری الکترونیک است که در مجله لندو میتوانید اطلاعات کاملی در مورد آن بهدست آورید.@=img=@#=img=#
حتما بخوانید: کدام بانکها افتتاح حساب آنلاین دارند؟ مراحل افتتاح حساب غیر حضوری چیست؟
فرآیند انتقال وجه با سیستم پایا در چه ساعاتی انجام میشود؟
یکی از تفاوتهای اصلی انتقال وجه از طریق حواله پایا با کارتبهکارت، عدم جابهجایی وجه در لحظه است. در واقع اگر سیستم پایا را برای برداشت و واریز انتخاب کنید و در ساعات کاری این انتقال را انجام دهید، نه به صورت آنی بلکه در همان روز پول به حساب مینشیند. اما اگر این فرآیند بعد از ساعات کاری یا در روزهای تعطیل انجام شود، پول در اولین ساعتهای کاری روز بعد به حساب مقصد منتقل میشود. در کل چرخه انتقال پایا در طول روز به چهار دسته تقسیم و این فرآیند در حوالی این ساعات شروع میشود. چرخه اول حدود ۴ صبح، دوم ۱۰:۴۵، سوم ۱۴:۴۵ و چرخه چهارم حوالی ۱۷:۴۵ عصر است.
آموزش تصویری انتقال وجه با همراه بانک ملت
نحوه انتقال وجه با همراه بانک ملت یکی از سوالات رایجی مشتریان بانک ملت است. در این مقاله به آموزش تصویری انتقال وجه با همراه بانک ملت می پردازیم.
آموزش
آموزش تصویری انتقال وجه با همراه بانک ملت
درناز خیبرگیر2020-12-23 خواندن این مطلب 2 دقیقه زمان میبرد
بانک ملت یکی از بانک هایی است که به دلیل قدمت و خدماتی که ارائه می دهد در میان مردم بسیار شناخته شده است. در همین راستا نیز این بانک در تلاش است تا با ارائه خدمات مختلف از جمله همراه بانک ملت در زمینه سهولت در انجام کارهای بانکی در کنار مشتریان خود باشد. یکی از قابلیت های بسیار مهمی که موبایل بانک ملت در اختیار کاربران خود قرار می دهد، انتقال وجه است. اما سوالی که ممکن است برای مشتریان بانک ملت مطرح باشد این است که چگونه با استفاده از اپلیکیشن موبایلی وجوه مورد نظر خود را به کارت ها یا حساب های ملت یا سایر بانک ها انتقال دهند؟ در نتیجه با توجه به اینکه انتقال وجه با همراه بانک ملت یکی از موضوعاتی است که ممکن است کاربران این همراه بانک در روز بارها با آن سروکار داشته باشند، تصمیم گرفتیم تا در این مقاله از میزبان فا مگ واریز وجه به حساب یا کارت دیگر با همراه بانک ملت را به صورت تصویری به شما آموزش دهیم.
موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:
امکان انتقال وجه از طریق موبایل بانک ملت
بانک ها یکی از حوزه هایی هستند که همه افراد در زندگی به هر نحوی با آنها سروکار دارند. بانک ملت به عنوان یک بانک محبوب در میان افراد شناخته می شود و جزء بانک هایی بشمار می رود که از تعداد مشتریان بالایی برخوردار است. در عصر حاضر برای تسریع روند انجام کارهای بانکی و جلوگیری از نیاز به مراجعه حضوری به بانک ها برنامه ها و قابلیت های مختلفی در اختیار افراد قرار گرفته است که همراه بانک ها یکی از رایج ترین آنها بشمار می روند. همراه بانک در واقع یک برنامه کاربردی است که انحصاراً برای یک بانک طراحی شده و کاربرانی ک در آن بانک حساب دارند، می توانند نسخه موبایلی این اپلیکیشن را نصب کرده و بخشی از کارهای بانکی خود را به صورت غیرحضوری دنبال کنند.
یکی از اصلی ترین خدماتی که ممکن است روزانه افراد را محبور کند به سمت باجه های خودپرداز بروند، انتقال وجه است. خوشبختانه همه همراه بانک ها به ویژه همراه بانک ملت که در این مقاله انحصاراً به آن می پردازیم، قابلیت انتقال وجه را برای مشتریان خود فراهم کرده اند. شما می توانید بعد از نصب همراه بانک ملت به راحتی برای انتقال وجه از طریق این برنامه اقدام نمایید. در ادامه به صورت تصویری مراحلی که باید برای انتقال وجه با همراه بانک ملت دنبال کنید را به شما آموزش خواهیم داد.
نحوه انتقال وجه با همراه بانک ملت
به منظور انتقال وجه با همراه بانک ملت باید مسیر زیر را دنبال کنید:
در اولین گام باید وارد مویابل بانک ملت شوید. در هنگام تلاش برای ورود به همراه بانک ملت با صفحه ای همانند تصویر زیر رو به رو می شوید که با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود می توانید به راحتی وارد پیشخوان این اپلیکیشن شوید.
در نظر داشته باشید که اگر تاکنون همراه بانک ملت را روی گوشی تلفن همراه خود نصب نکرده اید، لازم است در ابتدا به بانک مراجعه و درخواست نصب این برنامه روی گوشی موبایل خود را داشته باشید. بدون دریافت نام کاربری و رمز عبور از بانک امکان استفاده از این اپلیکیشن موبایلی برای شما فراهم نمی باشد.
بعد از ورود به همراه بانک ملت با صفحه ای همانند تصویر زیر رو به رو می شوید. برای پیدا کردن دسترسی لازم به منوهای اصلی این اپلیکیشن بانکی باید روی سه خط قرار گرفته در پایین سمت راست صفحه کلیک کنید تا منوها به شما نشان داده شود.
اولین منویی که در لیست قابل مشاهده می باشد، منو انتقال وجه است. برای انتقال وجه با همراه بانک ملت شما باید این گزینه را انتخاب نمایید.
انتقال وجه با همراه بانک ملت دارای 6 حالت مختلف است که برای داشتن عملکرد بهتر نیاز است با آنها آشنایی لازم را پیدا کرده و با نحوه کار هر یک از آنها آشنا شوید. انواع روش های انتقال وجه با همراه بانک ملت عبارت است از:
حواله بانک ملت: امکان انتقال وجه به صورت روزانه از تمامی حساب ها به حساب یا کارت ملت تا سقف 1،000،000،000 ریالکارت به کارت: امکان انتقال وجه از ملت کارت متمرکز به ملت کارت متمرکز یا کارت سایر بانک هاحواله بین بانکی پایا: امکان انتقال مستقیم وجه از یک حساب در یک بانک به یک یا چند حساب دیگر در سایر بانک ها یا انتقال وجه از یک یا چند حساب در بانک های مختلف به یک حساب در بانک مبدأحواله بین بانکی ساتنا: امکان انتقال وجوه بین بانکی مشتریان به حساب های سایر بانک هاحواله منظم بانک ملت: امکان تعریف حواله منظم از حساب به حساب یا کارت ملت تا سقف 1،000،000،000 ریال به منظور پرداخت اقساط، حقوق کارکنان، سود سهام و…حواله منظم پایا: امکان تعریف حواله منظم از یک حساب در یک بانک به یک یا چند حساب دیگر در سایر بانک ها برای پرداخت اقساط، حقوق کارکنان، سود سهام و…در میان انواع روش های انتقال وجه با همراه بانک ملت، کارت به کارت رایج ترین نمونه آن است همانطور که پیش تر اشاره شد، برای شما امکان انتقال وجه از کارت ملت به یک کارت دیگر را فراهم می کند. در ادامه به شکلی دقیق تر به روش انتقال وجه با این گزینه را به شما آموزش خواهیم داد.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟