این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    شوید باقالی پلو

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    شوید باقالی پلو را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه رستورانی به صورت مرحله به مرحله

    طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه رستورانی به صورت مرحله به مرحله باقالی پلو با ماهیچه، پای ثابت شام عروسی ایرانی است. این غذای خوشمزه

    طرز تهیه خورش قیمه نجفی خوشمزه مرحله به مرحله

    طرز تهیه خورش قیمه نجفی خورش قیمه نجفی یکی از انواع خورش های اصیل و خوشمزه عراقی است که با رسپی های متنوعی …

    طرز تهیه موساکا خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سبزیجات

    طرز تهیه موساکا موساکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه مدیترانه ای است که با بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

    طرز تهیه سالاد کلم کلاسیک خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

    طرز تهیه سالاد کلم سالاد کلم کلاسیک یکی از سالادهای خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده …

    طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

    باقالی پلو با ماهیچه، پای ثابت شام عروسی ایرانی است. این غذای خوشمزه و خوشرنگ طرفداران بسیار زیادی دارند. البته بسیاری دوست دارند تا باقالی پلو را با مرغ میل کنند. در اغلب رستوران ها و یا هتل ها باقالی پلو با ماهیچه سرو می شود. به همین دلیل است که باقالی پلو نباید خیلی چرب باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

    طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

    «قیمه نثار» یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و مشهور ترین غذای قزوینی است. اسم آن قیمه نثار است اما قیمه نیست

    مواد لازم برای ۴ نفر

    برنج ۳ ونیم پیمانه باقلا ۲ فنجان شوید ۱ فنجان ماهیچه ۳ عدد پیاز ۱ عدد

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق

    نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم

    زردچوبه به میزان لازم

    پاپریکا به میزان لازم

    زعفران دم کشیده به میزان لازم

    آب قلم به میزان لازم

    طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

    مرحله اول

    برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن از چند ساعت قبل خیس کنید. همان طور که می دانید شستن و خیساندن برنج در آب و کمی نمک، کمک می کند تا برنج خوش مزه تر شده و بهتر دم بکشد.

    مرحله دوم

    این زمان فرصت مناسبی است تا در صورت استفاده از ماهیچه فریزری، ماهیچه را در یخچال بگذارید تا آرام آرام یخزدایی شود. بهتر است ماهیچه را قبل از پخت کمی مزه دار کنید. البته همیشه می توانید در زمان پخت ماهیچه نیز آن را مزه دار کنید.

    مرحله سوم

    ابتدا پیاز را شسته و پوست بگیرید. سپس پیاز را بر روی تخته برش خرد کنید. ابتدا پیازهای خرد شده را مقداری در روغن تفت دهید تا سبک شده و رنگ پیاز تغییر کند. بعد از طلایی شدن پیاز، ماهیچه ها را داخل قابلمه ریخته و دو طرف آن را به خوبی در پیاز تفت دهید.

    طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مخصوص و خوشمزه مرحله به مرحله

    سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار و مهم برای ایرانیان است. این غذای خوشمزه علاوه

    مرحله چهارم

    این کار باعث می شود تا طعم گوشت بهتر شده و آبدارتر و خوشمزه تر باشد. حالا کمی فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه به آن اضافه کرده و دوباره کمی تفت بدهید. باید ماهیچه به خوبی با مواد آغشته شود.

    مرحله پنجم

    این که دوست دارید ماهیچه شما تنها با زعفران طعم دار شود و یا در آن مقداری رب گوجه فرنگی نیز بریزید؛ به سلیقه شما بستگی دارد. در صورت تمایل به اضافه کردن رب گوجه فرنگی، ابتدا کمی رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید.

    مرحله ششم

    سپس به مواد درون قابلمه اضافه کنید. ماهیچه ها را درون قابلمه حرکت دهید تا به خوبی به رب آغشته شوند. سپس مقداری آب جوش بر روی ماهیچه بریزید. آب جوش باید مقداری باشد که روی ماهیچه را به خوبی بگیرد.

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی با فلفل دلمه ای و هویج

    اگر مهمان دارید و نمی‌دانید چه غذایی درست کنید، می‌توانید به سراغ کم ریسک ترین غذای مجلسی..

    مرحله هفتم

    باید در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا به آرامی ماهیچه بپزد. باید ماهیچه را بر روی حرارت بسیار ملایم بپزید. در اواخر پخت ماهیچه که گوشت حسابی نرم شد به َآن زعفران و کمی نمک اضافه کنید تا گوشت خوش مزه تر شود.

    مرحله هشتم

    بعد از این که ماهیچه حسابی نرم و پخته شد؛ زیر شعله را خاموش کنید. به هیچ وجه از ابتدای پخت نباید به ماهیچه نمک بزنید چرا که باعث دیرپز شدن آن می شود. برای پخت باقالی پلو می توان از باقلای تازه، باقلای فریزری و یا باقلای خشک استفاده کرد.

    مرحله نهم

    ابتدا یک قابلمه را از آب پر کرده و روی حرارت زیاد بگذارید تا سریع تر بجوشد. بعد از به جوش آمدن آب کمی نمک به آن اضافه کنید. در این مرحله برنج را به آب اضافه کنید. کمی به برنج فرصت دهید تا در روی حرارت بجوشد.

    طرز تهیه عدس پلو مخصوص رستورانی مرحله به مرحله

    برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود

    مرحله دهم

    بعد از این که برنجی کمی در آب جوشید، باقالی فریز شده و شوید تازه را به آن اضافه کنید. البته در صورتی که شوید تازه ندارید؛ باید از شوید خشک استفاده کنید. نیازی نیست تا شوید خشک را در آب برنج بریزید؛

    منبع مطلب : noktechi.ir

    باقالی پلو با شوید تازه غذای برنجی

    باقالی پلو با شوید تازه یک ظرف برنج معطر همراه با باقالی، شوید تازه،زعفران،سیر رنده شده و کمی کره که با ته دیگ سیب زمینی در کنار گوشت

    19/06/12 یامی شف

    باقالی پلو با شوید تازه

    4 90 دقیقه آسان ایران متوسط

    باقالی پلو با شوید تازه یک ظرف برنج معطر همراه با باقالی، شوید تازه،زعفران،سیر رنده شده و کمی کره که با ته دیگ سیب زمینی در کنار گوشت گوسفندی بسیار دلپذیر خواهد بود.

    این پلو در کنار ماهیچه بره پخته شده(به سبک ایرانی) پیشنهاد عالی برای مهمانی های رسمی هر خانواده ایرانی است.

    مواد مورد نیاز باقالی پلو با شوید تازه

    ته دیگ

    سیب زمینی حلقه شده ۲ عدد

    روغن زیتون یا کره ۲ قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل

    برنج و باقالی

    برنج ایرانی ۳ پیمانه

    شوید تازه خرد شده ۵ پیمانه

    نمک ۲ قاشق غذاخوری آب ۱۰ پمانه باقالی پخته ۱ لیوان سیر رنده شده ۲ حبه

    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه را در این لینک ببینید.

    طرز تهیه باقالی پلو با شوید تازه

    تهیه در فر

    ۱

    فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

    ۲

    باقالی ها را از قبل بپزید.

    ۳

    ۱۰ فنجان آب همراه با نمک را در قابلمه بزرگ بجوشانید.

    ۴

    برنج را در آب جوش ریخته و به مدت ۷ دقیقه پخته و باقالی ها را اضافه نمایید.

    ۵ برنج را آب کش کنید. ۶

    در ظرف مخصوص فر ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون به همراه نمک و سیب زمینی را قرار دهید.

    ۷

    برنج، باقالی و شوید را بصورت لایه ای همراه سیر رنده شده در ظرف بریزید.

    ۸

    کمی زعفران همراه با کره را روی برنج ریخته و روی ظرف را کاملا با فویل پوشانده و به مدت ۱ ساعت یا کمی بیشتر در فر بگذارید.

    پخت در قابلمه

    تمامی موارد بالا را انجام داده و سیب زمینی را ته قابلمه چینده و همراه با برنج، باقالی و شوید بریزید.

    باقلی پلو با شوید را در قابلمه روی حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزید.

    این غذا را همراه با برنج زعفرانی و ماهیچه بره پخته شده سرو نمایید. نوش جان

    نکته

    می توان از باقالی تازه یا خشک شده در این رسپی استفاده نمود.

    باقالی خشک را برای ۲۴ ساعت در آب بگذارید.

    برای تهیه زعفران از گلاب به جای آب استفاده نمایید.

    منبع مطلب : yummy-chef.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 11 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید