این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    شیرینی آلمانی خانگی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    شیرینی آلمانی خانگی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه و مخصوص به سبک قنادی

    طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه و مخصوص به سبک قنادی شیرینی آلمانی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده بین المللی است که با مواد بسیار

    طرز تهیه شیرینی جواهر نشان خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه شیرینی جواهر نشان شیرینی جواهر نشان یکی از انواع شیرینی های مجلسی ایرانی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

    طرز تهیه خامه شکلاتی حرفه ای برای وسط و خامه کشی کیک

    طرز تهیه خامه شکلاتی خامه فرم گرفته برای تزیین کیک های تولد و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. خامه را پس از این که فرم گرفت می توان با اضافه …

    طرز تهیه قرابیه تیرتیل خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

    طرز تهیه قرابیه تیرتیل قرابیه تیرتیل یکی از انواع شرینی های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

    طرز تهیه شیرینی آلمانی

    شیرینی آلمانی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه یکی از ساده ترین و محبوب ترین شیرینی ها در سراسر جهان است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود. شیرینی آلمانی یک گزینه مناسب برای سرو در کنار نوشیدنی های داغ مثل چای و قهوه می باشد. به دلیل اینکه می توانیم آنرا مدت طولانی بدون خراب شدن نگهداری کنیم، گزینه مناسب و اقتصادی برای پذیرایی در اعیاد و جشن ها نیز می باشد. این شیرینی خوشمزه را با اشکال مختلف و انواع مارمالادها می توانیم درست کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی آلمانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه شیرینی مربایی

    شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود

    مواد لازم شیرینی آلمانی

    کره یا مارگارین 150 گرم

    آرد سفید 300 گرم تخم مرغ 1 عدد

    وانیل مایع ½ قاشق چایخوری

    پودر شکر 80 گرم

    مارمالاد با طعم دلخواه به مقدار کافی

    شکلات تخته ای به مقدار کافی

    دستور پخت شیرینی آلمانی

    مرحله اول

    برای تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه ابتدا کره هم دمای محیط را داخل کاسه ای قرار می دهیم و پودر شکر را به آن اضافه می کنیم و با دور کند همزن برقی کمی مواد را می زنیم تا به خورد یکدیگر بروند.

    مرحله دوم

    بعد با دور متوسط به مدت 5 دقیقه می زنیم تا مایع سفید و پوک شود.تخم مرغ را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به همراه وانیل به ترکیب کره اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن مواد را می زنیم.

    مرحله سوم

    در این مرحله آرد را حتما کم کم اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر نرم شود.نیاز نیست خمیر را ورز بدهیم چون به روغن می افتد و خشک می شود.خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

    طرز تهیه شیرینی دادلی

    شیرینی دادلی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و فانتزی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود

    مرحله چهارم

    سپس یک قسمت را داخل سلفون قرار می دهیم و داخل یخچال قرار می دهیم و کاغذ روغنی روی صفحه کار می گذاریم و قسمت دیگر خمیر را روی آن قرار می دهیم و مجددا کاغذ روغنی روی خمیر قرار می دهیم تا خمیر بین دو کاغذ روغنی باشد.

    مرحله پنجم

    حالا با وردنه خمیر را به ضخامت 3 میل باز می کنیم. سپس سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا 15 دقیقه زودتر گرم شود. با همان کاغذ روغنی خمیر را روی سینی قرار می دهیم.

    مرحله ششم

    در این مرحله کاغذ روغنی روی خمیر را بر می داریم و با فاصله از هم خمیر را کاتر می زنیم تا زمان پخت شیرینی ها به یکدیگر نچسبند.بعد سینی را داخل فر گرم شده می گذاریم تا به مدت 10 الی 15 دقیقه شیرینی آلمانی ها بپزند.

    طرز تهیه شیرینی یاقوتی

    شیرینی یاقوتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود

    مرحله هفتم

    همین که کف شیرینی ها طلایی شدند یعنی به طور کامل پخته اند. در ادامه سینی را از داخل فر بیرون می آوریم و چند دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها به طور کامل خنک شده و با دمای محیط یکسان شوند.

    مرحله هشتم

    مارمالاد را داخل قیف یک بار مصرف می ریزیم، سپس شیرینی را بر می داریم و سمت صاف آن کمی مارمالاد می ریزیم و شیرینی دیگر را روی آن قرار می دهیم تا فیکس شوند و داخل سینی آن ها را می چینیم.

    مرحله نهم

    در این مرحله شکلات تخته ای را آب می کنیم و روی شیرینی ها را به هر صورت که تمایل دارید با شکلات ذوب شده تزئین کنید و داخل ظرف مورد نظرتان آنها را بچینید و به مدت 1 ماه داخل یخچال می توانید آن ها را نگهداری کنید.نوش جان

    طرز تهیه شیرینی سابله

    شیرینی سابله یک از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار مجلسی بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود

    آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 بهمن 1399

    منبع :img from nashmil_hosseini

    مطالب مرتبط

    علائم سرطان سینه + بررسی نشانه های اولیه در منزل

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه شیرینی مربایی مجلسی و خوشمزه با پیمانه لیوان

    طرز تهیه شیرینی مربایی مجلسی و خوشمزه با پیمانه لیوان شیرینی مربایی که با نام های شیرینی آلمانی و مشهدی هم شناخته می شود یکی از شیرینی

    طرز تهیه قرابیه حلوا خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    طرز تهیه قرابیه حلوا قرابیه حلوا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی کشورمان است که با مواد متنوعی درست می شود، …

    طرز تهیه مارشمالو خوشمزه با پودر ژله مرحله به مرحله

    طرز تهیه مارشمالو مارشمالو از شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا به همراه نوشیدنی های داغ سرو می شود، …

    طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

    طرز تهیه کیک هویج کیک هویج یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید از آن به عنوان …

    طرز تهیه شیرینی مربایی

    شیرینی مربایی که با نام های شیرینی آلمانی و مشهدی هم شناخته می شود یکی از شیرینی های محبوب میان ایرانیان است، برای مشاهده اموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مربایی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

    طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه و نرم در رنگ های متنوع

    شیرینی بهشتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که بیشتر در عید نوروز مورد استفاده قرار می گیرد

    مواد لازم شیرینی مربایی

    آرد شیرینی پزی ۲٫۵ لیوان

    روغن صاف قنادی نصف لیوان

    عسل ۱ قاشق چایخوری

    پودر قند ۴ قاشق غذاخوری سر پر

    بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

    تخم مرغ ۱ عدد پودر هل ۱ پنس

    مارمالاد هویج به مقدار کافی

    پودر پسته و نارگیل برای تزیین

    شکلات تخته ای برای تزیین

    دستور پخت شیرینی مربایی

    مرحله اول

    برای تهیه شیرینی مربایی خوشمزه ابتدا روغن صاف را داخل کاسه ای می ریزیم. می توانید در منزل نیز روغن صاف درست کنید. روغن جامد را داخل ظرفی می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا آب شود و بعد داخل ظرفی می ریزیم.

    مرحله دوم

    سپس در یخچال قرار می دهیم تا ببندد و زمان مصرف زودتر از یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای آشپزخانه نرم شود و استفاده کنید. در این مرحله پودر قند را به روغن نرم شده اضافه می کنیم.

    مرحله سوم

    حالا با همزن ترجیحا برقی خوب هم می زنیم تا اصطلاحا پوک شود و بعد پودر هل را داخل کاسه ای می ریزیم و بکینگ پودر، عسل و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. سپس همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا منسجم و یکدست شود.

    آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و مجلسی با لیوان

    شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و در مناسبت…

    مرحل چهارم

    بعد به مخلوط پودر قند و روغن اضافه می کنیم و با همزن برقی مجددا مواد را می زنیم تا منسجم شوند و آرد را الک می کنیم و در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم.در مرحله اول که نصف آرد الک شده را اضافه می کنیم و با همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم.

    مرحله پنجم

    در مرحله دوم که آرد را اضافه می کنیم با قاشق یا هر وسیله دیگری مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری منسجم و لطیف بدست بیاوریم و خمیر را داخل کیسه ای می گذاریم و کنار می گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.

    مرحله ششم

    سپس پلاستیک ضخیمی را از یک طرف بغل آن قیچی می کنیم تا کاملا باز شود و روی سطح صافی قرار می دهیم و کمی آرد روی پلاستیک می پاشیم و خمیر را روی پلاستیک می گذاریم و کمی پهن می کنیم.

    طرز تهیه شیرینی شکری ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

    شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی های بسیار ساده و خوشمزه خانگی است، برای مشاهده آموزش…

    مرحله هفتم

    حالا مجددا پلاستیک دیگر را از یک طرف بغل با قیچی می بریم.سپس روی خمیر قرار می دهیم و با وردنه خمیر را باز می کنیم تا به قطری کمتر از نیم سانت برسد و آنوقت پلاستیک روی خمیر را بر می داریم و خمیر را قالب می زنیم.

    مرحله هشتم

    دقت کنید شیرینی مشهدی دو تا شیرینی، یکی زیر و یکی رو ،که شیرینی رویی یک سوراخ نیز دارد و مابین شیرینی مارمالاد است. پس اول تعدادی قالب ساده گرد برای زیر شیرینی روی خمیر می زنیم.

    مرحله نهم

    سپس به همان تعداد قالب ساده گرد می زنیم روی خمیر برای روی شیرینی و برای سوراخ شیرینی های رویی(مارمالاد از آنجا مشخص می شود) نیز با یک قالب گرد کوچک روی خمیرهای رویی را سوراخ ایجاد می کنیم.

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه با پیمانه به روش قنادی ها

    شیرینی دانمارکی یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در جهان می باشد. این شیرینی جزو شیرینی های خشک است

    مرحله دهم

    پس از قالب زدن خمیر سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد اجازه می دهیم تا گرم شود و کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم(می توانید چرب نیز کنید) و شیرینی های قالب زده را داخل سینی می چینیم.

    مرحله یازدهم

    سپس داخل فر گرم شده قرار می دهیم تا با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بپزد.بعد از پخت شیرینی ها را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و بعد طرف گرد ساده شیرینی ها را مارمالاد می زنیم.

    مرحله دوازدهم

    سپس طرف گرد دارای سوراخ را روی مارمالادها قرار می دهیم و یک فشار کم ایجاد می کنیم و شیرینی مشهدی های آماده شده را در ظرف می چینیم. می توانید برای تزئین نیز روی آن ها کمی پودر پسته یا نارگیل بریزید.نوش جان

    منبع مطلب : noktechi.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 3 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید