این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    شیرینی اسان

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    شیرینی اسان را از این سایت دریافت کنید.

    10 شیرینی خانگی ساده

    طرز تهیه 10 شیرینی خانگی ساده عالی برای مهمونی ها و عید ها

    10 شیرینی خانگی ساده

    10 شیرینی خانگی ساده شیرینی خانگی

    این روزها که خیلی از مادران و خانوم ها در پی گرداوری و تحکیم بنیان خانواده خود هستند ، باید به دنبال کارها و تکنیک های مختلفی باشند تا اینکه بتوانند این امر را به واقعیت برسانند.

    از این رو ما در تلاش هستیم که بتوانیم با به اشتراک گذاشتن این مطالب و تجربیات خود به یکدیگر کمک کنیم و بتوانیم برای یکدیگر مفید باشیم.

    خانوم ها یکی از ابزار هایی که در دست دارند ابزار آشپزی هست که میتوان بسیار به آن پرداخت و با وجود تکنیک های زیادی که در این زمینه وجود دارد از فضای مناسب این تکنیک استفاده بسیار زیادی کرد.

    یکی از فضاهایی که در تکنیک اشپزی وجود دارد پخت شیرینی جات ها هستن که بسیار پر مخاطب و دوست داشتنی مخصوصا برای نوجوانان و کودکان هست.

    برای پخت شیرینی ها کار زیاد سختی قرار نیست که انجام بدهیم.

    بلکه اینکار بسیار ساده است.

    فقط کافی است که به تمامی دستوراتی که ما برای شما نوشتیم قدم به قدم عمل کنید.

    خیلی از خانم‌ها دوست دارند شیرینی عید خانه را خودشان تهیه کنند،مخصوصا در این ایام قرنطینه که بیکار در خانه مانده‌اند اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلی‌های دیگر با این کار آشنا نباشید.

    علاوه بر این ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و در این روز‌های پایانی سال، شیرینی درست کردن کار وقت‌گیری باشد. به خاطر همین دنبال چند شیرینی ساده خانگی رفتیم که بدون دردسر، فر و خیلی از وسایل شیرینی پزی، به راحتی بتوانیم در خانه درست کنیم و از هنری آشپزی خود لذت ببریم.

    شیرینی نخودچی بدون فر

    مواد لازم:

    آرد نخود چی: ۱ لیوان

    هل: ۲ عدد شکر: ۱ لیوان کره: ۱ لیوان

    طرز تهیه:

    ۱. ابتدا آرد را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.

    ۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.

    ۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند؛ و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمیکنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.

    ۴. کره را هم ذوب میکنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر ۲ سانت پهن میکنیم و با قالب‌های دلخواه شکل میدهیم. روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدت‌ها در یخچال نگهداری میکنیم.

    ??????

    برای دیدن پیشنهادات بیشتر به پیج ما یه سری بزنید

    شیرینی بادامی

    مواد لازم:

    پودر بادام: ۲ لیوان پودر شکر: ۱.۵ لیوان

    گلاب: کمتر از نصف لیوان

    خلال پسته: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱. ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را کم‌کم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد.

    ۲. این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود.

    ۳. از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید. از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توت‌فرنگی فرو کنید.

    ۴. پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توت‌های آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند.

    ۵. این شیرینی را در ظرف دردار تا مدت‌ها می‌توانید در جای خنک نگهداری کنید. شیرینی بادامی بسیار مقوی و مغذی است و احتیاج به پخت ندارد

    شیرینی خانگی با آموزش کامل

    شیرینی کنجدی

    مواد لازم:

    پودر هل: ۱/۲ قاشق چای خوری

    وانیل‏: ۱/۴ قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

    تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۱/۲ پیمانه کنجد: به مقدار لازم آرد: ۱ پیمانه

    ماست‏ شیرین: ۱/۲ پیمانه

    روغن مایع: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.

    ۲. مواد خشک (آرد، بگین پودر، شکر، هل، وانیل) را با هم ترکیب کنید.

    ۳. ماست را به مواد خشک افزوده و ترکیب کنید.

    ۴. در آخر تخم مرغ را به آن افزوده و مواد را خوب با هم ترکیب کرده تا خمیر یکدستی حاصل شود.

    ۵. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و به آن روغن نسبتا زیاد بیافزایید. صبر کنید تا روغن داغ شود.

    ۶. سپس حرارت را کم کنید و از خمیر به اندازه یک قاشق در ماهیتابه ریخته، رویش کنجد بپاشید و مثل کوکو یک طرف که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.

    سایر نکات

    برای اینکه خوب پف کند و پوک شود، بعد از اینکه از مواد با قاشق داخل ماهیتابه ریختی یه قاشق روغن داغ را روی مواد بریزید. در ضمن حدودا ۵ الی ۶ ثانیه بعد با این کار روی شیرینی هم خودش را کامل می‌گیرد و برگرداندنش آسان‌تر می‌شود.

    باسلوق

    مواد لازم:

    نشاسته گل: ۱۵۰ گرم آب: دوونیم پیمانه

    جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری

    شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)

    پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری

    گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری

    پودر نارگیل: به مقدار لازم

    مغز گردو: به مقدار لازم

    منبع مطلب : virgool.io

    49 نوع آموزش کامل شیرینی عید در خانه؛ با طعم قنادی

    طرز تهیه انواع شیرینی عید در خانه، طرز تهیه شیرینی برای مهمانی، طرز تهیه شیرینی خانگی ساده و شیرینی خشک همراه با عکس مرحله به مرحله و نکات لازم برای وا نرفتن، شیرینی بدون فر، راز خشک نشدن شیرینی عید، پف کردن و ماندگاری بالا برای عید نوروز را..

    وقتی نزدیک عید میشه، خانم‌ها و آقایان با سلیقه و هنرمند به فکر درست کردن شیرینی‌های مختلف میوفتن. شیرینی‌هایی که ما در ادامه بهتون آموزش می‌دیم، از نظر هزینه‌ای نسبت به خرید از قنادی به صرفه تره! البته به همون خوشمزگی میشه؛ فقط باید نکاتی که برای هر شیرینی گفته می‌شه رو خوب رعایت کنید. یه نکته مهم دیگه برای درست کردن شیرینی‌های عید توی خونه، مدت زمان ماندگاریشونه. چون شیرینی‌های خونگی مواد افزودنی و نگهدارنده ندارن، حتما باید به این موضوع توجه کنید. معمولا شیرینی هایی که توی مواد سازندشون از تخم مرغ استفاده نشده، ماندگاری بیشتری داره.

    در ادامه مطلب ما هر دو نوع شیرینی‌ها با ماندگاری بالا و ماندگاری کم برای عید نوروز ۱۴۰۲ رو به شما عزیزان در اکالا بلاگ آموزش میدیم.

    ۱- شیرینی نخودچی

    شاید واقعا کمتر کسیو بتونید پیدا کنید که شیرینی نخودچی دوست نداشته باشه؛ شیرینی نخودچی رو هم میتونید ساده و هم با طعم شکلاتی درست کنید. یکی از لذت بخش ترین ویژگی‌های شیرینی نخودچی، بافت نرم و آب شدنش توی دهانه! اگر میخواین شیرینی هاتون به این خوبی باشن، از آرد نخودچی خونگی استفاده کنید.

    آرد نخودچی ۳۷۵ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم

    روغن صاف قنادی ۱۵۰ گرم

    پودر هل ۱ قاشق چایخوری

    کاکائو یا پودر پسته یا کنجد یا خرفه (برای تزئین) به مقدار لازم

    ابتدا نخودچی را آرد کنید.

    روغن و پودر قند الک‌شده و هل سبز را با هم‌زن میزنمی تا کاملا پوک، سفید رنگ و سبک بشود.

    آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید. آرد نخودچی را قاشق قاشق اضافه کنید.

    خمیر منسجم شده را یک ساعت در یخچال قرار دهید.

    خمیر را در داخل نایلون قرار دهید و با وردنه صاف کنید.

    با قالب شیرینی نخودچی شیرینی را برش دهید.

    آموزش قدم به قدم تهیه شیرینی نخودچی رو با کلیک روی لینک مربوطه ببینید. ( یه موضوعی که شاید با دیدن عکس زیر جلب توجه کنه، تزیینات شکلاتی روی شیرینی هاست! این مرحله کاملا اختیاریه و اگر دوست نداشتین، میتونین مثل شیرینی نخودچی های داخل سینی از کنجد و خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.)

    ۲- شیرینی نارگیلی

    شیرینی نارگیلی، شاید یکی از انتخاب‌هایی باشه که همیشه برای پذیرایی های عید در نظر گرفته میشه؛ رایج‌ترین مشکلاتی که پخت شیرینی نارگیلی توی خونه داره، خشک شدن یا میزان شیرینی کم یا زیاده! اگر این شیرینی رو با اندازه دقیق مواد اولیه ذکر شده درست کنید، به به هیچکدوم از این مشکلات برنمیخورین.

    مواد لازم شیرینی نارگیلی

    سفیده تخم مرغ ۱۲۵ گرم

    شکر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۷۵ گرم

    آب لیمو ترش نصف قاشق چایخوری

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    پودر پسته یا خلال پسته (برای تزئین) به مقدار لازم

    پودر نارگیل و شکر رو در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

    نصف سفیده تخم مرغ و نصف روغن مایع رو هم به مخلوط بالا اضافه کنید.

    همه مواد بالا رو کاملا مخلوط کنید؛ این مخلوط رو دو بار از چرخ گوشت رد کنید، از غذا ساز هم میتونید استفاده کنید اما اگه چرخ گوشت باشه بهتره.

    مخلوط رو داخل قابلمه یا تابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار بدین؛ به مدت حدود سه دقیقه و مرتب هم بزنید تا سفیده نبنده.

    منبع مطلب : blog.okala.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید