طبع کیوی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طبع کیوی را از این سایت دریافت کنید.
طبع کیوی در طب سنتی در دانشنامه میزان بررسی شد
کیوی از آن دست میوههایی است که خاصیت چند میوه را با هم در خود جای داده است، اما آیا میدانید این میوه چه طبعی دارد؟
طبع کیوی در طب سنتی در دانشنامه میزان بررسی شد
۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۲:۱۱ کد خبر: ۵۸۶۹۱۴ دسته بندی: خبرگزاریها و نشریات، فضای مجازی
کیوی از آن دست میوههایی است که خاصیت چند میوه را با هم در خود جای داده است، اما آیا میدانید این میوه چه طبعی دارد؟
به گزارش گروه فضای مجازی ، کیوی در ابتدا، یک گیاه بومی در جنوب چین بود که در اوایل قرن بیستم به نیوزیلند آورده شده و در آنجا به صورت تجاری کشت آن آغاز شد.
این میوه دارای مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی است که از اینرو میتوان آن را در رده میوههای بسیار مفید قرار داد.
کیوی را منبعی غنی از ویتامین C میدانند و حتی مقدار ویتامین C آن را از پرتقال نیز بیشتر دانسته اند.
جالب است بدانید در هر ۱۰۰ گرم کیوی ۴۷ کالری وجود دارد و از جهت میزان کالری هم ردیف با زردآلو و نارنگی قرار گرفته است.
از طرفی مقدار پتاسیم این میوه را از موز بیشتر میدانند و میگویند کیوی از میزان منیزیم بسیار بالایی برخوردار است و به همین دلیل نیز امکان ابتلا به بعضی از سرطانها و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
شاید ندانید اما، کیوی در خود مس، آهن و فسفر را نیز جای داده است.
حکایت انتخاب نام برای میوه کیوی
نام کیوی را از نام گونهای پرنده زیبا گرفته اند که در نیوزیلند نام پرنده ملی را به یدک میکشید و در نهایت در دهه شصت میلادی این نام به میوه کیوی داده شد و آن را پرنده کیوی نامیدند.
طبع کیوی چیست؟
کیوی میوهای با خواص و کاربردهای بسیار زیادی است و طبع آن را سرد و تر میدانند.
اما جالب است بدانید؛ هرچه طعم میوه کیوی به سمت شیرینی برود طبع کیوی نیز گرمتر میشود و در واقع میزان شیرین بودن میوه کیوی با گرمی طبع کیوی با هم رابطه مستقیم دارند.
کیوی سبب کاهش دمای بدن افراد میشود و جسم را سرد میکند.
میوه کیوی به بدن رطوبت میدهد و از این رو گزینه مناسبی برای افراد با طبع گرم و خشک است.
اما از طرفی افرادی با طبع سرد و تر، ممکن است دچار مشکل شده و بدنشان در هنگام مصرف کیوی واکنش نشان بدهد.
بهترین مصلح برای میوه کیوی؛ عسل و گلانگبین یا ترکیب گلبرگهای تازه گل سرخ با عسل است.
طبع کیوی سرده یا گرمه؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات
کیوی در ابتدا فقط در جنوب چین پرورش داده می شد و کم کم به نواحی مختلف جهان برده شد. این میوه با ظاهر قهوه ای و پرزدار و گوشته ای سبز و تررش مزه، شباهت عجیبی
طبع کیوی سرده یا گرمه؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی
فاطمه برزگر ژانویه 19, 2022 4 دیدگاه
5/5 - (3 امتیاز)
کیوی در ابتدا فقط در جنوب چین پرورش داده می شد و کم کم به نواحی مختلف جهان برده شد. این میوه با ظاهر قهوه ای و پرزدار و گوشته ای سبز و تررش مزه، شباهت عجیبی به پرنده ملی نیوزلند داشت و از این رو نام آن پرنده را روی ایم میوه گذاشته و آن را کیوی نامیدند.
جدول دسترسی سریع
کیوی سرشار از مواد مغذی و یک میوه کم کالری است و طرفداران خاص خودش را دارد.
می توانید با مطالعه این مطلب اطلاعات خوبی در خصوص طبع و خواص کیوی در طب سنتی ایرانی اسلامی به دست بیاورید.
طبع کیوی
طبع کیوی بستگی زیادی به مزه آن دارد. کیوی ترش طبع سرد و تر و هرچه مزه آن به شیرینی برود، طبع آن نیز گرمتر می شود. کیوی کاملا شیرین دارای طبع گرم و تر است.بطور کلی کیوی برای افرادی با مزاج گرم و خشک میوه مناسبی است.خواص کیوی
ویتامین ث فراوانی دارد که حتی از پرتقال بیشتر است و از این رو برای تقویت بدن در برابر بیماری ها و سرماخوردگی مفید است.
مشکلات بی خوابی و بد خوابی را بهبود می بخشد.
دمای بدن را کاهش می دهد و برای مقابله با تب مفید است.
با داشتن پتاسیم بالا مشکلات فشار خون بالا را در افراد بهبود می بخشد.
موجب سلامت و تقویت قلب است.
به بدن رطوبت می دهد و خشکی را کم می کند.
حاوی فیبر است و مشکلات یبوست و بیماریهای روده را بهبود می بخشد.
برای افراد دیابتی میوه مناسبی است.
ایمنی بدن را بالا می برد.
در دمان آسم موثر است.
بیماری های کبد را بهبود می بخشد.
تنگی نفس، سرفه و آب ریزش بینی را کاهش می دهد. بخصوص برای کاهش این علایم در شب موثر است.
دارای مواد مغذی فراوان برای زن های باردار و موجب بالا بردن کیفیت تغذیه جنین می شود.
برای چشم مفید است و بینایی را تقویت می کند.
درمان یبوست با کیوی
راه های مختلفی برای درمان یبوست ذکر شده. با توجه به اینکه امروزه، استفاده از مواد کارخانه ای و شیوه غلط تغذیه ای در خانواده ها، یبوست یک مشکل همه گیر و زیاد شده، بهتر است در مورد روشهای مختلف درمان این عارضه اطلاعات کافی داشته باشید. یبوست مادر بسیاری از بیماری ها ست و ضروری است که در اولین فرصت برای برطرف کردن آن کوشید.
خوردن کیوی با پوست در درمان یبوست بسیار موثر است. فیبر بالا موجود در کیوی و بخصوص در پوست آن می تواند حرکات روده را تقویت کرده و یبوست را برطرف کند.
مضرات کیوی و موارد منع مصرف آن.
کیوی در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد می کند. بخصوص اگر کیوی بصورت کال و نرسیده مصرف شود ممکن است باعث خارش گلو، تورم لب و دهان و زبان، سرفه، ایجاد دانه های قرمز روی پوست بخصوص اطراف دهان و… شود.
زیاده روی در مصرف آن می تواند موجب التهاب پانکراس شود.
اسهال، غش و بی حالی یکی دیگر از عوارض مصرف بی رویه کیوی است.
زنان باردار و شیرده باید برای مصرف کیوی با پزشک خود مشورت کنند.
در زمان مصرف داروهایی نظیر آسپرین، هپارین، داروهای ضد پلاکت و داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی نباید از کیوی استفاده کرد. همچنین اگر داروهای ضد قارچی مصرف می کنید در مصرف کیوی احتیاط کنید. با مشورت با پزشک خود از تداخلات دارویی دیگر پیشگیری کنید.
مصلح کیوی چیست؟
عسل و گل انگبین مصلحات مناسبی برای کیوی هستند. همچنین ترکیب برگ گل سرخ و عسل نیز یک مصلح عالی برای تعدیل طبع کیوی در بدن است.
برچسبها:طبع سرد و تر, طبع گرم و تر
این مطالب هم برای شما مفید هستند
چقدر پاپایا را می شناسید؟ طبع و خواص پاپایا در طب سنتی ایرانی و اسلامی
چقدر پاپایا را می شناسید؟ طبع و خواص پاپایا در طب سنتی ایرانی و اسلامی طبع و خواص لیمو شیرین در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات
طبع گرمک سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص- در طب سنتی
طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات
طبع و خواص کنار در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 3 مصلح معروف آن
طبع گرمک سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص- در طب سنتی طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات طبع و خواص کنار در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 3 مصلح معروف آن همه چیز درباره طبع و خواص نارنگی در طب سنتی+ مضرات و 2 مصلح آن
دیدگاهتان را بنویسید
در کل عالی پاسخ مطلب کاملی بود پاسخ تشکر می کنم. پاسخ خیلی خیلی مفید بود پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید
جدید ترین نوشته ها ...
رهایی از شر حشرات
دیابتی ها سیر بخورند یا نه؟
خواص و طبع باقلا قاتق در طب سنتی+ 19 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی
خواص برگ بو در طب سنتی+ طبع، عوارض و مصلحات
21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه
طبع و خواص شربت آلبالو در طب سنتی + روش تهیه شربت آلبالو طبیعی
انواع فلفل تند و خواص آن+ خواص فلفل برای سلامت بدن+ مضرات و مصلح
خواص گیجاواش تره غذای لذیذ گیلانی + ترکیبات و موارد منع مصرف
شما قهوه نخورید لطفا!
چریش چیست؟ معرفی بیش از 30 خواص چریش + مضرات آن در طب سنتی
پیش به سوی خوش اخلاق شدن با خوردن این 6 ماده غذایی
در فصل پاییز چه بخوریم؟
خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج
چگونه شیره انگور را برای مدت طولانی سالم نگه داریم؟
با روغن هسته سیب زیبا و جوان بمانید!
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟