طرزتهیه شیرینی میکادو
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرزتهیه شیرینی میکادو را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه بازاری مرحله به مرحله شیرینی میکادو یکی از شیرینی های محبوب دهه شصت است که امروزه هم طرفداران خاص
طرز تهیه زولبیا خانگی خوشمزه و ساده به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه زولبیا زولبیا یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …
طرز تهیه گز آردی خوشمزه به روش صنعتی مرحله به مرحله
طرز تهیه گز آردی گز آردی یکی از انواع شیرینی های سنتی خوشمزه و محبوب ایرانی است که به عنوان سوغاتی برخی شهرهای …
آموزش طرز تهیه نان بربری خوشمزه سنتی و رومال آن در خانه
طرز تهیه نان بربری نان بربری یکی از انواع نان های بسیار محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان است که بیشتر برای وعده …
طرز تهیه شیرینی میکادو
شیرینی میکادو یکی از شیرینی های محبوب دهه شصت است که امروزه هم طرفداران خاص خودش را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی میکادو بازاری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و مجلسی با لیوان
شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و در مناسبت…
مواد لازم شیرینی میکادو
آرد نخودچی ۱ لیوان آرد سفید ۲ لیوان پودر قند ¾ لیوان کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ¾ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
نان میکادو به تعداد کافی
طرز تهیه شیرینی میکادو
مرحله اول
برای تهیه شیرینی میکادو بازاری ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس به همراه آرد نخودچی داخل یک تابه مناسب با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه آردها را تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه بوی خامی ها آردها گرفته شد، کره و روغن مایع را به تابه اضافه می کنیم و حرارت را کمتر می کنیم، سپس مواد را به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه پودر کاکائو و دارچین را به مواد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مجددا مواد را ترکیب می کنیم تا دارچین و پودر کاکائو به خورد مواد بروند. در ادامه پودر قند را الک کرده، سپس به تابه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را تا زمانی که پودر قند با دیگر مواد یکدست شود ادامه می دهیم.
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه با پیمانه به روش قنادی ها
شیرینی دانمارکی یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در جهان می باشد. این شیرینی جزو شیرینی های خشک است
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که مایه میانی شیرینی نه باید خیلی سفت باشد، نه خیلی شل که از بین نان ها بریزد. در ادامه نان های میکادو را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس مواد را با پالت یا قاشق به صورت یکدست روی نان می مالیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که مایه میانی شیرینی باید گرم باشد و خیلی داغ نباشد که نان را خراب کند. ضمن اینکه اگر مایه میانی شیرینی بیش از حد سرد شود، دیگر نمی توانیم آنرا روی سطح نان پخش کنیم و نان ها هم به آن نمی چسبند.
مرحله ششم
پس از اینکه مایه میانی شیرینی را روی نان میکادو پخش کردیم، سریعا یک لایه دیگر نان روی آن قرار می دهیم، سپس با دست به خوبی فشار می دهیم تا نان ها به مایه میانی شیرینی بچسبند. در ادامه مراحل را به همین شکل ادامه می دهیم.
طرز تهیه شیرینی نان چای خوشمزه قزوینی مرحله به مرحله
شیرینی نان چای، یکی از شیرنی های خشک استان قزوین است که از سالیان گذشته به شکل سنتی تهیه می شده است
مرحله هفتم
تعداد لایه های شیرینی میکادو سلیقه ای است، ولی بهتر است کمتر از ۵ لایه نباشد. پس از اینکه تمام لایه های شیرینی را روی هم گذاشتیم، یک جسم سنگین روی آنها قرار می دهیم تا به خوبی به هم بچسبند.
مرحله هشتم
حالا شیرینی های آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند و از هم جدا نشوند. پس از گذشت این زمان شیرینی ها را یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش می زنیم و در ظرف می چینیم.
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 شهریور 1400
منبع :shirin.design.art
مطالب جدید
طرز تهیه لوکوم هندوانه خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی پنجره ای خانگی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه چیپس ذرت خوشمزه و سالم مرحله به مرحله
طرز تهیه شکر پاره گردویی به روش مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه قرابیه آرد ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه "شیرینی میکادو" در خانه؛ بدون نیاز به فر!
برای درست کردن میکادو بازاری، میتوانید عکسهای مرحله به مرحله را د ر این مقاله ببینید. میکادوی آموزشی ما میکادوی شکلاتی است که دلیل نچسبیدن لایههای..
آرد سفید قنادی ۳ لیوان
آرد نخودچی ۱.۵ لیوانپودر قند ۱.۵ لیوان سرپرروغن مایع ۱ لیوان
کره یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوریپودر هل ۱ قاشق غذاخوری
نان میکادو (لوازم قنادی فروشی) نصف بسته
شکلات شیری به مقدار لازم (برای تزیین)
این مواد حدود ۳۰ عدد شیرینی بهتون میده که بسته به اندازه تقسیم کردن تعداد ممکنه متغیر باشه.
طرز تهیه شیرینی میکادو ساده
شیرینی میکادو گزینه خوبی برای ایام عید است و میتوانید در خانه آن را تهیه کنید.
مرحله اول
نیازی به تغییر رنگ آرد نیست فقط میخوایم آرد بو داده بشه! این کار با حرارت پایین، حدود ۴۰ دقیقه طول میکشه اگه شما خواستید کمی حرارتون رو بالا ببرین، باید مدام آرد رو هم بزنین و مواظب باشین که تغییر رنگ نده.
مرحله دوم
وقتی عطر آرد بلند شد و خامی اون گرفته شد، آرد نخود چی الک شده رو به اون اضافه و مخلوط میکنیم.روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آرد نخودچی هم تفت بخوره و خامی اون گرفته بشه و عطر خوب آرد نخودچی بو داده بلند بشه.
این کار حدود ۱۵ دقیقه زمان میبره چون که خامی آرد نخودچی در مدت زمان کمتری گرفته میشه نسبت به آرد سفید.
مرحله سوم
بعد از اینکه هر دو آرد رو تفت دادیم و خامی اونها گرفته شد، پودر کاکائو الک شده و پودر قند الک شده رو اضافه میکنیم و حدود ۲ دقیقه تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
مرحله چهارم
اجازه بدین مخلوط کمی از دما بیفته. بعد همه مواد رو دوباره الک میکنیم ( این کار رو در دست کردن حلوا هم انجام میدیم که بافت مواد و یکدست بودن اون رو بهتر میکنه)
مرحله پنجم
مواد الک شده رو دوباره داخل تابه میریزیم و روغن جامد رو اضافه میکنیم و روی حرارت کم تفت میدیم.
مرحله ششم
بعد روغن مایع رو کم کم اضافه میکنیم؛ چون ممکنه همه روغن مایع مصرف بشه و یا اضافه بمونه، روغن مایع رو به قدری اضافه میکنیم تا مواد به غلظت لازم برسن و کمی از حلوا شل تر باشن. اما نباید خیلی رقیق باشه.
مرحله هفتم
بعد از اضافه کردن روغن، کمی روی حرارت تفت بدین و در آخر پودر هل یا دارچین رو اضافه و حرارت رو خاموش کنین (از هل سبز تازه آسیاب شده استفاده کنین و بعد الک کنین تا شیرینی تون عطر فوق العاده ای داشته باشه)
مرحله هشتم
یک ورق نان میکادو رو روی میز کارتون قرار بدین و از مواد که هنوز داغه (نگران نباشین حرارت باعث خمیر شدن نون تون نمیشه، اما اگه از حرارت بیفته ممکنه لایهها به خوبی بهم نچسبن) روی اون بذارین.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟