این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرزتهیه لواشک سیب

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرزتهیه لواشک سیب را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه لواشک سیب خانگی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

    لواشک سیب یکی از پرطرفدارترین طعم ها می باشد که مزه ای ملس دارد. در روزهای تابستان که آفتاب بیشتری است می توانید به صورت سنتی جلو آفتاب خشک کنید و یا در فر و یا با کمک سولاردم این لواشک خوشمزه را تهیه کنید.

    طرز تهیه لواشک سیب خانگی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه لواشک سیب خانگی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر طرز تهیه لواشک سیب

    لواشک سیب یکی از پرطرفدارترین طعم ها می باشد که مزه ای ملس دارد و همه پسند است البته شما می توانید لواشک سیب را با میوه های مختلف مانند آلو یا شلشیل تهیه کنید. در روزهای تابستان که آفتاب بیشتری است می توانید به صورت سنتی جلو آفتاب خشک کنید و یا در فر و یا با کمک سولاردم این لواشک خوشمزه را تهیه کنید. اما شاید برای شما هم جالب باشد که لواشک ها دارای ویتامین A و B هستند و دارای فیبر است و از فواید خوردن لواشک مبارزه با خستگی، کمک به لاغری، رفع یبوست، پاکسازی بدن و … می باشد. اما همان طور که خوردن لواشک دارای خواص است حتما مانند دیگر مواد غذایی نباید در خوردنش افراط کرد. امروز در پارسی دی لواشک سیب با فر و بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

    مواد لازم برای تهیه لواشک سیب

    سیب ۲.۵ کیلوگرم آب ۱ لیوان نمک به مقدار لازم شکر به مقدار لازم

    طرز تهیه لواشک کیوی خانگی ترش و خوشمزه و سالم با آفتاب و سولاردم

    لواشک کیوی از دسته لواشک های بسیار خوشمزه و جذاب است که می توانید به راحتی در فصل پاییز و زمستان با رسیدن کیوی درست …

    طرز تهیه لواشک سیب با فر و بدون فر

    مرحله اول: آماده سازی سیب

    ابتدا سیب ها را بشورید و سپس هسته آن را جدا کنید و خرد کنید شما بسته به ترشی و شیرینی سیب های خود می توانید نمک و شکر بزنید اگر سیب ها شیرین بودن می توانید شکر را حذف کنید در این مرحله اگر تمایل دارید می توانید میوه دیگری را به همراه سیب داخل قابلمه بریزید.

    مرحله دوم: پخت لواشک سیب

    در ادامه آب را روی سیب ها ریخته و حرارت را روشن کنید و برای ۱ الی نیم ساعت بستگی به مقدار سیب های صبر کنید تا سیب ها کاملا پخته و نرم شوند در انتها نمک و یا شکر را اضافه کنید و با کمک گوشتکوبی برقی یا پشت قاشق خوب سیب ها را له کنید.

    مرحله سوم: صاف کردن

    سپس سیب های له شده را داخل صافی ریخته سپس خوب فشار دهید تا آب سیب خارج شود و تفاله هاش در صافی باقی بماند.

    مرحله چهارم: تهیه لواشک سیب بدون فر

    داخل یک سینی فلزی نایلون انداخته و خیلی کم با قلمو چرب کنید سپس لواشک را به طور یکنواخت داخل سینی ریخته و خوب صاف کنید سپس جلو آفتاب قرار دهید تا زمانی که خشک شود به همین راحتی لواشک سیب ما حاضر است.

    مرحله پنجم: تهیه لواشک با فر

    سینی فر را با نایلون بپوشانید و فر را روی کمترین درجه تنظیم کنید سپس لواشک را روی سینی فر ریخته و برای ۴ ساعت داخل فر با در نیمه باز قرار دهید تا لواشک ها خشک شوند.

    طرز تهیه لواشک خانگی انار ترش و خوشمزه با دستور تهیه ویژه

    لواشک خانگی انار بسیار خوشمزه و سالم است. شما می توانید با انواع میوه ها در منزل به راحتی تهیه کنید. تهیه لواشک …

    نکات کلیدی در تهیه لواشک سیب

    شما می توانید انواع میوه ها را با سیب میکس کنید.

    مقدار ریختن لواشک باید در حدی باشد که نه خیلی نازک نه خیلی کلفت باشد که کپک نزند.

    برای ماندگاری بیشتر در یخچال نگهداری شود.

    اگر دوست دارید لواشک سیب شما ترش شود باید از سیب ترش استفاده کنید.

    برای ترش کردن لواشک سیب می توایند مقدار خیلی کمی در هنگام پخت جوهر لیمو اضافه کنید.

    می توانید بعد از خشک شدن روی لواشک ها رب انار بزنید سپس رول کنید.

    بجای نایلون از کاغذ روغنی نیز می توانید استفاده کنید.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه ترشک هفت میوه خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

    طرز تهیه رب آلوچه خانگی ترش و خوشمزه با آلوهای جنگلی

    4.3 (85.71%) 7 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه پاپ کورن در ماکروفر و سولاردم سریع و خوشمزه با روغن و بدون روغن

    طرز تهیه بستنی معجون خانگی ویتامینه و مخصوص به روش کافی شاپی

    طرز تهیه پفیلا با زردچوبه ای خانگی خوشرنگ و خوشمزه و ساده در قابلمه و سولاردم

    طرز تهیه لوکوم هویج ترکیه ای خوشمزه و مقوی با نشاسته ذرت مرحله به مرحله

    طرز تهیه حلوا تافی (نقل دبی) کشدار و کره ای و خوشمزه به روش اصلی

    طرز تهیه دسر مدرن شکلاتی ساده و خوشمزه و مجلسی با ژلاتین

    طرز تهیه اوتمیل یخچالی (بدون پخت) سالم و مقوی و رژیمی برای لاغری

    طرز تهیه چیپس با ماکارونی شکل دار سالم و خوشمزه و ترد در خانه

    طرز تهیه کازان دیبی دسر ترکیه ای خیلی خوشمزه در خانه با نشاسته + فیلم

    طرز تهیه حلوا زرده تخمه مرغ خیلی مقوی و خوشمزه به روش همدانی

    طرز تهیه دسر مارشمالو با ژله و بستنی شیک و خوش طعم مناسب پذیرایی

    طرز تهیه کمپوت هلو انجیری زعفرانی خوشمزه و ساده به صورت درسته

    0 دیدگاه

    آخرین مطالب

    طرز تهیه کوکی گردویی بدون فر و شکر قهوه ای نرم و خوشمزه با پیمانه

    طرز تهیه نان هات داگ خانگی در فر فوق العاده نرم و لطیف به روشی آسان

    طرز تهیه مافین آلبالو با طعمی بی نظیر و پف زیاد و خوش طعم به روش قنادی

    طرز تهیه پاپ کورن در ماکروفر و سولاردم سریع و خوشمزه با روغن و بدون روغن

    طرز تهیه براونی خرما و گردو مقوی و خوشمزه و شکلاتی به روشی آسان

    طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ با طعم بی نظیر و مجلسی و خوشمزه گام به گام

    طرز تهیه بستنی معجون خانگی ویتامینه و مخصوص به روش کافی شاپی

    طرز تهیه فتوچینی ساده و خوشمزه و لذیذ با سس آلفردو و مرغ و قارچ

    طرز تهیه دونات بدون تخم مرغ قالب و فر خوشمزه و ساده و فوری در خانه

    طرز تهیه مافین کدو سبز و هویج فوق العاده خوشمزه و ساده با فر و بدون فر

    طرز تهیه پنینی گوشت چرخ کرده و قارچ خوشمزه و لذیذ با ساندویج ساز و تابه

    خواص هسته زردآلو چیست؟ فواید هسته تلخ و شیرین زردآلو برای پوست و کودکان

    طرز تهیه رولت گوشت و مرغ مجلسی و مغزدار با فر و بدون فر + فیلم

    منبع مطلب : parsiday.com

    طرز تهیه لواشک سیب خانگی سالم، خوشمزه و پر خاصیت

    طرز تهیه لواشک سیب خانگی بسیار ساده است. دستور لواشک سیب در دو طعم ملس و شیرین را یاد بگیرید و این میان وعده ی سالم، خوشمزه و پر خاصیت را نوش جان کنید.

    طرز تهیه لواشک سیب

    دسته بندی: تنقلات و شکلات و لواشک | به وسیله صبا | 0 دیدگاه ۲۷,۵۲۴ بازدید

    امتیاز دهید 4 از 18

    15 دقیقه 60 دقیقه 4

    مواد لازم برای لواشک سیب

    سیب 3 کیلوگرم آب 1 و 1/2 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری

    خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

    درست کردن یه میان وعده ی سالم، خوشمزه و پر خاصیت یکی از بهترین کارها مخصوصا تو فصل تابستونه. لواشک یکی از اون میان وعده های خوشمزس که با طعم بی نظیرش هوش از سر آدم می بره.

    روزهای بلند تابستون و آفتاب داغ و طولانی، زمان مناسبیه که از این انرژی طبیعی خورشیدی استفاده کنید و هر چقدر دلتون می خواد لواشکای خوشمزه و سالم و بهداشتی درست کنید. این خوراکی های خوشمزه یکی دو روزه خشک میشن و می تونید اون ها رو نوش جان کنید.

    خوبیش اینه که طعم های لواشک خیلی تنوع داره و با هر میوه ای که دوست داشته باشید می تونید خیلی آسون لواشک درست کنید. طرز تهیه ی لواشک هم خیلی آسونه و فرقی نمی کنه از چه میوه ای برای درست کردن لواشک استفاده می کنید، طرز تهیه ی همشون یکیه، چه لواشک ترش چه لواشک ملس و شیرین.

    با این که اغلب طعم های لواشک با میوه های تابستونی مثل زردآلو و آلو درست میشه، ولی محدود به این میوه ها نیست. امروز می خوایم طرز تهیه ی لواشک سیب رو بهتون آموزش بدیم که نه فقط تو تابستون، بلکه تو پاییز و زمستون هم می تونید اون رو درست کنید.

    خوشبخانه سیب از میوه هاییه که در همه ی فصل ها وجود داره. من شخصاً لواشک سیب رو بیشتر از بقیه ی میوه ها دوست دارم. چون نه خیلی ترشه و نه خیلی شیرین. از خواص لواشک سیب هم غافل نشید!

    این لواشک سرشار از ویتامین های مختلف از جمله ویتامین A و B و سایر مواد معدنی مثل پتاسیم و کلسیمه. علاوه بر این کالری بسیار پایینی داره و به همین دلیل میشه اون رو به عنوان یه میان وعده برای رژیم لاغری استفاده کرد.

    جالبه بدونید که حتی پوست سیب هم خواص درمانی و فواید باور نگردنی بسیار زیادی برای جلوگیری از بیماری های قلاب و یا تنظیم قند خون داره. به همین دلیل برای درست کردن لواشک سیب نیازی به جدا کردن پوست اون نیست.

    چون بعد از پخته شدن و له شدن سیب، پوست سیب هم به همراه خود سیب پخته و له میشه. به ویژه این که در نهایت باید اون رو از صافی رد کنید. پس اگه به دنبال یه میان وعده ی سالم و خوشمزه هستید، طرز تهیه لواشک سیب خونگی رو از دست ندید.

    طرز تهیه لواشک سیب ساده

    ۱- سیب ها را بشویید و آن ها را با پوست خرد کنید. هسته های سیب ها را جدا کنید.

    ۲- سیب های خرد شده را داخل قابلمه بریزید. داخل قابلمه آب بریزید به طوری که روی سیب های خرد شده را بپوشاند. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها نرم شوند. برای این کار به حدود ۱ ساعت زمان نیاز است.

    ۳- بعد از آن که سیب ها له شدند، آن را از روی حرارت برداشته و از صافی رد کنید تا مواد تفاله ها و مواد درشت تر از پوره ی سیب جدا شده و کاملا نرم و یکدست شود.

    ۴- داخل سینی بزرگ را با اسپری آب کمی خیس کنید. روی آن را با نایلون بپوشانید و سطح آن را کمی چرب کنید.

    طرز تهیه چیپس موز

    ۵- پوره ی سیب را داخل سینی روی نایلون بریزید و آن را به صورت یکسان در تمام سطح آن پهن کنید. ضخامت لواشک نه باید خیلی نازک شود و نه خیلی کلفت.

    ۶- سینی را مقابل آفتاب یا باد کولر و پنکه قرار دهید تا مواد آن کاملا خشک شود.

    ۷- لواشک سیب خانگی آماده است. می توانید آن را به شکل دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

    نکات کلیدی طرز تهیه لواشک سیب

    – برای درست کردن لواشک سیب، می توانید از سیب قرمز و یا سیب سبز استفاده کنید. طعم لواشک با سیب قرمز شیرین تر و با سیب سبز ترش تر خواهد بود.

    – برای ترش کردن لواشک می توانید هنگام پخت آن از کمی جوهر لیمو استفاده کنید. اما بهتر است برای ترش کردن لواشک سیب از مواد طبیعی مانند ترکیب آن با میوه های ترش مانند آلو یا آلوچه استفاده کنید.

    – لواشک سیب را به مدت طولانی جلوی آفتاب قرار ندهید تا بیش از حد خشک نشوند.

    – اگر قصد دارید لواشک سیب را ترش تر درست کنید می توانید بعد از آن که لواشک خشک شد، کمی رب انار روی آن بمالید.

    – به جای رد کردن لواشک از صافی می توانید از گوشت کوب برقی استفاده کنید تا تمام مواد با هم میکس شده و به صورت یکدست پوره شود.

    – گل های رز لواشکی یکی از زیباترین و در عین حال آسان ترین روش های سرو لواشک هستند. برای درست کردن گل رز با لواشک، لواشک را به پهنای دو انگشت به صورت نواری برش بزنید. سپس آن را لوله کنید. در هر دور لوله کردن لواشک، آن را بپیچانید و به لوله کردن ادامه دهید. از این گل ها میتوانید برای تزیین کیک لواشک هم استفاده کنید.

    – لواشک سیب را می توانید به صورت ساده و یا با میوه های دیگر که با طعم آن هم خوانی دارد ترکیب کنید؛ لواشک سیب و کیوی، سیب و آلو،  سیب و انار، سیب و هلو و یا زرد آلو و هچنین سیب و زرشک از جمله ترکیب های خوشمزه با پوره ی سیب هستند که طعم لواشک را ترش تر و خوشمزه تر می کنند.

    – برای پهن کردن لواشک روی سینی، به جای نایلون می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید. روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و پوره ی سیب را روی کاغذ بریزید.

    – در فصل های پاییز و زمستان که آفتاب گرما ندارد، برای خشک کردن لواشک سیب می توانید از دمای فر استفاده کنید. فر را در دمای خیلی کم تنظیم کرده و سینی فلزی لواشک را داخل آن قرار دهید تا زمانی که خشک شود. دقت کنید که اگر از این روش برای خشک کردن لواشک  استفاده می کنید، برای پوشاندن روی سینی از نایلون استفاده نکنید. در این روش حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید.

    – برای جدا کرده هسته ی سیب می توانید از هسته گیر سیب استفاده کنید تا به خوبی و با سرعت بیشتر آن ها را جدا کنید.

    – با درست کردن لواشک می توانید از آن برای درست کردن کیک لواشک نیز استفاده کنید.

    منبع مطلب : irancook.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 11 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید