طرز بو دادن پسته خام
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز بو دادن پسته خام را از این سایت دریافت کنید.
روش های بو دادن پسته خام!
شاید برای شما هم جالب باشد بدانید که پسته های نمکی و خوشمزه ای که از آجیل فروشی ها تهیه می کنید، چگونه آماده می شوند. در ادامه آسان ترین روش بو دادن پستۀ خام را به شما توضیح می دهیم.
روش های بو دادن پسته خام!
29 آبان 1401 بارجیل
پسته یکی از آجیل های محبوب ایرانیان به شمار میرود و به طور کلی به دو صورت خام و بو داده عرضه میشود. از طرفی پسته بو داده خوشمزهتر از پسته خام است. شما میتوانید پسته بو داده را از انواع فروشگاهها خریداری کنید، ولی برخی افراد ترجیح میدهند پسته را در منزل خود تفت بدهند تا میزان برشته شدن آن بر اساس سلیقه فرد باشد. هر زمان که به یلدا و نوروز نزدیک میشویم، افراد بیشتری به فکر بو دادن پسته هستند. در ضمن، اگر این مناسبتها را در محل کارتان جشن میگیرید یا به فکر هدیه دادن به کارمندانتان هستید، میتوانید پک هدایای سازمانی بارجیل را سفارش دهید و محصولاتی با کیفیت هدیه بدهید.
بو دادن پسته راههای مختلفی دارد که شما میتوانید با توجه به تجهیزات در دسترس این کار را انجام دهید. بنابراین اگر شما هم به دنبال روش های بو دادن پسته خام هستید، در ادامه این مطلب همراه وبلاگ بارجیل باشید.
بو دادن پسته خام تنها با نمک
اگر بخواهیم روشی سریع و آسان برای بو دادن پسته خام را به شما معرفی کنیم، نمک تنها ماده مورد استفاده خواهد بود که در هر خانهای پیدا میشود. برای انجام این روش کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:
گام اول: در ابتدا پستههای خود را در کمی آب قرار دهید. سپس بگذارید که کامل خشک شوند.گام دوم: پستههای خام و خشک شده را در سینی نسوز و روی شعلهای با حرارت کم تفت دهید.گام سوم: حال باید نمک را به پستههایی که روی حرارت هستند، اضافه کنید. این کار را تا که وقتی رنگ پستهها سرخ شدند، ادامه دهید. پس از مدتی که زمان گذشت و پستهها خنک شدند، میتوانید آنها را میل کنید.طرز بو دادن پسته در ماهیتابه با نمک و آبلیمو
اگر به فکر انتخاب پسته مرغوب هستید، انواع طعمهای ترش و نمکی از بهترین چاشنیها برای پسته محسوب میشوند و فروشگاههای زیادی پستههای طعمدار را با کیفیتی مناسبی عرضه میکنند. البته خودتان میتوانید با انجام برخی مراحل، پسته طعمدار را در منزلتان با همان کیفیت بازاری درست کنید. در روش قبل فقط روش بو دادن پسته با نمک را گفتیم، ولی برای افزودن طعم بیشتر، میتوانید آبلیمو هم به آن اضافه کنید. مراحل آن عبارتند از:
گام اول: ابتدا پستههای خود را در ظرفی با آب کم بریزید تا کاملا خیس شوند. سپس آنها را با صافی از آب خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند. مطمئن شوید که آب در پستهها باقی نمانده است.گام دوم: پستهها را باید در ماهیتابه قرار داده و به آرامی روی شعله کم حرارت و تفت دهید.گام سوم: مقداری آب نمک را به همراه میزان مشخصی آبلیمو یا آبغوره یا هر ماده طعم دهنده ترشی که دوست دارید، به پستههایی که روی حرارت هستند اضافه کنیدگام چهارم: به تفت دادن آنقدر ادامه دهید که نهایتا داخل ماهیتابه نمک و پستههای بو داده باقی بمانند.بو دادن پسته خام با زعفران
پسته زعفرانی یکی از محبوبترین پستهها است که در انواع آجیل های مخلوط و کاربردی استفاده میشود. با اضافه کردن زعفران، پسته طعمی خاص و دلپذیر پیدا میکند:
گام اول: ابتدا مقداری نمک، آبلیمو و زعفران دم کرده را داخل آب بریزید و به خوبی حل کنید.گام دوم: سپس پستهها را در محلول قرار دهید و بگذارید که به مدت یک شب تا صبح داخل آن بمانند.گام سوم: اکنون با یک صافی یا توری پستهها را از محلول بیرون بیاورید و بگذارید خشک شوند.گام چهارم: اکنون باید پستهها را در سینی فر قرار دهید. هر چند دقیقه یک بار، پستهها را در سینی فر هم بزنید تا دو طرف آن کامل تفت داده شوند. این کار در فر با دمای ۱۴۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه انجام میشود.طرز بو دادن پسته در مایکروفر
یکی دیگر از آسان ترین روش ها برای بو دادن پسته خام، استفاده از مایکروفر است. جهت انجام این روش، مراحل زیر را دنبال کنید:
گام اول: اول پستهها را بشویید و در یک ظرف بریزید.گام دوم: مانند روش دوم، محلول طعمدار کننده پسته را تهیه کنید. یک لیوان آب و نمک و آبلیمو یا آبغوره یا سرکه را به پسته اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران نیز استفاده کنید. اجازه دهید پستهها یک شب در این محلول بمانند.گام سوم: روز بعد، پستهها را در صافی بریزید.گام چهارم: پستهها را در سینی مایکروفر بگذارید و چند بار هم بزنید. درجه مایکروفر را روی بالاترین دما قرار دهید. ۵ تا ۷ دقیقه سینی را در آن قرار دهید. در این مدت چند بار پسته ها را هم بزنید تا به طور کامل تفت داده شوند. اگر دما کمتر است، پستهها را زمان کمتری داخل مایکروفر قرار دهید.گام پنجم: مانند روشهای قبل، اگر پسته هنوز رطوبت داشت، آن را در فضای باز بگذارید تا خشک شود.سالم ترین روش بو دادن پسته خام
بسیاری از طرفداران پسته بو داده، از موادی مانند آبلیمو، آبغوره و سرکه استفاده میکنند. نمک نیز در تهیه و خوشمزه کردن آن نقش مهمی دارد. از طرفی همیشه درباره خواص پسته برای کودکان شنیدهایم. ولی استفاده از طعمهای مختلف برای کودکان ضرر دارد. همچنین، افرادی که از بیماری فشار خون یا مشکلات گوارشی رنج میبرند، چطور؟ یا برای آنها نیز میتوان پسته را طعمدار کرد؟
باید بگوییم این افراد نیز میتوانند در منزل پسته بو داده آماده کنند. به پیشنهاد پزشکان و متخصصان تغذیه این افراد اجبارا باید هیچ ماده افزودنی استفاده نکنند. ولی هنوز راههایی برای این کار وجود دارند. برای اینکه از سلامتی خود محافظت کنید و پسته بو داده برایتان ضرر نداشته باشد، کافیست از روش زیر پیروی کنید:
گام اول: ابتدا ابزار کار که تابه تفلون و قاشق مناسب هستند را آماده کنید.گام دوم: پسته های خام را در تابه تفلون و روی حرارت بسیار کم قرار دهید.گام سوم: همزمان باید پستهها را با قاشق هم بزنید تا حرارت به همه پستهها برسد. میتوانید با تکان دادن دسته تابه خود این کار را انجام دهید.طرز بو دادن پسته خام در منزل
5 روش بو دادن پسته خام در منزل.طرز بو دادن پسته خام در مایکروفر و بدون مایکروفر در قابلمه. فوت و فنهای روش بو دادن پسته خام به صورت طعمدار
طرز بو دادن پسته خام در منزل | ۵ روش ساده برشته و شور کردن
20 شهریور 1400 . زمان مطالعه: 11 دقیقه
طرز بو دادن پسته خام یا تازه
معمولا پسته تازه یا خام را به روش های مختلف بو می دهند. موادی که در هنگام بو دادن پسته خام به آن اضافه می کنید، به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد. همچنین برشته و شور کردن پسته باید روی شعله آرام اجاق گاز یا داخل مایکروفر انجام شود. استفاده از فر برای بو دادن هم یکی از روش های متداول است. شما می توانید هر کدام از راه های زیر را برای بو دادن پسته خام به کار بگیرید. موادی هم که به کار می برید، در همه روش ها نسبت های زیر است. پوست پسته تازه را بعد از جدا کردن دور نریزید. از آن برای درست کردن مربای پوست پسته که یک مربای سنتی ایرانی است و خواص فراوانی برای سلامت بدن دارد استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پوست پسته خام مجلسی زعفرانیمواد لازم
پسته خام: ۱ کیلوگرم
نمک: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
آبغوره/ آبلیمو یا آبغوره/ سرکه: ۱یا ۲ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
طرز بو دادن پسته خام و طریقه شور کردن پسته خام
۱- طرز بو دادن پسته در تابه (روش اول)
۱- برای بو دادن پسته خام، آن را از شب قبل خیس کنید. به اندازه ۱یا ۲ قاشق غذاخوری نمک را در یک لیوان حل کنید.
۲- پسته ها را آبکش کنید و درون ماهیتابه یا قابلمه ترجیحا تفلون بریزید. سعی کنید از ظرفی استفاده کنید که دیواره بلندی داشته باشد. محلول آب و نمک را به پسته ها اضافه کنید.
۳- حرارت زیر ظرف را بسیار ملایم تنظیم کنید و پسته ها را به طور مرتب تفت دهید تا آب نمک، خشک شود.
۴- برای خوش طعم و خوش رنگ شدن پسته ها، آبلیمو و سرکه را به زعفران اضافه کنید و روی پسته ها بریزید. کمی آن را به هم بزنید و سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
۵- پسته ها را در سینی بریزید و اجازه دهید خشک شوند.
۲- طرز بو دادن پسته در تابه (روش دوم)
۱-در طرز بو دادن پسته به طریقه شور کردن پسته خام نیازی به خیساندن پسته ها از شب قبل نیست. پستهها را درون ماهیتابه بریزید و بعد از اینکه پوست پسته رنگ خود را تغیییر داد و مایل به قهوهای شد، روی آن آب نمک بریزید.
۲- می توانید مانند روش اول، محلول سرکه و آبلیمو یا آبغوره و زعفران را هم به آن اضافه کنید.
۳- اگر پسته های درون ماهیتابه هنوز رطوبت دارند، نگران نباشید، اجازه دهید پسته ها در فضای باز خشک شوند.
۳- طرز بو دادن پسته در مایکروفر
۱- در طرز بو دادن پسته خام به روش سوم یعنی در مایکروفر کافی است اول پسته ها را بشویید و در یک ظرف بریزید.
حتما بخوانید طرز تهیه کیک خیس براونی شکلاتی خانگی مرحله به مرحله
۲- مثل روش اول، محلول طعم دار کننده پسته را تهیه کنید. یک لیوان آب و نمک و آبلیمو یا آبغوره یا سرکه را به همراه زعفران دم کرده به پسته اضافه کنید. بگذارید پسته ها یک شب در این محلول بمانند.
۳- روز بعد، پسته ها را در صافی بریزید.
۴- پسته ها را در سینی مایکروفر بگذارید و چند بار هم بزنید. درجه ماکروفر را روی دمای بالاترین دما (برای مایکرفرهای با حداکثر توان ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ وات) قرار دهید. ۵ تا ۷ دقیقه سینی را در آن قرار دهید. در این مدت ۲ تا ۳ بار پسته ها را هم بزنید. اگر دما را کمتر در نظر می گیرد، زمان را بیشتر کنید.
۵- مانند دو روش گفته شده در بالا، اگر پسته هنوز رطوبت داشت، آن را در فضای باز بگذارید تا خشک شود.
۴- طرز بو دادن پسته خام در فر
۱- برای بو دادن و شور کردن پسته در فر، پسته ها را به خوبی با آب سرد بشویید. آن ها را در یک ظرف بریزید و نمک، زعفران دم کرده غلیظ، سرکه یا آبلیمو را همراه با یک لیوان آب، به کاسه اضافه کنید و همه را به خوبی مخلوط کنید. به طوری که مواد، کاملا روی پسته ها را بپوشاند. روی ظرف را بپوشانید و یک شب تا صبح آن را در دمای محیط یا یخچال قرار دهید.
۲- از ۳۰ دقیقه قبل، فر را روشن و روی دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. پسته هایی را که خیس کرده اید، در یک آبکش بریزید تا آب و مواد اضافی آن خارج شود. پسته ها را کف سینی پخش کنید به طوری که روی هم قرار نگیرند. سپس سینی را در فر قرار دهید.
۳- در طرز بو دادن پسته در فر، سینی را باید به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. هر ۵ دقیقه یک بار، پسته ها را هم بزنید تا همه بخش های پسته، بو داده شود. سپس سینی را خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا اگر پسته ها رطوبت داشتند، خشک شوند.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟