این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه شیرینی میشکا

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه شیرینی میشکا را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه شیرینی میشکا خانگی با پیمانه ساده و آسان + عکس مراحل

    شیرینی میشکا یکی از شیرینی های خانگی می باشد که می توانید برای عید نوروز بدون فر آن را تهیه کنید. تمامی مواد به پیمانه گفته شده است.

    طرز تهیه شیرینی میشکا خانگی با پیمانه ساده و آسان + عکس مراحل

    طرز تهیه شیرینی میشکا خانگی با پیمانه ساده و آسان + عکس مراحل دستور تهیه شیرینی میشکا

    شیرینی میشکا یکی از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که فوق العاده نوستالژی می باشد و می توانید به راحتی این شیرینی را در منزل به مناسبت های مخلتف می توانید تهیه کنید. شیرینی میشکا فوق العاده راحت است و می توانید برای عید نوروز آن را تهیه کنید. شما برای تهیه این شیرینی نان میکادو باید تهیه کنید و بعد مواد میانی را تهیه کنید و در انتها روی آن شکلات ذوب شده بریزید و تزئین کنید. برای تهیه این شیرینی اصلا نیازی به فر و یا قالب خاصی نیست و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. این شیرینی ماندگاری خوبی دارد و می توانید در یخچال آن را نگهداری کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه شیرینی میشکا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

    مواد لازم برای تهیه شیرینی میشکا خانگی با پیمانه

    آرد قنادی ۲ پیمانه آرد نخودچی ۱ پیمانه

    پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری

    روغن مایع ۱ پیمانه

    پودر قند ۱ و ۱/۲ پیمانه

    کره یا روغن جامد ۳/۴ پیمانه

    پودر هل و دارچین به دلخواه

    نان میکادو ۷ ورق شکلات ۱۵۰ گرم

    روغن مایع ۱ ق غذا خوری

    طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی خوشمزه در ۴ طعم مختلف بدون فر

    شیرینی فانتزی خانگی یکی از انواع شیرینی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید با چند قلمو مواد در ۴ طعم …

    طرز تهیه شیرینی میشکا ساده بدون فر

    مرحله اول: تفت دادن آرد

    ابتدا تمام مواد را اندازه کنید و می توانید از یک لیوان فرانسوی یا پیمانه شیرینی پزی استفاده کنید. در ادامه آرد سفید یا همان آرد قنادی را الک کنید و داخل تابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و در ادامه آرد نخودچی را اضافه کنید و مجدد برای ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی نیز گرفته شود.

    مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

    در ادامه پودر کاکائو را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. در ادامه کره و روغن جامد را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید و هم بزنیدتا مواد به غلظت مناسب برسد و بعد روغن مایع را کم کم اضافه کنید تا مواد به خوبی یکدست شود. در انتها حرارت را کم کنید و پودر قند و هل و دارچین را اضافه کنید.

    مرحله سوم: ریختن مواد روی نان میکادو

    غلظت مواد باید به طور باشد که به راحتی روی نان میکادو پهن شود و بتوانید با پالت خوب صاف کنید. اجازه دهید مواد از داغی بیفتد و بعد داخل یک سینی یک ورقه میکادو قرار دهید و بعد مقداری از مواد تهیه شده روی آن بریزید و بعد با پالت صاف کنید و بعد یک ورقه دیگر از نان میکادو قرار دهید و همین طور لایه ها را تکرار کنید.

    مرحله چهارم: تهیه شیرینی میشکا

    وقتی لایه ها را روی هم قرار می دهید خوب فشار دهید تا لایه ها بهم بچسبند. اگر مواد بین کار سرد شدند کمی داغ کنید و بعد استفاده کنید. در انتها جسم سنگینی روی شیرینی قرار دهید و چند ساعت در دمای محیط قرار دهید و استراحت دهید تا لایه ها بهم بچسبند و منسجم شوند. در انتها شکلات را بن ماری کنید و ۱ ق غذا خوری روغن مایع را اضافه کنید و به دلخواه روی آن با شکلات سفید طرح بزنید و بعد برش بزنید. نوش جان

    طرز تهیه شیرینی تخمه مرغی کره ای، خوشمزه با فر و بدون فر

    شیرینی تخمه مرغی یکی از انواع شیرینی ها می باشد که بسیار خوشمزه و نوستالوژی می باشد و در واقع یک نوع ماکارون ایرانی …

    نکات کلیدی در تهیه شیرینی میشکا به روش قنادی

    این شیرینی در ظرف دربسته در یخچال به مدت ۱ ماه قابل نگهداری می شود.

    صبر کنید تا شکلات بسته و بعد اضافات دور ان را برش بزنید و به اندازه دلخواه ببرید.

    دقت کنید آرد ها را مداوم هم بزنید، چون سریع می سوزد.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه شیرینی سوئدی شکلاتی نرم و خوشمزه با مغز فندق + فیلم

    طرز تهیه شیرینی هیرا ترکیه ای فوق العاده خوشمزه و ساده با سمولینا

    طرز تهیه شیرینی پتی فور ساده و ارزان و خوشمزه برای عید نوروز + فیلم

    4.4 (87.5%) 8 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده

    طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز

    طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل

    طرز تهیه شیرینی عسلی خانگی با کره خیلی خوشمزه و ساده برای نوروز

    طرز تهیه شیرینی کرکی خانگی خوشمزه و ساده با فر و بدون فر به روش سنتی

    طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت ساده و سریع با عکس مراحل

    طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی نرم و خوشمزه به روش قنادی

    طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره و روغن جامد بدون فر و استراحت ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی نسکافه ای بدون فر و تخم مرغ خیلی راحت و ساده ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند و روغن مایع در خانه گام به گام

    2 دیدگاه امیر محمد 27 روز پیش

    هر چی درباره میشکا اطلاعات میخواستم رو متوجه شدم ممنون از سایت خوبتان.

    ما خط تولید میشکا رو راه اندازی کردیم از طریق سایت دستگاه با ما امیداورم خوب پیش بریم

    0 پاسخ Author مونا مصطفوی 27 روز پیش

    در پاسخ به  امیر محمد

    سلام اقا امیر محمد ایشا موفق باشید

    0 پاسخ

    آخرین مطالب

    طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خانگی با گردو و پسته خیلی راحت و ساده

    طرز تهیه کباب نخجوان سریع و خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی

    طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز

    شام شب عید چی بپزم؟ لیست انواع غذا های شب عید در شهرهای مختلف

    طرز تهیه مرغ ترش تهرانی با رب انار و گردو بدون سبزی محلی گام به گام

    کاشت سبزه تخم کدو خیلی زیبا و فوری برای سفره هفت سین 1402

    طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل

    طرز تهیه شامی کباب تبریزی خیلی خوشمزه و مجلسی گام به گام

    منبع مطلب : parsiday.com

    طرز تهیه میشکا در منزل با دستور بسیار ساده در لوازم قنادی نارمیلا

    آموزش تهیه شیرینی میشکا از صفر تا صد و قدم به قدم به همراه تمام وسایل مورد نیاز برای میشکا با ارزانترین قیمت در لوازم قنادی نارمیلا

    فروشگاه آنلاین لوازم قنادی نارمیلاآموزشدستور پختطرز تهیه میشکا

    دستور پخت ۱۴۰۱/۰۵/۱۲

    طرز تهیه میشکا

    میشکا یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که نوستالژی همه ما از دوران کودکی می باشد ، می توانید به راحتی این شیرینی را در منزل و در مناسبت های مخلتف می توانید تهیه کنید.

    درست کردن شیرینی میشکا فوق العاده راحت است. شما برای تهیه این شیرینی نان میکادو باید تهیه کنید و بعد مواد میانی را درست کنید و در انتها روی آن را با شکلات آب شده تزئین کنید. برای تهیه این شیرینی اصلا نیازی به فر و یا قالب خاصی نیست و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. این شیرینی ماندگاری خوبی دارد و می توانید در یخچال آن را نگهداری کنید.

    مواد لازم:

    آرد قنادی ۲ پیمانه آرد نخودچی ۱ پیمانه

    پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری

    روغن مایع ۱ پیمانه

    پودر قند ۱ و ۱/۲ پیمانه

    کره یا روغن جامد ۳/۴ پیمانه

    پودر هل و دارچین به دلخواه

    نان میکادو ۷ ورق شکلات ۱۵۰ گرم

    روغن مایع ۱ ق غذا خوری

    مراحل طرز  تهیه میشکا

    مرحله اول طرز تهیه میشکا:

    آرد سفید یا همان آرد نول قنادی را الک کنید و داخل تابه بریزید ، ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود، در ادامه آرد نخودچی را اضافه کنید و مجدد برای ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا بوی خامی آرد نخودچی هم گرفته شود.

    مرحله دوم طرز تهیه میشکا:

    پودر کاکائو را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. در ادامه کره و روغن جامد را اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده و هم بزنیدتا مواد به غلظت مناسب برسد ، بعد روغن مایع را کم کم اضافه کنید تا مواد به خوبی یکدست شود. در انتها حرارت را کم کنید و پودر قند و هل و دارچین را اضافه کنید.

    مرحله سوم طرز تهیه میشکا:

    غلظت موادی میانی باید طوری باشد که به راحتی روی نان میکادو پهن شود و بتوانید با پالت آن را صاف کنید. اجازه بدهید مواد کم خنک شود و سپس داخل یک سینی یک ورقه نان میکادو بگذارید ، مقداری از مواد تهیه شده روی آن بریزید و بعد با پالت صاف کنید ، یک ورق نان میکادو دیگر روی آن قرار دهید و همین کار را تکرار کنید .

    مرحله چهارم طرز تهیه میشکا:

    هنگامی که لایه های نان و مواد میانی را روی هم قرار می دهید خوب فشار دهید تا لایه ها بهم بچسبند. اگر مواد بین کار سرد شدند کمی داغ کنید و بعد استفاده کنید. در انتها جسم سنگینی روی شیرینی قرار دهید و اجازه بدهید چند ساعت در دمای محیط بماند ، استراحت دهید تا لایه ها بهم بچسبند و منسجم شوند. در انتها شکلات را بن ماری کنید و ۱ ق غذا خوری روغن مایع را اضافه کنید و به سلیقه خود روی آن با شکلات سفید و تیره تزئین کنید و در انتها برش بزنید.

    نوش جان …

    برای تهیه مواد مورد نیاز این شیرینی خوشمزه مثل نان میکادو،شکلات تخته ای ، آرد قنادی و … با ما تماس بگیرید .

    خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد

    کیک اسفنجی ساده

    پای میوه مخصوص صبحانه

    کیک رنگی با رویه پنیری مخصوص

    گلیسیرین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

    موضوع مرتبط دستور پخت

    در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

    ارسال دیدگاه narmila

    فروشگاه لوازم قنادی نارمیلا یکی از اولین و بزرگترین توزیع‌کنندگان و فروشندگان مواد اولیه قنادی و تجهیزات قنادی در کشور بوده که با داشتن استاندارد جهانی و کیفیت بالای محصولات خود توانسته است خدمت‌رسان مشتریان عزیز در سراسر ایران زمین باشد.

    خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد

    کیک اسفنجی ساده

    پای میوه مخصوص صبحانه

    کیک رنگی با رویه پنیری مخصوص

    گلیسیرین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

    در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

    منبع مطلب : www.narmilashop.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 7 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید