طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی نرم و خوشمزه به روش قنادی
شیرینی نخودچی با لیوان یکی از روش های تهیه شیرینی نخودی می باشد برای کسانی که ترازو ندارند و می خواهند با کمک پیمانه مواد را اندازه گیری کنند.
طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی نرم و خوشمزه به روش قنادی
شیرینی نخودچی یا شیرینی نخودی یکی از شیرینی های بسیار پر طرفدار و خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که بین همه ما ایرانی ها بسیار محبوب است و یکی از گزینه های اصلی شیرینی سنتی می باشد که شما می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. شیرینی نخودچی با لیوان یکی از روش های ساده بدون ترازو می باشد که با لیوان فرانسوی اندازه گیری می شود و خیلی راحت تهیه می شود. امروز در پارسی دی طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد نخودچی ۶۰۰ گرم تقریبا ۴ لیوان
آرد سفید ۱۵۰ گرم تقریبا ۱ لیوان
پودر قند ۳۰۰ گرم تفریبا ۲ لیوان
روغن جامد (روغن صاف قنادی) یا نیمه جامد ۳۰۰ گرم تقریبا یک لیوان به اضافه دو ، سه قاشق
هل آسیاب شده ۱ ق مربا خوری
طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره و روغن جامد بدون فر و استراحت ویژه نوروز
شیرینی نخودچی یکی از شیرین نوروزی می باشد و استفاده از کره و روغن جامد یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه شیرینی نوروزی می باشد که شما …
طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید آرد ها را به صورت جداگانه سه بار الک کنید تا سبک شود و بعد آرد سفید را به مدت ۵ دقیقه داخل تابه تفت دهید تا بو داده شود و بوی خامی آرد سفید گرفته شود و کنار قرار دهید تا خنک شود، می توانید از فر نیز برای بو دادن مواد استفاده کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید پودر قند را الک کنید و داخل یک کاسه بریزید و روغن را اضافه کنید و با همزن خاموش کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شود و بعد با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود و در انتها پودر هل را اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه خمیر
در ادامه باید آرد ها را به تناوب کم کم اضافه کنید تا جای که خمیر شل نباشد کافی است و خیلی آرد نریزید ممکن است همه آرد استفاده نشود و نیازی به ورز دادن ندارد و با نوک انگشت خمیر را جمع کنید و برای ۲۴ ساعت داخل دمای محیط خنک یا نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله چهارم: پخت شیرینی نخودچی با لیوان
در ادامه باید خمیر را بین دو کیسه باز کنید و قالب بزنید و روی آن را با زعفران یا خلال پسته تزیین کنید و داخل سینی فر قرار دهید و در فر گازی ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا شیرینی پخته شود و بعد از خنک شدن کامل از روی سینی جدا کنید.
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی و خوشمزه مخصوص عید نوروز
یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر قزوین می باشد که همانطور که از نامش …
فوت و فن های دستور پخت شیرینی نخودچی با لیوان
می توانید نصف روغن حیوانی و نصف روغن نیمه جامد بریزید.
فر باید از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده باشد.
برای پخت در فر برقی ۱۵۰ درجه ، طبقه وسط، المنت پایین روشن ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید.
با مقدار مواد بالا حدودا ۲۰۰ عدد شیرینی ، به وزن یک کیلو دارید.
ماندگاری نخودچی بسیار بالاست ، توی ظرف درب بسته و در محیط خنک تا چندین ماه با کیفیت می ماند.
همچنین ببینید
طرز تهیه شیرینی رینگ آجیلی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز
طرز تهیه شیرینی شکری کرمانشاه خوشمزه و ساده برای عید نوروز
طرز تهیه شیرینی گردویی نرم و خوشمزه به سبک بازاری و قنادی
5 (100%) 1 votes
مطالب مرتبط
طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر
طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز
طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل
طرز تهیه شیرینی عسلی خانگی با کره خیلی خوشمزه و ساده برای نوروز
طرز تهیه شیرینی کرکی خانگی خوشمزه و ساده با فر و بدون فر به روش سنتی
طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت ساده و سریع با عکس مراحل
طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره و روغن جامد بدون فر و استراحت ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای بدون فر و تخم مرغ خیلی راحت و ساده ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند و روغن مایع در خانه گام به گام
طرز تهیه مافین وانیلی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی اسکار کنجدی با پیمانه خیلی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
0 دیدگاه
آخرین مطالب
طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر
طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز
شام شب عید چی بپزم؟ لیست انواع غذا های شب عید در شهرهای مختلف
طرز تهیه مرغ ترش تهرانی با رب انار و گردو بدون سبزی محلی گام به گام
کاشت سبزه تخم کدو خیلی زیبا و فوری برای سفره هفت سین 1402
طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل
طرز تهیه شامی کباب تبریزی خیلی خوشمزه و مجلسی گام به گام
طرز تهیه چیکن بندری فوری و خوشمزه با قارچ برای شام و نهار
طرز تهیه شیرینی عسلی خانگی با کره خیلی خوشمزه و ساده برای نوروز
طرز تهیه سبزه عید مدل کلاه روی پنبه جدید و زیبا برای نوروز
طرز تهیه شیرینی کرکی خانگی خوشمزه و ساده با فر و بدون فر به روش سنتی
طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت ساده و سریع با عکس مراحل
طرز تهیه ماهی شکم پر در فر با فویل خیلی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی نرم و خوشمزه به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی نخودچی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار بدون فر
طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون چرخ گوشت شیرینی نخودچی عطر و طعم فوقالعاده بینظیری داره و واقعا سخت آدم خودش رو کنترل کنه و وقتی که شیرینی نخودچی میبینه کم بخوره.درست کردن شیرینی نخودی هیچ کاری نداره و فقط یکم حوصله میخوات.
طرز تهیه شیرینی نخودچی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار بدون فر
شیرینی نخودچی عطر و طعم فوقالعاده بینظیری داره و واقعا سخت آدم خودش رو کنترل کنه و وقتی که شیرینی نخودچی میبینه کم بخوره.درست کردن شیرینی نخودی هیچ کاری نداره و فقط یکم حوصله میخواد.
این دستور پخت شیرینی نخودچی یه دستور بیعیب و نقصه و من خودم همیشه با این دستور برای عید شیرینی نخودچی درست میکنم.
به جرات میتونم بگم این بهترین رسپیه شیرینی نخودچی هست و تو دهن بدون هیچ حرکتی آب میشه.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
آرد نخودچی یک و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
روغن جامد نصف لیوان فرانسوی دسته دار
پودر قند نصف لیوان فرانسوی دسته دار
پودر هل سبز 1 قاشق چایخوری (یا پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری)
دستور پخت شیرینی نخودچی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار بدون چرخ گوشت
چون که برای تهیه این شیرینی نخودچی از پیمانه لیوان فرانسوی استفاده میکنیم، قبل از شروع به کار مواد رو طبق اندازههای گفته شده داخل لیوان بریزید.
برای شروع ابتدا روغن جامد و پودر قند الک شده رو داخل یک ظرف بزرگ بریزید و با دور متوسط همزن حدود ۵ دقیقه بزنید تا کمی حجم بگیره و سفید و خامه ایی شکل بشه.
سپس پودر هل (یا پودر زنجبیل) رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.
بعد آرد نخودچی رو اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم یا از چرخ گوشت رد می کنیم.
آرد نخودچی رو بهتره با قاشق و مرحله به مرحله اضافه کنید و هم بزنید و با دست ورز بدید تا خمیر جمع بشه.
خمیر شیرینی نخودچی باید کاملا لطیف باشه.
اگه شل بود میتونید کمی آرد سفید به مواد اضافه کنید. مقداری از خمیر رو با دستتون گلوله کنید، باید کاملا صاف و بدون ترک باشه. اون موقع خمیر میزاریم داخل یک ظرف و حدود 6 تا 8 ساعت استراحت میدیم.
سپس خمیر رو بعد از استراخت به ضخامت یک سانتیمتر (به دلخواه میتونید تا یک و نیم سانتیمتر هم بگیرید) پهن کرده و با وردنه و کاتر قالب دلخواه رو میزنیم.
شیرینی نخودی ها رو روی سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و با پودر پسته یا زعفران غلیظ تزئین میکنیم.
برای پخت شیرینی نخودی در فر برقی از دمای ۱۴۰ تا ۱۴۵درجه سانتیگراد و در فرگازی از دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد استفاده میکنیم و به مدت تقریبی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه شیرینی نخودی ها رو پخته تا زیر شیرینی رنگ بگیره.
بعد از سرد شدن شیرینی نخودی ها رو از روی کاغذ روغنی جدا میکنیم و درظرف سرو میچینیم.
برای پخت شیرینی نخودچی بدون فر شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی داخل یک قابلمه بچینید. سپس یک قابلمه بزرگتر از قابلمه ای که شیرینی ها رو توش چیدید انتخاب کنید و داخلش رو رینگ بذارید یا قالب های کیک یزدی و ظرفی که شیرینی ها رو توش چیدید رو بذارید رو رینگ ها و حرارت رو کم کنید و دمکنی بذارید. حدودا 30 تا 40 دقیقه زمان میبره برای پختن.
طرز تهیه شیرینی نخودچی در ماهیتابه رژیمی هم خیلی راحته. برای اینکار کف تابه کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها رو داخل تابه بچینید. روی گاز شعله پخش کن بذارید و چند دقیقه بذارید تا خوب داغ بشه. سپس واشر دور ماهیتابه رژیمی رو جدا کنید و شعله رو روی خیلی کم تنظیم کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه زمان بدید تا شیرینی نخودی ها بپزه.نکات مهم و فوت و فن های تهیه شیرینی نخودچی
اگه خمیر رو خیلی ورز بدید به روغن میفته و شیرینی داخل فر کاملا سفت و خشک میشه و ترک برمیداره.
مقدار مواد استفاده شده خیلی مهمه و اگر کم یا زیاد بشه در کیفیت شیرینی اثر میزاره.
کیفیت روغن جامدی که استفاده میکنید به طور مستقیم در کسفیت و طعم شیرینی نخودچی تأثیر داره.
پودر قند رو حتما الک کنید.
ضخامت خمیر سلیقه ای اما دیگه کمتر از یک سانتیمتر نباشه.
شیرینی نخودچی اگه خوب نپزه به کام میچسبه.
در زمان پخت شیرینیها سنتی مثل شیرینی نخودی حتما زمان بدید تا شیرینی به طور کامل بپزه، بدون اینکه تغییر رنگ بده و تیره بشه. دما و قلق فر حتما باید دستتون باشه.
برای تزئین میتونید از پودر پسته یا مخلوط آب و پودر کاکائو غلیظ استفاده کنید و روی شیرینی نخودی ها رو باهش خال بزنید. تو این دستور من از زعفرون غلیظ استفاده کردم و با خلال دندون خال زدم.
برای اینکه خمیر راحت قالب بخوره میتونید از ترکیب روغن صاف قنادی و روغن جامد به نسبت دو به یک استفاده کنید.
در تهیه این شیرینی حتما باید از پودر قند استفاده شود تا شیرینی نرم و لطیف باشه.
حتما شیرینی بعد از پخت کاملا سرد بشه در غیر این صورت موقع برداشتن خرد میشه.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟