طرز تهیه شیرینی کنجدی ساده
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه شیرینی کنجدی ساده را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه شیرینی کنجدی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی کنجدی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با روش های ساده
طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی کیک قهوه شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای …
طرز تهیه شیرینی کنجدی
شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با روش های ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کنجدی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی عید ساده و خانگی با طعمی بی نظیر
شیرینی عید یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که همانطور از اسم آن پیداست
مواد لازم شیرینی کنجدی
آرد ۵۰۰ گرم کره ۲۵۰ گرم شیر ولرم ½ لیوان خمیر مایه ۱۰ گرم نمک ۱ قاشق مرباخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم روی شیرینی
سفیده تخم مرغ ۱ عدد کنجد به مقدار کافی
طرز تهیه شیرینی کنجدی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی کنجدی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط یکی شود، سپس کره نرم را به همراه شیر ولرم، خمیر مایه و شکر درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا نمک را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه از خمیر گلوله های ۳۰ گرمی جدا می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه روی گلوله ها را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کنند. پس از گذشت این زمان چهار گوشه سینی و میان آنرا به صورت ضرب در با کره به خوبی چرب می کنیم.
طرز تهیه شیرینی قندی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر
شیرینی قندی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که برای پذیرایی در مناسبت هایی…
مرحله چهارم
توجه داشته باشید چرب کردن سینی به این صورت باعث می شود کنجد از روی خمیرها ریخته نشده و قد آنها کوتاه نشود. در ادامه خمیرها را از یخچال خارج کرده، سپس هر گلوله را به بزرگی سینی به صورت باریک رول می کنیم.
مرحله پنجم
حالا رول های خمیر را به صورت مرتب درون سینی گذاشته، سپس ابتدا و انتهای هر خمیر را با دست به سینی فشار می دهیم تا بچسبد. در ادامه اجازه می دهیم خمیرها به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کنند.
مرحله ششم
۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت دوم خمیر فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از گذشت این زمان روی رول ها را با سفیده تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد روی آنها می پاشیم.
طرز تهیه شیرینی ارده به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
شیرینی ارده یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی در مراسم های خاص بسیار مناسب می باشد
مرحله هفتم
حالا سینی را کمی تکان می دهیم تا کنجد به خمیر بچسبد، سپس سینی را طبقه میانی فر می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم شیرینی ها درون فرم بمانند تا کاملا پخته و برشته شوند، سپس از فر خارج می کنیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم کمی از داغی اولیه شیرینی ها کاسته شود، سپس به ابعاد دلخواه برش می زنیم. در نهایت شیرینی های کنجدی را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 آذر 1401
منبع :kendi_mutfaginin_sefi
مطالب جدید
طرز تهیه خرما ویفری به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قرابیه فندقی به روش ترکی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ته چین گرمساری به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش آبادانی به روش سنتی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دسر سارای سارماسی ترکیه ای با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قرابیه حلوایی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد لبو و انار به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خوراک مرغ و هویج مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک سیب زمینی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بابا غنوش به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دونات مرغ به روش رستورانی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک آجیلی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان لواش به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کاپ کیک انجیر به روش خانگی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سس پستو به روش فست فودی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک شکلاتی گردویی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش بلغور گندم به روش نذری با طعمی بی نظیر
طرز تهیه محلبی پرتقال به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بورانی اسفناج به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به روش مجلسی با طعم بی نظیر
طرز تهیه محلبی با ژله به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی کنجدی نرم و پفکی؛ مناسب عید
کلوچه کنجدی از خوشمزههایی است که از بازار و قنادیها میخریم. اما کلوچه کنجدی را در منزل مانند بازار و قنادی میتوانید درست کنید. تخم مرغ و پودر شکر را...
آشپزیکیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی کنجدی نرم و پفکی؛ مناسب عید
زهرا شریف زاده۱۹ بهمن ۱۳۹۹۶۰
خواندن این مطلب 4 دقیقه زمان میبرد
شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی عید نوروز است. یعنی پخت و مصرف آن در ایام عید رایج است. شیرینی کنجدی بافتی نرم و لطیف و کیک مانند دارد و طعم شیرینی آن ملایم است. روی شیرینی کنجدی با کنجد پوشیده شده است و برای میان وعده و عصرانه به همراهی چای، به خصوص برای بچهها مناسب است. تهیه شیرینی کنجدی پیچیدگی خاصی ندارد و با استفاده از تخم مرغ و آرد و شکر و ماست میتوان آن را تهیه کرد. از این شیرینی میتوان به عنوان صبحانه در کنار یک لیوان شیر نیز استفاده کرد. در مجله اینترنتی اکالا به آموزش شیرینی کنجدی که در اصل نوعی کلوچه است، میپردازیم.
مواد لازم کلوچه کنجدیتخم مرغ درشت ۲ عدد پودر شکر ۱ پیمانه آرد سفید ۳ پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
ماست شیرین ۳ قاشق غذاخوریبکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سر صاف
پودر هل نصف قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخورینمک ۱ پنس یا نوک قاشق چایخوری
کنجد به مقدار لازم
۱- ابتدا تخم مرغ و پودر شکر الک شده و وانیل رو داخل ظرفی مخلوط کنید و حدود پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پفکی بشه.
۲- روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن مخلوط کنید. بکینگ پودر رو به ماست اضافه کنید.
۳- کاملا مخلوط کنید و کمی صبر کنید تا پف کنه و حباب هایی روش ظاهر بشه بعد اون رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
۴- با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد پودر هل رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه. آرد رو سه بار الک کنید و همراه نمک به مواد اضافه کنید.
۵- با دور کند همزن در حدی که مخلوط بشن هم بزنید در نهایت غلظت مواد آماده شده سفت از مایه کیک هست، روی ظرف رو با سلفون به خوبی بپوشونید و یا مایه رو داخل ظرف در دار بریزین و حدود نیم ساعت داخل فریزر قرار بدین (یا اگه عجله ندارین دو الی سه ساعت داخل یخچال بذارین). بعد از طی این زمان ظرف رو از فریزر خارج کنید و دستتون رو با روغن مایع به خوبی چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردوی بزرگ بردارین و داخل دستتون شکل بدین و گرد کنید.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟