این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه مرغ مندی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه مرغ مندی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه مندی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش اصلی عربی

    طرز تهیه مندی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش اصلی عربی اصل این غذای عربی مربوط به کشور یمن است ،مرغ مندی (Mandi chicken) یکی از غذاهای خوش طعم

    طرز تهیه کوفته مصری ساده و خوشمزه با سس مخصوص

    طرز تهیه کوفته مصری کوفته مصری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور مصر است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

    طرز تهیه کباب تابه ای دو طرفه خوشمزه با گوشت و مرغ

    طرز تهیه کباب تابه ای دو طرفه کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. کباب تابه …

    طرز تهیه یتیمچه کدو سبز خوشمزه و ساده با کالری پایین

    طرز تهیه یتیمچه کدو یتیمچه کدو سبز از غذاهای قدیمی ایرانی محسوب می شود که به دلیل کالری پایین برای رژیم های لاغری مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

    طرز تهیه مندی مرغ

    اصل این غذای عربی مربوط به کشور یمن است ،مرغ مندی (Mandi chicken) یکی از غذاهای خوش طعم است که در برخی کشورهای عربی پخته میشود و در ایران هم طرفداران زیادی دارد. تفاوت غذاهای کشورها عموما در تنوع ادویه ها است. این غذا هم همان برنج و مرغ ماست خودمان است با کمی ادویه و طعم بیشتر. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مندی مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه کبسه مرغ خوشمزه و مخصوص عربی به روش رستورانی

    کبسه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود

    مواد لازم مندی مرغ مرغ ۱ عدد

    ادویه مندی ۱ قاشق غذا خوری

    روغن ۲ قاشق غذا خوری

    آب لیموترش تازه ۲ قاشق غذا خوری

    زعفران دم شده ۲ قاشق غذا خوری

    نمک ۱ قاشق چای خوری مواد لازم برای برنج برنج ۴ پیمانه

    روغن جامد یا کره ۲ قاشق غذا خوری

    پیاز ۱ عدد چوب دارچین ۱ تکه هل ۴ تا ۵ عدد میخک ۶ تا ۷ عدد برگ بو ۲ عدد لیمو خشک ۱ عدد کوچک

    زعفران دم شده ۲ قاشق غذا خوری

    چیلی خشک ۳ عدد فلفل سیاه ۱۰دانه نمک به میزان لازم آب ۲ تا ۳ لیوان

    پیاز داغ و پرک بادام برای تزیین

    گشنیز تازه خرد شده برای تزیین

    ترکیب ادویه ها

    پودر زیره ۲ قاشق غذا خوری

    پودر زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری

    پودر فلفل ۱ قاشق غذا خوری

    پودر میخک ۲ قاشق چای خوری

    پودر گشنیز ۲ قاشق چای خوری

    پودر هل ۲ قاشق چای خوری

    طرز تهیه مندی مرغ

    مرحله اول

    برای تهیه غذای خوشمزه عربی با نام مندی مرغ ابتدا باید گوشت مرغ را طعم دار کنیم. برای مزه دار کردن مرغ همه مواد را با هم ترکیب می کنیم و همه جای مرغ را با آن آغشته می کنیم و می گذاریم چند ساعت بماند، مرغ باید درسته و با پوست باشد.

    مرحله دوم

    در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا سبک شود. چیلی ،دارچین، هل، برگ بو، فلفل سیاه و لیمو خشک را به آن اضافه می کنیم و به هم می زنیم.

    مرحله سوم

    در این مرحله برنج را به مواد داخل ظرف اضافه می کنیم، سپس آب را روی آن می ریزیم در حدی که حدود یک سانت روی برنج آب باشد. حالا روی قابلمه برنج را یک توری فلزی می‌گذاریم و مرغ را روی توری قرار می دهیم.

    طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

    چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود

    مرحله چهارم

    حالا اب مرغ از سوراخ های توری به داخل برنج می ریزد و این کار باعث می شود که مندی بسیار خوش طعم شود. در ادامه از آب مرغ که داخل ظرف مرغ مانده چند قاشق روی مرغ می ریزیم و روی مرغ را با فویل می پوشانیم.

    مرحله پنجم

    سپس داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. بعد از ۲۰ دقیقه حرارت را به ۱۵۰ درجه سانتی گراد کاهش می‌دهیم و می گذاریم یک ساعت و نیم دیگر بماند تا کاملاً پخته شود. سپس فویل را از روی طرف بر می داریم

    مرحله ششم

    و گریل را روشن می کنیم تا روی مرغ برشته و طلایی شود. کمی پرک بادام را با روغن تفت می دهیم و یک عدد پیاز خلالی را هم سرخ می کنیم. برای سرو، برنج را کشیده و مرغ را روی آن قرار می دهیم و با پیازداغ ،پرک بادام و برگ گشنیز تازه سرو می کنیم.

    طرز تهیه مندی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

    مندی گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود

    آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 خرداد 1400

    منبع :sohaylamasqati

    مطالب مرتبط

    لیست آموزش تهیه غذاهای ایرانی بدون برنج ساده و مجلسی

    طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر خوشمزه به روش خانگی

    منبع مطلب : chishi.ir

    طرز تهیه مرغ مندی با طعم و عطر دلپذیر

    در این متن شما عزیزان را با آموزش طرز تهیه مرغ مندی آشنا نمودیم. امیدواریم مورد توجه و پسند شما علاقه مندان واقع شده باشد.

    طرز تهیه مرغ مندی با طعم و عطر دلپذیر

    محدثه خاکشور ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ ۰

    طرز تهیه مرغ مندی که در این مطلب به آموزش آن می پردازیم از انواع غذاهای تهیه شده با مرغ محسوب شود. این غذا می تواند ایده ای تنوع بخش برای برنامه غذایی خانواده باشد که سرو آن طعمی لذیذ و عطری اشتها برانگیز دارد.

    گوشت مرغ در دسته ی گوشت های سفید طبقه بندی می شود که از آن می توان غذاهای خوشمزه متفاوتی را تهیه نمود. از جمله ی آن می توان به ناگت مرغ، مرغ سوخاری، مرغ مندی و … اشاره داشت. مرغ مندی نام غذایی پرطرفدار در ایران اما با اصالت یمنی می باشد که در اصل و در گذشته در تنور پخته می شد. اما در حال حاضر این غذای خاص را درون فر تهیه می کنند. برای آشنایی با طرز تهیه مرغ مندی همراه آرگا باشید.

    مرغ مندی، غذایی لذیذ و واقعا متفاوت در طعم، عطر و دستور پخت از غذاهای عربی است. اصالت این غذا به کشور یمن باز می گردد. البته چون غذایی عربی – یمنی می باشد دلیل بر آن نیست که تنها در آن کشور مورد استفاده قرار گرفته و محبوبیت دارد. مرغ مندی در ایران نیز خواهان منحصر به خود را دارا می باشد. به بیانی می توان این غذا را همان برنج و ماست ایرانی تنها با مزه و ادویه های زیادتر دانست.

    مواد لازم برای تهیه مرغ

    ۱ قاشق غذاخوری ادویه مندی

    ۱ عدد مرغ سالم دارای پوست

    ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

    ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم شده

    ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

    ۱ قاشق چایخوری نمک

    مواد لازم برای تهیه پلو

    ۱ عدد پیاز ۱۰ عدد فلفل سیاه ۱ عدد لیمو خشک ۳ عدد چیلی خشک ۶ – ۷ عدد میخک ۴ – ۵ عدد هل ۲ عدد برگ بو ۴ پیمانه برنج ۲ – ۳ پیمانه آب

    ۲ قاشق غذاخوری کره و یا روغن جامد

    ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم شده

    ۱ قطعه چوب دارچین

    مقدار لازم پرک بادام جهت تزیین

    مقدار لازم گشنیز تازه ریز شده جهت تزیین

    مقدار لازم پیاز داغ جهت تزیین

    مقدار لازم نمک

    مواد لازم برای تهیه ادویه مرغ مندی

    ۲ قاشق غذاخوری پودر زیره

    ۲ قاشق غذاخوری پودر میخک

    ۱ قاشق غذاخوری پودر گشنیز

    ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل

    ۱ قاشق غذاخوری پودر هل

    ۱ قاشق غذاخوری پودر زردچوبه

    آموزش طرز تهیه مرغ مندی با طعمی متفاوت

    ابتدا در اولین مرحله مرغ را شب پیش تمیز نموده و طعم دار کنید تا طعمی پیدا کند. به این صورت که ابتدا در یک ظرف ادویه مندی را به همراه روغن مایع، آب لیمو ترش، زعفران و نمک ترکیب کرده و خوب هم بزنید.

    سپس از این مواد بر روی تمامی قسمت های مرغ(از ران مرغ گرفته تا شکم) بمالید. و یا می توانید در آن بخوابانید. در صورت تمایل می توانید به طور سالم بهره ببرید و یا به تکه های مساوی تقسیم نمایید.

    پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و همراه با کمی روغن درون یک قابلمه تفت بدهید. پس از حاصل شدن تغییر رنگ و طلایی گردیدن, هل، برگ بو، چیلی خشک، لیمو خشک، فلفل سیاه، دارچین را بیفزایید.

    در مرحله بعدی طرز تهیه مرغ مندی باید برنج را نیز به این مواد افزوده و در نهایت بر روی آن بریزید. اندازه آب باید به گونه ای باشد که تقریبا ۱ سانتی متر روی سطح آب را بپوشاند. به بیانی ساده تر کته می نمایید.

    حالا بر روی این قابلمه، توری از جنس فلز قرار دهید و مرغ پیچانده شده در فویل را نیز بر روی این تور بگذارید. با این کار آب طعم دار مرغ از میان روزنه های این توری جمع شده و به درون برنج سرازیر می شود.

    لازم به ذکر است که از ترکیبی که برای معطر و طعم دار کردن مرغ بهره بردید، ۳ – ۴ قاشق بر روی مرغ ریخته و سپس فویل را به دور آن بپیچید.

    فر را بر روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. سپس برنج و مرغ را درون آن بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه از دمای فر کاسته، بر روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. با این درجه حدودا ۱ ساعت و نیم باید مرغ و برنج باقی بمانند.

    پس از گذشت این زمان و به خوبی پخته شدن، فویل روی مرغ را از آن جدا کنید و گریل فر را روشن نمایید تا مرغ به خوبی برشته شده و به رنگ طلایی درآید.

    سپس پرک بادام خیس را همراه کمی روغن تفت بدهید. بعد نوبت به خرد کردن پیازها و خرد کردن آنها می رسد، پیازها را به شکل خلالی خرد نموده و درون تابه با کمی روغن تفت بدهید.

    در مرحله ی پایانی برنج را درون دیسی بکشید و مرغ ار نیز بر روی آن بگذارید. برگ گشنیز و پرک بادام را می توانید برای تزیین این غذا به کار ببرید.

    از اینکه تا انتهای آموزش طرز تهیه مرغ مندی همراه ما بودید، بی نهایت قدردانیم. امیدواریم با استفاده از این دستور آشپزی بتوانید سفره ی خود را به بهترین شکل رنگین نمایید. ضمن این آشنایی، برای آشنایی بیشتر می توانید بر روی لینک انواع غذا با مرغ کلیک کنید.

    دمنوش گیاهی سریع‌ترین راه برای لاغری شکم و پهلو تا عید

    ‎ نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوش‌های گیاهی علاوه بر سم‌زدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریع‌ترین روش لاغری و چربی‌سوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفت‌انگیزی خواهید شد. برای شرکت در چالش ۱۲ کیلو لاغری با دمنوش گیاهی تا عید، همین الان میتونین مشاوره رایگان بگیرین.

    دریافت مشاوره رایگان

    منبع : آرگا

    برچسب : انواع غذا با مرغ

    منبع مطلب : arga-mag.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 6 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید