این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه نون روغنی شیرین

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه نون روغنی شیرین را از این سایت دریافت کنید.

    دستور پخت نان روغنی شیرین

    دستور پخت نان روغنی شیرین توسط soogand khanom - اینم ی نون روغنی شیرین محلی و بسیار خوشمزه تقدیم ب شما

    سرآشپز پاپیون نان و خمیر

    نان روغنی شیرین

    ۲۷ ۲.۴k soogand khanom

    اینم ی نون روغنی شیرین محلی و بسیار خوشمزه تقدیم ب شما

    مواد لازم

    نان روغنی شیرین

    ۵ مواد اصلی آرد نان بربری ۵۰۰ گرم شکر ۱ لیوان پودر مایه خمیر ۱ قاشق مربا خوری آب جوش ۱.۵ لیوان زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری نمک ۱/۳ قاشق مربا خوری روغن به مقدار لازم کلمات کلیدی

    نان روغنی شیرین

    نان روغنی غذاهای محلی عصرانه صبحانه میان وعده شیرینی

    طرز تهیه

    نان روغنی شیرین

    درجه سختی زمان تهیه ۴۵ دقیقه زمان پخت ۱۰ دقیقه ۱

    اول پودر مایع خمیر را با یک قاشق شکر و سه قاشق آب مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا مایع خمیر به عمل اید

    ۲

    آرد را ۵بار الک میکنیم تا هواش گرفته بشه.

    ۳

    ۱لیوان شکر را با ۱ونیم لیوان آب جوش(داغ)مخلوط میکنیم و هم میزنیم در حدی که شکر در آب حل شود. زعفران راهم اضافه میکنیم کنار میگذاریم تا سرد شود(این از شهد نان)

    ۴

    آرد را داخل یک سینی بزرگ میریزیم و نمک را روی آرد میپاشیم وسط آرد یک گودی ایجاد میکنیم مایع خمیر را اضافه میکنیم وشهد را ، ۱ ملاقه، ۱ملاقه به آرامی اضافه میکنیم و با ملاقه چوبی زیرورو میکنیم

    ۵

    این کار را تا جایی انجام میدهیم تا خمیری یکدست بدست آید اندازه های آرد و شهد ما بستگی به خودمان دارد که چه زمانی خمیر ما یکدست میشود .حالا وقت ورز دادن است. حسابی خمیر را ورز میدهیم.

    ۶

    حالا خمیر را گرد کرده. وکنار گذاشته و یک پارچه تمیز روش میزاریم تا خمیر به عمل بیاد ۳تا ۴ساعت باید استراحت کنه تا پف کنه

    ۷

    به خمیر سر میزنیم .میبینیم که خودشو باز کرده ،روی خمیر انگشت میزنیم ،وقتی به آرامی بالا آمد .خمیر ما آماده است

    ۸

    سطح کار را آرد پاشی میکنیم و خمیر را به هر شکلی که میخواهیم قالب زده یا با وردنه به نازکی نان لواش میکنیم یا هر شکلی که میخواهیم .

    ۹

    ماهیتابه را داغ کرده و روغن میریزم (نیاز به روغن فراوان نیست ،به اندازه )حرارت را کم میکنیم ،نان هارا یکی پس از دیگری در ماهیتابه سرخ میکنیم .نان هارا زیرورو میکنیم تا طلایی شود .نان هارا روی توری گذاشته تا روغنش گرفته شود .نوش جان

    سایر نکات

    نان روغنی شیرین

    ممکنه به آرد کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشیم

    میتونیم بجای آب داغ از شیر داغ استفاده کنیم

    میتونیم مغز گردو سابیده با دارچین قاطی کنیم داخل خمیرامون بزاریم

    میتونیین از کشمشم استفاده کنید

    در کل ی خمیر خیلی عالی و سبک و انعطاف پذیره

    که راحت شکل میگیره و میشه قالب زد.

    میتونید مقدار شکر بیشتر کنید

    مراحلش اصلا سخت نیست

    خیلی لذت بخشه.

    این نون خیلی خوشمزه و عالیه توصیه میکنم حتما امتحان کنید

    امیدوارم که خوب توضیح داده باشم موفق باشید دوستان

    عکس و تصاویر ارسالی از نان روغنی شیرین

    آشپزخانه بهشتی

    delsaa

    laya

    چشم آبی مامان نظرات دستور پخت

    نان روغنی شیرین

    برای ارسال نظر ابتدا وارد شوید

    منبع مطلب : sarashpazpapion.com

    0 تا 100 طرز تهیه نان روغنی شیرین

    در این مقاله تصمیم داریم طرز تهیه نان روغنی همراه با تکنیک‌های کاربردی آن را در اختیار شما کاربران گرامی قرار دهیم.

    0 تا 100 طرز تهیه نان روغنی شیرین

    دسته بندی رسپی ها, نان

    تاریخ آبان 18, 1399 524 بازدید

    در مقاله قبلی طرز تهیه نان شیرمال خانگی را به شما آموزش دادیم، حال امروز تصمیم گرفتیم شما را با یک آموزش جدید یعنی طرز تهیه نان روغنی شیرین، آشنا کنیم. نان روغنی یکی از نان‌های بسیار خوشمزه‌ای است که در مناطق مختلف کشور، آن را به روش‌های مختلفی درست می‌کنند. این نان بسیار خوشمزه، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است به همین دلیل هم تصمیم گرفتیم، دستورالعمل آن را در اختیار شما قرار دهیم، پس با ما همراه باشید تا دستور پخت نان روغنی را یاد بگیرید.

    با طرز تهیه نون روغنی آشنا شوید

    نان روغنی جز نان‌های پرطرفدار بسیار خوشمزه است.

    مواد لازم برای طرز تهیه نون روغنی مقدار مواد اولیه برای طرز تهیه نون روغنی

    آرد سفید 375 گرم آب 100 گرم

    نمک نصف قاشق چای‌خوری

    خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

    کره 55 گرم شیر 100 گرم شکر 1 قاشق غذاخوری تخم‌مرغ 1 عدد کنجد به میزان لازم

    1. برای طرز تهیه نان روغنی شیرین، ابتدا باید یک کاسه شیشه‌ای تهیه کنید؛

    2. 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه را به همراه 100 گرم شیر درون کاسه بریزید؛

    3. ترکیب خمیر مایه و شیر را با 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید؛

    4. روی ظرف را با سلفون بپوشانید؛

    5. ظرف را در یک مکان گرم به مدت 10 دقیقه قرار دهید؛

    6. یک کاسه دیگر انتخاب کنید؛

    7. 375 گرم آرد سفید را حداقل سه بار الک کنید؛

    8. آرد الک شده را درون کاسه بریزید؛

    9. نصف قاشق چای‌خوری نمک به آرد اضافه کنید؛

    10. 55 گرم کره به ترکیب آرد و نمک اضافه کنید؛

    11. ترکیب خمیر مایه را به ترکیب آرد اضافه کنید؛

    12. 100 گرم آب به مخلوط اضافه کنید؛

    13. همه مواد را با هم مخلوط کنید؛

    14. خمیر را با کمک دست به مدت 10 دقیقه ورز دهید؛

    15. خمیر را داخل یک ظرف قرار دهید؛

    16. داخل ظرف را از قبل، با استفاده از مقداری روغن چرب کنید؛

    17. روی ظرف را با استفاده از دستمال یا حوله بپوشانید؛

    18. پس از گذشت 30 دقیقه، خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنید؛

    19. خمیر را مجددا با دست ورز دهید؛

    20. خمیر را با کمک وردنه پهن کنید؛

    21. با قالب مناسب خمیرها را قالب‌گیری کنید؛

    22. 1 عدد تخم‌مرغ را شکسته، سپس زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید؛

    23. با یک قلم مو خمیرها را به زرده تخم‌مرغ آغشته کنید؛

    24. روی خمیرها مقداری کنجد بریزید؛

    25. روی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید؛

    26. خمیرها را روی کاغذ روغنی قرار دهید؛

    27. فر را در دما 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید؛

    28. حدودا 30 دقیقه منتظر بمانید تا نان روغنی آماده شود.

    اگر شما جز طرفداران نان روغنی هستید، ممکن است که طعم نان کروسان را هم دوست داشته باشید، بنابراین به مقاله سریع‌ترین راه برای طرز تهیه نان کروسان که از قبل برای شما آماده کردیم، مراجعه کنید.

    ترفندهای کاربردی در طرز تهیه نان روغنی در منزل

    این نان خوشمزه را حتما برای اعضا خانواده خود درست کنید.

    1. مقداری پودر زنجبیل در طرز تهیه نان روغنی شیرین استفاده کنید تا طعم مطلوبی داشته باشد؛

    2. از آب جوش در طرز تهیه نان روغنی سنتی استفاده کنید؛

    3. به جای کره می‌توانید از روغن مایع در طرز تهیه نان روغنی ساده استفاده کنید؛

    4. از زعفران دم کرده در دستور پخت نان روغنی استفاده کنید؛

    5. مواد اولیه را حدودا 30 دقیقه قبل از درست کردن نان روغنی، بیرون از یخچال قرار دهید تا با محیط هم‌دما شود؛

    6. حتما از ترازو دیجیتال برای اندازه‌گیری مواد اولیه استفاده کنید؛

    7. از قدرت دست‌ها برای ورز دادن خمیر نان روغنی استفاده کنید، بعضی از افراد در این قسمت کوتاهی می‌کنند و نتیجه خوبی کسب نمی‌کنند؛

    8. هر چه محل نگهداری نان روغنی خنک‌تر باشد برای مدت طولانی‌تر می‌توانید از این نان‌ها استفاده کنید؛

    9. یک کاسه آب داخل فر قرار دهید تا فضا داخل فر مرطوب شود، رطوبت فضا باعث نرم شدن نان روغنی می‌شود؛

    10. اگر به فر دسترسی ندارید، نان روغنی را روی شعله اجاق گاز با حرارت کم بپزید؛

    11. مقداری زردچوبه در دستور پخت نان روغنی استفاده کنید؛

    12. دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر در طرز تهیه نون روغنی استفاده کنید؛

    13. از روغن حیوانی در طرز تهیه نون روغنی استفاده کنید، تا طعم منحصر به فردی داشته باشد؛

    14. یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین در طرز تهیه نان روغنی ساده استفاده کنید تا طعم مطلوبی پیدا کند؛

    15. از رازیانه در دستور پخت نان روغنی استفاده کنید، رازیانه علاوه‌بر اینکه طعم خوبی دارد، برای بدن بسیار مفید است؛

    16. نصف قاشق چای‌خوری سیاه‌دانه در طرز تهیه نان روغنی در منزل، استفاده کنید؛

    17. چند عدد گردو را با کمک آسیاب خرد کنید، سپس پودر گردو را در طرز تهیه نان روغنی شیرین استفاده کنید؛

    18. دما آشپزخانه و میزان رطوبت هوا از نکاتی است که در عمل‌آوری خمیر نان روغنی، بسیار موثر است. اگر رطوبت و دما محیط از شرایط مطلوبی برخوردار باشد خمیر در استانداردترین زمان ممکن آماده پخت می‌شود، پس برای سنجش آن، انگشت خود را در خمیر فرو ببرید؛ اگر جای انگشتان دست باقی ماند خمیر را می‌توانید داخل فر قرار دهید؛

    19. برای اینکه نان‌های روغنی به خوبی پخته شوند، باید هر چند دقیقه یک‌بار نان‌ها را بچرخانید؛

    20. اگر خمیر نان روغنی حالت بسیار چسبنده‌ای پیدا کرد، به مدت 15 دقیقه آن را داخل یخچال قرار دهید؛

    21. یکی دیگر از راه‌هایی که برای رفع چسبندگی خمیر نان روغنی موثر است، اضافه کردن مقدار بسیار کمی آرد به خمیر است؛

    22. مقدار آبی که در طرز تهیه نون روغنی استفاده می‌کنید، بسیار مهم است اگر در استفاده از آب زیاده‌روی کنید، خمیر نان بافت نرم خود را از دست می‌دهد، پس آب را به آرامی اضافه کنید؛

    23. از کره پر چرب در طرز تهیه نان روغنی سنتی استفاده کنید، تا خمیر به خوبی پف کند؛

    24. استفاده از نمک در طرز تهیه نان روغنی شیرین ضروری است، زیرا از پف کردن بیش از اندازه خمیر جلوگیری می‌کند؛

    25. از سبزی‌های معطر در طرز تهیه نون روغنی استفاده کنید.

    منبع مطلب : bakeacademy.org

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 7 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید