طرز تهیه نون شیرین محلی
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
طرز تهیه نون شیرین محلی را از این سایت دریافت کنید.
طرز تهیه نان صبحانه شیرین و خوشرنگ با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان صبحانه شیرین و خوشرنگ با طعمی بی نظیر نان صبحانه یکی از انواع نان های خوشمزه خانگی است که همانطور که از نامش بر می آید
طرز تهیه شیرینی رویال بادام به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی رویال بادام شیرینی رویال بادام یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست …
طرز تهیه نان صبحانه
نان صبحانه یکی از انواع نان های خوشمزه خانگی است که همانطور که از نامش بر می آید برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان صبحانه شیرین در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان شیرین آرد ۴ لیوان
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
شیر ولرم ½ لیوان
آب ولرم حدود ½ لیوان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر برای رومال ۱ قاشق غذاخوری
کنجد و سیاه دانه به مقدار کافی
طرز تهیه نان صبحانه شیرین
مرحله اول
برای تهیه نان صبحانه خوشمزه ابتدا ۱ قاشق غذاخوری از شکر را به همراه نصف آب ولرم و خمیر مایه با هم ترکیب می کنیم، سپس درب ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم خمیر مایه پس از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه فعال شود.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس خمیر مایه عمل آمده را به همراه نمک، باقیمانده شکر و شیر به آرد اضافه می کنیم و شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم تا خمیر شروع به جمع شدن کند.
مرحله سوم
در حین جمع شدن خمیر، روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطف به دست بیاید. اگر خمیر خشک بود، کم کم آب اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیف شود. سپس خمیر را کمی ورز می دهیم.
طرز تهیه نان بربری سنتی خوشمزه به سبک افغانستانی
امروز با آموزش یکی از معروف ترین نان های ایرانی در خدمت شما هستیم، نان بربری از پر مصرف ترین نان های ایرانی محسوب می شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیر به طور کامل جمع شد، یک ظرف مناسب را با روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه می گیریم و درون ظرف قرار می دهیم. در ادامه روی درب ظرف را با سلفون می پوشانیم و آنرا یک ساعت در فضای آشپزخانه استراحت می دهیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان حجم خمیر تقریبا دو برابر می شود. حالا خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی آن گرفته شود، سپس آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله هر چونه را داخل یک ظرف مناسب فر (ظرف پیتزا) قرار می دهیم و آنها را با دست به صورت یکدست درون ظرف باز می کنیم. حالا مجددا روی خمیرهای یک پارچه تمیز یا پلاستیک می کشیم و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت می دهیم.
مرحله هفتم
در همین حین فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. برای اینکه نان ها درون فر خشک نشوند، توصیه می کنیم حتما یک کاسه فلزی پر از آب را درون فر قرار دهید تا رطوبت ایجاد کند.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه دستمان را چرب می کنیم و با نوک انگشت روی خمیرها طرح دلخواه خود را ایجاد می کنیم. حالا زرده تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب می کنیم و روی خمیرها را رومال می کنیم، سپس مقداری کنجد و سیاه دانه روی خمیرها می پاشیم.
مرحله نهم
پس از اینکه فر به خوبی گرم شد، خمیرها را درون فر قرار می دهیم تا بپزند. حدود ۲۰ دقیقه زمان برای پخت نان ها نیاز است. پس از اینکه نان ها پختند، آنها را فر خارج کرده و درون پارچه نخی قرار می دهیم تا خشک نشوند.
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 مهر 1400
منبع :fatemehkadbanoo
مطالب جدید
طرز تهیه سس پستو به روش فست فودی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه محلبی پرتقال به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوسیس بندری به روش بیرونی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان لواش به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش بلغور گندم به روش نذری با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک سیب زمینی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد لبو و انار به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قرابیه فندقی به روش ترکی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بابا غنوش به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ته چین گرمساری به روش مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به روش مجلسی با طعم بی نظیر
طرز تهیه کیک آجیلی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خوراک مرغ و هویج مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دسر سارای سارماسی ترکیه ای با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بیسکویت دارچینی به روش خانگی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان شیری محلی خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه نان شیری محلی خوشمزه به روش سنتی نان شیری محلی یکی از انواع نان های خوشمزه و محلی کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست
طرز تهیه کیک باقلوا خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک باقلوا باقلوا یک شیرینی لایه ای شربت دار است که خیلی خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. کیک باقلوا یک کیک شیک و شهد دار و خوشمزه است که …
طرز تهیه کیک شیری خیس خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه کیک شیری خیس کیک شیری خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه نان حلوایی خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه نان حلوایی نان حلوایی یکی از انواع نان های خوشمزه و معروف در خاورمیانه است که با روش ها و دستورهای مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه نان شیری محلی
نان شیری محلی یکی از انواع نان های خوشمزه و محلی کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان شیری محلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه نان محلی خوشمزه و ساده به روش سنتی
نان محلی یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش عطر است که به عنوان وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد
مواد لازم نان شیری محلی
آرد ۲ پیمانه شکر ¼ پیمانه شیر ولرم ۱ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد ماست ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه نوک قاشق چایخوری
گل زرد و کنجد به مقدار کافی
طرز تهیه نان شیری محلی
مرحله اول
برای تهیه نان شیری محلی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه زردچوبه شکر و خمیر مایه درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس روی آنرا با درپوش پوشانده تا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
پس از گذشت این مدت، زمانی که مخلوط خمیر مایه فعال شد، آرد را کم کم درون کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر کمی جمع شود، سپس به اضافه کردن آرد ادامه می دهیم تا خمیری لطیف حاصل شود.
مرحله سوم
زمانی که خمیری نرم که به دست نمی چسبد حاصل شد، آنرا درون ظرف چرب شده گذاشته، سپس روی آنرا با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت در یک جای گرم استراحت کند تا حجیم شود.
طرز تهیه نان روغنی خوشمزه و محلی به روش سنتی تبریزی
نان روغنی یکی از انواع نان های بسیار خوشمزه ایرانی است که مانند پنکیک بیشتر برای صبحانه استفاده می شود
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس از خمیر ۷ چانه یکسان جدا کرده و روی سطح آرد پاشی شده قرار می دهیم. حالا خمیرها را با وردنه کمی باز می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرها را به آرامی با فاصله از هم درون آن می چینیم. سپس با چنگال چندین سوراخ روی آنها ایجاد می کنیم. حالا زرده تخم مرغ به همراه ماست، زردچوبه و مقداری گل زرد مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ رومال کرده و سینی را طبقه میانی فر قرار می دهیم تا نان های شیری به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شوند. نوش جان.
طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و پف دار به روش ترکیه ای
نان شیرمال یکی از انواع نان های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می شود
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 آذر 1401
منبع :samakhosravi72
مطالب مرتبط
طرز تهیه شکلات حبه ای خوشمزه و فوری به روش خانگی
علائم میگرن در زنان و مردان + نشانه های اولیه
طرز تهیه سمنو آسان و حرفه ای به روش بازاری در منزل
علائم سکته قلبی در زنان و مردان + نشانه های قبل از وقوع
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی به روش مجلسی با ماهی قزل آلا
علائم اولیه بارداری + آشنایی با ریزترین نشانه های حاملگی
علائم سرطان سینه + بررسی نشانه های اولیه در منزل
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟