این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز تهیه پیتزا با خمیر خانگی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز تهیه پیتزا با خمیر خانگی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه انواع پیتزا با خمیر آماده + دستور تهیه بهترین کالباس خانگی

    طرز تهیه انواع پیتزا با خمیر آماده + دستور تهیه بهترین کالباس خانگی ،آموزش پخت پیتزا مخلوط ،پیتزا مخلوط بدون فر،پیتزا مرغ،طرز تهیه پیتزا کالباس،پیتزا خانگی،طرز تهیه پیتزا پپرونی،طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

    طرز تهیه انواع پیتزا با خمیر آماده + دستور تهیه بهترین کالباس خانگی

    مجموعه : آموزش آشپزی

    انواع پیتزا با خمیر آماده + آموزش کالباس خانگی 

    در اینبخش چند دستور برای پخت پیتزا را جمع آوری کرده ایم. این کـه خودمان پیتزا آماده کنیم بـه مراتب ارزان تر و بـه صرفه تر از این اسـت کـه بخواهیم این غذا را از بیرون سفارش دهیم. بـه علاوه پخت پیتزای خانگی از نظر بهداشتی هم مطمئن تر می باشد، در ادامه از دستور پخت پیتزای مخلوط تا مرغ و پپرونی رابه شـما آموزش میدهیم همچنین امروز طرز تهیه کالباس خانگی را هم مرور میکنیم.

    طرز تهیه پیتزا مخلوط

    پیتزا مخلوط یکی از انواع پرطرفدار این غذاست. مواد غذایی متنوعی مانند کالباس، گوشت چرخ کرده، زیتون بدون هسته و … کـه در تهیه این پیتزا بکار میرود بـه خوشمزه بودن آن می‌افزاید. طرز تهیه پیتزا مخلوط با فر و بدون نیاز بـه فر کمی متفاوت اسـت کـه با نکات مربوط بـه آن آشنا خواهید شد. پیتزا، غذایی ایتالیایی و بسیار خوشمزه و لذیذ اسـت.

    برای آنکه طعم این غذای دلپذیر بهتر شود،‌ باید بـه خمیر و سسی کـه برای پیتزا تهیه میکنید، توجه بسیاری داشته باشید. اگر چـه اغلب مردم فکر میکنند کـه تهیه خمیر پیتزا در منزل کار سختی اسـت، اما این کار چندان سخت نیست. پس از خمیر، سس پیتزا نیز اهمیت زیادی دارد و نقش یک طعم دهنده را ایفا میکند. سس پیتزا، مخلوطی از رب گوجه فرنگی، سرکه و ادویه اسـت.

    اگر بـه این دو مورد توجه کنید، طرز تهیه پیتزا مخلوط بسیار آسان اسـت و نتیجه آن بی‌نظیر خواهد بود. در ادامه طرز تهیه پیتزا مخلوط در فر و بدون نیاز بـه فر شرح داده میشود. بـه منظور تهیه خمیر برای دو شماره پیتزا، بـه حدود دو الی دو ساعت و نیم زمان مواد اولیه‌اي کـه در ادامه مشاهده می کنید، نیاز خواهید داشت.

    مواد لازم برای خمیر پیتزا

    = شیر یک لیوان

    = خمیرترش یک قاشق سوپخوری

    = روغن مایع نصف لیوان

    = نمک یک قاشق چایخوری

    = آرد سفید بـه میزان لازم

    چند نکته:

    بجای خمیر ترش از بکینگ پودر نیز میتوانید استفاده کنید. ‌می توانید از روغن جامد آب کرده یا روغن زیتون نیز بجای روغن مایع استفاده کنید. آرد را باید تا جایی اضافه کنید تا خمیر بـه دست نچسبد، حدود دو لیوان نیم الی سه لیوان آرد سفید کافی اسـت، اما در کل بسته بـه نوع آرد دارد، زیرا جذب آردها با یک دیگر متفاوت اسـت.

    دستور تهیه خمیر پیتزا

    نمک را همراه با خمیرترش یا بکینگ پودر در شیر حل کنید. سپس روغن را نیز اضافه کنید. اکنون بتدریج آرد را اضافه کنید تا خمیر بـه دست نچسبد، اما سفت هم نشود.

    خمیر را چند دقیقه ورز دهید و سپس روی آنرا بپوشانید و یک الی دو ساعت بـه آن استراحت دهید. با این میزان مواد اولیه حدود نیم کیلو گرم خمیر پیتزا آماده می شود. اکنون کـه خمیر آماده اسـت، نوبت بـه طرز تهیه پیتزا مخلوط میرسد.

    طرز تهیه پیتزا مخلوط

    برای تهیه پیتزا مخلوط بـه 45 دقیقه الی یک ساعت زمان و مواد اولیه‌اي کـه در جدول زیر مشاهده میکنید، احتیاج اسـت.

    مواد لازم

    = فلفل دلمه اي یک شماره

    = قارچ 200 گرم

    = کالباس 250 الی 300 گرم

    = گوشت چرخ کرده 200 الی 250 گرم

    = پیاز یک شماره متوسط

    = زیتون بدون هسته 10 الی 15 شماره

    = سس پیتزا، پودر آویشن و پنیرپیتزا بـه میزان لازم

    شیوه تهیه:

    پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و مقداری آب روی حرارت قرار دهید. کمی زردچوبه و فلفل بـه آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد و آب گوشت بـه پایان رسید. در آخر نمک را نیز اضافه کرده و پس از دو الی سه دقیقه گوشت را از روی حرارت بردارید. قالب را چرب کنید. روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر رابا وردنه باز کنید ودر قالب قرار دهید. سعمی کنید کـه خمیر حدود نیم سانتیمتر از دیواره قالب را بپوشاند.

    مقداری سس پیتزا را روی خمیر بزنید. کمی پودر آویشن روی سس بزنید. مقداری کمی پنیرپیتزا را روی خمیر بریزید مجله آشپزی پارس ناز گوشت رابه پیتزا اضافه کنید. کالباس را خرد کرده و روی خمیر قرار دهید. قارچ را برش بزیند، توجه داشته باشید کـه باید برش‌ها نازک باشند. قارچ‌ها را نیز بـه پیتزا اضافه کنید. فلفل دلمه‌اي را خرد کرده و بـه پیتزا اضافه کنید.

    روی پیتزا رابا پنیر بپوشانید. فر رابا حرارت 200درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید و پیتزا رابه مدت 20 الی 30 دقیقه روی بالاترین پنجره فر قرار دهید. زمانی کـه خمیر پیتزا طلایی شد و پتیر کاملا پخت، پیتزا آماده اسـت و میتوانید آنرا از فر خارج کرده و سرو کنید. در صورت تمایل حتی می توانید از خمیر پیتزا آماده نیز استفاده کنید. برای تهیه سس پیتزا بـه مواد زیر و حدود 15 الی 20 دقیقه زمان نیاز اسـت.

    مواد لازم

    = رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

    = سرکه دو قاشق غذاخوری

    = روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

    = شکر نصف قاشق سوپخوری

    = سیر رنده شده یک حبه درشت

    = رنده جوز هندی، زردچوبه، نمک و فلفل بـه میزان لازم

    دستور تهیه سس برای پیتزا

    طرز تهیه این سس بسیار آسان اسـت تنها کاری کـه باید انجام دهید این اسـت کـه تمام مواد رابا یک دیگر مخلوط کرده و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید.

    زمانی کـه مایه یکی دو جوش زد، سس آماده شده اسـت. آنرا از روی حرارت بردارید و زمانی کـه خنک شد برای تهیه پیتزا استفاده کنید.

    منبع مطلب : www.parsnaz.com

    طرز تهیه پیتزا فوری با خمیر پیتزای خانگی

    دستیار آشپزی شما

    طرز تهیه پیتزا فوری با خمیر پیتزای خانگی

    طرز تهیه پیتزا فوری با خمیر پیتزای خانگی یک پیتزای فوری و آسان هست که کمتر از 20 دقیقه برای شما آماده میشه البته اگه خمیر پیتزا رو از قبل درست کرده باشین. خیلی خوبه که یکبار خمیر پیتزا درست کنیم و به اندازه هر پیتزا خمیر را بسته بندی و فریز کنیم تا دیگه هروقت که پیتزا میخوایم آماده باشه.

    مهم نیست شما چه موادی برای طرز تهیه پیتزا فوری با خمیر پیتزای خانگی انتخاب میکنید چون می تونید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید مثل ژامبون ، سوسیس و کالباس گوشت سرخ کرده یا مرغ پخته و انواع سبزیجات فقط مهمه که یک خمیر پیتزای خوب درست کنید و از پنیر با کیفیتی استفاده کنید.

    طرز تهیه خمیر پیتزا آسان

    مواد لازم

    خمیر پیتزا

    پنیر پیتزا : 3/4 پیمانه

    زیتون بدون هسته : 1/4 پیمانه

    گوجه گیلاسی : 1/2 پیمانه

    سس گوجه : 1/2 پیمانه

    مراحل آماده سازی

    مرحله 1

    اول خمیر پیتزا رو آماده میکنیم . قبلا هم گفتم می تونید خمیر پیتزا رو بیشتر درست کنید و خمیر را به شکل توپ درون سلفون بپیچید و فریز کنید و هر وقت که خواستید پیتزا درست کنید یک بسته خمیر را از فریزر در بیاورید و در دمای محیط بگذارید تا کاملا یخ زدایی بشه و به دمای محیط برسه اینجوری می تونید یک پیتزای راحت و بی دردسر درست کنید. طرز تهیه خمیر پیتزا رو اینجا ببینید.

    مرحله 2

    فر را با دمای 200 درجه روشن کنید تا گرم بشه اگه فر شما خیلی سایز بزرگ هست فر را با دمای 220 درجه روشن کنید چون فضای فر در پخت و دما خیلی تاثیر داره. یک تابه پیتزا رو چرب کنید و خمیر را رو ی میز کار به اندازه قالب با وردنه یا نوک دست باز کنید و روی قالب بگذارید. ضخامت خمیر نباید بیشتر از 1 سانتیمتر باشه و هرچی نازک تر پیتزای شما تردتر میشه.

    مرحله 3

    روی خمیر پیتزا اول کمی سس گوجه بریزید و سپس پنیر پیتزا بریزید و تکه های زیتون بدون هسته و گوجه گیلاسی رو روی پیتزا پخش کنید. البته که می تونید از هر ماده ای که دوست دارید استفاده کنید مثل ژامبون ، گوشت و مرغ و هرچی که دوست دارید فقط گوشت و مرغ باید از قبل پخته شده باشه.

    مرحله 4

    پیتزا را برای 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا خمیر آن بپزد و پنیر روی پیتزا طلایی بشه اگه بعد از 20 دقیقه روی پیتزا طلایی نشد برای 5 دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید. پیتزا را از فر خارج کنید و با چاقو برش بزنید.

    منبع مطلب : hamyarpaz.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید