این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    طرز پخت دنبلان کوهی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    طرز پخت دنبلان کوهی را از این سایت دریافت کنید.

    دستور پخت دو پیازه دنبلان کوهی

    دستور پخت دو پیازه دنبلان کوهی توسط فاطمه جهان پیما - دنبلان کوهی یک نوع قارچ خوراکی بسیار کمیاب و گرانقیمت است. این قارچ از نظر تغذیه ای دارای بیش از 15 نوع پروتئین و ویتامین های زیاد است. در این نوع قارچ کوهی که به صورت خود رو یافت می‌شود هیچ نوع دستکاری ژنتیکی انسان وکود شیمیایی استفاده نشده است. از این قارچ کمیاب بیشتر به صورت دوپیازه ، و.. تهچین همراه با گوشت واین قارچ دنبلان ، خورشی ، استفاده می‌شود. در کنار عکس ارسال شده غذا نمونه این قارچ دنبلان کوهی مشاهده می‌کنید که برای شستن آن باید با احتیاط وبا یک برس تمیز این قارچ شسته شود تا خاک چسپیده به قارچ جدا شود.

    سرآشپز پاپیون خورش سبزیجات جنوبی

    دو پیازه دنبلان کوهی

    ۱۹ ۷۹۹ فاطمه جهان پیما

    دنبلان کوهی یک نوع قارچ خوراکی بسیار کمیاب و گرانقیمت است.

    این قارچ از نظر تغذیه ای دارای بیش از 15 نوع پروتئین و ویتامین های زیاد است.

    در این نوع قارچ کوهی که به صورت خود رو یافت می‌شود هیچ نوع دستکاری ژنتیکی انسان وکود شیمیایی استفاده نشده است.

    از این قارچ کمیاب بیشتر به صورت دوپیازه ، و.. تهچین همراه با گوشت واین قارچ دنبلان ، خورشی ، استفاده می‌شود.

    در کنار عکس ارسال شده غذا نمونه این قارچ دنبلان کوهی مشاهده می‌کنید که برای شستن آن باید با احتیاط وبا یک برس تمیز این قارچ شسته شود تا خاک چسپیده به قارچ جدا شود.

    ... مواد لازم

    دو پیازه دنبلان کوهی

    ۴ مواد اصلی دنبلان کوهی ۵۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد رب گوجه ‌فرنگی به مقدار لازم

    نمک و فلفل و زرد چوبه

    به مقدار لازم آب نصف لیوان کلمات کلیدی

    دو پیازه دنبلان کوهی

    دوپیازه قارچ طرز تهیه

    دو پیازه دنبلان کوهی

    درجه سختی زمان تهیه ۳۰ دقیقه زمان پخت ۲۰ دقیقه ۱

    در محله اول دنبلان کوهی را با استفاده از یک برس تمیز زیر آب بشویید تا تمام ذرات خاک روی این قارچ جدا و شسته شود.

    ۲

    قارچ دنبلان را به اندازه دلخواه برش بزنید. پیاز را به صورت خلالی برش بزنید وداخل یک قابلمه با مقدار کمی روغن سرخ کنید.

    ۳

    سپس قارچ دنبلان را اضافه و سرخ کنید. نمک و ادویه جات و رب گوجه فرنگی و مقدار کمی آب را اضافه کنید.

    ۴

    این دوپیازه نیاز به حرارت زیاد ندارد و بعد از تبخیر شدن آب آماده است. میتونید همراه با نان یا برنج نوش جان بکنید.

    ۵

    برای تزئین من از پیاز سرخ شده ، به همراه سیب زمینی خلالی جدا سرخ شده در کنار این غذا استفاده کردم.

    نظرات دستور پخت

    دو پیازه دنبلان کوهی

    برای ارسال نظر ابتدا وارد شوید

    منبع مطلب : sarashpazpapion.com

    طرز استفاده قارچ دنبلان کوهی

    قارچ,طرز استفاده قارچ دنبلان کوهی,معرفی دنبلان کوهی,خواص دنبلان کوهی,طرز پخت دنبلان کوهی,قارچ دنبلان,نحوه پرورش قارچ دنبلان

    طرز استفاده قارچ دنبلان کوهی

    مجموعه : خواص مواد غذایی

    طرز استفاده قارچ دنبلان کوهی

    قارچ دنبلان کوهی خوشمزه و فواید بسیاری برای بدن شما دارد این قارچ گونه نادر و کمیاب در ایران می باشد در ادامه جزئیات بیشتر طرز استفاده قارچ دنبلان کوهی را در سایت سماتک خواهید خواند با ما همراه باشید.

    به گزارش سماتک اگر در آذربایجان و شیراز و تهران هستید یا در نواحی دیگری که دنبلان کوهی در آن می روید، چندتایی از آن را به دست آورید و به سیخ بکشید یا در آتش منقل اندازید و بر آن نمک ریزید و تناول فرمایید. ما هزاران سال است که با یکدیگر زیسته ایم، به راه و رسم قوم و عشیره خود پایبند مانده ایم، به زبان محلی خود سخن گفته ایم، اما ایرانی بوده ایم و ایرانی زندگی کرده ایم.

    طرز استفاده قارچ دنبلان کوهی

    طرز استفاده قارچ دنبلان کوهی بسیار راحت می باشد شما می توانید قارچ ها شسته و از آنها غذا تهیه نموده و میل نمایید این گونه قارچ دارای پروتئین زیادی می باشد طرز استفاده قارچ دنبلان کوهی را در این مقاله به آموزش خواهیم داد .

    سعید و حافظ و فردوسی را به زبان ملی مان خوانده ایم و به گویش و لهجه محلی و قومی خود شعرها سروده و داستان ها سراییده ایم. مفتخریم که هرگز به روی هم تیغ نکشیده ایم. تا باد چنین بادا که ما مردمانی مهربانیم و نسیم مهربانی و رافت و نازک اندیشی و غزل و آواز و موسیقی و سهل گیری و مدارا از سر کوی ما به جهان وزیدن گرفته است.

    معروف است که گفته اند، بگو چه می خوری تا بگویم که هستی. ما ایرانیان خوراک هایی می خوریم در نهایت اعتدال و لطافت؛ زعفران و هل و گلاب و گل محمدی چاشنی و شناسنامه خوالیگری ما هستند، همه لطیف و مهربانانه و آرام؛ نتیجه آن که مردمان ایرانی ذاتی مهربان و آرام دارند.

    از این خوراک های معتدل و آرام بی بدیل یکی، قارچ دنبلان کوهی است که فرنگیان آن را «ترافل» می نامند و برایش سر و دست می شکنند و از آن سوپ و سس و خوردنی های متنوع گران قیمت می سازند. این قارچ که به صورت غده در زیرزمین و به قاعده وحشی و اهلی ناشده می روید، در سرزمین زرخیز آذربایجان عزیز، حوالی ارسباران و ناحیه فارس به دست می آید و مردمان آن نواحی از این قارچ خوش طعم، خوراک هایی متنوع می سازند.

    ترافل یا دنبلان کوهی بین آشپزان فرانسوی خواستاران فراوانی دارد و آن ها چنان با دقت از ذره ذره آن استفاده می کنند که گویی گنجی پیش روی دارند. قیمت هر کیلو از این قارچ به هزاران دلار و یورو می رسد، در ایران عزیزِ لبریز از نعمت اما این قارچ با قیمتی مناسب در این فصل در بازارها یافت می شود. در همین تجریش تهران یکی، دو مغازه آن را عرضه می کنند.

    خوردن این قارچ غده مانند از گذشته های دور در ایران معمول بوده، «دنبلان… چون گوشت بود به رنگ از قارچ نازک تر و بهتر و خوشمزه تر. پارچه های آن بر آتش نهند و نمک بپراکنند، پس نیکو شود.» (نادرمیرزا قاجار) هنوز هم دنبلان کوهی را کباب کردن، معمول ترین شیوه خوردن این خوردنی کمیاب بین ایرانیان است؛ اما در گذشته از آن قیمه و قورمه هم می ساخته و مانند خورش به کار می برده اند.

    در فرنگ اما، این غده خوش عطر را در سس ها و سالادها به کار می برند و سوپ معروفی از آن می سازند یا چند برش بسیار نازک یک میلیمتری اش را روی یک پیتزا می گذارند و به خورندگان عرضه می کنند. وبسایت سماتک : نوعی روغن در بازارهای فرنگی پیدا می شود که بر آن نشان روغن ترافل خورده است. این روغن ها به شیوه صنعتی به دست می آیند و حقیقی نیستند.

    در این موقع سال اگر در آذربایجان و شیراز و تهران هستید یا در نواحی دیگری که دنبلان کوهی در آن می روید، چندتایی از آن را به دست آورید و به سیخ بکشید یا در آتش منقل اندازید و بر آن نمک ریزید و تناول فرمایید. بی گمان طعم و عطر و بافتی بی نظیر دارد. این نعمت از همان نعماتی است که خداوند بر این سرزمین ارزانی و فرصت تمتع از آن را برای ما فراهم فرموده است.

    پس سفره کباب دنبلان کوهی را بیندازید و دوست و رفیق و دور و نزدیک و خویش و قوم و همسایه را بر سر خوان بخوانید و خوراکی نادر و عالی بر ایشان عرضه فرمایید. پس از آن تصنیف ایران هنگام کار است، ساخته استاد درویش خان با کلام ملک الشعرای بهار و صدای علیرضا قربانی را از مجموعه سوگواران خموش بیابید و بنیوشید: «ایران هنگام کار است، برخیز و ببین، ایران/ بختت در انتظار است از پای منشین، ایران…»

    طرز استفاده قارچ دنبلان کوهی

    منبع: bartarinha.ir

    منبع مطلب : www.samatak.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 8 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید