این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    غذا برای ماهی قرمز چی بریزیم

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    غذا برای ماهی قرمز چی بریزیم را از این سایت دریافت کنید.

    8 غذای مناسب برای ماهی قرمز و ماهی‌های آکواریومی • دیجی‌کالا مگ

    تغذیه‌ی مناسب باعث افزایش طول عمر ماهی تنگ و آکواریوم می‌شود. پس اگر می‌خواهید ماهی قرمز امسال طولانی زندگی کند غذای مناسب تهیه کنید.

    ۸ غذای مناسب برای ماهی قرمز و ماهی‌های آکواریومی

    نسرین طاهری پور

    ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۰

    ۴ اسفند ۱۴۰۱

    زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

    حالا که به عید نوروز نزدیک می‌شویم تقریبا همه به فکر خرید ماهی قرمز افتاده‌ایم تا در سفره‌ی هفت سین قرار دهیم. جالب است بدانید نگهداری از ماهی قرمز یا ماهی‌های آکواریومی فرقی ندارد و هر دو دسته به فضایی تمیز، غذایی مناسب و رسیدگی نیاز دارند. اهمیت غذای مناسب اگر از فضای تمیز بیشتر نباشد، کمتر هم نیست. ماهی‌هایی که در خانه نگهداری می‌شوند از فضای طبیعی رودخانه و دریا دور هستند و به تنوع غذایی بستر روخانه و دریا دسترسی ندارند. پس باید بدانیم چه غذاهایی برای ماهی مناسب است تا بتوانیم برایشان فراهم کنیم. این کار بر سلامت و طول عمر ماهی تنگ یا آکواریوم تاثیر مستقیم دارد.

    در این مطلب از دیجی‌کالا مگ می‌خواهیم درباره‌ی بهترین غذاهایی که می‌توانیم به ماهی تنگ و آکواریوم بدهیم صحبت کنیم. پس تا انتهای مطلب را با دقت بخوانید.

    بهترین روش کاشت دانه نارنج در گلدان؛ عید نوروز امسال با سبزه هفت‌سین متفاوت

    ۱. تکه‌های ماهی

    تکه‌های ماهی محبوب‌ترین غذا برای تمام ماهی‌ها است و برای همه مدل ماهی تنگ و آکواریوم مناسب است. تکه‌های ماهی ابتدا روی سطح آب شناور می‌شوند و سپس به آرامی در آب فرو رفته و پخش می‌شوند. این موضوع امکان خوردن آن در قسمت‌های پایینی را هم برای ماهی‌ها فراهم می‌کند.

    ۲. گلوله‌های ماهی

    گلوله‌های ماهی نه تنها برای ماهی تنگ یا آکواریوم مناسب است، بلکه اگر در حوض خانه هم ماهی نگهداری می‌کنید می‌توانید به آن‌ها از این غذا بدهید. اندازه‌ی گلوله‌های ماهی متفاوت است و بافت متنوعی از سخت تا نرم دارد. سطح آن‌ها صاف و بدون منفذ است و آب را بسیار آهسته جذب می‌کنند در نتیجه به تدریج در آب آزاد می‌شوند.

    ۳. قرص ماهی

    این مدل از غذا را می‌توانید به دیواره‌ی تنگ یا آکواریوم بچسبانید تا ماهی‌ها به مرور از آن تغذیه کنند. اگر از ماهی‌هایی که کف آکواریوم قرار می‌گیرند یا سخت‌پوستان نگهداری می‌کنید بهتر است این قرص را در پایین‌ترین قسمت آکواریوم بچسبانید تا شرایط تغذیه‌ی مناسب برای آن‌ها فراهم شود.

    ۴. چوب ماهی

    این غذا به شکل شناور روی آب قرار می‌گیرد و مناسب برای ماهی‌های متوسط تا بزرگ است. وقتی چوب ماهی را روی آب قرار می‌دهید ماهی‌ها روی سطح آب جمع شده و شروع به غذا خوردن می‌کنند.

    راهنمای کامل کاشت ۸ بذر زیبا برای سبزه‌ی عید نوروز

    ۵. ویفر ماهی

    ویفرهای ماهی به سرعت به عمق آب می‌روند و غذای مناسبی برای سخت‌پوستان و ماهی‌هایی است که کف آکواریوم زندگی می‌کنند. ویفر آب را به آرامی جذب می‌کند و به همین دلیل مدت طولانی‌تری در آب باقی می‌ماند. این یک غذای ایدئال برای ماهی‌هایی است که می‌توانند غذا را در دهانشان خرد کنند. پس اگر ماهی تنگ دارید از این غذا استفاده نکنید.

    ۶. چیپس ماهی

    آشناترین غذا برای افرادی که ماهی قرمز دارند چیپس ماهی است. این غذا به شکل ورقه‌های نازک و کوچکی از ماهی است که خیلی دیر در آب حل می‌شوند. هر نوع ماهی تنگ و آکواریومی به این غذا علاقه دارد و تکه تکه آن‌ها را گاز زده و می‌خورد.

    ۷. غذای ماهی خشک شده‌ی منجمد

    غذای منجمد شده نوعی از غذای ماهی است که در وسط مواد طبیعی و مصنوعی قرار می‌گیرد. این غذا از لارو سخت‌پوستان، حشرات و زئوپلانکتون‌ها و بدون استفاده از آب ساخته شده است. برای خشک کردن و انجماد این غذا، موجودات ذکر شده را در خلاء قرار می‌دهند تا بدون اینکه خواص غذایی، طعم و بوی خود را از دست بدهند آب آن‌ها تبخیر شود.

    ۸. غذای طبیعی

    غذای طبیعی بهترین روش تغذیه برای ماهی‌های آکواریومی است. وقتی از ماهی‌های درنده‌ی آکواریومی صحبت می‌شود منظور موجودان زنده‌ای است که از جلبک‌ها، سبزیجات و گیاهان آبزی تغذیه می‌کنند و از گیاهخواری لذت می‌برند. تعداد کمی از ماهی‌ها هستند که دهان کوچکی دارند و باید از پولک‌ها و میکروگرانول‌ها، یعنی منابع غذای طبیعی، تغذیه کنند. ماهی‌های بزرگی که دهان بزرگتری دارند و می‌توانند غذا را از سطح آب جمع کنند بهتر است با چیپس و چوب ماهی تغذیه شوند. اما ماهی‌هایی که در قسمت‌های پایینی تنگ یا آکواریوم هستند بهتر است با پولک، گلوله‌ی ماهی، قرص یا ویفر ماهی تغذیه شوند.

    مرور کلی

    فرقی ندارد چند ماهی تنگ کوچک در خانه دارید یا یک آکواریوم پر از ماهی‌های مختلف، شما باید شرایط مناسبی برای تغذیه و زندگی آن‌ها فراهم کنید. حالا که این ماهی‌ها از محیط طبیعی رودخانه و دریا دور هستند باید به شکلی فضای تنگ یا آکواریوم را به محیط‌های طبیعی شبیه کنید. مهم‌ترین کارهایی که باید انجام دهید ایجاد فضایی تمیز برای زندگی آن‌ها و در دسترس قرار دادن انواع غذاهای با کیفیت برای ماهی‌ها است. با این کار نه تنها به سلامت آن‌ها کمک می‌کنید، بلکه باعث طولانی‌تر شدن عمرشان هم می‌شوید.

    منبع: aquael ۱ برچسب‌ها : حیوان خانگی ماهی نوروز

    منبع مطلب : www.digikala.com

    غذا و خانه ماهی قرمز نوروز

    ماهي قرمز، اين حيوان دوست داشتني که حضورش همراه با شادي، آرامش و زيبايي است، تاريخي چند هزارساله را پشت سر نهاده است...

    ماهی قرمز، این حیوان دوست داشتنی که حضورش همراه با شادی، آرامش و زیبایی است، تاریخی چند هزارساله را پشت سر نهاده است...

    بازدید : 124350

    زمان تقریبی مطالعه : 4 دقیقه

    تاریخ : يکشنبه 1387/12/11

    غذا و خانه ماهی قرمز نوروز

    ماهی قرمز، این حیوان دوست داشتنی که حضورش همراه با شادی، آرامش و زیبایی است، تاریخی چند هزارساله را پشت سر نهاده است تا به‌ عنوان قدیمی‌ترین ماهی خانگی یا زینتی به حوض خانه‌ها و آب نماهای عمومی راه یافته و سال‌هاست، زینت بخش سفره‌های هفت سین در ایام نوروز شده است.

    بسیاری از کودکان ایرانی از طریق همین ماهی‌های قرمز سفره هفت سین، با دنیای حیوانات آشنا می ‌شوند و برای بسیاری از ما ،عشق و علاقه به حیوانات از همین ماهی قرمز شروع شده است.

    غذای ماهی‌ها

    گرچه عمدتاً ماهی قرمز را به جهت نگهداری در آکواریوم پرورش می ‌دهند، اما در ایران در رودخانه‌های حوزه آب ریز دریای خزر نیز می ‌توان آنها را یافت.

    در قدیم خانه‌ها وسیع بودند و حوض‌های بزرگی در آنها وجود داشت، لذا مردم ماهی قرمز را در طول سال در خانه‌های خود نگه می‌ داشتند و شاید به همین دلیل است که این ماهی‌ها، ماهی حوضی نیز نامیده می ‌شوند.

    اکثر این حوض‌ها دارای آب راكد بودند که خود مرکزی برای تولید حشرات بود. ماهی‌های قرمز براساس ساختار زیستی شان به‌خوبی در آب‌های راکد می ‌توانند زندگی کنند و برای تغذیه خود از تخم حشرات استفاده نمایند.

    با توجه به آنچه گفته شد، تغذیه ماهی‌ها در تنگ، از اهمیت بالایی برخوردار است و بهترین كار این است كه از غذاهای مخصوص آنها استفاده شود.

    غذای ماهی نیز باید در ظروف كاملاً دربسته و در جای خشك، خنك و تاریك نگهداری شود.

    توجه به تاریخ مصرف غذای ماهی، یکی از اصول اولیه خرید و نگهداری است. از غذاهایی که تاریخ مصرف آن گذشته است هرگز برای تغذیه ماهی استفاده نکنید.

    ماهى قرمز بایستى با غذاهاى کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات شناور در سطح آب تغذیه شود.

    این ماهی بایستى دو بار در روز و برای مدت یک تا دو دقیقه تغذیه شود.غذا دهى بیش از حد باعث انباشت مواد آلى و دفعى و در نتیجه مسموم شدن ماهى خواهد شد.

    از خرده‌های ریز نان یا حبوبات پخته شده یا زرده تخم مرغ می‌توان به‌عنوان غذای این ماهی‌ها استفاده نمود.

    خانه ماهی‌ها

    اولاً درصورتی‌که ماهی دارید و ماهی جدیدی را خریداری کرده‌اید، حتماً آنها را جدا از هم نگه ‌دارید. حداقل زمان برای این جدایی (دوره‌ی قرنطینه‌) دو هفته است.

    محل قرار گرفتن آکواریوم یا ظرف نگهداری ماهی در منازل نباید در معرض نور مستقیم خورشید باشد، زیرا علاوه بر بالا بردن درجه حرارت آب، باعث رشد زیاد جلبک‌ها روی دیواره آن و ایجاد منظره نامناسب در ظرف نگهداری می شود. همچنین سبب بروز مشکلات خاص خود مانند نوسانات میزان اکسیژن آب و مسمومیت‌های احتمالی برای ماهی می‌ گردد.

    معمولا افراد از تنگ‌های گرد و کروی و فاقد ضلع به‌ عنوان زیستگاه ماهی استفاده می ‌كنند. ماهی قرمز در ظروفی این چنینی، قدرت جهت یابی خود را از دست می ‌دهد و ضلعی را نمی‌ یابد تا بازتاب موج برگشتی آب را پی بگیرد. لذا بهتر است از ظروفی غیر کروی و با دیگر اشکال هندسی استفاده شود.

    اگر دقت کنید عمدتاً ماهی‌های قرمز پس از چرخیدن به دور تنگ، در کف تنگ به شکلی ایستایی باقی می ‌مانند.

    هر چه ظرف نگهداری بزرگ تر باشد، تحرک و اکسیژن بیشتری را برای ماهی به ارمغان خواهد آورد.

    توجه داشته باشید ظروف فلزی زیستگاه مناسبی برای ماهی‌ها محسوب نمی ‌شوند.

    میزان تراکم (تعداد) ماهیان در ظرف نگهداری آنان از عوامل بسیار مهمی است که باید در نظر گرفته شود، زیرا علاوه بر اینکه تراکم زیاد به‌ عنوان یک استرس محسوب می ‌شود، باعث افزایش انتقال بیماری‌ها می شود و آلودگی آب و رقابت ناسالم غذایی را نیز باعث می‌ گردد.

    ماهی قرمز باید به‌ صورت طبیعی از آفتاب استفاده كند. برخی افراد با توجه به محدودیت‌های زندگی آپارتمانی، ظرف نگهداری ماهی را مدت‌های طولانی در معرض نور خورشید قرار می ‌دهند که این امر باعث سوختن پوست ماهی و بروز مشکلات بعدی می‌ شود.

    البته محل قرار گرفتن ظرف نگهداری ماهی در منازل نباید در معرض مداوم جریان مستقیم هوا باشد، زیرا باعث کاهش دمای آب می ‌شود.

    ظرف نگهداری ماهی را در مکانی ثابت قرار دهید و از جابه‌جایی مداوم و یا ضربه زدن به آن خودداری کنید، زیرا ضربه‌های وارد شده بر آن، یک استرس محیطی برای ماهیان محسوب می شود. ماهی قرمز بر اثر ضربه‌ای هرچند كوچك به تنگ و یا صدای تولید شده در محیط، به ‌شدت می‌ ترسد و سكته می ‌كند.

    حسین جعفری - همشهری

    *مطالب مرتبط:

    ماهی قرمز خطرناك نیست

    روش نگهداری از ماهی قرمز خانگی

    آیا ماهی های قرمز خطرناكند

    بخش تغذیه و سلامت تبیان

    مشاوره

    در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.

    مطالب مــــــرتبط

    منبع مطلب : article.tebyan.net

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 4 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید