این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    غذا های جدید

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    غذا های جدید را از این سایت دریافت کنید.

    لیست 22 غذاهای جدید و متفاوت؛ برای ناهار و مهمانی

    لیست کاملی از غذاهای جدید برای ناهار یا شام آشنا شوید. در این مقاله با طرز تهیه غذاهای جدیدی مانند جیب تاجر مرغ، گراتن مرغ و سیب زمینی،...

    همیشه و همه جا با تخفیف خرید کنید !دانلود اپ اُکالا

    آشپزیغذاهای سنتی

    لیست ۲۲ غذاهای جدید و متفاوت؛ برای ناهار و مهمانی

    ادمین۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱۵۲

    خواندن این مطلب 20 دقیقه زمان میبرد

    اکثر ما از غذاهای تکراری خسته شدیم و به دنبال غذاهای جدید و متفاوت برای ناهار هستیم. به همین منظور در مجله اینترنتی اکالا و در دسته آشپزی بر آن شدیم تا غذاهایی جدید با موادی که در منزل دارید هم از برنجی گرفته تا نونی و سرخ کردنی را به شما معرفی و طرز تهیه آن را آموزش دهیم.

    ۱- رولت گوشت با جعفری و گردو:

    یک غذای خوشمزه و جدید که با گوشت چرخ کرده درست می‍شود. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

    گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

    پیاز: ۲ عدد متوسط سیر: ۲ حبه

    نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی

    پودر سوخاری: به میزان کافی

    رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق

     مواد داخل این رولت 

    تخم‌مرغ: ۲ عدد

    جعفری و گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری

    زرشک: ۳ قاشق غذاخوری

    گردو خردشده: ۲ قاشق غذاخوری

    برای تهیه این غذای خوشمزه تخم‌مرغ‌ها را بگذارید تا بپزد. سپس پوست آن‌ها را بکنید و آن را حلقه‌حلقه کنید. جعفری و گشنیز خردشده را روی گوشت چرخ‌کرده بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سبزی‌ها بچینید. با کمی نمک و فلفل آن را طعم دار کنید. لبه‌های گوشت را به هم بچسبانید. داخل ماهی‌تابه‌ای کمی روغن بریزید و رولت را کمی سرخ کنید. به‌طوری‌که پشت و روی گوشت کمی تغییر رنگ دهد.

    برای ادامه مطلب طرز تهیه رولت گوشت با جعفری و گردو اینجا کلیک کنید.

    ۲- پای همبرگر با سس قارچ:

    اسم این غذا کمی عجیب و غریب است. اما خوردن آن را به شما برای ناهار توصیه میکنیم. این غذای جدید از مواد زیر تشکیل می‌شود:

    گوشت چرخ شده: ۱ کیلو

    سیب‌زمینی: ۸ عدد متوسط

    رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

    سیر: ۳ حبه هویج: ۲ تا ۳ عدد نخودفرنگی: ۱ لیوان

    جعفری خردشده: ۲ قاشق سوپ‌خوری

    نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان کافی

    برای تهیه سس قارچ نیز به مواد زیر نیاز داریم:

    کره: ۴ قاشق سوپ‌خوری

    آرد: ۴ قاشق سوپ‌خوری

    شیر: ۲ پیمانه

    قارچ ریز شده: ۱ پیمانه

    نعنای خردشده: ۱ قاشق چای‌خوری

    رزماری خردشده: ۱ قاشق چای‌خوری

    بریا ابتدای کار، در یک ماهی‌تابه روغن ریخته و پیاز و سیر را داخل آن تفت می‌دهیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه و در نهایت رب گوجه‌فرنگی را به مواد می‌زنیم و همراه با گوشت آن را تفت می‌دهیم. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و می‌گذاریم داغ شود. سیب‌زمینی را کاملاً می‌شوریم و پوست آن را کنده و به حلقه‌های باریک خرد می‌کنیم. هویج را نیز خرد می‌کنیم.

    برای ادامه مطلب طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ اینجا کلیک کنید.

    ۳- مرغ پرتقالی:

    همه ما مرغ خوردیم اما پرتقالی آن را نشنیدیم. این غذای خوشمزه به راحتی و با آب پرتقال درست می‍شود. پرتقال یکی از میوه‌های پر طرفدار فصل زمستان است و این غذا برای این فصل پیشنهاد می‌شود.

    مواد لازم برای مرغ پرتقالی:

    مرغ چهار تکه پرتقال متوسط سه عدد برنج چهار پیمانه

    زعفران دم کرده به مقدار دل‌خواه

    نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، برگ بو به مقدار لازم

    روغن به مقدار لازم

    خلال پسته و زرشک برای تزیین

    در اولین مرحله به سراغ طعم‌دار کردن مرغ‌ها بروید. نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و زعفران دم‌کرده را به تکه‌های مرغ بزنید. باکمک دست به خوبی مرغ‌ها را ماساژ دهید تا تمامی قسمت‌های مرغ طعم و رنگ بگیرد. تکه‌های مرغ طعم‌دار شده را در ظرف سربسته‌ای به همراه برگ بو، به‌ مدت بیست تا سی دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به‌خوبی به جسم مرغ‌ها برود.

    تکه‌های مرغ کاملاً باید پس از گذشتن زمان اعلام شده رنگ و بوی خوبی به خود گرفته باشند. درون تابه مناسبی به‌مقدار لازم روغن سرخ کردنی یا روغن کنجد بریزید و زمان دهید تا روغن گرم شود.

    حالا تکه‌های مرغ طم‌دار شده را درون روغن سرخ کنید تا مرغ طلایی رنگ شود. مرغ‌های سرخ‌ شده را کنار بگذارید تا به سراغ مرحلهٔ بعدی رویم. برای مشاهده طرز تهیه مرغ پرتقالی با فوت و فن‌های خوشمزه تر شدن آن اینجا کلیک کنید.

    ۴- کوکو مرغ سوخاری:

    این غذا هم خوشمزه و هم جدید است. برای کوکو مرغ سوخاری نیاز به سرخ کن ندارید و با مواد زیر می‌توانید این غذای جدید را درست کنید.

    مواد لازم در تهیه کوکو مرغ سوخاری

    ران مرغ ۸ عدد

    سیب زمینی متوسط پخته ۲ عدد

    پنیر پیتزا ۵۰۰گرم

    فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک به میزان لازم

    زعفران دم کرده  ۵ تا۶ قاشق غذا خوری

    آب جوش ۲ لیوان

    پودر سوخاری خانگی ( در ادامه روش تهیه توضیح داده می‌شود) ۲لیوان

    مرغ‌ها رو با ادویه‌های دلخواهتون طعم دار کنین. ( پیشنهاد ما فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک است). مرغ ها رو با مواد ماساژ بدین (مرینیت کنید) تا طعم داره شه! بعد داخل روغن سرخ کنین تا تغییر رنگ بدن. بعد از تغییر رنگ، ۶ قاشق عذاخوری زعفرانو ۲ لیوان آب جوش با نمک رو به مرغ ها اضافه می‌کنیم و در تابه رو می‌بندیم و اجازه می‌دیم رون مرغ با حرارت تند مغز پخت شه.

    منبع مطلب : blog.okala.com

    غذاهای ایرانی

    لیست غذاهای ایرانی. دستور پخت غذاهای مجلسی ایرانی. انواع غذاهای ایرانی خوشمزه. منوی غذاهای ایرانی. جدیدترین غذای ایرانی. اسم غذا های ایرانی.

    برای درست کردن یک لیست غذای ایرانی از میان انواع غذاهای ایرانی، کافی است این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش را مطالعه کنید. فهرستی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی از جمله غذاهای ایرانی با برنج و فهرستی مفصل از دستور انواع غذاهای ایرانی را برای شما گردآوری کرده‌ایم. برای یاد گرفتن طرز پخت انواع غذاهای ایرانی این مطلب را تا انتها بخوانید.

    غذاهای مجلسی ایرانی

    غذاهای مجلسی اصالتا ایرانی را می‌توانید به راحتی در منوهای رستوران‌ها پیدا کنید ولی این غذاها را خودتان هم می‌توانید در خانه درست کنید. معمولا غذاهای ایرانی مجلسی امتحان خود را پس داده‌اند و با ذائقه ایرانی‌ها کاملا سازگاری دارند.

    ۱- کباب کوبیده

    یکی از مجلسی‌ترین انواع غذای ایرانی، «کباب کوبیده» است. البته کباب کوبیده با نان و سبزی هم سرو می‌شود. برای طرز تهیه کباب کوبیده باید گوشت چرخ‌کرده گوسفندی را به خوبی مرینیت کنید و ورز دهید و بعد به سیخ بزنید. این غذا را هم اگر با برنج سرو کنید، می‌توانید در دسته انواع غذای ایرانی با برنج جای دهید.

    ۲- قورمه سبزی

    اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار

    «قورمه سبزی» یا خورش سبزی از بهترین غذاهای ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به شیوه مشابهی پخته می‌شود. طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و جا افتاده به عنوان یک غذای ایرانی اصیل اصلا سخت نیست و کافی است فوت و فن‌های پخت آن را به کار ببندید.

    ۳- مرصع پلو

    در میان اسم بهترین غذاهای ایرانی «مرصع پلو» جایگاه ویژه‌ای دارد. مرصع پلو یکی از بهترین غذاهای ایرانی مجلسی برای شام یا ناهار مهمانی است. در طرز تهیه مرصع پلو معمولا از گوشت مرغ استفاده می‌شود. البته گوشت قرمز هم در این غذا به کار می‌رود.

    ۴- خورش فسنجان

    «خورش فسنجان» در منوی غذای ایرانی، جایگاه ویژه‌ای دارد. این خورش اصالتا شمالی است. در طرز تهیه خورش فسنجان، نکته مهم، به روغن افتادن غذا است. این یعنی باید اجازه دهید، غذا به خوبی جا بیفتد. برای یک غذای شام مهمانی مجلسی طرز تهیه این غذای ایرانی خوشمزه را پیشنهاد می‌کنیم.

    ۵- زرشک پلو با مرغ

    اگر اهل مهمانی و دورهمی‌های رسمی باشید، می‌دانید که «زرشک پلو با مرغ» یکی از بهترین انتخاب‌های غذا با مرغ در بین انواع غذاهای ایرانی است. اگر در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نکات کلیدی گرفتن بوی زهم مرغ را رعایت کنید، یک غذای ایرانی عالی مجلسی برای مهمانی‌ها خواهد بود.

    ۶- ته چین مرغ و گوشت

    «ته چین مرغ» یکی از غذاهایی است که با برنج و مرغ یا گوشت می‌توانید یکی از بهترین غذاهای ایرانی را درست کنید. البته که برای طرز تهیه ته چین به ماست ترجیحا چکیده هم نیاز خواهید داشت. برای پخت این غذای خوشمزه ایرانی، به حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارید.

    ۷- باقالی پلو با ماهیچه یا گردن

    طرز پخت انواع غذاهای ایرانی مجلسی آنقدر‌ها هم که به نظر می‌رسد، سخت نیست. در میان این لیست، طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، و طرز تهیه باقالی پلو با گردن فوت و فن‌هایی دارد که اگر آن‌ها را به خوبی رعایت کنید یک غذای ایرانی خوشمزه برای مهمانی هم خواهید داشت.

    غذاهای سنتی ایرانی

    در لیست انواع غذاهای ایرانی، برخی غذاها قدمت طولانی دارند و البته ممکن است به یک شهر یا منطقه خاص کشور باشند. این غذاها معمولا جزو غذاهای پرطرفدار ایرانی به حساب می‌آیند.

    ۸- آبگوشت سنتی ایرانی

    آبگوشت‌‌ها جزو سنتی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی هستند. به آبگوشت در شهرهای مختلف دیزی یا یخنی هم گفته می‌شود. در طرز تهیه آبگوشت سنتی دنبه، گوشت و نخود، اصلی‌ترین موادی هستند که به کار می‌روند. نخود آب هم جزو غذاهایی است که به آبگوشت سنتی شباهت دارد ولی معمولا در طرز تهیه نخود آب از گوشت استفاده نمی‌شود و معمولا به عنوان یک غذای خیابانی به کار می‌رود.

    ۹- بز قورمه

    در فهرست غذاهای ایرانی «آبگوشت بز قورمه» از غذاهای محلی کرمانی‌هاست. معمولا کرمانی‌ها در طرز تهیه بز قورمه از گوشت بزغاله استفاده می‌کنند. اسم این غذا هم مانند اسم انواع غذاهای ایرانی دیگر، از مدل به عمل آوردن گوشت این غذا گرفته شده است.

    منبع مطلب : blog.okcs.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 7 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید