این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    فیلم حس ششم آنتونی هاپکینز

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    فیلم حس ششم آنتونی هاپکینز را از این سایت دریافت کنید.

    حس ششم (فیلم)

    (فیلم)

    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

    حس ششم

    پوستر فیلم

    کارگردان ام. نایت شیامالان

    تهیه‌کننده کاتلین کندی

    فرانک مارشال بری مندل

    نویسنده ام. نایت شیامالان

    بازیگران بروس ویلیس هالی جوئل آزمنت تونی کولت کی‌دی استریکلند میشا بارتون

    موسیقی جیمز نیوتون هاوارد

    فیلم‌بردار تاک فوجیموتو

    تدوین‌گر اندرو موندشاین

    تاریخ‌های انتشار ۶ اوت ۱۹۹۹ مدت زمان ۱۰۷ دقیقه کشور ایالات متحده زبان انگلیسی

    هزینهٔ فیلم ۴۰ میلیون دلار

    فروش گیشه ۶۷۲٬۸۰۶٬۲۹۲ دلار

    (به انگلیسی: The Sixth Sense) یک فیلم در ژانر فراطبیعی ترسناک به کارگردانی ام. نایت شیامالان محصول سال ۱۹۹۹ است.[۱] بازیگران اصلی فیلم بروس ویلیس و هالی جوئل آزمنت هستند.

    این فیلم نامزد شش جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم سال و بهترین کارگردانی سال شد. همچنین یکی از ۲۵۰ فیلم برتر وبگاه بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌ها است.

    این فیلم با بودجهٔ ۴۰ میلیون دلار ساخته شد و توانست بیش از ۶۷۲ میلیون دلار درآمد داشته باشد.

    خلاصه داستان[ویرایش]

    فیلم داستان یک روان‌شناس کودکان به نام مالکوم کرو را روایت می‌کند که سعی در بهبود وضعیت یک کودک دارد. این پسر کوچک که نامش کول است، ارواح را می‌بیند و از این موضوع می‌ترسد. کرو با او دوست می‌شود و سعی می‌کند تا کول را درمان کند.[۲]

    منابع[ویرایش]

    ↑ مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا. «The Sixth Sense». در ، بازبینی‌شده در ۴ اوت ۲۰۱۱.

    ↑ «تیک فیلم» (به فا). بایگانی‌شده از اصلی در ۱۵ ژوئن ۲۰۲۰. دریافت‌شده در ۲۷ مارس ۲۰۲۱.

    پیوند به بیرون[ویرایش]

    Wikiversity has learning materials about

    مجموعه‌ای از گفتاوردهای مربوط به در ویکی‌گفتاورد موجود است.

    در بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌ها (IMDb)

    در فهرستِ بنیاد فیلم آمریکا

    در آل‌مووی در راتن تومیتوز گسترش نبو

    فیلم‌های کارگردانی‌شده توسط ام. نایت شیامالان

    گسترش

    داده‌های کتابخانه‌ای

    گسترش نبو

    جایزه ساترن بهترین فیلم ترسناک

    رده‌ها: فیلم‌ها به زبان انگلیسیآثار موسیقی جیمز نیوتن هاواردتوانمندی‌های روان در ادبیات داستانیخود-دیگرکشی در فیلم‌هافرزندکشی در ادبیات داستانیفیلم‌نامه‌های ام. نایت شیامالانفیلم‌ها به کارگردانی ام نایت شامالانفیلم‌های ۱۹۹۹ (میلادی)فیلم‌های ارواح آمریکاییفیلم‌های ارواح دهه ۱۹۹۰ (میلادی)فیلم‌های ارواحفیلم‌های اسپای‌گلاس انترتیمنتفیلم‌های انگلیسی‌زبان دهه ۱۹۹۰ (میلادی)فیلم‌های ایالات متحده آمریکافیلم‌های با روایت غیرخطیفیلم‌های بوئنا ویستافیلم‌های به تهیه‌کنندگی بری مندلفیلم‌های به تهیه‌کنندگی فرانک مارشالفیلم‌های به تهیه‌کنندگی کاتلین کندیفیلم‌های ترسناک ۱۹۹۹ (میلادی)فیلم‌های ترسناک آمریکاییفیلم‌های ترسناک روان‌شناختی آمریکاییفیلم‌های ترسناک روان‌شناختیفیلم‌های ترسناک فراطبیعی آمریکاییفیلم‌های ترسناک فراطبیعیفیلم‌های درام ۱۹۹۹ (میلادی)فیلم‌های درام روان‌شناختی دهه ۱۹۹۰ (میلادی)فیلم‌های درام مهیج دهه ۱۹۹۰ (میلادی)فیلم‌های درام هیجانی آمریکاییفیلم‌های درباره روان‌پزشکیفیلم‌های درباره زندگی پس از مرگفیلم‌های دلهره‌آور دهه ۱۹۹۰ (میلادی)فیلم‌های فیلم‌برداری شده در فیلادلفیافیلم‌های فیلم‌برداری‌شده در پنسیلوانیافیلم‌های کندی مارشالفیلم‌های مهیج آمریکاییفیلم‌های مهیج روان‌شناسانه آمریکاییفیلم‌های مهیج روان‌شناسانه دهه ۱۹۹۰ (میلادی)فیلم‌های مهیج روان‌شناسانهفیلم‌های واقع‌شده در ۱۹۹۸ (میلادی)فیلم‌های واقع‌شده در فیلادلفیافیلم‌های هیجانی ترسناک آمریکاییفیلم‌های هیجانی ترسناک دهه ۱۹۹۰ (میلادی)مسمومیت در فیلم

    منبع مطلب : fa.wikipedia.org

    فیلم حس ششم – خلاصه داستان، نقد و بررسی – The Sixth Sense (1999)

    سال تولید : ۱۹۹۹ کشور تولیدکننده : آمریکا محصول : کاتلین لندی، فرانک مارشال و باری مندل کارگردان : م. نایت شامالان فیلمنامه‌نویس : م. نایت شامالان فیلمبردا

    فیلم حس ششم – خلاصه داستان، نقد و بررسی – The Sixth Sense (1999)

    نوشته: علیرضا مجیدی در شهریور ۱۳, ۱۴۰۰

    0به اشتراک گذاری

    سال تولید : ۱۹۹۹

    کشور تولیدکننده : آمریکا

    محصول : کاتلین لندی، فرانک مارشال و باری مندل

    کارگردان : م. نایت شامالان

    فیلمنامه‌نویس : م. نایت شامالان

    فیلمبردار : تاک فوجیموتو

    آهنگساز(موسیقی متن) : جیمز نیوتن هوارد

    هنرپیشگان : بروس ویلیس، هیلی جوئل آزمنت، تونی کالت، آلیویا ویلیامز، میشا بارتن، دانی والبرگ و پیتر آنتونی تامباکیس

    نوع فیلم : رنگی، ۱۰۷ دقیقه

    ̎دکتر مالکوم کرو̎ (ویلیس)، روانشناس کودکان، بیماری را پذیرفته است که مشکل او خارج از حیطهٔ تجربه و تخصص چندساله‌اش است. این بیمار شش ساله، ̎کول سیر̎ (آزمنت) نام دارد و ادعا می‌کند ارواح مردگان را که همه جا او را احاطه کرده‌اند، می‌بیند. ظاهراً ̎کولش از نیروئی روانی برخوردار است و می‌تواند با ارواح ارتباط برقرار کند، اما کنترل چندانی بر نیروی خود ندارد و از آنچه می‌بیند دائماً در هراس و وحشت است. ̎کول̎ فقط ̎دکتر کرو̎ را قابل اعتماد می‌یابد و مشاهداتش را با او در میان می‌گذارد. با این‌وجود، هر چقدر ̎دکتر کرو̎ به نیروی مرموز ̎کول̎ بیشتر پی می‌برد و درگیر آن می‌شود، اتفاقات غیرمنتظره و حوادث عجیب بیشتری برای هر دوی آنان رخ می‌دهد…

    به قول بیلی کریستال، حس ششم، ̎ویلیس بامو̎ را دارد. منظره‌ای نادر. به‌علاوه آزمنت را به‌عنوان یکی از بااستعدادترین و خوش‌قریحه‌ترین بازیگران خردسال این سال‌های هالیوود به نمایش می‌گذارد که دقیقاً می‌داند ترس و پریشانی پسربچهٔ مبتلا به ̎مرده‌بینی̎ را چگونه به نمایش بگذارد. کالت قابل اعتماد و اصیل را هم در نقش مادر او دارد. اما سلیقه‌ای که حس ششم را ستایش باران می‌کند، بسیار مشکوک است و نشان اینکه قحطی فیلنامهٔ مرغوب در هالیوود، باعث شده تا کلک‌هائی یک‌بار مصرف مثل سرمشق پیرنگ‌نویسی به بازار راه یابند.

    در نتیجه ̎نکتهٔ̎ حس ششم در پایانش متمرکز می‌شود ـ مرده‌ای که نمی‌داند مرده است ـ و باقی فیلمنامه و کارگردانی، که مسئولیت هر دو با شامالان است، صرف تعبیه و استتار نشانه‌هائی می‌شود که در پایان جایگاه واقعی خود را به‌دست می‌آورند. یعنی در واقع اطمینان خاطر شامالان بابت کوبندگی سورپریز پایانی، باعث می‌شود تماشاگر طول فیلم را به بطالت در پی چیزی فراتر از یک قصهٔ سادهٔ مددکار روانی و مددجویش بگذراند. ضرباهنگ آرام و افسردگی قلابی فیلم حمل بر لازمهٔ ملاقات میان پسربچه و یک روح می‌شود، در حالی‌که شامالان به روشنی تصوری از اینکه چگونه باید چنین موقعیتی را معنی‌دار کرد، نداشته است.

    در نهایت و پس از گفت‌وگوهای یکنواخت و قابل حدس به‌نظر نمی‌رسد پسرک چندان نیازی به قوت قلب دادن یک روح از همه‌جا بی‌خبر داشته باشد، به‌ویژه که این روح غیر از حفظ متانتی فراتر از عادت ویلیس، کار مهمی نمی‌کند. حس ششم متکی به فضاسازی است و این یکی را الحق به‌خوبی انجام می‌دهد، طوری‌که به‌نظر می‌رسد دنیای سرد و بی‌شور و شوق زندگان، به‌راحتی می‌تواند به همان دلگیری شهر ارواح باشد.

    دکتر فارغ پور - متخصص زنان

    رزرو هتل

    تردمیل

    خرید ساک پارچه ای

    زمان بندی آبیاری درختان بادام مورد تأیید جهاد کشاورزی چیست؟

    زمان بندی آبیاری درختان بادام مورد تأیید جهاد کشاورزی چیست؟ رژیم‌های غذایی: علم بهتر است یا پیشنهاد دوستم؟

    توصیه می‌کنیم

    اثر پروانه‌ای یا Butterfly Effect چیست؟

    قربانی تفاوت: مورد عجیب سارا بارتمن یا ونوس سیاه

    چرا پوست دست‌هایمان بعد حمام یا وقتی زیاد در آب قرار می‌گیرند، چروک می‌شوند؟

    نگاه تاریخی و پزشکی به علت مرگ لنین: نبود استاتین‌ها، وجود استالین!

    عکس‌های به یادماندنی از جنبش اعتراضات مدنی آمریکا

    اثر پروانه‌ای یا Butterfly Effect چیست؟ قربانی تفاوت: مورد عجیب سارا بارتمن یا ونوس سیاه چرا پوست دست‌هایمان بعد حمام یا وقتی زیاد در آب قرار می‌گیرند، چروک می‌شوند؟ نگاه تاریخی و پزشکی به علت مرگ لنین: نبود استاتین‌ها، وجود استالین! عکس‌های به یادماندنی از جنبش اعتراضات مدنی آمریکا تحلیل لثه چیست و چرا رخ می‌دهد؟ چطور درمان می‌شود؟

    0به اشتراک گذاری

    منبع مطلب : www.1pezeshk.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید