قرص آفا کلاو 625 برای چیست
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
قرص آفا کلاو 625 برای چیست را از این سایت دریافت کنید.
کوآموکسی کلاو : موارد مصرف، عوارض جانبی، تداخلات دارویی، هشدارها
کوآموکسی کلاو در درمان عفونت های گوش میانی، سینوس، گلو، دستگاه تنفس، عفونت های ادراری، دمل های چرکی، عفونت دندان و عفونت های استخوان و مفاصل کاربرد دارد
کو-آموکسی کلاو
داروهای ضد باکتری
دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و داروياب مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد
دارو ها موارد مصرف مختلفی دارند ، ممکن است هدف پزشک در تجویز این دارو در دارویاب ذکر نشده باشد
اطلاعات دارویی مقدار مصرف مصرف در بارداری اشکال دارویی کوآموکسی کلاو چیست؟
کوآموکسی کلاو نمونه شاخصی از جدال همه جانبه بین دانشمندان و باکتری ها به عنوان موجودات زنده است که برای حیات تلاش می کنند.
این دارو ترکیبی از دو ماده دارویی است شامل آموکسی سیلین و کلاوینیک اسید.
آموکسی سیلین از دسته پنی سیلین ها است و در مولکول تمام انواع پنی سیلین ها، حلقه ای به نام بتالاکتام وجود دارد که موقع تشکیل دیواره سلولی در باکتری این حلقه در بین دیواره سلولی قرار می گیرد و مانع از تشکیل دیواره مستحکم در سلول باکتری می شود. این امر باعث می شود باکتری با دیواره ی ناقص، آب جذب کند و بترکد. بنابر این آموکسی سیلین زمانی بر باکتری موثر است که در حال تکثیر و تشکیل دیواره جدید سلولی باشد. به آنتی بیوتیک هایی که در زمان تکثیر میکروب ها اثر می کنند آنتی بیوتیک های باکتری سید می گویند.
مقاوت میکروبی
با استفاده گسترده و طولانی مدت از آموکسی سیلین، تعداد کمی از باکتری ها جهش یافته و ماده ای به نام بتالاکتاماز تولید کردند (شاید تنها یک باکتری). بتالاکتاماز حلقه بتالاکتام را در مولکول آموکسی سیلین غیر فعال می کند و در این صورت آموکسی سیلین اثر درمانی خود را از دست می دهد و یا بسیار ضعیف عمل می کند. به سرعت تعداد باکتری های مقاوم افزایش پیدا کرد تا جایی که هم اکنون اغلب باکتری ها نسبت به آموکسی سیلین مقاوم هستند و این دارو بر آنها بی تاثیر است.
نقش کلاوینیک اسید
متخصصین داروسازی برای خنثی کردن اثر بتالاکتاماز ماده ای به نام کلاوینیک اسید به آموکسی سیلین اضافه کردند که بتالاکتاماز ترشح شده از باکتری را بی اثر می کند و آموکسی سیلین مجددا اثر ضد میکروبی خود را اعمال می کند. ترکیب آموکسی سیلین و کلاوینیک اسید به نام کوآموکسی کلاو نامیده می شود و برندهای مختلفی از این دارو در بازار دارویی ایران و جهان وجود دارد. گرچه کلاوینیک اسید قدرت درمانی آموکسی سیلین را افزایش داده است ولی مواردی از مقاومت باکتری ها در مقابل این دارو نیز گزارش شده است و این چرخه همچنان ادامه خواهد داشت. یکی از توصیه هایی که تمام جوامع پزشکی دارند جلوگیری از مصرف بی رویه و ناقص آنتی بیوتیک ها است که باعث بروز جهش های ژنتیکی در باکتری ها می شود.
اثرات درمانی
کوآموکسی کلاو در درمان عفونت های گوش میانی، سینوس، گلو، دستگاه تنفس، عفونت های ادراری، دمل های چرکی، عفونت دندان و عفونت های استخوان و مفاصل کاربرد دارد. این دارو فقط با نسخه پزشک قابل استفاده است و بصورت قرص و سوسپانسیون موجود است.
در صورت اثربخش بودن کوآموکسی کلاو پس از دو الی سه روز احساس بهبودی در فرد ایجاد می شود ولی باید دوره درمان کامل ادامه پیدا کند. در صورت قطع دوره درمان میکروب ها پس از چند روز با قدرت بیشتر تکثیر می کنند.
عوارض جانبی
مهمترین عارضه جانبی کوآموکسی کلاو اسهال است که در صورت بروز اسهال لازم است برای ادامه درمان با پزشک مشورت نمائید
احساس ضعف و بی حالی یکی دیگر از عوارض شایع این دارو است که معمولا در مصرف طولانی مدت این دارو ایجاد می شود. دلیل ضعف و بی حالی بخاطر از بین رفتن باکتری های مفید روده است که ویتامین های گروه بی را در بدن تولید می کنند.
یکی دیگر از عوارض جانبی سوسپاسیون کوآموکسی کلاو، احتمال ایجاد لکه بر روی دندان است که با مسواک زدن برطرف می شود.
توصیه های دارویی
با توجه به اشکال مختلف کوآموکسی کلاو توصیه های این دارو به تفکیک شکل دارویی بیان می شود
قرص کوآموکسی کلاو
-دارو را ترجیحا با معده خالی(حداقل1ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از غذا) میل کنید اما در صورت مشکل گوارشی می توانید دارو را بعد غذا مصرف کنید.
-در صورت سابقه حساسیت به آنتی بیوتیک ها ،پزشک را مطلع کنید.
-در صورت بروز اسهال به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.
-مصرف این دارو روی نتایج آزمایشات بالینی شما اثرمی گذارد لذا پیش از انجام آزمایش پزشک خود را از مصرف این دارو مطلع کنید.
-بهتر است در مدت درمان مادر با این دارو،شیردهی به کودک انجام نشود.
-به علت کاهش اثرداروهای ضدبارداری در مصرف همزمان با این دارو ، خانم هاي در سنين باروری كه در مدت درمان با اين دارو ،از يك روش پيشگيري از بارداري غير هورموني با مشورت پزشك استفاده كنند.
-درصورتی که مبتلا به دیابت هستید قند خون خود را به صورت دوره ای وبا دقت بیشتری کنترل کنبد.
-اسهال آبکی طولانی مدت همراه با دل پیچه و تا چند هفته پس از درمان٬ ممکن است از عوارض نادر این دارو باشد.به پزشک مراجعه کنید و از خوددرمانی پرهیز کنید.
ساشه کوآموکسی کلاو
-محتویات هر بسته دارو را در یک نوبت طبق دستورالعمل موجود در بسته بندی تهیه کنید.
دارو را ترجیحا با معده خالی(حداقل1ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از غذا) میل کنید اما در صورت مشکل گوارشی می توانید دارو را بعد غذا مصرف کنید.همچنین می توانیددارو را در مایعات خنک، شیر یا شیرخشک مخلوط کرده و بلافاصله مصرف کنید.
-در صورت بروز اسهال به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.
-به علت کاهش اثرداروهای ضدبارداری در مصرف همزمان با این دارو ، خانم هاي در سنين باروری كه در مدت درمان با اين دارو ،از يك روش پيشگيري از بارداري غير هورموني با مشورت پزشك استفاده كنند.
-در صورت سابقه حساسیت به آنتی بیوتیک ها ،پزشک را مطلع کنید.
-مصرف این دارو روی نتایج آزمایشات بالینی شما اثرمی گذارد لذا پیش از انجام آزمایش پزشک خود را از مصرف این دارو مطلع کنید.
-درصورتی که مبتلا به دیابت هستید قند خون خود را به صورت دوره ای وبا دقت بیشتری کنترل کنبد.
-اسهال آبکی طولانی مدت همراه با دل پیچه و تا چند هفته پس از درمان٬ ممکن است از عوارض نادر این دارو باشد.به پزشک مراجعه کنید و از خوددرمانی پرهیز کنید.
سوسپانسیون کوآموکسی کلاو
- دارو را طبق دستورالعمل موجود در بسته ی دارو، با آب جوشیده ی سرد شده تهیه کنید.
-درهنگام تهیه ی دارو آب را در دو مرحله اضافه کنید تا پس از اختلاط با دارو به اندازه ی دقیق برسد.
Afa chemi » آفـاکلاو® (کـو ـ آموکسی کلاو) 625 میلی گرم
دوشنبه ۶ تیر ۱۴۰۱ 021-64059 info@afachemi.com
آفـاکلاو® (کـو ـ آموکسی کلاو) ۶۲۵ میلی گرم
چاپ مقاله آفـاکلاو® کـو ـ آموکسی کلاو
قرص روکشدار ۳۷۵ و ۶۲۵ میلی گرم
پودر برای تهیه سوسپانسیون خوراکی ۱۵۶ و ۳۱۲ میلی گرم در ۵ میلی لیتر
راهنمایی های علمی دارو جهت بیمار:
این دارو جهت درمان بیماری فعلی شما تجویز گردیده است لذا از مصرف آن درموارد مشابه یا توصیه مصرف آن به دیگران خودداری کنید.
راهنمایی های عمومی:
قبل از مصرف این دارو، درموارد زیر با پزشک مشورتکنید:
درصورت داشتن سابقه حساسیت به داروهای خانواده پنیسیلین ها و سفالوسپورین ها (مثل آموکسیسیلین، سفالکسین، …) یا داروهای دیگر، غذاها، مواد محافظ و رنگها.
درصورت داشتن رژیم غذایی کم نمک.
درصورت مصرف همزمان با دارو های ضد انعقاد خوراکی، دی پیریدامول، هپارین، مسکنها بخصوص آسپیرین، سولفین پیرازون، پنتوکسی فیلین، قرص های ضد بارداری، و الپروئیک اسید و پروبنسید.
درصورت ابتلاء به بیمار ی های قلبی، مشکلات خونی یا تاریخچه ای از آن، فشارخون،کیست فیبروزه، بیماری کلیوی وکبدی، منو نوکلئوزیس، فنیل کتونوری و بیماری های معده ایی و روده ایی.
مصرف در بارداری و شیردهی:
مصرف این دارو در دوران بارداری و شیردهی باید تحت نظر پزشک معالج انجام گیرد.
هشدارها:
سوسپانسیون کوآموکسی کلاو حاوی فنیلآلانین میباشد که مصرف آن در بیماران مبتلا به فنیل کتونوری ممنوع است.
در صورت عدم بهبود بیماری بعد از گذشت چند روز از مصرف دارو، پزشک خود را درجریان قرار دهید.
دوره درمان را کامل کنید حتی اگر بعد از چند روز احساس بهبودی کردید درمان را قطع ننمایید.
برای مشاهده اثر درما نی بهتر، توصیه می شود دارو سر ساعت مقرر مصرف گردد.
در صورت اسهال شدید با پزشک معالج تماس بگیرید و از مصرف داروهای ضداسهال دراین شرایط بدون مشورت با پزشک جداً خودداریکنید.
مصرف دارو در بیماران دیابتی ممکن است باعث بروز اختلالاتی در نتایج تست اندازهگیری قند ادرار شود.
مقدار و نحوه مصرف دارو:
مقدار مصرف هر دارو را پزشک تعیین می کند ولی مقدار مصرف معمول این دارو به شرح زیر می باشد:
بزرگسالان (افراد با وزن بیش از۴۰ کیلوگرم): ۲۵۰ تا ۵۰۰ میلیگرم آموکسی سیلین در ترکیب با ۱۲۵میلیگرم كلاولانيک اسيد هر ۸ ساعت یا ۵۰۰ تا ۸۷۵ میلی گرم آموکسی سیلین با ۱۲۵میلی گرم كلاولانيک اسيد هر۱۲ساعت.
نوزادان بیشتر از ۱۲ هفته و کودکان زیر ۴۰ کیلوگرم (سوسپانسیون): ۶٫۷تا ۲۲٫۵میلی گرم آموکسی سیلین برحسب کیلوگرم وزن بدن در ترکیب با ۱٫۷ تا ۳٫۲ میلی گرم كلاولانيک اسيد برحسب کیلوگرم وزن بدن هر ۸ یا ۱۲ ساعت.
نوزادان تا ۱۲هفته: مقدار داروی مورد نیاز بوسیله پزشک مشخصمیشود که معمولا ۱۵میلیگرم آموکسیسیلین بر حسب کیلوگرم وزن بدن نوزاد هر ۱۲ ساعت یکبار میباشد، مصرف كلاولانيک اسيد برای نوزادان توصیه نمیشود.
طرزتهیه سوسپانسیون:
ابتدا شیشه را تکان دهید تا پودر از دیواره شیشه جدا شود سپس آب جوشیده سرد شده را در دو مرحله تا خط نشانه به شیشه محتوی پودر اضافه نموده و شیشه را بخوبی تکان دهید.
قبل از هر بار مصرف شیشه را بخوبی تکان دهید.
قبل و بعد از هر بار مصرف پیمانه را بشویید.
مصرف داروی فراموش شده:
درصورت فراموش کردن یک نوبت از دارو، به محض به یاد آوردن آنرا مصرف کنید ولی اگر تقریباً زمان نوبت بعدی فرا رسیده بود از خوردن آن صرف نظر کرده مطابق قبل دارو را مصرف کنید و مقدار آنرا دو برابر نکنید.
عوارض جانبی:
هر دارو به موازات اثرات مطلوب درمانی ممکن است دارای یک سری عوارض جانبی نیز باشد اگر چه تمامی این عوارض ممکن است در یک فرد ظاهر نشود ولی درصورت بروز هر یک نیاز به توجهات پزشک دارد.
عوا رضی که نیاز به قطع سریع دارو و تماس فوری با پزشک دارند: سرفه، تنفس نا منظم و سریع، تب، درد مفاصل،گیجی و منگی، خارش و ترشحات واژن، سنکوپ ناگهانی، ورمکردن صورت، قرمزی و التهاب چشمها، تنفس کوتاه، بثورات جلدی همراه با سوزش و خارش، زخم در دهان و زبان، ایجاد نقاط سفید در دهان و زبان و خستگی و ضعف غیر معمول.
عوارضی که نیاز به توجه پزشکی دارند: کرامپ های شکمی همراه با درد شدید، تحریکات شکمی دردناک، تشنج، کاهش مقدار ادرار، اسهال آبکی و شدید (شاید همراه با خون)، افسردگی، تهوع و استفراغ، زخم درگلو، گلو درد و تب، خونریزی زیر جلدی غیر معمول، زردی چشم یا پوست، قرمزی و التهاب زبان، درد سینه، ورم صورت، انگشتان و انتهای پاها و اشکال در ادرارکردن.
(علائمی همچون کرامپ های شکمی توام با درد شدید واسهال شدید و آبکی ممکن است تا چندین هفته بعد از قطع مصرف دارو نیز مشاهده گردند).
عوارضی که به مرور زمان و با تطابق بدن با دارو از بین رفته و نیازی به مراجعه به پزشک ندارند ولی در صورت تداوم یافتن و یا تشدید شدن نیاز به توجه پزشکی دارند:
اسهال متوسط، نفخ، سردرد، معده درد، بلع مشکل، احساس سرما، خونریزی بینی و خستگی غیر معمول.
مسمومیت:
در صورت مصرف اتفاقی بیش از حد تجویز شده بیمار را به مرکز درمانی منتقلکنید.
شرایط نگهداری:
دارو را دور از دسترس اطفال قراردهید.
پودر خشک را در دمای زیر ۲۵ درجه سانتیگراد و دور از رطوبت نگهدارینمایید.
قرصها را در جای خشک و در دمای زیر ۲۵ درجه سانتی گراد نگهدارینمایید.
بعد از تهیه سو سپانسیون با آب آن را در یخچال نگهداری نمایید و از یخ زدگی آن جلوگیریکنید.
بعد از ۷ روز نگهداری در یخچال سوسپانسیون آماده شده را دور بریزید.
اشکال دارویی:
پودر برای تهیه ۱۰۰ میلیلیتر سوسپانسیون خوراكی آفاکلاو ۱۵۶:
هر ۵ میلیلیتر حاوی ۱۲۵ میلیگرم آموكسیسیلین (بصورت تریهیدرات) و ۳۱٫۲۵ میلیگرم كلاولانیک اسید (بصورت پتاسیم) میباشد.
پودر برای تهیه ۱۰۰ میلیلیتر سوسپانسیون خوراكی آفاکلاو ۳۱۲:
هر ۵ میلیلیتر حاوی ۲۵۰ میلیگرم آموكسیسیلین (بصورت تریهیدرات) و ۶۲٫۵ میلیگرم كلاولانیک اسید (بصورت پتاسیم) میباشد.
قرص روكشدار آفاکلاو ۳۷۵ میلیگرم:
هر قرص حاوی ۲۵۰ میلیگرم آموكسیسیلین (بصورت تریهیدرات) و ۱۲۵ میلیگرم كلاولانیک اسید (بصورت پتاسیم) میباشد.
قرص روكشدار آفاکلاو ۶۲۵ میلیگرم:
هر قرص حاوی۵۰۰ میلیگرم آموكسیسیلین (بصورت تریهیدرات) و ۱۲۵ میلیگرم كلاولانیک اسید (بصورت پتاسیم) میباشد.
قرص آفا کلاو برای کدام قسمت از بدن هست
قرص آفا کلاو ۶۲۵ برای چیست
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
آیا برای زخم دیابت خوب است