این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    قیمت دلار تا چقدر بالا میرود

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    قیمت دلار تا چقدر بالا میرود را از این سایت دریافت کنید.

    پیش بینی قیمت دلار تا پایان سال / ارز بالاتر می‌رود؟

    فرارو نوشت:بوربور؛ کارشناس بازارهای مالی گفت: ارزش واقعی دلار ۴۰ هزار تومان برآورد می‌شود و تا آخر سال نیز ۴۳ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود. هر قیمتی در این بازه زمانی، بالاتر از این پیش‌بینی باشد، بیشتر از ارزش واقعی دلار است.

    ۷ نفر ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷

    پیش بینی قیمت دلار تا پایان سال / ارز بالاتر می‌رود؟

    فرارو نوشت:بوربور؛ کارشناس بازارهای مالی گفت: ارزش واقعی دلار ۴۰ هزار تومان برآورد می‌شود و تا آخر سال نیز ۴۳ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود. هر قیمتی در این بازه زمانی، بالاتر از این پیش‌بینی باشد، بیشتر از ارزش واقعی دلار است.

    نوسان قیمت دلار در چند ماه گذشته چالش بزرگی برای اکثر سرمایه‌گذاران شد. قیمت دلار نه فقط در بازار ارز، بلکه در اکثر بازارهای پولی و مالی رایج در کشور نیز تاثیرگذار است. پیش‌بینی درباره رفتار آینده قیمت دلار، حائز اهمیت برای تمام سرمایه‌گذاران است و نمی‌توان از اثرگذاری آن بر وضعیت معیشتی مردم چشم پوشی کرد. کمیسیون اقتصادی مجلس اخیرا در گزارشی ارائه ارز مسافرتی را دلیل تنش بازار معرفی کرد. بر همین اساس خبرنگار گسترش نیوز درباره وضعیت بازار دلار و تغییرات آن با سجاد بوربور کارشناس اقتصادی و مدرس بازارهای مالی به گفتگو نشسته است که در ادامه می‌خوانیم.

    تغییرات قیمت دلار باید مثل یک کالا بررسی شود

    جاد بوربور؛ کارشناس ارز و بازارهای مالی درباره تاثیر حذف ارز مسافرتی بر بازار دلار گفت: همیشه وقتی قرار است تحلیلی را انجام دهیم، نباید علت را رها کنیم و فقط معلول را بچسبیم. ارز مسافرتی موضوع کم اهمیتی برای بازار نیست اما از این موضوع مهم‌تر مسائل بیشتری وجود دارد. باید بررسی شود، چرا ارز رشد می‌کند که با التهابات خود منجر به وقوع رویدادهای اخیر می‌شود. باید نگاه به ارز مانند تغییرات قیمتی در یک کالا باشد. علت رشد قیمتی یک کالا اغلب تورم است و باید بررسی شود که چه چیزی باعث رشد تورم می‌شود.

    وی افزود: رشد نقدینگی و کاهش رشد اقتصادی ارتباط مستقیمی با تورم دارد. درباره دلایل رشد نرخ ارز باید این موارد بررسی شود. از آنجایی که ما کسری بودجه ساختاری داریم و سال‌ها است این اتفاق ادامه دارد. رشد اقتصادی کشور در دهه ۹۰ نزدیک به صفر درصد ثبت شده است. طبیعی است، تورم شامل همه چیز از جمله دلار شود. با افزایش تورم، دلار تقویت و ریال تضعیف می‌شود. مهم‌ترین دلیل افت ریال خلق نقدینگی و کاهش رشد اقتصادی است.

    با این تورم افزایشی رشد قیمت دلار طبیعی است

    این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: هیچکدام از اقتصاددانان از اوج گیری قیمت دلار تعجب نکردند. در اواخر سال گذشته قیمت دلار ۲۵ هزار تومان بود و روی کاغذ دلار ۴۲ هزار تومانی پیش‌بینی شده بود. قبل از این نیز دلار از ۴۰ هزار تومان به ۱۹ هزار تومان رسید. اگر توجه کنیم، در این رنج قیمتی نزدیک به ۵۰۰ برابر رشد داشته است. تغییر قیمت دلار در چند ماه اخیر رفتار معقولانه‌تری نسبت به گذشته داشته است و فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد دچار افزایش قیمت شده است. اوج‌گیری اخیر قیمت دلار در بازه زمانی کوتاه‌تری رقم خورد و در نتیجه صعود بیشتری را تجربه کرده است.

    بوربور یادآور شد: زمان پاره شدن برجام در مدت زمان ۶ ماه دلار از ۴۵۰۰ به ۱۹۳۰۰ تومان رسید و در مقایسه با ادوار گذشته بی‌سابقه بود. زمانی که نقدینگی به این صورت در حال رشد باشد و بخواهند دلار را سرکوب کنند، دلار در قیمت فعلی می‌ماند اما همه چیز دچار رشد قیمت خواهد شد.

    دلیل رشد نقدینگی قیمت‌گذاری دستوری است

    وی تصریح کرد: دولت کسری بودجه ساختاری خود را باید کنترل کند. علت اصلی کسری بودجه ساختاری، قیمت‌گذاری دستوری است. قیمت‌گذاری دستوری، نقدینگی را افزایش داده و رشد اقتصادی را محدود می‌کند. از سویی قیمت‌گذاری دستوری، سرمایه اجتماعی را به صفر رسانده است. اگر اصلاحات در بخش سیاست ارزی اعمال شود، شاید نتیجه آن را چند سال دیگر مشاهده کنیم.

    این کارشناس بازارهای مالی افزود: نقدینگی در حال حاضر، نزدیک به ۶۰۰۰ همت است. نقدینگی در آغاز سال جاری ۴۸۰۰ همت بود، با یک رشد اقتصادی قابل باور ۳ درصدی و یک تورم جهانی ۴ تا ۵ درصد، پیش بینی دلار ۴۲ تا ۴۳ هزارتومان دور از باور نبود. در این پیش‌بینی، نقدینگی خود را از ۴۸۰۰ به ۶۴۰۰ همت هم می‌رساند اما در حال حاضر نقدینگی در بهترین وضعیت یعنی ۶۰۰۰ همت قرار دارد. بنابراین رشدی که دلار باید در ۱۲ ماه تجربه می‌کرد، در ۹ ماه اتفاق افتاده است و به همین دلیل می‌توان گفت رشد قیمت دلار هیجانی بود.

    خرید دلار در این بازه زمانی توصیه نمی‌شود

    بوربور در ادامه گفت: در شرایط فعلی خرید دلار را به هیچ وجه توصیه نمی‌کنم. برای سرمایه‌گذاری، کالای دلاری توصیه می‌شود. وقتی اقتصاد تورمی است، همه بازارها رشد می‌کنند. از بورس تا خودرو، مسکن، زمین و طلا همه دچار رشد می‌شوند. بنابراین به غیر از مصارف ضروری، خرید ارز به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. در ۲۰ سال گذشته، بورس، طلا، مسکن و زمین بیشتر از ارز رشد کردند.

    وی در پایان به خبرنگار گسترش نیوز گفت: قیمت دلار بالای ۴۴ هزار تومان بعید به نظر می‌رسد اما اگر شاهد قیمت بالاتر از ۴۴ هزار تومان باشیم، این قیمت ماندگار نیست. یادمان باشد، دلار به ۳۳۳۰۰ تومان رسید و باز به قیمت ۲۰۷۰۰ تومان برگشت. قبل از این نیز، دلار از قیمت ۱۹۳۰۰ با افت شدید به ۱۰۰۰۰ تومان رسید. در حال حاضر ارزش واقعی دلار ۴۰ هزار تومان براورد می‌شود و تا آخر سال نیز ۴۳ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود. هر قیمتی در این بازه زمانی، بالاتر از این پیش‌بینی باشد، قیمتی بیشتر ارز ارزش واقعی دلار است. دلار بالای ۴۴ هزار تومان در این بازه زمانی خریدار ندارد و در پی آن طلا و شاید خودرو نیز خریدار نداشته باشد. از دید یک کارشناس اقتصادی منطقی نیست، دلار بالای ۴۴ هزار تومان در بازه زمانی پایان سال خریداری شود. می‌توان گفت دلار کمتر از ۴۰ هزار تومان فرصت خرید را بیشتر می‌کند و همچنین در جهت عکس دلار بالای ۴۴ هزار تومان فرصت فروش را بالاتر می‌برد.

    217 35 کد خبر 1717892

    برچسب‌ها

    دلار ارز مطالب مرتبط

    قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۱ دی‌ماه/ سکه چقدر قیمت خورد؟

    قیمت آپارتمان در این منطقه از تهران قرمز شد

    فاصله نجومی قیمت گوشت منجمد و گرم!

    جزئیات بودجه/ حقوق‌ تا ۷ میلیون از مالیات معاف شد

    پژو ۲۰۷ بخریم یا دنا پلاس؟/ کدام خودرو بیشتر رشد کرده است؟

    دلار نه بالا رفت نه پایین، استراحت کرد/ بازار دست یورو را خواند

    منبع مطلب : www.khabaronline.ir

    قیمت دلار تا کجا بالا می رود؟/ پیش بینی یک کارشناس از افزایش قیمت ارز

    یک تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: دولت قیمت ارز را تا 42 هزار تومان بالا می برد و سپس 4 یا 5 هزار تومان آن را ارزان می کند، بعد مردم خوشحال می شوند، یعنی دلار 37 یا 38 هزار تومانی در جامعه جا می افتد. این بازی است که هر ساله آن را داشتیم.

    قیمت دلار تا کجا بالا می رود؟/ پیش بینی یک کارشناس از افزایش قیمت ارز

    کدخبر: ۵۴۴۱۱۲ ۱۴۰۱/۱۰/۰۴ - ۰۸:۲۹

    یک تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: دولت قیمت ارز را تا 42 هزار تومان بالا می برد و سپس 4 یا 5 هزار تومان آن را ارزان می کند، بعد مردم خوشحال می شوند، یعنی دلار 37 یا 38 هزار تومانی در جامعه جا می افتد. این بازی است که هر ساله آن را داشتیم.

    به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نامه نیوز، جمشید عدالتیان، درباره چرایی سکوت دولت در قبال افزایش قیمت ارز گفت: دولت و به طور مشخص بانک مرکزی قدرت این را دارد که قیمت ارز را کنترل کند، اگر این کار را انجام نمی دهد و در واقع جلو افزایش قیمت ارز را باز گذاشته تا قیمت ها رشد کنند، علتش استیصال بانک مرکزی در تأمین ارز مورد نیاز بازار نیست.

    چالش سخت رئیسی در بازار دلار /پیش بینی قیمت دلار 7 دی

    وی با بیان اینکه عنان بازار ارز از دست بانک مرکزی خارج نیست، افزود: بانک مرکزی هر زمان خواسته، توانسته است قیمت ارز را ثابت نگه دارد یا قیمت را افزایش یا کاهش دهد. این حرف که سوداگران و هجوم مردم برای خرید عامل افزایش قیمت ها در بازار ارز هستند، بهانه و توجیهی بیش نیست.

    سود ۹میلیون تومانی معامله دلار با کارت ملی/ صرافی ها شلوغ شد!خبر مهم قالیباف درباره عرضه خودرو/ قرعه کشی حذف شد؟

    این عضو اتاق ایران درباره دلیل وزیر اقتصاد برای افزایش قیمت دلار تأکید کرد: معنای این حرف فقط می تواند این باشد که مردم احساس ناامنی کردند بنابراین به بازار هجوم آوردند تا پول شان را تبدیل به ارز کنند. بانک مرکزی قدرت مدیریت بازار ارز را دارد و هیچ نوع دلیل و بهانه ای برای افزایش قیمت ارز قابل قبول نیست.

    وی ادامه داد: سکوت بانک مرکزی نشانه رضایتش از افزایش قیمت ارز است، وقتی توانست از پاییز سال گذشته تا شهریور امسال قیمت دلار را بین 30 تا 33 هزار تومان حفظ کند، چرا الان نتواند؟ شاید بانک مرکزی برای توجیه افزایش قیمت ارز آدرس غلط می دهد تا کسری بودجه دولت را پر کند، در گذشته نیز وقتی خزانه دولت خالی بود، ماه های آخر سال همین اتفاق می افتاد.

    این تحلیلگر مسائل اقتصادی بازگشت دلار به 33 هزار تومان را محال خواند و افزود: البته این سئوال مطرح است که بانک مرکزی تا چه حد خواستار افزایش قیمت ارز است؟ معتقدم با نگاه به تجارب گذشته می توان به این پرسش پاسخ داد، دولت قیمت ارز را تا 42 هزار تومان بالا می برد و سپس 4 یا 5 هزار تومان آن را ارزان می کند، بعد مردم خوشحال می شوند، یعنی دلار 37 یا 38 هزار تومانی در جامعه جا می افتد. این بازی است که هر ساله آن را داشتیم.

    همچنین بخوانید

    دلار ارزان شد/ پیش‌بینی کانون صرافان از قیمت ارز در روزهای آینده

    همتی از دلار 30 هزار تومانی می گوید

    قیمت رسمی ١١ ارز کاهش یافت

    پیش بینی بورس امروز / دلار چه سیگنالی به بورس می‌دهد؟

    بانک مرکزی افزایش قیمت دلار قیمت ارز منبع: نامه نیوز

    ۴۷ این مطلب برایتان مفید است؟

    منبع مطلب : www.eghtesadnews.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید