این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    ماهی بتا

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    ماهی بتا را از این سایت دریافت کنید.

    چگونه از ماهی بتا نگهداری کنیم؟

    به جرات می‌توان گفت یکی از محبوب‌ترین ماهی‌ها در ماهی‌های زینتی، ماهی بتا ( فایتر ) می‌باشد. این ماهی‌ها را در دسته‌ی ماهی‎های گورامی قرار داده‌اند.

    صفحه‌ اصلی درباره ما تماس صفحه‌ اصلی درباره ما تماس

    چگونه از ماهی فایتر نگهداری کنیم؟

    صفحه اصلی  »  آبزیان • گورامی • ماهی زینتی   »   چگونه از ماهی فایتر نگهداری کنیم؟

    چگونه از ماهی فایتر نگهداری کنیم؟

    ماهی بتا ( فایتر )

    به جرات می‌توان گفت یکی از محبوب‌ترین و جذابترین ماهی‌ها در انواع ماهی‌های زینتی، ماهی بتا ( فایتر ) می‌باشد. این ماهی‌ها را در دسته‌ی ماهی‎های گورامی قرار داده‌اند. جذابیت فوق‌العاده در ظاهر این ماهی‌ها ، آنها را به یک ماهی تجاری منحصر بفرد مبدل نموده است. با در نظر گرفتن زیبایی بی‌نظیر در آنها، امروزه شاهد فروش آنها به عنوان ماهی سفره‌ی عید هستیم. این آبزیان از تنوع بسیار زیادی برخوردار هستند. اغلب تنوع در این ماهی‌ها با توجه به ظاهر آنها خواهد بود. از انواع این آبزیان می‌توان به ماهی دم پرده‌ای، ماهی هالف مون نیم ماه، ماهی دم ریش ، ماهی رز دم، ماهی پر دم، ماهی گوش فیلی، ماهی نیم خورشید و بسیاری دیگر اشاره نمود. اغلب تفاوت این ماهی‌ها در ظاهر، باله، دم و رنگ آنها خواهد بود. در ادامه به بررسی خصوصیات منحصر بفرد در این موجودات خواهیم پرداخت:

    ماهی بتا ( فایتر )

    خصوصیات منحصر بفرد در ماهی بتا ( فایتر ):

    خصوصیات ظاهری:

    ماهی نر و ماده در این دسته از آبزیان، تفاوت بسیار زیادی با یکدیگر خواهند داشت. جذابیت فوق‌العاده و زیبای ظاهری ماهی نر در انواع ماهی فایتر ستودنی است. ماهی ماده در مقابل ماهی نر از هیچ زیبایی برخوردار نخواهد بود. از این رو اغلب افراد، علاقمند به نگهداری و مراقبت از ماهی نر هستند. ماهی نر دارای باله‌ها و دم بسیار کشیده و دیدنی است، اما ماهی ماده از باله‌ها و دم کوتاهی برخوردار خواهد بود. تنوع رنگی در دم، بدن و باله‌های ماهی نر بسیار زیاد خواهد بود به نحوی که یکی ازنشانه‌های سلامت در بدن این آبزیان، برخورداری از تنوع رنگ در باله‌ها و دم می‌باشد. کم رنگی باله‌ها، چشمان اشک آلود ،ورم شکم، باله‌های براق و کاهش وزن از جمله عوامل بیماری در بدن آنها شناخته شده‌اند. آنها به جز برخورداری از آبشش، دارای اندام تنفسی بر روی سطح پوست خود نیز هستند. از این رو می‌توانند به راحتی اکسیژن مورد نیاز خود را از محیط دریافت نمایند.

    بیشتر بخوانید:  ویژگی‌های متمایز کننده در ماهی گورامی مهتابی

    خصوصیات اخلاقی:

    در بسیاری از موارد از این آبزیان به عنوان ماهی‌های نسبتا صلح جو یاد شده است. اما ماهی‌های نر در این دسته از ماهی‌ها، نسبت به هم نوعان خود بسیار تهاجمی هستند. البته در اغلب موارد می‌توان شاهد حالت تهاجمی بودن آن برای محافظت از قلمرو خود در برابر بسیاری از ماهیان دیگر نیز بود. با در نظر گرفتن این موضوع نگهداری از آنها به تنهایی در مخزن، پیشنهاد ایده‌آلی بوده است. آنها بسیار پر تحرک و فعال هستند. اما در زمانی که تنها نگهداری می‌شوند، تحرک آنها نیز کاهش می‌یابد. برای افزایش تحرک آنها می‌توان اقدام به استفاده از آینه نمود. از دیگر نشانه‌های سلامت در این گروه از آبزیان، می‌توان به حساسیت و واکنش بالای آنها نسبت به محرک‌های خارجی اشاره نمود. آشفتگی آنها با تکان‌های شدید در دم و باله قابل رویت خواهد بود. گروهی از افراد بر این عقیده‌اند که دلیل نامگذاری این آبزیان به سبب عدم سازگاری ماهی نر با همنوعان خود است. غذا خوردن ماهی بتا ( فایتر ) در طول روز یک تا دو وعده خواهد بود. ماهی‌های ماده اغلب از انواع ماهی‌های سازگار می‌باشند. این دسته از ماهی‌ها نیز تخم گذار بوده و مانند ماهی‌های گورامی جمع‌آوری، نگهداری و مراقبت از تخم‌ها و لاروها به عهده ماهی نر خواهد بود. شرایط تکثیر این موجود، متوسط می‌باشد.

    خصوصیات زیستگاهی:

    از زیستگاه بومی این جانداران می‌توان به: تایلند، لائوس، کامبوج، ویتنام و بسیاری از آبهای ایستاده در کانال‌ها و یا شالیزارهای برنج اشاره نمود. اغلب آبهای کم عمق با فضای گسترده مکان مناسبی برای رشد این موجودات به شمار می روند. استفاده از پوشش‌های گیاهی و تخته سنگ‌ها برای پنهان شدن آنها بسیار قابل توجه خواهد بود. سلامتی این آبزیان بسیار وابسته به کیفیت پارامترهای آب خواهد بود. از این رو تست نیترات، پی‌اچ و آمونیاک آب بسیار لازم و ضروری خواهد بود. استفاده از شن نرم، برخی از گیاهان طبیعی کوچک و همچنین اکسیژن ملایم در محل زندگی آنها، قابل توجه می‌باشد.

    ماهی بتا ( فایتر )

    نام علمی:   Betta Splendens

    نام تیره:   Osphronemidae

    نام متداول:   فایتر

    سختی آب:   ۹۰ تا ۴۵۰ پی‌پی‌ام

    دمای آب:   ۲۳ تا ۲۷ درجه

    پی‌اچ:   ۶.۵ تا ۷.۵ سطح شنا:   کل مخزن

    تغذیه مناسب:   ماهی بتا ( فایتر ) همه چیزخوار است. اما تمایل آن به گیاهخواری مورد توجه خواهد بود. مواد غذایی منجمد، گرانول، آرتمیا، میگو، پولکی، کرم‌های خونی و … از جمله غذاهای مناسب برای آنها خواهند بود.

    طول عمر:   ۲ تا ۱۰ سال

    شرایط نگهداری:   آسان

    اندازه بدن:   ۷ سانتی متر

    بیشتر بخوانید:  با جذابیت‌های ماهی گورامی غروب آفتاب یا طلوع خورشید آشنا شوید

    اشتراک گذاری... مطالب مشابه

    آشنایی با نحوه پرورش و نگهداری ماهی کوی باترفلای

    آشنایی با نحوه پرورش و نگهداری ماهی ارتمودوس سیانوستیکتوس

    آشنایی با نحوه پرورش و نگهداری ماهی سیکلید زنوتیلاپیا اسپیلوپترا

    آشنایی با نحوه پرورش و نگهداری ماهی سیکلید سیپریکرومیس کالراتوس

    دیدگاهتان را بنویسید

    برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

    صفحه اصلیدرباره ماتماسفروش ماهی زینتی  تمامی حقوق این سایت برای البرزفیش محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    بیشتر بخوانید:  آشنایی با پرورش و نگهداری ماهی تروفئوس بلک

    منبع مطلب : alborzfish.com

    معرفی ماهی فایتر ( بتا ) همراه با جزئیات کامل

    ماهی فایتر یا بتا همان طور که از نامش مشخص است، قاعدتا صلح جو نیست. شاید به دلیل خصوصیت جنگجویی این ماهی نام آن را فایتر گذاشته اند.

    شناخت ماهی آب شیرین

    ماهی فایتر ( بتا )

    ۲۵ تیر 4.4/5 - (19 امتیاز)

    ماهی فایتر یا بتا همان طور که از نامش مشخص است، قاعدتا صلح جو نیست. شاید به دلیل خصوصیت جنگجویی این ماهی نام آن را فایتر گذاشته اند.

    حداکثر طول :

    7 cm

    سازگاری :

    صلح جو

    دمای مناسب :

    24 الی 27 درجه سانتیگراد

    پی اچ :

    6.5 الی 7.5

    نام ماهی :

    فایتر

    نام علمی :

    Betta splendens

    نام خانوادگی :

    Osphronemidae

    زیستگاه :

    تایلند ، ویتنام و كامبوج

    ویژگی ها :

    ماهی فایتر یا ماهی بتا ماهیان زیبا و زینتی میباشند که در کشور شاهد رنگ بندی و طرح های مختلی از انها هستیم.

    بعضی از آنها یکدست قرمزند و بعضی دیگر آبی ، بعضی ها دارای دم و باله های ساده هستند و بعضی دیگر باله های رشته ای و ریش ریش دارند , به هر حال آنها جزو ماهیان زیبا و زینتی به حساب آمده و محبوبیت فراوانی دارند.

    نکته جالب در مورد آنها این است که شما هیچ گاه نمیتوانید دو یا چند فایتر را در کنار هم در یک مخزن نگهداری کنید زیرا آنها به هیچ وجه تحمل یکدیگر را ندارند ,

    حتی دو جنس مخالف هم در زمانی که اماده تکثیر نیستند با هم جدال میکنند و بالاخره قویتر ضعیف تر را خواهد کشت , گرچه نگهداری دو یا چند ماده فایتر در کنار هم میسر است ولی کمتر کسی علاقه به نگهداری فایتر ماده دارد.

    به هر حال این مسئله هم نمیتواند چیزی از زیبایی و عظمت این ماهی بین ماهیان آکواریومی اب شیرین کم کند و هر سال میلیونها از این ماهی در تجارت آکواریوم خرید و فروش میشود که موفقیت این ماهی را در به دست اوردن رضایت مشتریان نشان میدهد.

    شرایط نگهداری :

    آسان ترین راه برای نگهداری ماهی فایتر ( بتا ) یک تنگ بلورین متوسط تا بزرگ است و جالب اینجاست که برای نگهداری این ماهی به تجهیزات اضافی هم احتیاج ندارید ,

    شما میتوانید فایتر که نام دیگر آن جنگجوی سیامی است را با سایر ماهیان صلح جو و گیاه خوار مانند گورامی ها، انجل ها ، شارک ها ، لوچ ها و ... هم نگهداری کنید ولی هرگز انها را با ماهیان کوچک و باله بلند مانند گوپی ، زبرا و ... نگهداری نکنید ,

    چون فایتر شما از هر چه که بگذرد از دم و باله های نازنین و کلا ماهیان ضعیف تر از خود نخواهد گذشت و در زمان لازم از خجالتشان در خواهد امد.

    مزیت نگهداری فایتر ها با گروه ماهیان این است که انها بیشتر فعال بوده و گه گاه شاهد حرکات و ژست گرفتن انها خواهید بود که در مخزن انفرادی کمتر شاهد تحرک زیاد این ماهی هستید ,

    برای تحریک ان ها میتوانید از یک اینه استفاده کنید و بعد از چند دقیقه اینه را بردارید تا زیاد باعث مزاحمت ان نشوید.

    تغذیه :

    در تغذیه ماهی فایتر دقت کنید زیرا تغذیه مناسب باعث زیبایی و شادابی ماهی خواهد بود. انها را میتوانید با غذای خشک رایج برای ماهیان گیاه خوار یا غذاهای مخصوص فایتر تغذیه کرد.

    در رژیم هفتگی انها یک یا دو بار از غذای گوشتی هم استفاده کنید که پیشنهاد میدهم دل گوساله را برای این منظور در نظر بگیرید و تکه ای ریز را به فایتر خود بدهید،

    اگر از مولی یا گوپی نگهداری میکنید و انها را تکثیر میکنید یا نوزادان مولی یا هر ماهی دیگری در اختیار دارید گه گاه از این غذای زنده و مقوی هم به فایتر خود بدهید.

    انواع فایتر :

    فایتـر دم پرده ای, فایـتردم تاجی, فایتـردم دوقلو, فایتـردم ماه نیمه, فایـتردم باله کوتاه, فایتـردم دم شانه ای, فایتـردم دلتا.

    محصولات مرتبط :

    ناموجود

    غذای نووگرانو کالر جی بی ال – JBL NovoGrano Color

    ۳۶۰,۰۰۰ تومان ناموجود

    غذای نووگرانومیکس جی بی ال – JBL NovoGranoMix

    ۵۷۴,۰۰۰ تومان

    گالری تصاویر :

    منبع مطلب : petzip.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید