این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    ماهی نقره ای

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    ماهی نقره ای را از این سایت دریافت کنید.

    آشنایی با بید کاغذی یا ماهی نقره ای

    آشنایی با بید کاغذی درباره ی ماهی نقره ای،درباره ی بیدکاغذی،از بین بردن حشرات موذی،روش های از بین بردن حشرات موذی،از بین بردن حشرات موذی خانگی،تغذیه ی بید کاغذی،مکان های زندگی ماهی نقره ای،دشمن بید کاغذی

    آشنایی با بید کاغذی یا ماهی نقره ای

    مجموعه: گیاهان،حیوانات و آکواریوم

    آشنایی با حشرات موذی بیدکاغذی

    ماهی نقره ای بر خلاف اسمش هیچ ربطی به ماهی‌ها نداشته و حشره‌ای نقره‌ ای رنگ است که به خاطر حرکت سریع و بدن مخروطی شکلش این اسم را دارد. شکم این جانوران در امتداد باریک شده که به آن ها جلوه ماهی مانند می دهد.

    بید کاغذی

    بید کاغذ حشره ای است از راسته دم ‌ریشک داران از خانواده لپیسماتیده. اسم دیگر آن نقره ماهی است که از حرکت ماهی مانند و همچنین رنگ آبی-خاکستری این جانور گرفته شده است. بید کاغذ جانوری شب رو با بدنی کشیده و صاف است که معمولاً اندازه ای بین 13 تا 25 میلیمتر دارد. شکم آنها در امتداد باریک و به آنها جلوه ای ماهی مانند می دهد. بر خلاف بقیه اعضای حشرات دم ریشک دار که چشم ندارند، این جانوران دو چشم کوچک مرکبی دارد. فاقد هر گونه بال ولی دارای دو شاخک هستند. به طور میانگین عمر آنها بین 2 تا 8 سال طول می کشد.

    بید کاغذ از موادی تغذیه می کند که دارای پلی ساکاریدهایی مانند نشاسته یا دکسترین (که در چسب ها پیدا می شود) هستند. با اینکه به خاطر ضرری که به لباس، کاغذ، پرده تزئینی و دیگر اشیای خانگی وارد می کنند به عنوان آفت شناخته شده اند، اما ناقل هیچ گونه بیماری نیستند.

    هزارپا، گوش خیزک و عنکبوت ها از این بیدکاغذی تغذیه می کنند.

    از بین بردن ماهی نقره ای

    تغذیه ی بید کاغذی

    نام دیگر ماهی نقره ای بید کاغذی می باشد و علت این نام هم این است که این حشره از دستمال کاغذی، کاغذ و هرنوع ماده دیگری که قند یا نشاسته داشته باشد تغذیه می کند.

    این حشرات در محیط های تاریک و مرطوب زندگی می کنند و حشراتی مانند هزار پا و عنکبوت از ماهی‌ نقره‌ای تغذیه می کنند.

    حشره ماهی نقره ای می توانند قسمت های مختلفی از منزل را آلوده کنند، بطور مثال از کتاب ها، لباس ها، وسایل قدیمی و عتیقه و ...  که بیشتر در معرض خطر قرار دارند. رژیم غذایی آن ها بیشتر شامل کاغذ، چسب، ابریشم و کلاً الیاف پارچه ای می باشد و از موادی که داخل آن کربوهیدرات هایی مانند شکر و نشاسته تغذیه می کنند آثاری را به جا می گذارند.

    آیا حشره ماهی نقره ای انسان را نیش می زند؟

    همان طور که اشاره شد تغذیه این حشرات عمدتا کاغذ، فرش، لباس می باشد و این نگرانی نداشته باشید به هیچ وجه سیلور فیش انسان را نیش نمی زند زیرا فاقد اندامک نیش و گزش هستند.

    آلرژی

    ماهی نقره ای با علائمی مانند آسم می تواند یک واکنش آلرژیک ایجاد کند. آنها همچنین حامل باکتری ها هستند. انواع باکتری ها به پای ماهی های نقره ای و ماهی های کاغذی می چسبند و شما به راحتی نمی توانید آن را در خانه خود داشته باشید.

    حشره ی ماهی نقره ای

    مکان های مورد علاقه ماهی نقره ای

    ماهی های نقره ای، محیط مرطوب را دوست دارند و از راه ترک ها و سوراخ ها به خانه نفوذ پیدا می کنند. آن ها بیشتردر دیوارهای خانه، بین دیوار و عایق مخفی می شوند. زیرا آنجا خوب، گرم و مرطوب است. از آنجا که ماهی های نقره ای در آب و هوای مرطوب به بهترین روش پیشرفت می کنند.

    تمام تلاش خود را برای جلوگیری از رطوبت در خانه باید انجام دهید.

    شما ماهی های نقره ای را اغلب در کف حمام و دستشویی پیدا می کنید. زیرا مناسب ترین محیط برای زندگی ماهی های نقره ای است. حتی می توانید آن ها را داخل وان پیدا کنید، بید کاغذی ها به خوبی نمی توانند روی سطح لغزنده راه بروند. به همین دلیل زمانی که می خواهند از وان بیرون بیایند. بیشتر مواقع به پایین لیز می خورند.

    پیشگیری از ورود حشره بید کاغذ به خانه

    روش های جلوگیری از ورود ماهی نقره ای به خانه

    راهکارهایی برای جلوگیری از ورود خرخاکی و ماهی نقره ای به خانه وجود دارد.

    • خانه را خشک نگه دارید.

    از آنجایی که این حشرات مکان های مرطوب را دوست دارند و در آنجا رشد می کنند، با استفاده از فن، کولر یا بخاری تمامی رطوبت را از خانه دور کنید و مکان را کاملاً خشک کنید. مطمئن باشید با این کار این حشرات به خانه ی شما راه پیدا نمی کنند.

    • همه ی شکاف ها و ترک های دیوار و خانه را پر کنید.

    همه ی شکاف های اطراف خانه که ممکن است این موجودات به آنجا راه پیدا کنند و تخم گذاری کنند را پر کنید.

    اگر شکاف ها در مکان های تاریک، آشپزخانه، حمام، دستشویی و زیرزمین باشند؛ احتمال لانه کردن این موجودات در آن مکان ها بیشتر است.

    جلوگیری از ورود این حشرات به خانه بسیار بهتر از دفع آنها است، بنابراین بهتر است از عدم ایجاد محیطی دلپذیر برای این حشرات کثیف مطمئن شوید. آنها دوست دارند در زیر کف لمینت و پارکت زندگی کنند و فقط شب ها بیرون بیایند.

    • رطوبت خانه را کم کنید.

    مطمئن شوید که با تهویه مناسب تا حد امکان از ایجاد رطوبت در اتاق جلوگیری می کنید. اجازه بدهید لباس ها کاملا خشک شوند و بعد آن ها را جمع آوری کنید. اگر خانه ی شما هوای مرطوب دارد از تنظیم کننده رطوبت استفاده کنید.

    • دمای خانه را خنک نگه دارید.

    دما را حدود 22 درجه نگه دارید. ماهی های نقره ای به مکان های گرم علاقه دارند.

    • کاغذهای بدون کاربرد را دور بریزید.

    کاغذ های قدیمی را دور بیندازید و به مدت طولانی از آنها نگهداری نکنید. اگر نمی خواهید آن را دور بیندازید، در ظروف بسته بندی شده نگهداری کنید.

    • برای نگهداری از مواد غذایی دقت کنید.

    سیب زمینی و میوه را نیز در جاهای مناسب نگهداری کنید. این دو خوراکی برای این حشره ها بسیار جذاب هستند.

    • منابع غذایی آن را از بین ببرید.

    تلاش کنید همیشه مواد غذایی را درون ظرف های در بسته نگه داری کنید و مرتباً کف منزل را جارو کنید تا هرگونه منابع غذایی این موجودات را از بین برده باشید. لباس های کثیف را مرتباً بشویید و انبار نکنید. بنابراین از انباشتن لباس های کهنه خودداری کنید، زیرا منبعی عالی برای این نوع حشرات می باشد.

    منبع مطلب : www.beytoote.com

    سمپاشی ماهی نقره ای یا سیلور فیش

    رژیم غذایی سیلور فیش یا ماهی نقره ای بستگی به محلی که از آن تغذیه می کند، متفاوت می باشد بیشتر کاغذ، پارچه و کالای خشک را به سایر موارد ترجیح می دهند

    حشره ماهی نقره‌ای به دلیل داشتن سه زائده بلند، مو مانند در انتهای بدن به «دم مو» نیز معروف است. ماهی نقره ای در سراسر ایران یافت می شود و معمولاً در مناطق مرطوب خانه مانند حمام، زیرزمین و اتاق زیر شیروانی دیده می شود. آنها تمایل دارند حضور خود را از انسان پنهان کنند، به این معنی که آسیب های که ایجاد کرده اند به راحتی دیده نمی شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد کنترل و سمپاشی ماهی نقره ای و نحوه خلاص شدن از شر ماهی نقره ای، ادامه مطلب را بخوانید.

    مشخصات فیزیکی و ظاهری حشره ماهی نقره ای یا همان بید کاغذ، رژیم غذایی و تولید مثل آن ها و نیز خسارات ناشی از وجود ماهی نقره ای به وسایل موجود در محیط را شرح داده و سپس کلیه روش های پیشگیری از ورود آن ها و روش های مبارزه و ریشه کنی را خدمت شما عزیزان ارائه کرده ایم.

    حشرات این راسته با نام های عمومی دم مویی ، بید کاغذ، سیلور فیش، ماهی مقره ای ، حشره سه دم ( Silverfish) و ( Firebrat) شناخته می شوند که این دو نام، در حقیقت متعلق به دو گونه مهم این راسته است. نام این راسته نیز از دو کلمه Thysanos به معنای ریشک و Ura به معنای دم گرفته شده است و اشاره به وجود سه زائده باریک و بلند در انتهای بدن دارد و شکم نیز دارای Styli است . اما در این راسته آرواره بالا توسط دو نقطه به سر اتصال دارد و به اصطلاح دو مهره ای است.

    چشم های مرکب هم در مقایسه با دم مویی ها کوچک تر و فاصله دار هستند. بدن این حشرات توسط یکسری لکه های نقره ای رنگ پوشیده شده است.حشرات این راسته جفتگیری مستقیم ندارند و جنس ماده اسپرم نر را از محیط دریافت می کند.

    در گونه Lepisma saccharina با نام عمومی Silverfish (ماهی نقره ای) معروف می باشد. این آفت در مناطق نمناک ومرطوب زندگی می کنند. گونه ای Thermobia domestica با نام عمومی Firebrat شناخته می شود زندگی در مناطق بسیار گرم با حرارت بالای 32 درجه، مثل نانوایی ها، نزدیک اجاق منازل ، شیرینی پزی ها و سرویس حمام در کنار وان را ترجیح می دهند.

     حشرات سیلور ماهی چه شکلی هستند؟

    رنگ: رنگ سفید تا خاکستری قهوه ای یا نقره ای مایل به آبیشکل: ماهی نقره ای حشرات کشیده شکل هستندطول: 12-19 میلی متر.دم: سه موی بلند در انتهای بدن

    آیا ماهی نقره ای (دم مویی) از پوشاک و لباس تغذیه می کنند؟ 

     رژیم غذایی بید کاغذ (دم مویی) :

    ماهی نقره ای معمولاً از الیاف و پوشاک (فرش ، پرده و لباس ) تغذیه می کند اما مواد نشاسته ای را بیشتر ترجیح می دهد شامل شیرازه و جلد کتاب ها ، پارچه های نخی، مواد غذایی خشک، چسب، پارچه کتان، چرم، کاغذ، الیاف تهیه شده از انواع گیاهی و حیوانی، ابریشم، منسوجات ، قند و انواع شیرینی جات و ...

    بید کاغذ از موادی که دارای پلی ساکاریدهایی مانند نشاسته یا دکسترین ( که در چسب‌ها پیدا میشود) هستند تغذیه می کنند. بدلیل آسیبی که به لباس، کاغذ، پرده تزئینی و دیگر اشیای خانگی وارد میکنند به عنوان آفت شناخته شده اند، اما ناقل عوامل بیماری زا برای انسان نیستند.

    مراحل سمپاشی ماهی نقره ای - دم مویی 

    1. بازرسی از منزل و سرویس های بهداشتی

    زمانی که دم مویی silverfish به منزل شما حمله ور شده اند و تصمیم به ریشه کنی و پاکسازی منزل خود گرفته اید متخصصین نگین دشت در رفع مشکل شما در اسرع وقت اقدام خواهند کرد. ماهی نقره ای  بسیار موذی می باشد که در درزها و شکاف های منزل پنهان شده و پیدا کردن این حشره کار مشکلی می باشد متخصصین ما برای بررسی دقیق شواهد، آموزش های لازم را دیده و در اولین بازدید از منزل شما بخصوص محل هایی مانند  تخت، مبلمان، فرش، پرده و لباسها و ... از طرفی شکاف و درز موجود در دیوار و سرویس های بهداشتی میزان آلودگی را بررسی می کنند. اولین اقدام قبل از سمپاشی، بررسی شرایط منزل می باشد.

    2. اجرای عملیات سمپاشی ماهی نقره ای

    پس از اتمام بازرسی و ارزیابی وضعیت آلودگی، متخصصان بهترین برنامه و شیوه درمان و ریشه کنی و سمپاشی ماهی نقره ای را بر اساس میزان آلودگی به شما توصیه می کنند. نگین دشت با استفاده از سموم مطابق با استانداردهای لازم و روش های نوین اقدام به سمپاشی دم مویی نموده و در این روش ها با هدف از بین بردن تخم و لاروها اقدام به سمپاشی نموده قابل ذکر است با روش ارائه شده تخم و لارو حشرات نیز ریشه کن شده و دیگر به بلوغ نرسیده و از طرفی نیاز به سمپاشی مجدد نخواهد داشت.

    3. نظارت و اقدامات و نکات ایمنی بعد از سمپاشی

    ریشه کنی و مبارزه با حشره سیلور فیش بسیار سخت و دشوار است اما متخصصین نگین دشت با پیگیری مداوم پس از انجام سمپاشی سیلور فیش شما را مطمئن کرده و بهترین راهکار را برای نگهداری و حفاظت از محل سکونت در مقابل ورود این حشره موذی به شما ارائه می دهند. و تمام نکات ایمنی بعد از سمپاشی را به صورت مکتوب به مشتری تقدیم می کنند.

    حشره دم مویی ( سه دم)  چه محل هایی را برای سکونت ترجیح می دهند؟

    رژیم غذایی سیلور فیش یا حشره ماهی نقره ای بستگی به محلی که از آن تغذیه می کند، متفاوت می باشد که با ورود به منزل، آنجا را آلوده می نمایند ولی بیشتر از کاغذ، پارچه ، الیاف پشمی و کالای خشک را به سایر موارد ترجیح می دهند و بنابراین بیشتر در کتابخانه ها و کارتن های حاوی کتاب، کاغذ، کمد لباس و آشپزخانه، حمام ، کمد های لباس پنهان می شوند.

     آیا حشره ماهی نقره ای انسان را نیش می زند؟

    حشره ماهی نقره ای می توانند قسمت های مختلفی از منزل را آلوده نمایند، بطور مثال از کتاب ها ، لباس ها، وسایل قدیمی و عتیقه و ...  که بیشتر در معرض خطر قرار دارند. رژیم غذایی آن ها بیشتر شامل کاغذ، چسب، ابریشم و کلاً الیاف پارچه ای می باشد در هنگام تغذیه ماهی نقره ای بر روی مواردی که از آن تغذیه می نماید آثاری را به جا می گذارد.همان طور که اشاره شد تغذیه این حشرات اغلب از کاغذ، فرش، لباس می باشد.

    منبع مطلب : www.negindasht.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 7 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید