این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    مربا کامکوات

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    مربا کامکوات را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه مربای کامکوات به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه مربای کامکوات به روش بازاری و با طعمی بی نظیر مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با رسپی

    طرز تهیه پودر پیاز به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پودر پیاز پودر پیاز یکی از انواع چاشنی های خوشمزه است که برای طعم دهی بهتر غذا از آن استفاده می …

    طرز تهیه مربای کامکوات

    مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای کامکوات در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

    طرز تهیه مربای بالنگ به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

    مربای بالنگ یکی از مرباهای محبوب و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با رسپی های متنوعی درست می شود

    مواد لازم مربای کامکوات

    کامکوات ۱ کیلو گرم شکر ۱ کیلو گرم آب ۳ لیوان

    جوهر لیمو ½ قاشق چایخوری

    هل ۲ عدد

    زعفران دم کرده به مقدار کافی

    طرز تهیه مربای کامکوات

    مرحله اول

    برای تهیه مربای کامکوات خوشمزه ابتدای کار کامکوات را می شوییم، سپس برش می زنیم و هسته درون آن را خارج می کنیم. در ادامه کامکوات ها را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم و تلخی گیری می کنیم.

    مرحله دوم

    برای این منظور یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. در ادامه زمانی که آب جوش آمد، اسلایس های کامکوات را درون آب جوش می ریزیم تا جوش بزند.

    مرحله سوم

    در این مرحله پس از گذشت ۱ دقیقه کامکوات ها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس درون یک کاسه را با آب سرد پر می کنیم و کامکوات ها را درون کاسه حاوی آب سرد می ریزیم.

    طرز تهیه مربای کدو حلوایی ساده و خوشرنگ با طعمی بی نظیر

    مربای کدو حلوایی یکی از مرباهای بسیار خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود

    مرحله چهارم

    حالا این کار را ۲ مرتبه دیگر تکرار می کنیم و در مرحله آخر درون یک کاسه آب و تکه های یخ می ریزیم، سپس کامکوات ها را درون آب و یخ می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون آب و یخ بمانند.

    مرحله پنجم

    توجه داشته باشید که ماندن کامکوات ها درون آب و یخ باعث می شود حالت اصلی خود را از دست ندهند. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت درون یک قابلمه مناسب آب را به همراه شکر اضافه می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

    مرحله ششم

    حالا اجازه می دهیم ذرات شکر درون آب کاملا حل شود و شربت مربا به غلظت مناسب پیدا کند. در ادامه زمانی که شربت مربا کمی به قوام رسید، اسلایس های کامکوات را درون شربت می ریزیم و مخلوط می کنیم.

    طرز تهیه مربای به خانگی و خوشرنگ با طعمی بی نظیر

    مربای به یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و رنگ های متنوعی تهیه می شود

    مرحله هفتم

    در این مرحله برای جلوگیری از شکرک زدن مربا کامکوات، جوهر لیمو را به مربا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه هل را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مربا کامکوات به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملایم بماند تا قوام پیدا کند.

    مرحله هشتم

    حالا زمانی که کامکوات ها کاملا شیشه ای و شفاف شدند، حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم مربا به مدت ۲۴ ساعت در فضای آشپزخانه بماند تا با دمای محیط هماهنگ شده، سپس کاملا خنک شود.

    مرحله نهم

    در این مرحله یک ظرف درب دار شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با دستمال خشک می کنیم و مربا کامکوات را درون آن می ریزیم. در ادامه درب ظرف را محکم می بندیم تا از ورود هوا درون مربا جلوگیری کنیم.

    طرز تهیه مربای زرشک تازه با طعم و رنگ بی نظیر

    مربای زرشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که از قدیم الایام برای صبحانه درست می شده است

    مرحله دهم

    در نهایت مربا کامکوات را درون یخچال یا جای خنک قرار می دهیم و پس از گذشت ۱ روز مربا کامکوات آماده سرو است. در آخر این مربا خوشمزه را به همراه نان تازه و کره به عنوان صبحانه میل کنید. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 دی 1400

    منبع :ashpazi_porazsafa

    مطالب جدید

    طرز تهیه پیتزا مخلوط به روش فست فودی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک کدو سبز شکلاتی رژیمی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه حلوای جناغی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کاناپ مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سالاد انار مجلسی و شیک با کلم و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه بورک گل به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه قرابیه نارگیلی به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

    منبع مطلب : panamag.ir

    طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

    طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه و مجلسی به روش شمالی مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و نوین بین المللی است که با دستورهای بسیار

    طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه و سالم به روش بازاری

    طرز تهیه لواشک آلو لواشک آلو یکی از انواع خوراکی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به طور معمول در فصل تابستان می شود. این خوراکی خوشمزه را می توان …

    طرز تهیه کنسرو برگ مو به روش ترکیه ای به صورت طولانی مدت

    طرز تهیه کنسرو برگ مو کنسرو برگ مو یکی از انواع روش های نگهداری برگ مو است که می توانید برگ موها را زمان طولانی بدون خراب شدن نگه دارید، برای مشاهده …

    طرز تهیه ترشی زنجبیل تند و آتشین به روش خانگی

    طرز تهیه ترشی زنجبیل ترشی زنجبیل یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که طعمی بسیار تند و آتشین دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

    طرز تهیه مربای کامکوات

    مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و نوین بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. اگر به دنبال تهیه صبحانه های متنوع و خوشمزه هستید توصیه می کنیم این مربا خوشمزه و فوق العاده مجلسی را حتما در منزل درست کنید. کامکوات یکی از میوه های کمتر شناخته شده شمال کشورمان می باشد که فقط برای تهیه مربا از آن استفاده می شود و در دسته بندی مرکبات قرار می گیرد. این میوه فقط در فصل زمستان و بهار در بازار موجود است و در این فصول می توانیم این مربای خوشمزه و خوش عطر را درست کنیم، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت بزرگ چی شی همراه باشید.

    طرز تهیه مربا توت فرنگی

    مربای توت فرنگی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود

    مواد لازم برای کامکوات

    کامکوات 1 کیلوگرم شکر 800 گرم آب 800 گرم هل 5 دانه

    زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

    پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

    دستور پخت مربای کامکوات

    مرحله اول

    برای تهیه مربای کامکوات خوشمزه و مجلسی ابتدا کامکوات ها را می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه کامکوات ها را به صورت حلقه ای یکدست و یک اندازه خرد می کنیم.

    مرحله دوم

    در این مرحله پس از اینکه کامکوات ها را به صورت حلقه ای خرد کردیم، هسته های باقیمانده درون کامکوات ها را به طور کامل خارج می کنیم، چون اگر هسته ها درون مربا باقی بمانند طعم مربا را خراب می کنند.

    مرحله سوم

    یک قابلمه مناسب را با آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، کامکوات های حلقه شده را درون اب جوش می ریزیم و صبر می کنیم دوباره آب به نقطه جوش برسد.

    طرز تهیه مربای به

    مربای به یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و محبوب در میان ایرانیان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود

    مرحله چهارم

    پس از گذشت 3 دقیقه از جوش آمدن مجدد آب کامکوات ها را از آب جوش خارج می کنیم و درون یک ظرف حاوی آب سرد می ریزیم. این مراحل را یک بار دیگر انجام می دهیم تا تلخی کامکوات ها گرفته شود.

    مرحله پنجم

    در این مرحله آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود. حالا باید صبر کنیم تا شربت مربا به غلظت و قوام مناسب برسد.

    مرحله ششم

    برای اینکه متوجه شویم غلظت شربت مناسب است، یک قاشق از شربت را درون فریزر قرار می دهیم تا سریع خنک شود، سپس درون یک لیوان آب سرد می ریزیم، اگر شربت درون آب حل نشود یعنی به قوام رسیده است.

    طرز تهیه مربای هویج

    مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود

    مرحله هفتم

    در این مرحله کامکوات ها را به شربت اضافه می کنیم، سپس هل را به همراه زعفران دم کرده و پودر ژلاتین اضافه می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم مربا جا بیفتد.

    مرحله هشتم

    حدود 30 دقیقه زمان نیاز است تا مربا آماده شود. زمانی که مربا آماده شود، کامکوات ها تغییر رنگ و تغییر شکل می دهند که به راحتی می توانیم این موضوع را تشخیص دهیم. در ادامه اجاره می دهیم مربا خنک شود.

    مرحله نهم

    پس از اینکه مربا با دمای محیط یکسان شد، آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. قبل از اولین مصرف مربا باید حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند تا کاملا آماده شود.

    طرز تهیه مربای بالنگ

    مربای بالنگ یکی از انواع مرباهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که بیشتر برای وعده های صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد

    آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 بهمن 1399

    منبع :img from ako__food

    رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی

    براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

    منبع مطلب : chishi.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 10 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید