این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    مواد لازم شیرینی نخودچی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    مواد لازم شیرینی نخودچی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی و خوشمزه مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی و خوشمزه مخصوص عید نوروز شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر قزوین

    طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی و خوشمزه مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی و خوشمزه مخصوص عید نوروز طرز تهیه شیرینی نخودچی

    یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر قزوین می باشد که همانطور که از نامش مشخص است ماده اصلی تشکیل دهنده آن آرد نخودچی می باشد. این شیرینی خوشمزه بیشتر برای عید نوروز تهیه می شود. اگر دوست دارید شیرینی نخودچی خوبی داشته باشید می توانید آرد نخودچی را خودتان در منزل تهیه کنید.

    با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شیرینی نخودچی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شیرینی نخودچی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی شیرینی نخودچی با وبسایت پارسی دی همراه باشید.

    طرز تهیه شیرینی گردویی نرم و خشک

    مواد لازم پودر قند ۱۰۰ گرم روغن جامد ۱۰۰ گرم آرد نخودچی ۲۰۰ گرم

    وانیل ¼ قاشق چایخوری

    زعفران دم کرده به اندازه کافی (دلخواه)

    هل سبز نصف قاشق مرباخوری

    طرز تهیه شیرینی نخودچی

    مرحله اول: مخلوط کردن روغن و پودر قند

    برای تهیه شیرینی نخودچی خانگی ابتدا پودر قند را الک می کنیم و در ظرفی می ریزیم و روغن جامد را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا ظاهرش شبیه به خامه شود و بعد آرد نخودچی را کم کم اضافه می کنیم.

    مرحله دوم: استراحت خمیر نخودی

    در ادامه مواد را ورز می دهیم تا مواد منسجم شوند و خمیر از شکننده بودن در بیاید. همین طور که در حال ورز دادن خمیر هستیم هل را به همراه وانیل و زعفران به آن اضافه می کنیم. خمیر که خوب ورز داده شد داخل یک پلاستیک قرار می دهیم و بین ۶ تا ۲۴ ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب استراحت کند.

    طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خشک قنادی

    مرحله سوم: کاتر زدن شیرینی نخودچی خانگی و بازاری

    سپس فر را روشن می کنیم تا گرم شود و خمیر را روی تخته آشپزخانه و یا یک سطح صاف قرار می دهیم و با وردنه روی خمیر می کشیم تا صاف و یکدست شود. قالب هایی که می خواهیم با آن ها شیرینی را قالب بزنیم را روی خمیر امتحان می کنیم

    به دلیل آنکه ضخامت خمیر باید به اندازه قالب ها باشد و اگر مشاهده کردیم که ضخامت خمیر بیشتر است با وردنه مجددا روی خمیر می کشیم تا بازتر شود و به ضخامت مورد نظرمان برسد.تمام خمیر را قالب می زنیم و سینی فر را بیرون می آوریم.

    مرحله چهارم: پخت شیرینی نخودچی بازاری

    سپس کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و شیرینی های قالب زده را در سینی می چینیم و (اگر تمایل داشتید برای زیبایی بیشتر شیرینی ها روی آن ها کمی خلال پسته بگذارید) در قسمت وسط فر قرار می دهیم و روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد فر را می گذاریم

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی خوشمزه

    تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه شیرینی های شما پخته شوند. البته باید دقت کنید که این زمان قطعی نیست و باید مداوم به شیرینی ها سر بزنید تا نسوزند. در آخر زمانیکه شیرینی نخودچی ها آماده شدند سینی را از فر بیرون می آوریم

    و صبر می کنیم تا کاملا سرد شوند ، زیرا زمانی که شیرینی ها داغ هستند بسیار شکننده و ترد هستند و با کوچکترین لمسی خرد می شوند و در نتیجه ظاهرشان خراب می شود. پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و نوش جان کنید.

    طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

    اگر شما فر در دسترس نداشتید نگران نباشید شما می توانید با کمک تابه دو طرفه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا گرم شود سپس داخل قابلمه یک الک به عنوان سه پایه قرار دهید و شیرینی ها را داخل یک دیس قرار دهید و روی سه پایه بگذارید و روی در قابلمه دمکنی قرار دهید بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی پخته شود برای پخت با تابه دو طرف واشر آن را خارج کنید.

    فوت فن های دستور پخت شیرینی نخودچی خانگی

    سه مشخصه اصلی پخت شیرینی نخودچی این می باشد که عطر و بو آن به مشامتون برسد. زیر شیرینی مقدار خیلی کمی قهوه ای شود و چسبنده نباشد. در اواخر پخت یکی از شیرینی ها را با کارد نصف کنید تا از پخت کامل آن اطمینان حاصل کنید.

    اگر مواد شیرینی منسجم نبود و ترکدار شد یک بار از چرخ گوشت رد کنید تا نرم شود

    حتما شیرینی نخودچی باید کاملا سرد و خنک باشد سپس از روی سینی جدا کنید اگر به صورت داغ جدا کنید پودر می شود.

    بهتر است از سینی فر برای تهیه این شیرینی استفاده نشود چون زیر شیرینی را تیره می کند.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه شیرینی برنجی کرمانشاهی

    3.8 (76.92%) 227 votes

    source : friends_sweatland

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه شیرینی بهشتی با لیوان فرانسوی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

    طرز تهیه شیرینی کاراملی کره ای خوشمزه و ساده برای عید نوروز

    طرز تهیه قرابیه گردو با سفیده تخم مرغ خیلی ساده و خوشمزه ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی با پیمانه ترد و خوشمزه با عکس مراحل

    طرز تهیه شیرینی عسلی خانگی با کره خیلی خوشمزه و ساده برای نوروز

    طرز تهیه شیرینی کرکی خانگی خوشمزه و ساده با فر و بدون فر به روش سنتی

    طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت ساده و سریع با عکس مراحل

    طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان فرانسوی نرم و خوشمزه به روش قنادی

    طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره و روغن جامد بدون فر و استراحت ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی نسکافه ای بدون فر و تخم مرغ خیلی راحت و ساده ویژه نوروز

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند و روغن مایع در خانه گام به گام

    طرز تهیه مافین وانیلی ساده و خوشمزه با فر و بدون فر به روش قنادی

    25 دیدگاه سعید امینی 1 سال پیش

    سلام خیلی مطالب عالی وقابل استفاده ایه .دست شما درد نکنه.

    -2 پاسخ صدرا 1 سال پیش

    سلام بجای روغن جامد میشه از کره هم استفاده کرد؟

    -2 پاسخ Admin مونا مصطفوی 1 سال پیش در پاسخ به  صدرا

    اره ولی مدت زمان کمتری می توانید نگهداری کنید

    0 پاسخ مهدی 1 سال پیش سلام

    طبق دستور درست کردم اما شیرینی ها پف کرد

    و از حالت قالب خارج شدن

    چرا؟ 5 پاسخ Admin مونا مصطفوی 1 سال پیش در پاسخ به  مهدی

    خمیر را با دست ورز دادید و به روغن افتاده بهتر خمیر را حتما استراحت بدید

    منبع مطلب : parsiday.com

    طرز تهیه شیرینی نخودچی ساده خونگی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شیرینی نخودچی ساده خونگی با طعمی بی نظیر شیرینی نخودچی از شیرینی هایی محسوب می شود که معمولا برای پذیرایی در اعیاد استفاده

    طرز تهیه کیک قهوه و گردو به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک قهوه و گردو کیک قهوه و گردو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که پرطرفدارترین نوع …

    طرز تهیه شیرینی نخودچی

    شیرینی نخودچی از شیرینی هایی محسوب می شود که معمولا برای پذیرایی در اعیاد استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نخودچی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

    طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاهی سنتی با طعم بی نظیر

    شیرینی برنجی کرمانشاهی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به عنوان سوغات کرمانشاه شناخته می شود

    مواد لازم شیرینی نخودچی

    آرد نخودچی ۵۰۰ گرم پودر قند ۲۵۰ گرم

    روغن صاف قنادی ۲۵۰ گرم

    پودر هل ۱ قاشق چایخوری

    آرد قنادی ۶ قاشق غذاخوری

    پودر پسته یا گردو

    طرز تهیه شیرینی نخودچی

    مرحله اول

    برای تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه، ابتدای کار روغن جامد را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر قند را درون الک ریخته و روی روغن الک می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست و کرم رنگ شود.

    مرحله دوم

    در این مرحله درون یک ظرف جداگانه، آرد نخودچی را به همراه پودر هل ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا مخلوط آرد نخودچی و پودر هل را درون الک می ریزیم و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.

    مرحله سوم

    توجه داشته باشید خمیر را زیاد ورز ندهید که روغن می اندازد. در ادامه خمیر را درون یک نایلون فریزر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند. پس از استراحت، خمیر را از یخچال خارج می کنیم.

    طرز تهیه شیرینی سه آرد به روش قنادی و با طعمی بی نظیر

    شیرینی سه آرد یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در…

    مرحله چهارم

    در این مرحله پس از خارج کردن خمیر از یخچال، آنرا در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم خمیر هم دمای محیط شود. در ادامه روی سطح کار یک نایلون فریزر پهن می کنیم، سپس خمیر را روی آن می گذاریم، مجددا روی خمیر یک نایلون دیگر می گذاریم.

    مرحله پنجم

    حالا به کمک وردنه خمیر را به قطر نیم تا ۲ سانتی متر باز می کنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه آرد سفید را جلو دستامان قرار می دهیم.

    مرحله ششم

    در این مرحله کاتر را ابتدا درون آرد سفید می زنیم، سپس خمیر را قالب می زنیم، به همین ترتیب تمام خمیر را به شکل دلخواه قالب می زنیم، سپس برای تزئین روی شیرینی ها از پودر پسته، پودر گردو، سیاه دانه و یا پودر خرفه استفاده می کنیم.

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده با پیمانه و طعمی بی نظیر

    شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس مورد استفاده قرار می گیرد

    مرحله هفتم

    در این مرحله یک کاغذ روغنی درون سینی فر قرار می دهیم، سپس شیرینی ها قالب زده شده را به کمک چاقو، آرام به سینی فر منتقل می کنیم، در ادامه سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپرد.

    مرحله هشتم

    پس از گذشت ۲۰ دقیقه وقتی پخت شیرینی ها به پایان رسید، آن را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شوند. در ادامه شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 آذر 1400

    منبع :ashpazi_ba_kefayeh

    مطالب جدید

    طرز تهیه خاگینه رژیمی به روش سنتی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه محلبی با ژله به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه بورانی اسفناج به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خرما ویفری به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه قرابیه عسلی به روش خانگی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک سیب زمینی مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به روش مجلسی با طعم بی نظیر

    طرز تهیه قرابیه فندقی به روش ترکی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک آجیلی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سالاد لبو و انار به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سوسیس بندری به روش بیرونی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه آش بلغور گندم به روش نذری با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه بیسکویت دارچینی به روش خانگی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سس پستو به روش فست فودی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه دونات مرغ به روش رستورانی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه بابا غنوش به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خوراک مرغ و هویج مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه دسر سارای سارماسی ترکیه ای با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا رستورانی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه نان لواش به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پودینگ موز به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کاپ کیک انجیر به روش خانگی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه قرابیه حلوایی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه ته چین گرمساری به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی ساده با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه محلبی پرتقال به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه آش آبادانی به روش سنتی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک شکلاتی گردویی مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه ماکارونی با سس خامه مجلسی و طعم بسیار عالی

    طرز تهیه چیکن رول خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

    مدل مانتو عید باکلاس + مدل مانتو فوق العاده شیک و جدید

    مدل کت سارافون بلند بیرونی و جدید + کت سارافون بلند گلدار

    منبع مطلب : panamag.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 8 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید