نفر اول صدای برتر
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
نفر اول صدای برتر را از این سایت دریافت کنید.
صدای برتر
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
صدای برتر
نامهای دیگر د ویس پرشیا
ژانر نمایش استعدادیابی
سازنده جان د مول جونیور
کارگردان سروش مهرانی
مجری حامد نیکپی داوران لیلا فروهر بیژن مرتضوی سوگند کامیار
آهنگ آغاز This is the Voice
آهنگساز مارتین شیمر
کشور سازنده چند کشور
(به نمایندگی ایران) زبان اصلی فارسی شمار فصلها ۱ شمار قسمتها ۱۲ تولید
تهیهکنندهٔ اجرایی جان د مول جونیور
تهیهکننده سروش مهرانی
مکان تولید استکهلم، سوئد
دوربین چند دوربین مدت ۹۰–۱۳۰ دقیقه
تولیدکننده آیتیوی استودیو
توزیعکننده آیتیوی استودیو
پخش
شبکهٔ اصلی امبیسی پرشیا
فرمت تصویر HDTV 1080i
فرمت صدا Dolby Digital 5.1
انتشار اولیه ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ –
۲۶ اسفند ۱۴۰۱ انتشار
نمایشهای مشابه صدا (مسابقه تلویزیونی)
یا (به انگلیسی: The Voice Persia) نسخه فارسیزبان مسابقه واقعنما خوانندگی صدا است که از شبکه امبیسی پرشیا پخش میشود.[۱][۲][۳] این مسابقه، در سوئد فیلمبرداری شده است و برای شرکتکنندگان فارسیزبان مقیم خارج است که لیلا فروهر، بیژن مرتضوی، سوگند و کامیار داوری آن را بر عهده دارند.[۴][۵][۶][۲] هدف این مسابقه یافتن استعدادهای خوانندگی شناختهنشده (انفرادی یا دوئت، حرفهای و آماتور) است و خوانندگان مشتاق، از ۱۳ سال به بالا، که از تستهای عمومی برگزیده شده اند، در آن رقابت میکنند.
پخش فصل اول در بهمن ۱۴۰۱ از شبکه امبیسی پرشیا آغاز شد و یک سال قبل در سوئد ضبط شد.[۲][۷]
مفهوم[ویرایش]
این مسابقه که با نام صدای برتر روی آنتن میرود اقتباسی از نمایش هلندی صدای هلند است. در هر فصل، برنده ۵۰٬۰۰۰ دلار و یک قرارداد ضبط با پلاتینیوم رکوردز دریافت میکند.
فرآیند انتخاب و قالب[ویرایش]
مسابقه دارای ۵ مرحله با نامهای «آزمون»، «نبرد»، «ضربه فنی»، «نیمهنهایی» و «نهایی» است.
هر فصل با مرحلهٔ آزمون آغاز میشود، جایی که مربیان تیم هنرمندان خود را با ۱۲ نفر تشکیل میدهند که در طول فصل آنها را مربیگری میکنند. در مرحلهٔ آزمون صندلیهای مربیان در حین اجراهای هنرمندان رو به تماشاگران است. مربیانی که به یک هنرمند علاقهمند هستند دکمه روی صندلی خود را فشار میدهند، که صندلی آنها را به سمت هنرمند میچرخاند و متن "من تو را میخواهم" را در پایین صندلی روشن میکند. در پایان اجرا، یک هنرمند یا تنها مربیای را که برگشته است را به طور پیشفرض انتخاب میکند یا اگر بیش از یک مربی علاقه نشان دهد، مربی خود را انتخاب میکند. درمجموع ۴٨ نفر در پایان این مرحله به مرحلهٔ بعدی، یعنی «نبرد» صعود میکنند.
در مرحلهٔ نبرد، هر مربی سه نفر از اعضای تیم خود را برای اجرای با هم هماهنگ میکند، سپس یک نفر را برای پیشروی در رقابت انتخاب میکند. به مربیان حق «دزدی» یا «قاپیدن» داده میشود، که به هر مربی اجازه میدهد یک نفر را که در مرحلهٔ نبرد توسط مربی خود حذف شدهاست، به تیم خود اضافه کند. در مجموع ۲۰ نفر به مرحله ضربه فنی خواهند رسید.
در مرحله ضربه فنی، اعضای تیمهای ۵ نفره هر مربی به صورت انفرادی اجرا خواهند داشت، و پس از پایان اجراها هر مربی ۲ نفر را برا حضور در مرحله نیمه نهایی انتخاب خواهد کرد. در مجموع ۸ نفر به مرحله نیمه نهایی راه خواهند یافت.
در مرحله نیمه نهایی، اعضای تیمهای ۲ نفره هر مربی به صورت انفرادی اجرا خواهند داشت، و پس از پایان اجراها هر مربی ۱ نفر را برای حضور در مرحله نهایی انتخاب خواهد کرد.درمجموع، ۴ نفر به مرحلهٔ نهایی قدم میگذارند.
مرحله نهایی و فینال این مسابقه با حضور ۴ نفر برتر انجام خواهد شد، هر هنرمند ۲ اجرا خواهد داشت. سپس داوران به جز مربی هنرمندی که اجرا میکند به او امتیاز میدهند و در نهایت امتیازات آنها جمع میشود. کسی که بیشترین امتیاز را از طرف داوران به دست بیاورد صدای برتر مسابقه یا فصل میشود.
خلاصه فصلها[ویرایش]
فصل اول (۱۴۰۱)[ویرایش]
میزبان حامد نیکپی مربیان سوگند بیژن مرتضوی لیلا فروهر کامیار
No. of contestants ۵۹
Winner امین یحییزاده
Winning coach بیژن مرتضوی
شم. قسمتها ۱۲ پخش
شبکه اصلی امبیسی پرشیا
نخستین پخش ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ –
۲۶ اسفند ۱۴۰۱
فصل اول مسابقه تلویزیونی صدای برتر از ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ در امبیسی پرشیا پخش شد. مربیان اولین فصل مسابقه، لیلا فروهر، بیژن مرتضوی، سوگند و کامیار هستند.[۸][۹][۱۰][۱۱] این مسابقه پنجشنبهها و جمعهها، ساعت ۲۲:۰۰ از امبیسی پرشیا پخش شد.
این مسابقه در دی ۱۴۰۰ در استکهلم سوئد فیلمبرداری شد امّا با تاخیری ۱ ساله در ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ شروع به پخش کرد.
امین یحییزاده، خواننده تیم بیژن مرتضوی برنده اولین فصل صدای برتر شد.
مربیان و مجری[ویرایش]
مربیان و مجری فصل اول
لیلا فروهر
بیژن مرتضوی
سوگند کامیار
برنده نهایی مسابقه «صدای برتر» مشخص شد
شب گذشته قسمت نهایی مسابقه استعدادیابی خوانندگی صدای برتر برنامه The Voice Persia از شبکه ام بی سی پرشیا پخش شد و امین یحیی زاده خواننده ۳۲ ساله به عنوان برنده انتخاب شد.
۱۲۹۶۰۸۰
۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴
۱۰ نظر ۳۲۵۶۳
برنده نهایی مسابقه «صدای برتر» مشخص شد
شب گذشته قسمت نهایی مسابقه استعدادیابی خوانندگی صدای برتر برنامه The Voice Persia از شبکه ام بی سی پرشیا پخش شد و امین یحیی زاده خواننده ۳۲ ساله به عنوان برنده انتخاب شد.
روزیاتو: شب گذشته قسمت نهایی مسابقه استعدادیابی خوانندگی صدای برتر برنامه The Voice Persia از شبکه ام بی سی پرشیا پخش شد و امین یحیی زاده خواننده ۳۲ ساله به عنوان برنده انتخاب شد. امین در یکی از اجراهای فینال صدای برتر، آهنگ «سروچمان» حامد بهداد را خواند که بسیار مورد توجه قرار گرفت.
در قسمت فینال مسابقه صدای برتر، چهار خواننده ی باقیمانده، آیدا، امین، فرنام و کیان، دو اجرا داشتند که امین با پشت سر گذاشتن سایر شرکت کنندگان توانست به عنوان نفر اول مسابقه The Voice Persia شناخته شود.
امین یحیی زاده خواننده مشهدی که چند سالی است در ترکیه زندگی میکند و در این مسابقه به عنوان شاگرد بیژن مرتضوی فعالیت خود را دنبال کرد، آهنگ «سرو چمان» حامد بهداد را برای یکی از اجراهای خود در نظر گرفته بود که به زیبایی آن را اجرا کرد و با واکنش مثبت داوران روبهرو شد. در نهایت این خواننده جوان توانست با رای بالای داوران این مسابقه خوانندگی به عنوان برنده اولین دوره مسابقه صدای برتر شناخته شود.
حامد بهداد، بازیگر معروف سینما که چندین تک آهنگ نیز منتشر کرده، آهنگ «سرو چمان من» را که غزلی از حافظ است در سال ۱۳۹۱ عرضه کرد.
حامد بهداد مدتها به عنوان خواننده مهمان در گروه موسیقی دارکوب به اجرای آهنگ میپرداخت و در چند آلبوم موسیقی و کنسرت با آنها همکاری داشته است. همچنین در تیتراژ و موسیقی چند فیلم و سریال همچون نیمه شب اتفاق افتاد، دندون طلا، آخرین گناه و غریبه، خوانندگی کرده است.
پ
بهترین مرکز درمان زگیل تناسلی کجاست؟
آرایش دائم یا میکروپیگمنتیشن چیست؟
تزریق چربی به صورت در تهران و هزینه آن
ترکیه حامد بهداد زیبایی موسیقی nbsp اشتراک گذاری
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟