این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    نقشه جنگ روسیه و اوکراین زنده

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    نقشه جنگ روسیه و اوکراین زنده را از این سایت دریافت کنید.

    نقشه جدید روسیه برای پیروزی در جنگ اوکراین

    کمتر از ده روز تا شب کریسمس باقی مانده، شبی که اگر چه بخش زیادی از مردم دنیا آن را جشن می گیرند، اما برای اوکراینی ها یادآور گذشت دهمین ماه جنگ ویرانگر علیه کشورشان است.

    نقشه جدید روسیه برای پیروزی در جنگ اوکراین

    سایت خوان ۱۴۰۱/۰۹/۲۴ ۲۲:۱۳ ۳۹۲۶۳۲۹

    اقتصاد نیوز : کمتر از ده روز تا شب کریسمس باقی مانده، شبی که اگر چه بخش زیادی از مردم دنیا آن را جشن می گیرند، اما برای اوکراینی ها یادآور گذشت دهمین ماه جنگ ویرانگر علیه کشورشان است.

    تحلیل گر مسائل روسیه، با انتشار مقاله ای در نشریه فارن‌افرز با عنوان «تئوری جدید روسیه برای پیروزی»، تغییرات استراتژی مسکو برای ادامه جنگ را بررسی کرده و سعی دارد مسیری که فرماندهی نظامی جدید روسیه در اوکراین دنبال می‌کند را پیش‌بینی کند.

    کمتر از ده روز تا شب کریسمس باقی مانده، شبی که اگر چه بخش زیادی از مردم دنیا آن را جشن می گیرند، اما برای اوکراینی ها یادآور گذشت دهمین ماه جنگ ویرانگر علیه کشورشان است.

    کرملین در طول این ده ماه نتوانسته به اهداف اولیه خود در این کارزار نظامی تجاوزگرایانه دست یابد و اوکراینی ها با ضدحملات اخیر خود توانسته اند بخشی از مناطق اشغالی سرزمینشان را آزاد کنند. این مسئله خوش بینی های قابل توجهی در میان حامیان کی یف برای شکست قطعی کرملین به وجود آورده است.

    تئوری جدید روس ها برای پیروزی

    با این همه، مایک رایان، تحلیل گر مسائل روسیه، با انتشار مقاله ای در نشریه فارن‌افرز با عنوان «تئوری جدید روسیه برای پیروزی»، تغییرات استراتژی مسکو برای ادامه جنگ را بررسی کرده است و سعی دارد مسیری که فرماندهی نظامی جدید روسیه در اوکراین دنبال می‌کند را پیش‌بینی کند. اکوایران این مقاله را در دو بخش  ترجمه کرده که بخش اول آن را در ادامه می‌خوانید.

    کریسمس نامبارک

    شب کریسمس امسال برای مردم اوکراین مصادف است با پایان دهمین ماه از شروع لشکرکشی ولادیمیر پوتین به کشورشان. روزی که در آن جنگی شروع شد که ویرانی‌هایش از زمان جنگ جهانی دوم در اروپا دیده نشده بود. ده ها هزار اوکراینی کشته شدند، میلیون‌ها نفر آواره شدند و بیشتر کشور دسترسی به هیچگونه منبع انرژی ندارد، موضوعی که این نگرانی را برای کی‌یف ایجاد کرده که در طول زمستان بسیاری از مردم این کشور از سرما تلف شوند.

    اما کریسمس برای روسیه نیز زمان چندان مبارکی نیست. مسکو برای یک کارزار جنگی کوتاه و پیروزمندانه برنامه‌ریزی کرده بود و در عوض اوکراین به آن‌ها درس تلخی درباره‌ی جنگ مدرن و مقاومت ملی داد.

    اوکراینی‌ها به طور پیوسته با ضربه زدن به نیروهای روسیه در میدان جنگ و خارج از آن توان نظامی روسیه را تحقیر کرده است. آنها اعتبار روسیه را هم در سراسر جهان و هم در ذهن سربازان، فرماندهان و شهروندان خود روسیه تضعیف کرده‌اند.

    متن کامل این گزارش را با تیتر «تغییر استراتژی نظامی روسیه در جنگ اوکراین/کریسمس نامبارک!» در اقتصادنیوز بخوانید.

    اخبار مرتبط اوکراین در تاریکی

    نقشه پوتین برای نبرد زمستانی در اوکراین لو رفت

    اروپا می‌خواهد از طریق ایران به پوتین برسد

    بازگشت پرده آهنین

    گاز اروپا زیر تیغ جنگ

    بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

    انرژی جنگ روسیه زمستان کریسمس

    منبع مطلب : donya-e-eqtesad.com

    ۳۰۰ روز از جنگ میان روسیه و اوکراین گذشت/ نگاهی به ۱۰ ماه نبرد سنگین میان ارتش روسیه و ائتلاف ناتو به نمایندگی اوکراین +نقشه و تصاویر

    تا پایان ماه دوم نبرد، ارتش روسیه در جبهه جنوبی تقریبا به ۹۰ درصد اهداف خود رسیده و در جبهه شمالی با شکست کامل و تلخ مواجه شده بود.

    مشرق نیوز

    پنجشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۱ - Feb 23 2023

    کد خبر 1447563

    تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۵

    ۵۸ نظر چاپ جهان

    تحولات سیصدمین روز جنگ اوکراین؛

    ۳۰۰ روز از جنگ میان روسیه و اوکراین گذشت/ نگاهی به ۱۰ ماه نبرد سنگین میان ارتش روسیه و ائتلاف ناتو به نمایندگی اوکراین +نقشه و تصاویر

    تا پایان ماه دوم نبرد، ارتش روسیه در جبهه جنوبی تقریبا به ۹۰ درصد اهداف خود رسیده و در جبهه شمالی با شکست کامل و تلخ مواجه شده بود.

    سرویس جهان مشرق _ روز گذشته سیصدمین روز از جنگ میان روسیه و اوکراین نیز سپری شد.تحولات روز دویست و نود و هفتم جنگ اوکراین:

    دبیرکل ناتو: نباید روسیه را دست کم بگیریم/ یونان سامانه‌های S-۳۰۰ خود را به اوکراین می‌دهد/ کمک‌های ویژه تسلیحاتی غرب در راه کی‌یف +فیلم و تصاویر

    شاید کمتر کارشناس، تحلیلگر یا علاقه مندان به مسائل سیاسی و نظامی تصور این را داشتند که عملیات نظامی ارتش روسیه در خاک اوکراین ۱۰ ماه و بیشتر به طول بینجامد.

    مسکو برنامه ریزی خود در ابتدای جنگ را بر مبنای کسب یک پیروزی سریع و فشار بر غرب برای دادن امتیازات و تضمین امنیتی به روسیه برای عدم گسترش ناتو به شرق قرار داده بودند؛ باز هم بر خلاف انتظار نوک پیکان حملات ارتش سرخ از جبهه شرقی و منطقه دونباس نبود و در این محورتا ماه سوم جنگ درگیری خاصی مشاهده نشد.

    فرماندهان و رهبران روسی استراتژی خود را بر حمله به "سر مار" در کی‌یف و سرنگونی دولت زلنسکی قرار داده بودند؛ مشخصا در صورتی که ارتش روسیه موفق به تصرف کی‌یف می شد بعید بود در سایر مناطق اوکراین نیز انگیزه و روحیه ای برای مدافعین اوکراینی و ادامه نبرد با ارتش روسیه باقی بماند.

    حد پیشروی دو محور شمالی و جنوبی ارتش روسیه

    از ماه های پیش از شروع جنگ نیز تحلیل تصاویر ماهواره ای نشان میداد عمده تجمع نیرو و تجهیزات نظامی ارتش روسیه در خاک بلاروس و شبه جزیره کریمه بوده است؛ صبح روز ۲۴ فوریه پس از یک دور حملات سنگین موشکی و عملیات هوابرد موفق ارتش روسیه در فرودگاه گوستومل در ۲۵ کیلومتری پایتخت اوکراین، حمله سراسری روسها به خاک اوکراین آغاز شد.

    در جبهه جنوبی ارتش اوکراین کمترین مقاومت ممکن با تعداد محدودی از گردان های رزمی خود را نشان داد و ارتش روسیه به سرعت و سادگی تمام شهرهایی نظیر خرسون، ملیتوپل و بردیانسک را تصرف کرده و به سمت بندر ماریوپل حرکت کردند؛ اگر جبهه جنوبی را به دو بخش شرقی و غربی آن تقسیم کنیم، روسیه تقریبا پس از ۳ ماه از شروع حمله موفق به تصرف بندر ماریوپل شد تا عملیات در این بخش با موفقیت ۱۰۰ درصد به پایان برسد، اما در جناح غربی آنها پس از تصرف استان خرسون، در دستیابی به شهر میکولایف و حرکت به سوی بندر اودسا به عنوان آخرین نقطه دسترسی اوکراین به دریای سیاه ناکام ماندند و در ماه نوامبر امسال نیز ناچار به عقب نشینی کامل از شهر خرسون به شرق رودخانه دنیپرو شدند.

    اما در جبهه شمالی اوضاع به کلی متفاوت بود؛ برنامه ارتش روسیه این بود که ضمن اینکه اکثریت قوای روسی بر روی تصرف پایتخت اوکراین متمرکز باشند، سایر شهرهای مهم شمال و شمال شرق اوکراین نظیر خارکیف، سومی و چرنیگف نیز توسط قوای روس تصرف شوند.

    تلاش های بی نتیجه برای ورود به داخل شهرهای نامبرده انرژی زیادی از قوای روسی گرفته و خسارات تجهیزاتی بسیار سنگینی را نیز متحمل شده و در نهایت ناچار به دور زدن این شهرها و حرکت به سوی شهر کی‌یف شدند.

    در جبهه شمال کی‌یف نیز ارتش اوکراین با رها کردن مناطق مرزی با بلاروس اقدام به تجمع نیروی سنگین در اطراف کی‌یف کرده بود؛ ارتش روسیه پس از تصرف فرودگاه گوستومل توسط یگان های هوابرد، قوای زرهی خود به استعداد چندین لشکر و تیپ مستقل زرهی و مکانیزه با پشتیبانی توپخانه و نیروی هوایی را آغاز کرد.

    لشکرهای زرهی روسی بدون مشکل خاصی ظرف مدت ۳ روز فاصله ای حدود ۹۰ کیلومتر تا حومه پایتخت اوکراین را پیشروی کردند اما در فاصله ۱۰ کیلومتری این شهر به سد مدافعین اوکراینی برخورد کردند؛ درگیری های سنگینی در شهرهایی نظیر بوچا، ایرپین، ماکاریف و ایوانکیف صورت گرفت، به تدریج قوای روسی که شهرهای خارکیف و سومی را دور زده بودند نیز به حومه شرقی کی‌یف رسیده بودند.

    اما تلاش های مکرر ارتش روسیه برای شکستن خطوط دفاعی اوکراین و ورود به پایتخت بی نتیجه ماند و در نهایت پس از حدود ۴۰ روز تلاش، فرماندهی ارتش روسیه به دلیل خسارات و تلفات سنگین و بدون نتیجه که به ارتش این کشور وارد شده بود، فرمان عقب نشینی کامل از جبهه شمالی و انتقال نیروها به شرق اوکراین را صادر کرد.

    آغاز کمپین شرقی ارتش روسیه

    تا پایان ماه دوم نبرد، ارتش روسیه در جبهه جنوبی تقریبا به ۹۰ درصد اهداف خود رسیده و در جبهه شمالی با شکست کامل و تلخ مواجه شده بود.

    از اواخر ماه دوم به تدریج موج جدید حملات در شرق اوکراین و دو استان لوهانسک و دونتسک شروع شد. به مانند ابتدای جنگ که اوکراینی ها بین پایتخت و شهرهای جنوبی، اولی را برای دفاع اولویت قرار داده بودند، در جبهه شرقی نیز اولویت بر روی دفاع از استان دونتسک و شهرهای مهمی نظیر اسلاویانسک و کراماتورسک گذاشته شد.

    منبع مطلب : www.mashreghnews.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 28 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید