این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    پای گوشت

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    پای گوشت را از این سایت دریافت کنید.

    دستور پخت پای گوشت

    پای گوشت یک غذای اصلی خوشمزه و کامل است و آسان تهیه میشود خمیر پای گوشت هم راحت تهیه می کنید این خمیر ورز دادن نیاز ندارد.

    دستور پخت پای گوشت

    پای گوشت یک غذای اصلی خوشمزه و کامل است و آسان تهیه میشود خمیر پای گوشت هم راحت تهیه می کنید این خمیر ورز دادن نیاز ندارد.

    2 ساعت 15 دقیقه 4 نفر 620 کالری

    مواد لازم برای 4 نفر

    آماده‌سازی 30 دقیقه پخت 30 دقیقه کل زمان 2 ساعت 15 دقیقه دستور پخت

    مواد لازم برای خمیر پای گوشت

    مواد لازم برای میان پای گوشت

    تهیه خمیر پای گوشت

    روغن جامد, آب ولرم, آب لیمو, نمک و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس آرد را الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید. حال روی خمیر پای گوشت را بپوشانید و برای ۱ ساعت بگذارید تا ور بیاید. بعد برای ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا روغن خمیر ببندد.

    تهیه مواد میانی پای گوشت

    پیاز را خرد کنید و به همراه گوشت چرخ کرده, تفت دهید. وقتی گوشت کمی تفت خورد, فلفل دلمه و قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت حسابی تفت بخورد. حالا رب را اضافه کنید و کمی سرخ کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

    برای مواد میانی پای گوشت, بسته به سلیقه میتوانید نخود فرنگی و ذرت هم اضافه کنید.

    حال خمیر پای گوشت را با وردنه روی یک سطح آرد پاشی شده به قطر چند میلی متر باز کنید. سپس خمیر را در قالب پای گوشت بندازید و از چند جا آن را با چنگال سوراخ کنید. سپس مواد را روی خمیر بریزید و لایه بعدی خمیر را روی آن پهن کنید. لبه های خمیر را به هم بچسبونید و روی خمیر را هم با چنگال از چند جا سوراخ کنید و بعد روی خمیر را از ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و در فر که از قبل با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد پای گوشت آماده است آن را در دیس سرو کنید.

    آشپزی غذای جدید و خوشمزه

    منبع مطلب : digche.com

    طرز تهیه پای گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

    پای گوشت و قارچ یکی از پر طرفدار ترین غذاها در دنیا محسوب می شود که تشکیل شده از یک لایه خمیر و مواد میانی که در فر پخته و به عنوان غذای اصلی سرو می شود.

    طرز تهیه پای گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

    طرز تهیه پای گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله دستور پخت پای گوشت

    پای گوشت یکی از پر طرفدار ترین غذاها در دنیا محسوب می شود که تشکیل شده از یک لایه خمیر و مواد میانی که در فر پخته و به عنوان غذای اصلی سرو می شود. ریشه پای در غذاها بسیار قدیمی می باشد در ابتدا پای گوشت داخل برگ ها قرار می دادند اما با مشکل سوختگی برگ و خشک شدن گوشت مواجه شدن که به مرور زمان خمیر پای را کشف کردند. پای ها انواع مختلفی دارند هم در شیرینی و هم در پخت انواع غذاها بسیار پرکاربرد هستند پس شما ابتدا باید یک خمیر کراست تهیه کنید سپس با مواد گوشتی آن را پر و داخل فر قرار دهید. امروز در پارسی دی پای گوشت و قارچ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

    مواد لازم برای تهیه پای گوشت

    پیاز ۱ عدد

    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

    فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۱۰۰ گرم رب ۱ ق غذا خوری

    نمک، فلفل سیاه، زردچوبه هر کدام ۱ ق چای خوری

    مواد لازم برای تهیه خمیر پای

    آرد ۴۰۰ گرم کره ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد نمک ۱ ق چای خوری

    طرز تهیه پای سوسیس و قارچ و پنیر خوشمزه همراه با آموزش خمیر

    پای سوسیس یکی از خوشمزه ترین پای ها می باشد که می توانید به دلخواه در یک ظرف بزرگ و یا مانند تصویر در قالب …

    طرز تهیه پای گوشت و قارچ

    مرحله اول: تهیه مواد میانی

    برای تهیه مواد میانی ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با دو ق غذا خوری روغن خوب تفت دهید تا سبک شود در ادامه گوشت چرخ کرده و ادویه ها و نمک را افزوده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس فلفل دلمه نگینی شده و قارچ اسلایس شده را افزوده و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و در انتها رب را اضافه کتید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

    مرحله دوم: تهیه خمیر پای

    برای تهیه خمیر پای مهم ترین نکته سرد بودن کره می باشد. داخل یک کاسه آرد را بریزید و کره سرد خرد شده و نمک را اضافه کنید. برای تهیه خمیر می توانید از غذاساز استفاده کنید و اگر غذاساز ندارید می توانید با نوک انگشت شروع به ورز دادن کره و آرد کنید به طوری که خمیر کف دست را احساس نکند که گرم شود وگرنه به روغن افتاده و خمیر خشک می شود.

    مرحله سوم: افزودن تخم مرغ

    وقتی کره به خرد خمیر رفت و دانه ها آرد درشت تر و پودری شدند دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید قالب پای را از قبل چرب کنید و بعد خمیر را داخل قالب تارت انداخته و خوب داخل قالب صاف کنید سپس دور های اضافه آن را بگیرید.

    مرحله چهارم: پخت پای گوشت

    در ادامه مواد گوشتی را داخل قالب پهن کنید و با پشت کفگیر خوب مواد را صاف کنید در این مرحله به دلخواه می توانید روی مواد گوشتی پنیر پیتزا بریزید در ادامه مابقی خمیر را به اندازه قطر قالب باز کنید و برش های نواری ۱ سانتی بزنید و روی مواد گوشتی بکشید و در انتها با زرده و کمی زعفران خمیر را رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پای گوشت پخته شود سپس به راحتی از قالب جدا کنید. نوش جان

    طرز تهیه شپردز پای با گوشت خوشمزه و مجلسی به روش انگلیسی

    شپردز پای یا پای چوبان یک غذایی انگلیسی می باشد. یکی از آسان ترین غذاها می باشد که اولین بار در فرانسه یک آشپز معمولی …

    نکات کلیدی در تهیه پای گوشت و قارچ

    به دلخواه می توانید از هر نوع مواد و سبزیجات دیگر نیز در این پای استفاده کنید.

    اگر احساس کردید خمیر بعد از ورز دادن کمی گرم شده آن را داخل نایلون قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

    کره حتما باید سرد باشد.

    از قالب تارت کف جدا شونده استفاده کنید تا به راحتی پای از قالب خارج شود.

    همچنین ببینید

    طرز تهیه پای آلبالو ساده و خوشمزه با آلبالو و شهد مربای آلبالو

    طرز تهیه پای سیب زمینی با مرغ و قارچ خوشمزه و ساده بدون فر

    طرز تهیه کیک پای سیب خانگی و خوشمزه به روش قنادی

    4.5 (90%) 2 votes

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی رستورانی و خوشمزه + عکس

    طرز تهیه شامی کوو خرم آباد مجلسی و خوشمزه بدون سیب زمینی به روش اصلی

    طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز لذیذ و خوشمزه + عکس مراحل

    طرز تهیه کباب تابه ای در فر مجلسی و لذیذ با سماق و سس گوجه فرنگی

    طرز تهیه ته دیگ بال مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی در قابلمه

    طرز تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی آبپز شده با سس مخصوص قارچ و پنبر

    طرز تهیه اشکنه اسفناج تهرانی ساده و راحت و خوش طعم با سیب زمینی

    طرز تهیه توپک مرغ کنجدی خوشمزه و ساده و راحت برای مهمانی و تولد

    طرز تهیه برگر مرغ و قارچ پنیری خانگی خوشمزه و لذیذ به روش رستورانی

    طرز تهیه پیراشکی مرغ و سوسیس آسان و خوش طعم + آموزش خمیر پیراشکی

    طرز تهیه چپلی کباب افغانی لذیذ و خوشمزه با گوشت چرخ کرده به روش اصلی

    طرز تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان سیخی لذیذ و مجلسی با سس ربی

    0 دیدگاه

    آخرین مطالب

    طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت بی نهایت خوشمزه با ماست و مغز شکلات تخته ای

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی رستورانی و خوشمزه + عکس

    طرز تهیه چای ماسالا با شیر حرفه ای و خوشمزه با دستگاه اسپرسو و فرنچ پرس

    طرز تهیه شامی کوو خرم آباد مجلسی و خوشمزه بدون سیب زمینی به روش اصلی

    با گوشت چرخ کرده چی درست کنم؟ لیست انواع غذا با گوشت چرخ کرده

    طرز تهیه سس صورتی رنگ با مایونز به 3 روش (کلم بنفش، لبو، گوجه فرنگی) به سبک رستورانی

    طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز لذیذ و خوشمزه + عکس مراحل

    طرز تهیه دیپ قارچ و پنیر ساده و خوشمزه و راحت به روش رستورانی

    طرز تهیه املت با نان باگت حرفه ای و خوشمزه با پنیر پیتزا و ژامبون

    منبع مطلب : parsiday.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 7 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید