این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    پروژه ژنوم ایرانیان

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    پروژه ژنوم ایرانیان را از این سایت دریافت کنید.

    اطلاعات ردیف کامل ژنوم ایرانیان، در اختیار امریکا و رژیم صهیونیستی است/چرا مسئولان هشدارهای متخصصان را جدی نمی گیرند؟

    علی کرمی، استاد تمام بیوتکنولوژی پزشکی با افشای طرحی در «دانشگاه استنفورد» که اطلاعات ردیف کامل ژنوم اقوام ایرانی را شناسایی کرده و در اختیار امریکا و رژیم صهیونیستی قرار داده گفت: چرا مسئولان هشدارهای متخصصان را جدی نمی گیرند؟

    اطلاعات ردیف کامل ژنوم ایرانیان، در اختیار امریکا و رژیم صهیونیستی است/چرا مسئولان هشدارهای متخصصان را جدی نمی‌گیرند؟

    ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۵اخبار اقتصادیاخبار کشاورزی

    علی کرمی، استاد تمام بیوتکنولوژی پزشکی با افشای طرحی در «دانشگاه استنفورد» که اطلاعات ردیف کامل ژنوم اقوام ایرانی را شناسایی کرده و در اختیار امریکا و رژیم صهیونیستی قرار داده گفت:‌چرا مسئولان هشدارهای متخصصان را جدی نمی‌گیرند؟

    باز هم در اثر غفلت مسئولین و عدم حمایت از طرح پیشنهادی اینجانب در 14 سال گذشته، جهت «تعیین ردیف کامل ژنوم ایرانیان (طرح ژنوم ایران)» متأسفانه در 2 سال گذشته چند دانشمند ایرانی و امریکایی در دانشگاه استنفورد امریکا - با حمایت مالی یک بنیاد به‌ظاهر ایرانی - با جمع‌آوری نمونه از اقوام مختلف ایرانی ساکن امریکا، به‌خصوص لس‌آنجلس اقدام به تعیین ردیف کامل ژنوم ایرانیان نموده‌اند.

    لازم بود این کار توسط ما صورت گیرد؛‌ نه امریکاییها. من بارها هشدار دادم که اگر از این طرح ملی در داخل کشور حمایت نشود، توسط دیگران انجام خواهد شد؛ آنها به‌شدت به دنبال دستیابی به اطلاعات ژنتیکی اقوام ایرانی هستند. بالاخره با بی‌توجهی به این هشدارها بنیادی به نام «پارسا» در امریکا، 250 هزار دلار برای انجام این پروژه تخصیص داد.

    بنده مأیوس از حمایت طرحم، طی دو سال گذشته مکرر با مجری طرح تماس گرفتم و درخواست کردم داده‌های حاصل شده در اختیار ما قرار گیرد، تا در حوزه‌های پزشکی پیشگیری و تشخیص و درمان بیماریها و تحقیقات استفاده شود؛ ولی متأسفانه تاکنون با بهانه‌های مختلف امتناع کرده‌اند.  در سایت این بنیاد آمده است:

    Dedicating $250,000 to the Iranian Genome Project at Stanford University was forward thinking. It enables scientist to get a first look at the genetics of the Iranian people with their diverse ethnicities, as a starting point for potential health interventions that can use genetics for assessing the risk of various diseases and for predicting likely drug responses.

    تا کِی ما باید چوب غفلت مسئولان کشور را بخوریم؟ ما از لحظه شروع این پروژه در جریان آن هستیم؛ هشدار هم دادیم؛ ولی کسی توجه نکرد. چرا مسئولان هشدارهای متخصصان را در حوزه‌های بیوتروریسم، تراریخته، پدافند زیستی، تهدیدات نوین زیستی، امنیت غذایی، ذخایر ژنتیک و غیره جدی نمی‌گیرند؟ آیا حتماً باید فاجعه‌ای رخ دهد تا مسئولین هشیار شوند و این تهدیدات را جدی بگیرند؟ آیا باید دهها مسئول و نخبه یا یک ملت بیمار شوند و زیرساختهای ما در منابع غذایی آلوده شوند تا این مسئولان بیدار شوند؟

    باز ما هشدار می‌دهیم؛ پروژه ما که 14 سال پیش پیشنهاد دادیم، شوخی گرفته شد؛ همین پروژه به دست امریکاییها و بنیاد پارسا انجام گرفت. حاصل اینکه ژنوم تمام اقوام ایرانی اینک در دستان امریکا و رژیم صهیونیستی است. می‌دانید با این داده‌ها چه‌ها می‌توانند بکنند؟

    تردیدی نیست این اطلاعات در اختیار دولت امریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفته و این می‌تواند جهت اقدامات خطرناکی مانند ساخت سلاح های ژنتیکی و عوامل بیوتروریستی خاص ضد ملت ایران استفاده شود. به‌زودی اطلاعات دقیق‌تری از پروژه ژنوم ایرانیان در اختیار شما قرار خواهم داد.

    انتهای پیام/*

    R1371/P1010113/S7,83/CT4

    منبع مطلب : www.tasnimnews.com

    about

    ژنوم مرجع ایرانیان

    سرانجام نهالی که پژوهشکده‌ی علوم غدد درون‌ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیست سال پیش در منطقه‌ی سیزده تهران تحت عنوان «طرح قند و لیپید تهران» کاشته بود، بهترین میوه‌های خود را به ملت خوب ایران هدیه کرد. ژنوم مرجع ایرانیان بر مبنای اطلاعات بیش از شصت میلیون واریانت ژنتیکی در بیش از ۱۴۰۰۰ نفر از افراد ایرانی در الگوی خانوادگی طراحی شده است. بدین منظور تمامی ژنوم (سه بیلیون جفت باز) بیش از ۱۲۰۰ نفر بعنوان الگوی تغییرات ژنتیکی جهت Imputation و Phasing استفاده شده است. طرح آینده‌نگری که به اقرار بسیاری مجامع داخلی و بین المللی با هوشمندی و طراحی علمی دقیق برنامه‌ریزی ‌شده بود، بستر یکی از بزرگترین و ارزشمندترین مطالعات ژنومیک منطقه قرار گرفت. در این طرح، سال‌ها به طور مداوم تمامی عوامل خطر مرتبط با بیماری‌های قلبی و عروقی بیش از پانزده هزار نفر از ساکنین این منطقه که اکثراً از نقاط مختلف کشور به این منطقه مهاجرت کرده بودند همراه با عوامل اثرگذار محیطی و ژنتیکی در الگوی خانوادگی بررسی شد. نتایج بررسی‌های ژنتیکی نشان داد که به دلیل تنوع اقوام و همچنین شیوع بالای ازدواج‌های فامیلی، تغییرات چشمگیری در ژنوم ایرانی رخ داده است که آن را از ژنوم مرجع بین‌المللی متمایز می‌سازد. این تحقیقات بستر مناسبی شد تا با همکاری مرکز تحقیقات کوثر در افزودن نمونه اقوام مختلف ایرانی نهایتا در این مجموعه از اقوام فارس، ترک، کرد، لر، ترکمن، مازنی، گیلکی، قشقایی، عرب، لک و تات از سراسر کشور نمونه داشته باشیم و نهایتا اولین نسخه ژنوم مرجع ایران طراحی شود تا پس از تعیین توالی ژنوم فرد، اطلاعات حاصله با ژنوم مرجع ایرانی کد­گزاری شود. این نوع کد­گزاری صحیح و دقیق به محققان و پزشکان کمک خواهد کرد تا با شناسایی دقیق و بومی نواحی تأثیرگذار ژنتیکی به ارتقاء سلامت جامعه در خصوص پیشگیری، تشخیص به‌ موقع و درمان بیماری‌ها به خصوص در زمینه­ی پزشکی شخص محور، گام مؤثرتری بردارند. با نهایی شدن این ژنوم مرجع، تمامی توالی‌های ژنومی موجود در کشور، با این نسخه از ژنوم مجدداً کد­گزاری خواهد شد و در بانک تغییرات ژنومی مرجع قرار خواهد گرفت تا به متخصصین اطلاعات لازم در مورد ژنوم ایرانی را ارائه دهد. پژوهشکده‌ی علوم غدد درون‌ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تمامی فرهیختگان در حیطه پزشکی و ژنتیک کشور دعوت می‌نماید تا جهت ارتقا و توسعه هرچه بیشتر بانک‌های اطلاعاتی و شناخت ژنوم ایرانی، دست یاری و همکاری به این مجموعه‌ی علمی بلند کنند تا طبق ژنوم مرجع، تغییرات رایج و نادر جمعیت کشور، شناسایی شده و ایران به عنوان قطب ژنومیک در منطقه مطرح شود. لازم به ذکر است که این مطالعه ژنتیکی از هفت سال پیش با مشارکت کشور ایسلند در قالب یک مطالعه تحقیقاتی آغاز شده است و با تصویب «پروژه ژنوم مرجع ایران» در قالب طرح تحقیقاتی «مطالعه‌ی ژنتیک کاردیومتابولیک تهران» با حمایت تمام و کمال معاونت تحقیقات وزارت بهداشت در حال پیشرفت است. امید است نتایج این پروژه بستر مناسبی جهت بهبود روند درمان، ارتقای سلامت و رویش و بالندگی بیشتر نخبگان جامعه در سراسر کشور جمهوری اسلامی ایران باشد.

    منبع مطلب : www.gemiran.org

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید