این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    پیوند قرنیه چیست

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    پیوند قرنیه چیست را از این سایت دریافت کنید.

    پیوند قرنیه چیست، بررسی کامل پیوند قرنیه و انواع آن

    پیوند قرنیه چیست؟ یکی از پرسش های بسیار مهم در بخش جراحی های مربوط به چشم می باشد. پیوند قرنیه چیست؟ این پیوند عبارت است از یک عمل برای بازسازی قرنیه چشم

    شما اینجا هستید مقالات

    پیوند قرنیه چیست، بررسی کامل پیوند قرنیه و انواع آن

    پیوند قرنیه چیست، بررسی کامل پیوند قرنیه و انواع آن

    گردآوری شده توسط : گروه تحقیقاتی کلینیک چشم بینایی

    آخرین به روز رسانی :1399/08/24

    مطالب مربوط با پیوند قرنیه چیست، بررسی کامل پیوند قرنیه و انواع آن

    انواع لنزهای تماسی و مدت زمان استفاده از آن ها

    انواع لنزهای تماسی در دسته های مختلفی قرار می گیرد و ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند. آیا شما هم به دنبال شناخت انواع لنزهای تماسی هستید؟

    ویترکتومی چیست و چگونه بینایی را بهبود می بخشد

    ویترکتومی چیست؟ آیا می دانید مراقبت های مربوط به بعد از جراحی ویترکتومی چیست؟بهتر است برای پیدا کردن پاسخ های مناسب با ما همراه باشید.

    درمان عوارض چشمی دیابت

    امروزه از لیرزهای مدرن و پیشرفته ای برای درمان عوارض چشمی دیابت استفاده می کنند. درمان عوارض چشمی دیابت با این روش بدون اسیب به بافت سالم چشم خواهد بود.

    ادعای عجیب دانشمندان درباره درمان بیماری چشم با زردچوبه

    امروزه در پی تحقیقات دانشمندان آمریکایی به این مسئله پی برده شده  است که درمان بیماری چشم با زردچوبه امکان پذیر می باشد. از جمله بیماری شایعی که ممکن است چشم به آن مبتلا شود بیماری آب سیاه یا گلوکوم است.

    تفاوت چشم پزشکی کودکان و بزرگسالان

    چشم پزشکی کودکان و بزرگسالان تفاوت های زیادی با هم دارند. این تفاوت ها دلایل خاص خود را داشته و بنابراین پزشک می بایست با توجه به سن فرد، معاینه خاصی را انجام دهد.

    خستگی چشم بر اثر چه چیزی می باشد

    خستگی چشم ها حالتی بسیار آزار دهنده می باشد که باعث خارش و سوزش چشم ها می شود و در بسیاری از مواقع حتی باعث قرمز شدن چشم های شما نیز می شود، البته این مشکل جای هیچ گونه نگرانی ندارد و معمولا با خطر بسیار زیادی همراه نیست.

    دانستنی هایی در مورد استفاده صحیح از قطره های چشمی

    استفاده صحیح از قطره های چشمی چیست؟ با استفاده صحیح از قطره های چشمی می توانید با گذر زمان از مزیت این نوع از محصولات به خوبی بهره مند شوید.

    دلایل نابینایی مادرزادی در کودک

    سالها است که پزشکان به دنبال دانستن دلایل نابینایی مادرزادی هستند. از جمله دلایل نابینایی مادرزادی می توان به وراثت ، بیماریهای کودکان و نارسی اشاره کرد.

    آشنایی کامل با تزریق بوتاکس به زیر چشم

    بوتاکس را می توان یک جراحی غیر تهاجمی و بدون خطر دانست که باعث جوان تر شدن و زیبا تر نشان دادن چهره شما می شود.

    مهمترین دلایل لرزش پلک چشم چیست

    بروز لرزش پلک چشم می تواند دلایل متعددی داشته باشد و پس از مدت کوتاهی نیز برطرف می شود. اما حالت دیگری نیز ممکن است اتفاق بیفتد و آن لرزش غیر طبیعی پلک چشم است که ممکن است مدت ها ادامه داشته باشد.

    پیوند قرنیه چیست؟

    پیوند قرنیه چیست؟ سوالی که ممکن است افرادی که دچار مشکلاتی در قسمت جلوی چشم شده اند، از خود بپرسند. در واقع پیوند قرنیه، عملی است که در آن قرنیه فرد بیمار با یک قرنیه سالم از فرد دیگر که مشکلی ندارد، جایگزین شده و این عمل ممکن است 1 تا 2 ساعت طول بکشد. در این مقاله می خواهیم یک نگاه کلی به مبحث پیوند قرنیه بیندازیم و بیشتر با این موضوع و روش درمانی آشنا شویم.

    قرنیه چشم

    قرنيه يا (Cornea) یک لایه نازک و شفاف است که در قسمت جلویی در کره چشم واقع شده است و قسمت های مختلف چشم از جمله زلالیه، مردمک و عنبیه را می پوشاند. قطر این قسمت از چشم 11 تا 12 میلیمتر است که نکته ای که لازم است در مورد این عضو بدن بیان شود، آن است که هیچ رگی در آن وجود ندارد. این عضو از چشم 2 وظیفه را برعهده دارد که عبارتند از:

    هدایت پرتوهای نور به داخل چشم و متمرکز کردن آنها بر روی پرده شبکیه

    محافظت از اجزای داخلی در کره چشم

    لازم است بدانید، شفاف بودن قرنیه در بینایی تاثیر مهمی دارد زیرا نور با رسیدن به چشم و شبکیه، از قرنیه باید عبور کند. همچنین لازم است در مورد ساختار قرنیه این مطلب را بیان کرد که این بخش از چشم از 3 لایه سلولی و 2 غشا تشکیل شده است که عبارتند از:

    بافت پوششی (اپیتلیوم)، غشاء بومن، غشاء دسمه، بافت اندوتلیوم و استرومای قرنیه

    آشنایی با پیوند قرنیه

    آشنایی با پیوند قرنیه

    پیوند قرنیه که در اصطلاح پزشکی به آن کراتوپلاستی (Corneal transplantation) گفته می شود، یک نوع عمل جراحی است که به کمک این عمل، قرنیه آسیب دیده یک فرد با قرنیه اهدایی از یک فرد دیگر جایگزین می گردد. این عمل می تواند برای کل یا بخشی از قرنیه آن فرد انجام شود.

    همچنین نکته مهمی که باید در این بخش که پیوند قرنیه چیست بیان شود، آن است که قرنیه از فردی که بیماری شناخته شده یا شاخصه ای که باعث پس زده شدن قرنیه ندارد انجام می شود. عمل پیوند قرنیه توسط چشم پزشک فوق تخصص باید انجام شود و این عمل تحت بیهوشی و در موارد خاص به صورت بیهوشی موضعی که می تواند با تزریق آرام بخش یا خواب آور باشد، انجام می شود.

    پیوند قرنیه و انواع انجام آنآخرین مطالب تکمیلی کلینیک دکتر پورمازار را در این بخش دنبال نماییدجراحی قرنیه چشم با آندوسکوپی چیست و چگونه انجام می شودعمل بیومکانیک قرنیه پیوندی پس از پیوند نافذ در قوز قرنیه

    هدف از پیوند قرنیه چیست؟

    اگر بخواهيم در مورد هدف و مواردی که پیوند قرنیه باید برای آن انجام شود، مواردی را در قسمت هدف از پیوند قرنیه چیست بیان کنیم، باید گفت:

    چشمی: در این مورد باید گفت هدف از پیوند قرنیه، جایگزین نمودن قرنیه شفاف با قرنیه کدر و مات در فرد بیمار است. این نوع پیوند می تواند در بیماری هایی از جمله قوز قرنیه، التهاب و زخمی شدن، دژنراسیون قرنیه و یا کدورت قرنیه انجام شود.درمان: در این مورد پیوند قرنیه زمانی انجام می شود که درمان قرنیه با آنتی بیوتیک و یا داروهای ضد ویروس انجام نشده باشد.

    منبع مطلب : www.binaii.com

    پیوند قرنیه

    آیا شما شرایط انجام پیوند قرنیه را دارید اگر چشم شما پیوند قرنیه را پس بزند ، جراحی چگونه انجام خواهد شد؟ آیا بعد از پیوند […]

    هزینه عمل لازک برای هر دو چشم بهمراه عکس قرنیه و عینک آفتابی و کیف دارویی با بهترین دستگاه اگزایمر لیزر 5,490,000 تومان خواهد بود 09021281192

    02144457285

    پیوند قرنیه

    هزینه لیزیک

    22 اردیبهشت 1401 1011

    بایدها و نبایدها و دانستنیها در مورد خشکی چشم

    15 اردیبهشت 1400 3

    عمل لیزیک چشم : آیا برای شما مناسب است؟

    2 مهر 1399 1086

    شرایط سنی برای انجام لیزیک چقدر میباشد؟

    17 شهریور 1399 184

    زمان بهبودی بعد از جراحی لیزیک چقدر خواهد بود؟

    17 شهریور 1399 440

    آیا شما شرایط انجام پیوند قرنیه را دارید اگر چشم شما پیوند قرنیه را پس بزند ، جراحی چگونه انجام خواهد شد؟ آیا بعد از پیوند قرنیه ، وضعیت بینایی بهبود خواهد یافت؟

    پیوند قرنیه ، قرنیه بیمار یا بافت زخمی قرنیه را با بافت سالم از یک بافت اهدا کننده جایگزین خواهد نمود.

    دو نوع اصلی از پیوند قرنیه وجود دارد: پیوند قرنیه معمولی ، که تمام ضخامت قرنیه چشم پیوند داده میشود (که به عنوان کراتوپلاستی نفوذ و یا PK شناخته می شود) و پیوند قرنیه لایه پشتی (به عنوان قرنیه اندوتلیال یا EK شناخته می شود).

    در پیوند قرنیه ، بافت مرکزی قرنیه جایگزین بافت آسیب دیده (به علت بیماری یا آسیب به چشم) میشود ، بافت سالم قرنیه از یک بانک چشم اهدا می گردد. قرنیه ناسالم بینایی شما را از طریق پراکندگی یا نوردهی منحرف می کند و موجب بروز هاله نور و تاری دید می شود. پیوند قرنیه ممکن است برای بازگرداندن عملکرد بینایی شما ضروری باشد.

    بیماری های قرنیه چشم ، چهارمین و شایع ترین علل کوری (بعد از آب مروارید، گلوکوم و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن) بوده و بیش از 10 میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است.

    بر اساس برآوردی که در انجمن بانک چشم آمریکا انجام شده است ، بیش از 47000 پیوند قرنیه در سال 2013 در ایالات متحده انجام شده است، و از سال 1976 بیش از یک میلیون نفر بینایی خود را به بوسیله پیوند قرنیه احیا نموده اند.

    چه زمانی شما نیاز به پیوند قرنیه دارید؟

    قرنیه سالم و شفاف برای بینایی مناسب ضروری است. اگر قرنیه شما به علت آسیب به چشم یا بیماری قرنیه ، آسیب دیده باشد، می تواند موجب ایجاد تورم، زخم و یا التهاب شود و بینایی شما را تحت تاثیر قرار دهد.

    ممکن است پیوند قرنیه در مواردی مانند تریکیازیس (قرار گرفتن غیرطبیعی مژه) مورد نیاز باشد، جایی که مژه ها به داخل چشم وارد می شوند و در برابر سطح چشم قرار می گیرند، باعث بروز زخم و اختلالات بینایی می شود. در صورتی که عینک یا لنز نتواند بینایی مناسب را برای شما فراهم نماید یا استفاده از داروها نتواند تورم های دردناک را تسکین دهد ، نیاز به پیوند قرنیه خواهد بود.

    شرایط خاصی میتواند بر شفافیت قرنیه تأثیر بگذارد و ممکن است بیمار را در معرض خطر نارسایی بیشتری ازقرنیه قرار دهد ، این موارد عبارتند از:

    • عفونت ناشی از زخم ها، مانند تبخال یا کراتیت قارچی.

    • عفونت ناشی از بلغاریت ، زمانی که مژه به سمت داخل چشم رشد می کند ، در صورت مالش چشم این اتفاق رخ خواهد داد.

    • موارد ناشی ازشرایط ارثی مانند دیستروفی فوچس.

    • بیماری های چشم مانند کراتوکونوس پیشرفته.

    • نازک شدن و تغییرشکل قرنيه (مانند کراتوکونوس).

    • عوارض نادر ناشی از جراحی لیزیک.

    • سوختگی های شیمیایی قرنیه یا آسیب دیدگی چشم.

    • تورم بیش از حد قرنیه.

    • پس زدن پیوند قرنیه در جراحی های گذشته.

    • نارسایی قرنیه ناشی از عوارض جراحی آب مروارید.

    آیا شما شرایط انجام جراحی پیوند قرنیه را دارید؟

    این نوع پیوند به منظور بهبود عملکرد قرنیه و بینایی انجام میگردد. اگر درد ، ناشی از بیماری یا آسیب دیدگی قرنیه باشد، ممکن است پیوند قرنیه این علائم را از بین ببرد.

    آسیب دیدگی قرنیه به علت بیماری یا صدمات ایجاد شده در چشم که بینایی را تحت تاثیر قرار داده است.

    • زمان پروسه: یک تا دو ساعت

    • نتایج: بهبود قابل توجه در بینایی

    • زمان بهبود: چند هفته تا یک سال

    با توجه به این موارد، قبل از تصمیم گیری برای انجام پیوند قرنیه، این موارد را نیز در نظر بگیرید.

    1. آیا بینایی شما در عملکرد شغلیتان تاثیرگذاشته است یا توانایی انجام فعالیت های روزانه را ندارید؟

    2. آیا می توانید بینایی خود را با لنز یا سایرموارد موجود تصحیح نمایید؟

    3. آیا هزینه جراحی قرنیه بر وضعیت مالی شما تاثیر گذار خواهد بود، اگر بیمه ، همه هزینه ها اعم از غربالگری تا مشاوره بعد از جراحی را پوشش ندهد چطور؟

    4. آیا شما قادر به صرف زمان کافی برای بهبودی (در برخی موارد از شش ماه تا یک سال )،جهت رفتن به مدرسه یا محل کارتان دارید؟

    تمامی این موارد به همراه غربالگری کامل و مشاوره با پزشک ، بایستی قبل از تصمیم نهایی برای پیوند قرنیه در نظر گرفته شود.

    قبل از این انجام این روش

    هنگامی که شما به پزشک مراجعه میکنید و بعد از بررسی مشخص میگردد این روش برای شما بهترین گزینه می باشد ، نام شما در فهرست یک بانک اطلاعاتی چشم قرار خواهد گرفت . ممکن است لازم باشد منتظر باشید تا قرنیه ای جهت پیوند در دسترس قرار بگیرد.

    قبل از اینکه یک اهدا کننده بافت برای استفاده در جراحی پیوند در دسترس قرار بگیرد، جهت عدم وجود هر گونه بیماری مانند هپاتیت و ایدز مطابق با استانداردهای دقیق بررسی میگردد و فقط قرنیه هایی که دستورالعمل ها را شامل میشوند برای اطمینان از سلامت و ایمنی گیرنده پیوند استفاده می شوند.

    در طی پیوند قرنیه

    منبع مطلب : noavaran-eye.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 3 ماه قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید