این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    چه چیزهایی فشار خون را پایین میاورد

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    چه چیزهایی فشار خون را پایین میاورد را از این سایت دریافت کنید.

    پایین اوردن فشار خون بالا فوری در منزل بدون مراجعه به دکتر

    برای پایین آوردن فشار خون چه بخوریم؟ برای درمان فشار خون بالا در منزل و کاهش فشار خون چه راهکارهایی وجود دارد؟

    دکتر محمدحسین نجفی 20 آبان 1395

    پایین اوردن فشار خون بالا فوری در منزل بدون مراجعه به دکتر

    خانه » بیماری قلبی » فشار خون » پایین اوردن فشار خون بالا فوری در منزل بدون مراجعه به دکتر

    فشار خون را قاتل خاموش نامیده‌اند چون معمولا بدون علامت باعث بروز عوارضی مانند سکته می‌شود. فشار خون بالا در سالمندان شایع‌تر است و ممکن است عواقب جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد پس بهتر است بدانیم در صورت بالا رفتن ناگهانی فشار خون چه داروهایی میتوانیم برای کاهش فشار خون مصرف کنیم؟  راهکارهای درمان فشار خون بالا در منزل چیست؟

    پایین اوردن فوری فشار خون بالا 

    لیست زیر داروهایی هستند که با تجویز دکتر فشار خون میتوانید برای کاهش سریع فشار خون در منزل استفاده کنید.

    1_ قرص زیر زبانی نیترات 

    یکی از داروهایی که می تواند سریعا فشار خون را پایین بیاورد، قرص زیر زبانی نیترات است که می تواند طی ۵ دقیقه سبب کاهش سریع فشار خون بالا شود. از عوارض قرص زیر زبانی نیترات می توان به سردرد اشاره کرد؛ چرا که این دارو سبب گشادی عروق مغز می شود.

    درد قلبی چگونه است؟

    2_ فورزماید یا لازکس

    به جز قرص زیر زبانی نیترات، داروی دیگری که در درمان اورژانسی فشار خون استفاده می شود، داروی فورزماید یا لازکس است که از طریق ورید تزریق می شود. اثر مثبت این دارو طی ده دقیقه سبب کاهش فوری فشار خون بالا می شود.

    3_ قرص کاپتوپریل برای کاهش فشار خون 

    داروی کاپتوپریل از جمله داروهای کاهش فشار خون است که از طریق مخاط دهان جذب می شود. به بیماران توصیه می شود که برای کاهش فشار خون بالا، دوز ۲۵ یا ۵۰ داروی کاپتوپریل را در دهان خود قرار داده و آن را بجوند تا نتیجه موثر آن را ببینند.

    4_ داوری لابتالول

    داروی لابتالول که فقط فرم تزریقی آن در ایران موجود می باشد باز هم از جمله داروهاییست که برای کاهش سریع فشار خون بالا مورد استفاده قرار می گیرد.

    برای پایین آوردن فشار خون چه بخوریم

    حالا که با باید و نباید‌های غذایی آشنا شدید می‌خواهیم مواذ غذایی مفید برای کنترل فشار خون را معرفی کنیم:

    ۱-کاهش فشار خون با مصرف مواد غذایی

    نوشیدن مستمر شیر کم چرب کمک می‌کند فشار خون تان تا ۱۰ درصد پایین بیاید.

    مواد غذایی که منیزیم بالایی دارند شامل حبوبات (لوبیا، باقلا، لوبیا چشم بلبلی و...)، گریپ فروت، بادام، سیب، اسفناج، ذرت، غلات کامل، کلم بروکلی و شیر سویا هستند.

    کدو، سویا، کشمش، آلو، زردآلو، سیب زمینی، قارچ، میوه خشک مخلوط، دانه‌‌های بی‌نمک، گوجه فرنگی و از این قبیل، به این دلیل که به بدن برای خلاص شدن از مایعات اضافی که قلب به آن نیاز ندارد به کاهش فشار خون کمک می‌‌کنند.

    سیر، کرفس، گوجه فرنگی، هویج و پیاز نیز راهی بسیار عالی برای کاهش فشار خون است.

    شکلات تلخ حاوی فلاووئوئید است که باعث کاهش فشار خون سیستولی و همچنین دیاستولی می‌‌شود.

    مواد غذایی سرشار از فیبر مانند جو، میوه‌ها و سبزیجات نیز می‌توانند فشار خون‌ تان را پایین بیاورند.

    مرکبات سرشار از ویتامین‌ها هستند و بعضی از آنها خاصیت ضد التهابی نیاز دارند و از لخته شدن خون جلوگیری می‌‌کنند.

    سیگار را به طور کامل از برنامه زندگی خود حذف کنید.

    2_ کاهش فشار خون با مصرف امگا ۳

    امگا ۳ هم یکی از موادی است که به کاهش فشار خون معروف است و روغن حاوی مقدار قابل توجهی امگا۳ است. همچنین می‌‌توانید مکمل‌‌های امگا ۳ را از داروخانه‌ها تهیه کنید. ماهی سالم‌ترین نوع گوشت است زیرا سرشار از پروتئین است و مقدار بسیار کمی چربی دارد.

    3- کاهش فشار خون با طب سنتی 

    بعضی گیاهانی که فشار خون را پایین می‌‌آورند عبارتند از:

    ریشه زنجبیل فلفل هندی برگ زیتون و زردچوبه مارچوبه بامیه زعفران

    4- مصرف آب فراوان

    کم آب شدن بدن نیز گاهی می‌‌تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود و نوشیدن حداقل ۸ لیوان آب در روز، می‌‌تواند از آن جلوگیری کنید. برای کاهش فشار خون مصرف آب سالم و گوارا به میزان قابل توجه در روز توصیه می‌شود. یک لیوان آب میوه رقیق شده با اندکی پودر ویتامین C موجب بهبود عملکرد دستگاه ایمنی و ترمیم سرخرگ‌ها می‌‌شود.

    5- سرکه سیب

    سرکه سیب نیز فشار خون را پایین می‌آورد می‌‌توانید یک چهارم قاشق غذاخوری از آن را در یک لیوان آب ریخته و بنوشید. همچنین می‌توانید یک‌چهارم قاشق چایخورى جوش شیرین برای بهتر کردن مزه آن اضافه کنید یا آن را به نوشیدنی‌های دیگر اضافه یا با عسل مخلوط کنید.

    6- کاهش مصرف نان و کربوهیدارت‌ها

    برای درمان فشار خون بالا مصرف نان‌ها و مواد کربوهیدراتی تهیه شده از آردهای سفید و بدون سبوس (تصفیه شده) را به حداقل برسانید و به جای آن نان حاوی سبوس جو دو دسر استفاده کنید.

    7- مصرف قند ممنوع

    مصرف قند و شکر و سایر فرآورده‌های تهیه شده از آنها مانند انواع نوشابه‌ها، مربا، ژله، شکلات، کیک‌ها و شیرینی‌ها را محدود یا حذف کنید.

    8- جویدن کامل غذا

    سعی کنید غذا را کامل بجوید و حتما غذای خود را در محیطی‌ آرام و به دور از استرس و تشنج میل کنید.

    9- عدم مصرف غذا به صورت خیلی گرم

    با اجتناب از مصرف غذاهای خیلی گرم یا خیلی سرد، فرایند هضم غذا را بهبود بخشیده و به کاهش فشار خون کمک کنید.

    10- کنار غذا نوشیدنی نباشد

    نوشیدن هر نوع نوشیدنی را با غذا و در کنار غذای اصلی به دلیل تداخل در هضم محدود کنید.

    11- عدم مصرف سرخ‌کردنی

    برای کاهش فشار خون از مصرف غذاهای سرخ کرده یا غذاهایی که در درجه حرارت بسیار بالا یا با مدت زمان طولانی تهیه می‌شوند، خودداری کنید و به خاطر داشته باشید، استفاده چند باره از روغن‌های آشپزی عاملی مهم و تاثیرگذار در بالا بردن فشار خون است. بنابراین از یک روغن برای چند بار پخت غذا استفاده نکنید.

    12- حذف غذاهای مضر

    از مصرف مواد حاوی افزودنی‌ها و غذاهای فرایند شده که حاوی مقدار زیادی نمک و ادویه‌ها هستند، مانند انواع سوسیس و کالباس، غذاهای کنسروی، شورها، ترشی‌ها و چاشنی‌های کارخانه‌ای جداً خودداری کنید.

    13- کاهش مصرف چای و شیرینی

    اگر به دنبال درمان فشار خون بالا در منزل هستید، مصرف چای و شکلات را تا حد امکان محدود و به جای آنها از چای‌ها و دم کردنی‌‌های گیاهی خانگی (مثل گل‌ گاوزبان و نظایر آن) استفاده کنید.

    منبع مطلب : drhsnajafi.com

    ۱۵ دلیل فشار خون بالا + بهترین غذاها برای درمان فشار خون

    در درمان فشار خون بالا عوامل متعددی دخیل هستند به عنوان مثال تغذیه یکی از عوامل ایجاد و همچنین کاهش فشار خون بالا است.

    ۱۵ دلیل فشار خون بالا + بهترین غذاها برای درمان فشار خون

    خانه » زندگی رژیمی » بیماری ها »

    تعداد بازدید :376281

    از مهم‌ترین عوامل مرگ و میر در جهان فشار خون بالا است. همچنین این بیماری نیمی از موارد مرگ و میر در ایران را به خود اختصاص داده است و متاسفانه در حال افزایش است و ۴۰ درصد مرگ و میر در ایران را شامل می‌شود. درمان فشار خون به چند عامل مهم و کلیدی مانند ژنتیک، سبک زندگی و استرس بستگی دارد و در تمام این موارد کاهش فشار خون و کنترل آن به تغذیه سالم و غذاهای کاهنده فشار خون بستگی دارد.

    چه غذاهایی فشار خون را بالا می‌برند؟ چه غذاهایی فشار خون بالا را کاهش می‌دهند؟ دلایل ایجاد فشار خون بالا چیست و چگونه می‌توان آنها را کنترل کرد؟ در این مقاله جواب تمام این سوالات را خواهید یافت.

    فهرست مطالب (کلیک کنید)

    فشار خون چیست؟

    هایپرتنشن یا فشار خون مشکلی شایع برای بیشتر افراد پا به سن گذاشته است. فشار خون نیرویی است که خون به دیواره‌های عروق وارد می‌کند. وقتی این فشار بیش از حد می‌شود فعالیت قلب بسیار بالا می‌رود و آسیب‌های جدی به رگ‌ها وارد می‌کند.

    درمان نشدن این مشکل در طولانی مدت، باعث بروز مشکلات قلبی، سکته و مشکلات کلیوی می‌شود. فشار خون بالا بین ۱۰۰ تا ۱۴۰ میلی‌متر و فشار خون طبیعی (یا حداقل) بین ۶۰ تا ۹۰ میلی‌متر است.

    در صورتی که فشار خون به مدت طولانی، برابر یا بیش از ۱۴۰ بر روی ۹۰ میلی‌متر باشد، فرد از فشار خون بالا رنج می‌برد.

    انواع فشار خون کدامند و فشار خون بالا چند است؟

    پیش از آنکه فشار خون را در دسته‌های مختلف قرار دهیم، باید یک منطقه‌ی خطر برای آنها تعیین کنیم. اگر دستگاه فشارسنج ۱۴۰/۹۰ یا بیشتر را نشان دهد یعنی فشار بالا دارید. در این حد شاید باز هم نشانه‌ای وجود نداشته باشد.

    در ۱۸۰/۱۱۰ و بیشتر با بحران فشار بالا درگیر هستید. در چنین مواقعی چند دقیقه استراحت کنید سپس دوباره فشار خود را اندازه بگیرید اگر باز هم بالا بود با اورژانس تماس بگیرید.

    فشار خون در سطح بحرانی می‌تواند سبب سکته مغزی، سکته قلبی، صدمه به کلیه و یا از دست دادن هوشیاری شود. بر این اساس انواع فشار خون را می‌توان به دسته‌های زیر تقسیم کرد:

    پیش فشار خون

    منظور پیش فشار خون این است که فشار خون یک فرد کمی بیش از حد طبیعی باشد (چیزی بین ۱۲۰ و ۱۳۹ برای فشار سیستولیک و یا ۸۰ تا ۸۹ برای فشار دیاستولیک) افرادی که فشار خون‌شان در این حد است بیشتر از کسانی که فشار خون پایین‌تری دارند در خطر بیماری‌های قلبی هستند.

    پزشک با دیدن این میزان فشار به شما توصیه می‌کند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنید تا منجر به کاهش این فشار شود.

    فشار خون اولیه

    فشار خون اولیه در ۹۰ تا ۹۵ درصد از بزرگسالان مبتلا، علت مشخصی ندارد. این نوع فشار خون به صورت تدریجی و بعد از چندین سال به وجود می‌آید.

    فشار خون بالا انواع مختلفی دارد که با تغییر عادات غذایی قابل کنترل و درمان خواهد بود.

    فشار خون ثانویه

    فشارخون بالا در ۱۰ درصد باقی مانده‌ افراد بر اثر مشکلات کلیوی، تومور غده فوق کلیه و نقص مادرزادی قلب به وجود می‌آید. این نوع را فشار خون ثانویه می‌نامند که ناگهانی ایجاد می‌شود و نسبت به نوع اولیه، شدیدتر است.

    برخی داروها نیز ممکن است منجر به ابتلا به فشار خون ثانویه شود. این داروها شامل موارد زیر می‌شود:

    داروهای جلوگیری از بارداری

    داروهای ضد احتقان

    داروهای مُسکنی که به صورت آزاد فروخته می‌شوند

    داروهای غیرقانونی مانند کوکایین و آمفتامین

    علائم فشار خون چیست؟

    حتما شنیده‌اید که به فشار خون بالا، قاتل خاموش نیز گفته می‌شود؛ چراکه نشانه خاصی ندارد. در حقیقت از هر ۵ نفر، ۱ نفر از داشتن آن بی‌خبر است. این بیماری اگر درمان نشود آرام آرام، به قلب، ریه، رگ‌های خونی، مغز و کلیه‌ها آسیب می‌رساند. متاسفانه در بسیاری از موارد، فشارخون بالا، دارای نشانه یا علائم خاصی نمی‌باشد.

    در چنین مواردی تنها راه تشخیص ، اندازه‌گیری آن است. اندازه‌گیری فشارخون یکی از اولین کارهایی است که پزشکان هنگام معاینه‌ی بیماران در هر نوبت انجام می‌دهند. این کار نقش مهمی در تشخیص به هنگام این بیماری دارد.

    یکی از علائم فشار خون بالا، کرختی و سستی بدن است.

    از بین هر چهار نفر احتمال دارد یک نفر مبتلا به فشارخون بالا باشد. بنابراین اندازه‌گیری مرتب فشارخون حداقل هرشش ماه یک مرتبه، به همه توصیه می‌شود.

    یکی از علائم فشار خون بالا در بعضی افراد، سردرد صبحگاهی است که کم کم در طول روز از درد آن کاسته و برطرف می‌شود. به طور کلی علائمی که در ادامه ذکر شده گاهی به طور مستقیم و گاهی غیر‌مستقیم خبر از فشار خون بالا می‌دهند:

    سردرد سرگیجه تپش قلب خستگی و بی‌حالی

    کم شدن دید یا تاری آن (ضعیف شدن چشم)

    درد قفسه سینه

    مشاهده خون داخل بینی یا ادرار

    تنگی نفس شدید

    کرختی و مور مور شدن دست و پاها

    تهوع و استفراغ

    علت فشار خون بالا چیست؟

    دلایل بالا رفتن فشار خون متعدد است و صرفا به نوع تغذیه بستگی ندارد. بعضی از این عوامل شامل موارد زیر می‌شود:

    وراثت و سابقه فامیلی

    تاثیر وراثت در ایجاد این بیماری بسیار زیاد است، حتی بعضی نقش آن را بیشتر از تاثیر محیط می‌دانند. افرادی که یکی از اعضای خانواده‌شان (مخصوصا پدر یا مادرشان) فشارخون بالا دارند، احتمال زیادی دارد که به این بیماری مبتلا باشند یا در آینده مبتلا شوند.

    البته این موضوع برای همه صادق نیست. زیرا همه افراد با پیشگیری مناسب می‌توانند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند. حتی درصد زیادی از افرادی که به فشارخون بالا مبتلا شده‌اند، می‌توانند با مطالعه روش‌های تغذیه صحیح از عوارضی که این بیماری در پی خواهد داشت جلوگیری کنند و فشارخونشان را به حد طبیعی برسانند.

    منبع مطلب : kermany.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 9 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید