این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    کدام پارس بهتر است

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    کدام پارس بهتر است را از این سایت دریافت کنید.

    کدام مدل پژو پارس بهتر است؟ بهترین انتخاب را انجام دهید

    بهترین مدل پژو پارس کدام است؟ پژو 4 مدل به بازار عرضه کرده است که در این مقاله این 4 مدل را با یکدیگر مقایسه می کنیم و به شما می‌گوییم کدام پژو مهم تر است

    کدام مدل پژو پارس بهتر است؟ بهترین انتخاب را انجام دهید

    دسته بندی : مجله خودرو

    تاریخ انتشار ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ اشتراک گذاری

    خودرو پژو پارس در واقع مدل ارتقا یافته پژو 405 است. در بازار خودرو ایران خودرو پژو پارس در کنار پراید و پژو 206 فروش بسیار بالایی دارد. پارس محصول شرکت ایران خودرو است که در سال 79 به بازار عرضه شد. پارس را می‌توان جز اولین خودروهای لوکس ایران در نظر گرفت که بر روی پلتفرم پژو 405 طراحی شده است. گرچه پژو پارس در حال حاضر خودرو لوکسی محسوب نمی‌شود اما وقتی پای خرید خودرو به میان می‌آید یک سوال ذهن خریداران را به خود مغشول می‌کند.کدام مدل پژوپارس بهتر است؟ در ادامه با سپندخودرو همراه باشید تا به بررسی این سوال بپردازیم.

    مدل های مختلف پژو پارس؛ ما همه از یک خانواده‌ایم

    پارس خودرویی شکیل، جادار و مطمئن است. این خودرو به دلیل جادار بودن علاوه بر اینکه می‌تواند در سفرهای خانوادگی مفید باشد، خودرویی مناسب برای مسافرت های داخل شهر است. این خودرو در خارج شهر در هر 100 کیلومتر 6.77 لیتر بنزین می‌سوزاند و مصرف داخل شهر آن هم نزدیک به 13 لیتر است. صفر تا صد پژو پارس 11 ثانیه است.

    در بازار ایران 4 مدل مختلف از این خودرو موجود است. این خودرو در مدل‌های سال، پارس دوگانه سوز، پارس LX  و پارس LX XUM به بازار عرضه می شود. مدل های 4 گانه این خانواده تفاوت‌های ظاهری زیادی با هم ندارند اما تفاوت قیمت آن بیشتر به تفاوت ساختار فنی و امکاناتش باز می‌گردد. در ادامه مقاله هر کدام از مدل‌های پژو پارس را به شما معرفی می‌کنیم، اما در همین ابتدا پیشنهاد می کنیم زمانی را برای مطالعه شرایط خرید اقساطی پژو پارس tu5 اختصاص دهید.

    پارس سال ارزان ترین پژو پارس است

    پژو پارس سال نسبت به سایر پژوهای پارس قیمت کمتری دارد. این مدل اولین مدل پژو پارس است که به مدل ساده پارس مشهور است. این پژو از همان موتور UXV پژو 405 استفاده می‌کند که 8 سوپاپ دارد. صفر تا صد این مدل نزدیک به 11 ثانیه است که جز سریع‌ترین مدل‌های پارس می‌باشد.

    فرمان این مدل برخی اوقات در هنگام دور زدن صدای تق تق می‌دهد و البته یک مشکل بزرگ تر هم دارد، زمانی که در جاده با سرعت حرکت می‌کنید به خاطر ساختار خاص موتور سر و صدای زیادی ایجاد می‌شود. آینه‌های مجهز به راهنما ، قفل مرکزی با ریموت رادیویی و صندوق عقب جادار از جلمه مزایای این خودروست.

    پارس دوگانه سوز کمترین امکانات را دارد

    افزایش قیمت سوخت باعث شد که بسیاری از خودروسازان به جای بنزین به گاز هم فکر کنند. پارس دوگانه سوز در شرایطی تولید شد که دوگانه سوز شدن و قرار گرفتن مخزن گاز در صندوق عقب بخش عمده‌ای از صندوق آن را اشغال کرده است. قدرت موتور این خودرو 97 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه است که برای خودرویی با وزنی کمی بیش از یک تن اصلا راضی کننده نیست. قدرت پایین موتور و گشتاور برای داخل شهر مناسب است ولی وقتی پای جاده در میان باشد، نمی‌تواند در برابر سایر مدل‌ها حرفی برای گفتن داشته باشد.

    حجم مخزن گاز این خودرو نزدیک به 75 لیتر است و در حالت مصرف بنزین هم چیزی حدود 10 لیتر مصرف می‌کند. متاسفانه تقریبا تمام امکاناتی که سایر مدل‌های پژو پارس دارند در این خودرو حذف شده است و به نوعی امکانات فدای گازسوز بودن شده است. البته می‌توانید این خودرو به صورت آپشنال بخرید که هزینه بیشتری به شما تحمیل خواهد کرد.

    پارس LX پسر محبوب خانواده

    پارس LX به خاطر امکانات و قیمتش یکی از محبوب ترین خودروهای بازار است. اختلاف قیمت بین بازار و کارخانه این خوردو بسیار زیاد است. موتور پارس LX بر خلاف پارس سال همان موتور TU5  پژو 206 است. این موتور پرقدرت نسبت به سایر موتور پژو 405 سر و صدای کمتری ایجاد می‌کند و احتمال خرابی آن هم کمتر است.

    اگر به دنبال بیشترین امکانات هستید پارس ال ایکس بهترین گزینه برای شماست. آینه‌های تاشو برقی، رینگ اسپورت، صندلی برقی جلو و سیستم مالی پلکس از جمله امکانات این خودرو است. تنها می‌توانیم یک نقطه ضعف برای پارس ال ایکس ذکر کنیم، آن هم این است که موتور این خودرو نسبت به سایر مدل‌های پارس، شتاب اولیه ضعیف‌تری دارد. در سپند خودرو امکان خرید اقساطی پژو پارس LX در اختیار شما نیز قرار دارد.

    پارس ELX XUM قوی ترین خودرو خانواده 

    این مدل به خاطر قیمت زیادش طرفدار کمتری در بازار دارد. البته ایران خودرو هم کمتر این خودرو را تولید می‌کند و باعث نایابی آن در بازار شده است. موتور این خودرو تقریبا بی نقص است. تغییرات صورت گرفته روی موتور XUV  باعث کاهش 5 درصدی مصرف سوخت خودرو شده است.

    این خودرو تقریبا تمام امکانات پژو پارس‌ها را یکجا جمع آوری کرده است. برای کسانی که می‌خواهند یک پژو پارس با قدرت موتور بالا، امکانات زیاد و مصرف سوخت مناسب داشته باشند این خودرو بهترین گزینه است. به جز قیمت بالا که آن هم به خاطر امکانات زیاد این خودروست نمی‌توانیم ایراد خاص دیگری را به خودرو وارد کنیم.

    بالاخره کدام مدل پژو پارس را بخرم؟

    در انتهای مقاله یکبار دیگر به سوالی که قرار بود در این نوشته پاسخ دهیم باز می‌گردیم. همان طور که در بالا هم اشاره کردیم تمامی مدل‌های پژو پارس مزایا و معایب خاص خود را دارند. پس بهترین نوع مدل پژو پارس را باید با توجه به نیاز و بودجه خودمان تهیه کنیم.

    مدل پارس سال مناسب افرادی است که به دنبال یک خودرو ارزان در خانواده پارس هستند. مدل پارس دوگانه سوز برای افرادی که می‌خواهند به جای بنزین از سوخت دیگری استفاده کنند مناسب است. مدل XL بیشترین امکانات را در اختیار شما قرار می‌دهد و مدل EXL XUM پیشرفته ترین و مجهز ترین خودرو در خانواده پارس است که اگر قیمت برای‌تان اهمیتی ندارد، انتخاب مناسبی است.

    در پایان باید بگوییم اگر قصد خرید پژو پارس را دارید با توجه به بودجه و انتظارتان از خودرو دست به انتخاب بزنید. خوش حال می‌شویم اگر نظرات خود درباره مدل های پژو پارس را در زیر همین پست برای مان بنویسید. راستی به نظر شما کدام مدل پژو پارس از همه بهتر است؟

    منبع مطلب : sepandkhodro.com

    بهترین پژوی پارس کدام است؟

    از میان خانواده پژو پارس کدام یک از نظر فنی کیفیت بهتری دارند؟ آیا تولیدات صفرکیلومتر بهتر هستند یا یک نمونه کم کارکرد سالم متعلق به سال های قبل؟

    بهترین پژوی پارس کدام است؟

    کد خبر : ۷۷۵ یکشنبه، ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰:۴۴ ۶۴۱۲۵۵ بازدید

    از میان خانواده پژو پارس کدام یک از نظر فنی کیفیت بهتری دارند؟ آیا تولیدات صفرکیلومتر بهتر هستند یا یک نمونه کم کارکرد سالم متعلق به سال های قبل؟

    امید آذرزمانی- از میان خانواده پژو پارس کدام یک از نظر فنی کیفیت بهتری دارند؟ آیا تولیدات صفرکیلومتر بهتر هستند یا یک نمونه کم کارکرد سالم متعلق به سال های قبل؟ اعضای خانواده پژو پارس چه معایب و محاسنی دارند؟ در این گزارش سعی می کنیم نظرات دست اندرکاران خودرو را در مورد این خانواده جویا شویم، پس با ما همراه باشید اما قبل از آغاز بحث بگذارید در ابتدا نگاهی به سیر تکامل اعضای این خانواده از پرشیای دیروز تا پارس امروز بیندازیم.

    پژو پارس محصول مرکز تحقیقات ایران خودرو است که در سال 79 به بار نشست. این خودرو در ابتدا با نام X9 استارت خورد ولی بعدها به سفیر و در نهایت به پرشیا تغییر نام داد. در سال هایی که ایران خودرو با هوشمندی پرشیا را به بازار معرفی کرد، در بین محصولات خودروسازان داخلی تقریباً هیچ رقیبی در کلاس پرشیا وجود نداشت و این خودرو از همان ابتدای عرضه هم از فروش خوبی برخوردار بود. پرشیای دیروز و پارس امروز با استفاده از پلت فرم پژو 405 طراحی شدند که در آن سال ها هنوز این قدر قدیمی نشده بود و برای بازار انحصاری ایران مناسب بود. ایران خودرو در توصیف پارس آن را نخستین خودروی لوکس بازار ایران نامیده است که البته به نظر می رسد ایران خودرویی ها مونتاژ کادیلاک ایران (سویل) و بیوک ایران (اسکای لارک) شورولت نوا و ... را در دهه های گذشته که همگی با تکنولوژی روز در زمان خودشان مونتاژ و به بازار ایران عرضه شدند را فراموش کرده اند. با این حال بسیاری از صاحب نظران، پارس یا همان پرشیا را هنوز هم موفق ترین محصول فیس لیفت شده در ایران می دانند.

    پژو پارس معمولی (پرشیا)

    این خودرو اولین فرزند از این خانواده است که در سال 79 عرضه شد. در سال های اول عرضه پارس عده ای به اشتباه فکر می کردند این خودرو از 405 قوی تر است که تصور درستی نبود زیرا 405 و پرشیا (نام خودرو در آن سال ها) از نظر فنی دقیقاً مشابه هم بودند. این خودرو در ابتدا با پیشرانه XU7 که محصول گروه پژو- سیتروئن است ساخته شد. این پیشرانه تنفس طبیعی با 8 سوپاپ و حجم 1.8 لیتر می توانست 97 اسب بخار نیرو در دور موتور 6000 تولید کند. در سرسیلندر آن یک میل سوپاپ وجود داشت و گشتاورش هم به 148 نیوتن متر در دور 3500 می‌رسد. ECU مورد استفاده در این خودرو مدل SL96 SAGEM بود.

    پارس ELX 1.8

    پارس 16 سوپاپ از نظر فنی با مدل قبلی یعنی پرشیا تفاوت هایی داشت. پیشرانه این خودرو همان نمونه 1.8 لیتری بود که در سرسیلندرش به جای یک میل سوپاپ از دو میل سوپاپ استفاده شده است تا سوپاپ های این خودرو را که دو برابر مدل قبلی یعنی 16 عدد بودند را به حرکت درآورد. به دلیل تنفس بهتر موتور و بالا رفتن راندمان حجمی در این مدل قدرت به 110 اسب بخار افزایش یافت و گشتاور هم در دور 4250 به 155 نیوتن متر رسید. از این موتور سایپا نیز بر روی مدل زانتیا استفاده کرد از این رو این نمونه ها به موتور زانتیایی که در بین مردم شهرت دارند. این خودرو آپشن خاصی نداشت و از دیگر موارد می توان به ترمزهای عقبش که دیسکی شدند اشاره کرد. البته در مواردی سفارشی صندلی‌هایی بسیار خاص که در آن زمان به خلبانی معروف بود روی آن نصب میشد که هم گرمکن و هم سردکن داشت. این خودرو در سال 82 به تولید رسید و بسیار هم مورد توجه ارگان های دولتی قرار گرفت. این مدل از نظر ظاهری با پرشیا تفاوتی نداشت و فقط مشاهده دیسک ترمز عقب و شیلنگ های دوگانه ترمز دیسکی عقب بر روی اکسل عقب است که راه تشخیص را هموارتر می کرد. چراغ عقب این خودروها بصورت فابریک دودی بود.

    پارس اتوماتیک

    پارس اتوماتیک با استفاده از سیستم انتقال قدرت 206 شکل گرفت. درون سینه این مدل موتور TU5 1.6 پژو 206 و گیربکس اتوماتیک تیپ چهار که تیپ ترونیک نبود جای گرفت. این موتور در پارس 108 اسب بخار نیرو در دور موتور 5600 تولید می کند و در دور موتور 4000، 142 نیوتن متر گشتاور در اختیار راننده قرار می دهد. با نسبت تراکم 10.5 به یک نیز بهترین سوخت برای آن بنزین سوپر با اکتان 95 است.

    کد 28704 (کد فنی) می تواند استاندارد یورو 3 را پاس کند اما در مدل 28705 به دلیل تغییراتی که در کاتالیزور و سنسورها ایجاد شده است دستیابی به استاندارد آلایندگی یورو 4 ممکن شده است. البته اگر سبک رانندگی شما پر هیجان نیست این خودرو را برای خرید برگزینید چون با شتاب 14.2 ثانیه ای آن برای دستیابی به سرعت 100 کیلومتر ممکن کمی احساس کندی می کنید. کارخانه مصرف سوخت این خودرو را به صورت ترکیبی 7.2 لیتر در 100 کیلومتر اعلام کرده است که با توجه به شتاب پایین و وزن خودرو به نظر نمی رسد در شرایط واقعی قابل دستیابی باشد زیرا پارس اتوماتیک بیش از 250 کیلوگرم از 206 که صاحب اصلی موتور و گیربکس است سنگین تر است. هر چند ترمزها مجهز به ABS+ebd هستند ولی ترمزهای کاسه ای در عقب را باید یک فاکتور منفی برشمرد.

    چراغ ترمز سوم در بالای شیشه عقب قرار دارد و چراغ های عقب نیز دودی نیستند. اما استفاده از کامپیوتر سفری و روکش پلاستیک های چوب نمای داشبورد که با کیفیت تر از گذشته هستند از محاسن این خودرو است. از جمله آپشن های آن می توان به آینه های برقی با چراغ راهنما و شیشه های سولار UVدار، قفل میکروسوئیچی، ایموبلایزر در مدل 28705 اشاره کرد.

    پارس ELX 2.0

    این خودرو نیز با موتور EUM 2.0 تولید میشد که به دلیل نسبت تراکم بالاتر نسبت به محصولی مانند پارس سال، 10 اسب بخار نیز قوی تر است چیزی در حدود 105 اسب بخار. در این خودرو نیز چراغ های عقب دودی، شیشه سولار و UV محافظ در برابر اشعه خورشید وجود داشت. ایموبلایزر هم برای مدل 28409 ارائه نمی شود اما در عوض رینگ های 15 اینچی ELX آلومینیومی هستند که کمی سواری و نمای آن را اسپرت تر جلوه می دهند. پشتی صندلی جلو نیز به صورت برقی تنظیم می شود. اما نکته منفی آن مصرف سوخت بالای آن بود که با داشتن یک موتور 8 سوپاپ، باعث شد تعداد زیادی از این خودرو به تولید نرسد و از گردونه تولید خارج شود

    .

    پارس سال

    موتور پارس سال به دلیل تغییراتی اندک نسبت تراکم کمتری نسبت به مدل XUM ELX دارد و اسب های بخارش هم 10 اسب کمتر است. در ضمن موتورش هم 8 سوپاپ دارد. استاندارد آلایندگی در مدل 28213 یورو 2 است که به دلیل قوانین و استانداردهای جدید محیط زیست باید تغییر کرده  و از سال 94 به یورو 4 تغییر کرده است. شتاب 11 ثانیه ایی این مدل با گیربکس 5 سرعته دستی آن را به سریع ترین پارس بازار تبدیل کرده است. البته این مدل مثلا از مدل دوگانه سوز 88 کیلوگرم سبک تر است که در شتابگیری آن نقش بسزایی دارد. اما صندوق عقب 470 لیتری آن که البته از نیاکانش یعنی 405 به ارث رسیده است یک نعمت بزرگ به شمار می رود. تریم داخلی آن به شکل استاندارد و مانند برادرانش به رنگ بژ است و آینه های جانبی مجهز به راهنما هستند. قفل مرکزی با ریموت رادیویی از دیگر محاسن این خودرو است.

    منبع مطلب : www.iranjib.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 6 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید