این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    کیک پرتغالی

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    کیک پرتغالی را از این سایت دریافت کنید.

    طرز تهیه کیک پرتقالی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک پرتقالی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر کیک پرتقالی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی

    طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای مخصوص با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای شیرینی یپنجره ای که با نام نان پنجره ای هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی …

    طرز تهیه کیک پرتقالی

    کیک پرتقالی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پرتقالی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی ساده با آرد گندم و طعمی بی نظیر

    کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا برای عصرانه سرو می شود

    مواد لازم کیک پرتقالی

    آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد آب پرتقال ⅔ لیوان روغن مایع ½ لیوان

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    زست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کیک پرتقالی

    مرحله اول

    برای تهیه کیک پرتقالی مجلسی ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به آن اضافه می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و حجیم شود.

    مرحله دوم

    حالا پرتقال را می شوییم و پوست آن را به صورت ریز رنده می کنیم، سپس پوست پرتقال را به همراه روغن مایع به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، سپس آب پرتقال را اضافه می کنیم.

    مرحله سوم

    در این مرحله مخلوط تخم مرغ را به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. حالا آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط می کنیم، سپس مخلوط آرد را ۲ مرتبه الک می کنیم و مجددا درون الک می ریزیم.

    طرز تهیه کیک انار ساده با سس آب انار و طعمی بی نظیر

    کیک انار یکی از کیک های بسیار پرطرفدار فصل پاییز است که با رسپی ها و مواد بسیار متنوعی درست می شود

    مرحله چهارم

    حالا مخلوط آرد را طی ۳ مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم. در ادامه با لیسک به صورت دورانی و چرخشی در حد ترکیب شدن مواد مخلوط می کنیم. حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

    مرحله پنجم

    در این مرحله اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و با کره سرد کف قالب را چرب می کنیم، سپس مقداری آرد کف قالب می پاشیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

    مرحله ششم

    در این مرحله قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های درون کیک ار بین برود. در ادامه قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کیک به طور کامل بپزد.

    طرز تهیه کیک موزی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر

    کیک موزی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا در کافی شاپ ها سرو می شود

    مرحله هفتم

    حالا پس از گذشت ۴۰ دقیقه با یک خلال دندان یا سیخ چوبی کیک را تست می کنیم اگر پخته بود آن را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کیک به طور کامل خنک شود. در ادامه آن را درون ظرف مورد نظر قرار می دهیم.

    مرحله هشتم

    در نهایت مقداری پودر قند را درون الک می ریزیم و روی کیک به عنوان تزئین الک می کنیم، سپس یک پرتقال را به صورت حلقه ای نازک برش می زنیم و روی کیک قرار می دهیم. در آخر کیک را به اندازه دلخواه برش زده و سرو می کنیم. نوش جان.

    آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 آذر 1400

    منبع :kimiya__heydarii

    مطالب جدید

    طرز تهیه بورک گل به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سالاد انار مجلسی و شیک با کلم و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کاناپ مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه پیتزا مخلوط به روش فست فودی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه سماق پلو با گوشت قلقلی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کوزالاک مانتی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه دسر گلاسه موز به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه توپک ماکارونی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کمپیر سیب زمینی ترکیه ای با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه حلوای جناغی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کبه بلغور به روش عربی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شیرینی سیب و دارچین مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شامی بابلی اصیل و مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کلوچه ترکیه ای به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کوفته بلغور به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه کیک کدو سبز شکلاتی رژیمی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه تارت سیب به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه بلغور پلو به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه قرابیه نارگیلی به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه خوراک کوفته و سبزیجات ترکیه ای با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی با طعمی بی نظیر

    طرز تهیه شیر موز به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

    منبع مطلب : panamag.ir

    طرز تهیه کیک پرتقالی خانگی ساده و خوشمزه

    کیک پرتقالی یکی از خوشمزه ترین و همینطور ساده ترین کیک هایی است که می توانید درست کنید .با خوشمزه ترین انواع کیک پرتقالی اسفنجی با بافت عالی،با شیر و مجلسی

    طرز تهیه کیک پرتقالی

    دسته بندی: انواع کیک | به وسیله ♥ بانو | ۸۵ دیدگاه ۴۹۰,۴۹۷ بازدید

    امتیاز دهید 3.3 از 1092

    20 دقیقه 45 دقیقه 8 نفر

    مواد لازم برای کیک پرتقالی

    آرد سفید 2 پیمانه تخم مرغ 3 عدد

    آب پرتقال تازه 1 پیمانه

    روغن مایع ½ پیمانه

    پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

    اسانس پرتقال(دلخواه) 2 الی 3 قطره

    وانیل ¼ قاشق چایخوری

    شکر 1 پیمانه

    خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

    کیک پرتقالی ساده ترکیبی از آب پرتقال تازه و پوست آن می باشد. و بافت ترد و نرمی دارد. طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه بسیار ساده و کم زحمت می باشد.

    اما برای داشتن یک کیک پرتقالی عالی و هرچه خوشمزه تر شدن آن و خوب پف کردن کیک، لازم است تا نکات مهمی را رعایت کنید. و در نهایت از نتیجه کارتان لذت ببرید. کیک پرتقالی می تواند یک انتخاب خوب و خوشمزه برای عصرهای پاییز و زمستان و شیرین کردن لحظه های شما باشد. رسپی این کیک لذیذ  را از دست ندهید.

    طرز تهیه کیک پرتقالی

    مرحله اول:

    ابتدا پوست پرتقال را از قسمت نارنجی آن، به اندازه 1 قاشق غذاخوری رنده کنید. سپس پرتقال ها را به اندازه 1 پیمانه آب گرفته و کنار بگذارید.

    مرحله دوم:

    در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته، زرده و سفیده آن را جدا کنید. مراقب باشید که زرده و سفیده با هم قاطی نشوند. حالا زرده ها را کمی با همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیاید. سپس شکر و وانیل را به زرده ها اضافه کنید. و با دور متوسط برای حدود 1 دقیقه هم بزنید.

    بعد از آن پوست پرتقال و در صورت دلخواه اسانس پرتقال را اضافه کنید. حالا باید آنقدر بزنید تا مخلوطی غلیظ و کش دار داشته باشید که حجم آن دو برابر شده باشد. حالا آب پرتقال تازه و روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.

    مرحله سوم:

    در ظرفی بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده، و 3 بار الک کنید. الک کردن باعث می شود تا آرد هوا دهی شده و در نهایت کیک شما خوب پف کند. حالا مخلوط بیکینگ پودر و آرد را کم کم به مواد اضافه کرده، و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

    مرحله چهارم:

    در این مرحله سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بزنید. تا حدی که حجم آن چند برابر شده و خوب پف کند. باید در نهایت وقتی ظرف را برمی گردانید، مواد ثابت بماند و از ظرف بیرون نریزد. این نکته را دقت کنید که ظرفی که سفیده ها را در آن می زنید، و همچنین پره های همزن باید کاملا خشک و تمیز باشد. در غیر این صورت سفیده فرم نخواهد گرفت.

    مرحله پنجم:

    در آخر سفیده ها را به مواد اضافه کرده. به صورت دورانی و تا حدی که فقط با مواد مخلوط شود هم بزنید. اما دقت کنید نباید خیلی هم بزنید، تا پف مواد نخوابد. حالا مواد کیک پرتقالی را درون قالبی که آن را خوب چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید.

    قالب را درون فر که آن را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید برای مدت 50 الی 60 دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود. باید بدانید که زمان پخت کیک بستگی به فر شما داشته و ممکن است کمی متغیر باشد. می توانید در اواخر پخت، با استفاده از یک خلال دندان تست کنید.

    آن را درون کیک فرو برده، و اگر موقع بیرون کشیدن تمیز باشد و مواد کیک به آن نچسبیده باشد، کیک شما آماده می باشد. وقتی قالب کیک را از درون فر خارج کردید، برای مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا سرد شود، سپس آن را از قالب بیرون آورید. کیک پرتقالی پوک و خوشمزه شما آماده می باشد. می توانید آن را در کنار چای یا قهوه نوش جان کرده و لذت ببرید.

    طرز تهیه شیرینی شکری ساده

    نکته ها طرز تهیه کیک پرتقالی:

    – شما می توانید کیک پرتقالی بدون فر نیز تهیه کنید. درون قابلمه ای که سایز آن بزرگ تر از قالب تان می باشد، کمی آب ریخته اجازه دهید به جوش بیاید. سپس یک پایه فلزی، ماننده پایه های ماکروفر درون قابلمه قرار دهید.

    حالا قالب کیک را روی پایه قرار داده. و در قابلمه را با یک دم کنی بپوشانید و روی آن بگذارید. قابلمه را ترجیحا روی شعله پخش کن و با حرارت ملایم برای مدت 1 ساعت قرار داده. بعد از یک ساعت زیر آن را خاموش کنید. بعد از 15 دقیقه در آن را برداشته و با خلال دندان تست کنید.

    اگر خلال تمیز بیرون امد و اطراف کیک درون قالب طلایی بود، یعنی کیک شما آماده می باشد. پس از آن که سرد شد می توانید از قالب خارج کرده، با پودر قند، پوست و برش های پرتقال آن را تزئین کنید.

    – اگر می خواهید کیک پرتقال با سس پرتقال داشته باشید. برای تهیه سس پرتقالی ، نصف بسته ژله پرتقال، 1 پیمانه آب پرتقال تازه و 2 قاشق غذاخوری پودر کاسترد را با هم مخلوط کنید.(در صورت نداشتن پودر کاسترد می توانید از نشاسته ذرت به جای آن استفاده کنید) حالا مخلوط را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود. وقتی سس پرتقالی به غلظت لازم رسید زیر آن را خاموش کرده اجازه دهید سرد شود. در نهایت سس را روی کیک پرتقالی ریخته و نوش جان کنید.

    – شما می توانید کیک پرتقال و نارگیل تهیه کنید. در این صورت ½ پیمانه پودر نارگیل را قبل از اضافه کردن آرد، به مواد اضافه کنید. و مقدار آرد را 1 و ½ پیمانه در نظر بگیرید. همچنین می توانید بادام، کشمش و یا گردو به کیک تان اضافه کنید. و کیک پرتقال و بادام ، کیک پرتقال و گردو و یا کیک پرتقالی کشمشی تهیه کنید.

    منبع مطلب : irancook.ir

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 13 روز قبل
    4

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید