این سایت سعی دارد سایت های برتر سراسر ایران را معرفی کند ما با نمایش دادن پیش نمایشی از سایت، کاربران را به دیدن کامل مطالب سایت های معرفی شده دعوت میکنیم فلذا هیچ لینک، عکس، و متنی از سایت های معرفی شده کپی نمیشود.

    یک احساس کلی از ناراحتی یا ترس

    مهدی

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    یک احساس کلی از ناراحتی یا ترس را از این سایت دریافت کنید.

    اضطراب

    اضطراب

    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

    با استرس اشتباه نشود.

    این مقاله احتمالاً حاوی تحقیق دست‌اول است. لطفاً با تأییدپذیر کردن ادعاهای موجود به‌وسیلهٔ ارجاع‌های درون‌خطی آن را بهبود دهید. عبارت‌هایی که تنها تحقیق دست‌اول باشند باید حذف شوند.

    اضطراب

    تخصص روان‌پزشکی، clinical psychologist، روان درمانگر

    طبقه‌بندی و منابع بیرونی

    آی‌سی‌دی-۹-سی‌ام 300

    سمپ D001007

    [ویرایش در ویکی‌داده]

    یخشی از مجموعه مباحث دربارهٔ

    هیجان‌ها و احساسات‌

    پذیرش عاطفه سرگرمی خشم انگست پریشان (روانشناسی) دلخوری انتظار اضطراب بی‌علاقگی انگیختگی هیبت خستگی اطمینان تحقیر قناعت دلیری خشونت کنجکاوی افسردگی میل یاس محرومیت انزجار بی‌اعتمادی خلسه شرمساری همدلی اشتیاق رشک نشئگی ترس ناکامی سر بلندی قدردانی آز سوگ گناه خوشحالی بیزاری امید وحشت خصومت تحقیر علاقه احساس مالکیت شادی مهربانی تنهایی عشق شهوت هتک حرمت پنیک شور تاسف لذت غرور خشم حسرت ارتباط اجتماعی طرد شدن پشیمانی رنجش غم اعتمادبه‌نفس شرم تنش کاربردی خجالت غم و اندوه رنج تعجب اعتماد شگفتی نگرانی

    نبو

    اضطراب[۱] یا تشویش یا دلشوره عبارت است از یک احساس منتشر، ناخوشایند و مبهم هراس و نگرانی با منشأ ناشناخته، که به فرد دست می‌دهد و شامل عدم اطمینان، درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژیکی است. . وقوع مجدد موقعیت‌هایی که قبلاً استرس‌زا بوده‌اند یا طی آن‌ها به فرد آسیب رسیده‌است باعث اضطراب در افراد می‌شود. همهٔ انسان‌ها در زندگی خود دچار اضطراب می‌شوند، ولی اضطراب مزمن و شدید غیرعادی و مشکل‌ساز است. تحقیقات و بررسی‌ها نشان می‌دهند که اضطراب در طبقات کم‌درآمد و افراد میان‌سال و سال‌خورده نسبت به بقیه افراد بیشتر دیده می‌شود.ریشه واژه اضطراب از واژه استرآب میباشد و بنیاد آن نیز بر این پایه است ک جانور استر هنگامی ک رخ خود را در آب می بیند دچار ترس و نگرانی و دلهره میشود از این رو به این حالت یا نهش استرآب گفته میشود ک این واژه سپس به تازی رفته و اضطراب نام گرفته است.۰

    تنیدگی (استرس) یا اضطراب[ویرایش]

    استرس و اضطراب در لغت جنبیدن، لرزیدن، تپیدن، پریشان‌حال شدن، یکدیگر را با چیزی زدن، به هم واکوفتن، آشفتگی، بی‌تابی، ناآرامی است؛ این‌ها کلماتی هستند که در زندگی روزمرّه، برای توصیف حالات، احساسات و هیجانات استفاده می‌شوند. به‌طور مثال: هنگام سخنرانی در برابر جمع، هنگام امتحان، به خاطر مشکلات مالی، به دلیل تاُخیر سر یک قرار و …. امّا هنگامی که از این دو کلمه استفاده می‌کنیم، توجّه چندانی به تفاوت موجود میان آن دو نداریم؛ به عنوان مثال: هنگام سخن گفتن از مشکلات روانیِ شایع در کودکان و نوجوانان، باید دقیق بود و تفاوت میان استرس و اضطراب را به خوبی درک کرد. در روان‌شناسی، اضطراب مرحلهٔ پیشرفتهٔ استرس مزمن است و هنگامی به صورت یک مشکل بهداشت روانی در می‌آید که مثلاً برای فرد یا اطرافیانش رنج و ناراحتی به وجود آورد یا مانع رسیدن شخصی به اهدافش شود و همچنین مواقعی که انجام کارهای روزانه و عادّی مختل شوند.

    اضطراب هنگامی در فرد بروز می‌کند که شرایط استرس‌زا در زندگی او بیش از حد طولانی شود یا به‌طور مکرّر رخ دهد، همچنین اگر دستگاه عصبی بدن نتواند به مرحلهٔ مقاومت تنیدگی پایان دهد و بدن برای مدّتی طولانی همچنان بسیج باقی بماند، در این صورت بدن فرسوده و در برابر بیماری‌های جسمی و روانی (مانند اضطراب) آسیب‌پذیر می‌شود.

    علل اضطراب[ویرایش]

    به‌طور کلی علل اضطراب به چهار

    عامل زیر برمی‌گردد:

    عوامل زیست شناختی و جسمانی:

    در افراد مضطرب، میزان بعضی از هورمون‌های موجود در خون غیرعادی است؛ بنابراین هر آنچه که باعث اختلال در سیستم هورمونی شود، برای بدن خطر محسوب می‌شود. بارداری، کم‌کاری یا پرکاری تیروئید، پایین بودن قند خون، وجود غده‌ای در غدد فوق‌کلیوی غده آدرنال که هورمون اپی‌نفرین تولید می‌کند و بی‌نظمی ضربان‌های قلب از این عوامل هستند.

    عوامل محیطی و اجتماعی:

    عوامل اجتماعی و ارتباطی بسیاری باعث به‌وجود آمدن اضطراب در افراد می‌شود، مانند مشکلات خانوادگی، احساس جدایی و طردشدگی،... از عوامل محیطی می‌توان تغییرات ناگهانی و غیرمنتظره را، همچون زلزله، بیماری، مرگ یکی از نزدیکان،... نام برد.

    عوامل ژنتیکی و ارثی:

    یکی از مهم‌ترین عوامل اضطراب ژنتیک است و احتمال اضطراب در فرزندان افراد مضطرب بسیار بالا است. البته الگو قرار دادن رفتار پدر و مادر و یادگیری و تکرار کارهای آنان نقش مهمی در اضطراب فرزندان دارد (عامل اجتماعی)، ولی تحقیقات و بررسی‌های انجام‌شده بر روی حیوانات و دوقلوهایی که با هم یا جدا از هم زندگی می‌کنند و از والدین مضطرب به دنیا آمده‌اند، نشان می‌دهند که عوامل ژنتیکی نیز بسیار مؤثرند. با این وجود باور نمی‌رود که ژن به خصوصی در این مورد نقش داشته باشد، بلکه ترکیب بعضی از ژن‌ها چنین پیامدی را به دنبال دارد. طبق آخرین تحقیقات به نظر می‌رسد که عوامل ژنتیکی در بعضی انواع اضطراب مانند اختلال هراس و ترس از مکان‌های باز نقش زیادی دارد.

    اضطراب مرضی :

    در ابتدا فروید، در ۱۹۲۶ اضطراب را واکنشی به تراکم تنشهای غریزی در نظر گرفت. در این منظر اضطراب گرایش سیستم عصبی به کاهش، یا حداقل ثابت نگاه داشتن کمیت هیجان غرایز متراکم شده‌است. نظریه اول فروید در خصوص اضطراب بر مبنای مفهوم‌سازی کاهش-تنش در انگیزش استوار است که در آن انگیزه در جهت کاهش یا تخلیه تنش‌های غریزی عمل می‌کند و اضطراب محصول این تنش است. فروید، ۱۹۲۶ بعدها در خصوص ارتباط مستقیم بین اضطراب و تنش متراکم حاصل از غرایز ارضا نشده تردید کرد. وی با انتشار بازداری، نشانه مرضی و اضطراب، مفهوم‌سازی جدید خود را را به میان آورد. بر این اساس، اضطراب علامت خطری به من در خصوص احتمال قریب‌الوقوع یک ضربه تجربه آسیب زا است. ضربه، بر اساس نظر فروید، «جدایی از موضوع عشق یا عشق موضوع است».[۲]

    عوامل جانبی مؤثر در ابتلا به اضطراب[ویرایش]

    طبق گفته‌های بعضی از متخصصان، تغذیه نادرست نیز در ابتلا به اضطراب نقش دارد. کمبود بعضی از اسید آمینه، منیزیم، اسید فولیک و ویتامین ب۱۲، باعث تسریع در ابتلا به آن می‌شوند.

    استفاده از دخانیات یا مواد مخدر

    برخی از ضایعه‌های مغزی (که باعث ایجاد علایمی شبیه به علایم اختلال وسواس می‌شوند)

    انواع اختلالات اضطرابی[ویرایش]

    به‌طور کلی اختلالات اضطرابی شش نوع هستند که هر کس می‌تواند به یک یا چند نوع از آن دچار شود.

    منبع : fa.wikipedia.org

    استرس و اضطراب شدید : راه‌های درمان و کاهش آن

    علل و علائم استرس و اضطراب( از جمله سردرد، خواب رفتن دست و پا، لرزش بدن، درد عصبی و ...) و راههای درمان،کاهش و کنترل استرس و اضطراب شدید

    استرس و اضطراب شدید : راه‌های درمان و کاهش آن

    خانه/دسته‌بندی نشده/استرس و اضطراب شدید : راه‌های درمان و کاهش آن

    اکثر مردم گاهی اوقات استرس و اضطراب را تجربه می‌کنند. منظور از استرس، هرگونه فشاری است که بر ذهن و یا جسم شما وارد می‌شود. منشاء احساس “استرس” می‌تواند رویدادی باشد که به شما احساس عجز داده یا شما را عصبی می‌کند. اما اضطراب به معنی احساس ترس، نگرانی و یا ناراحتی است. این احساس می‌تواند واکنش به استرس باشد و یا در افرادی بروز کند که قادر به تشخیص عوامل استرس‌زای قابل توجهی در زندگی خود نیستند.

    استرس و اضطراب داشتن همیشه بد نیست. این حالات در کوتاه مدت می‌تواند به شما کمک کند تا بر یک چالش و یا وضعیت خطرناک غلبه کنید. اگر ما قدری اضطراب را تجربه نمی‌کردیم، ممکن بود انگیزه‌ای برای انجام کارهایی ضروری خود نداشتیم. (برای مثال، مطالعه برای یک امتحان مهم!). با این حال اگر استرس و اضطراب در زندگی روزانه اختلال ایجاد کند، ممکن است نشان‌دهنده یک مسئله جدی‌تر و زمان کمک گرفتن از یک متخصص باشد.

    فهرست مطالب [پنهانسازی]

    1 چه عواملی باعث استرس و اضطراب می‌شود؟

    1.1 علل شایع استرس و اضطراب

    1.2 مصرف مواد مخدر و داروها

    1.3 اختلالات مرتبط با استرس و اضطراب

    2 علائم و نشانه‌های استرس و اضطراب

    3 علائم اضطراب از نظر عصب‌شناسی

    3.1 گزگز دست و پا 3.2 دردهای عصبی

    3.3 سرگیجه و سنگینی سر

    3.4 سردرد 3.5 خستگی 3.6 اختلال حافظه

    3.7 گیجی و اختلال ادارک

    3.8 بیماری‌های عصبی

    4 تفاوت بین استرس و اختلالات عصبی

    5 مدیریت استرس و اضطراب

    6 مدیریت استرس و اضطراب روزمره

    6.1 دریافت کمک‌های پزشکی-روانشناسی

    چه عواملی باعث استرس و اضطراب می‌شود؟

    برای اکثر افراد، استرس و اضطراب معمولاً پس از یک حادثه خاص در زندگی رخ می‌دهد، اما پس از آن برطرف می‌شود.

    علل شایع استرس و اضطراب

    عوامل استرس زا عبارتند از:

    نقل مکان کردن

    شروع یک مقطع تحصیلی یا کار جدید

    ابتلا به یک بیماری یا جراحت

    بیماری یا جراحت یک دوست یا عضو خانواده

    مرگ یک عضو خانواده یا دوست

    ازدواج تولد نوزاد جدید

    مصرف مواد مخدر و داروها

    مواد مخدری که حاوی مواد محرک هستند، ممکن است علائم استرس و اضطراب را تشدید کنند. استفاده منظم از کافئین، مواد مخدر مانند کوکائین و حتی الکل نیز می‌تواند علایم استرس و اضطراب را بدتر کند.

    داروهای تجویزی که می‌تواند علایم استرس و اضطراب را تشدید کنند عبارتند از:

    داروهای تیروئید اسپری‌های آسم قرص‌های رژیمی

    اختلالات مرتبط با استرس و اضطراب

    استرس و اضطرابی که به طور مکرر رخ داده و به نظر می‌رسد تناسبی با عوامل استرس زا ندارد، ممکن است نشانه‌ای از یک اختلال اضطرابی باشد. این اختلالات عبارتند از:

    اختلال اضطراب فراگیر

    اختلال هراس

    اختلال استرس پس از سانحه

    ترس یا اضطراب اجتماعی

    اختلال وسواس جبری

    علائم و نشانه‌های استرس و اضطراب

    استرس و اضطراب می‌تواند علائم جسمی و روحی تولید کند. افراد ممکن است استرس و اضطراب متفاوتی را تجربه کنند. اما علائم شایع آن عبارتند از:

    دل درد

    تیک عصبی

    تنفس سریع ضربان قلب سریع عریق زیاد لرزش

    تکرر ادرار 

    تغییرات اشتها انتظار عذاب و عقوبت ترس یا عصبانیت مشکلات تمرکز خشم غیر منطقی بی قراری

    علائم اضطراب از نظر عصب‌شناسی

    می‌توان چنین استدلال کرد که استرس و اضطراب همان علائم عصبی هستند. این علائم می‌توانند سطح انتقال دهنده‌های عصبی در مغز را تغییر داده و آنها را مجبور به ارسال سیگنال‌های غیر عادی به بقیه بدن کنند. اگر چه استرس و اضطراب باعث هیچ گونه آسیب عصبی شناخته شده‌ای در بدن نمی‌شوند، اما قادر به ایجاد این علائم در بدن هستند:

    گزگز دست و پا

    ترشح آدرنالین و تنفس سریع در هنگام اضطراب، امری بسیار معمول است و هر دو می‌توانند به احساس گزگز و به خواب رفتن دست و پا منجر شوند. نکته جالب توجه این است که هر دو واکنش، تاثیرات متفاوتی دارند. آدرنالین با اتساع عروق خونی، خون را به عضلات می‌فرستد، در حالی که تنفس سریع، رگ‌های خونی را منقبض می‌کند و در نتیجه خون کمتری به دست و پا جریان می‌یابد.

    دردهای عصبی

    استرس و اضطراب همچنین می‌تواند دردهای عصبی ایجاد کند. این دردهای عصبی، هم جسمی و هم روانی هستند. در هنگام اضطراب و استرس، دردهای موسوم به دردهای روانی، سنسورهای درد را به طور خودکار در مغز فعال می‌سازد. این دردها حتی اگر از لحاظ علمی هیچ علتی غیر از اضطراب نداشته باشند، اما تجربه درد کاملاً واقعی است.

    سرگیجه و سنگینی سر

    اضطراب و استرس می‌تواند باعث سنگینی سر و سرگیجه شده و احتمالاً حتی با مشکل ایستادن و یا احساس بی‌حسی در پاها همراه خواهد بود. همه این علائم به اضطراب به خصوص تنفس سریع و ترشح آدرنالین مرتبط است.

    سردرد

    اضطراب می‌تواند سرآغاز انواع سردردها از جمله سردرد تنشی و میگرن باشد. میگرن همچنین ممکن است علائم خاص خود مانند مشکلات چشم را بروز دهد. همه این مشکلات از علائم شناخته شده اضطراب و استرس هستند.

    خستگی

    در اضطراب شدید، بروز خستگی هم شایع است و ظاهراً به این دلیل رخ می‌دهد که زندگی با اضطراب مداوم سبب تحلیل احساسات می‌شود. از آنجا که اضطراب می‌تواند به بی‌خوابی نیز منجر شود مقداری از این خستگی ناشی از کمبود خواب است.

    اختلال حافظه

    شاید تنها علامت “خفیف” و دائمی اضطراب در مغز، اختلال حافظه باشد. از دست دادن حافظه ناشی از اضطراب به ندرت حاد است، اما به دلیل ترشح مداوم هورمون استرس (کورتیزول) است.

    منبع : drsakhabakhsh.ir

    علائم استرس و اضطراب

    علائم استرس و اضطراب - تشخیص زودرس علائم استرس و اضطراب بسیار مهم است. در این مطلب، یازده مورد از علائم استرس و اضطراب و روش‌های کاهش اضطراب را شرح می‌دهیم

    اشتراک:

    در facebook به اشتراک بگذارید

    در twitter به اشتراک بگذارید

    در email به اشتراک بگذارید

    در whatsapp به اشتراک بگذارید

    در telegram به اشتراک بگذارید

    علائم استرس و اضطرابفایل صوتی مقاله

    علائم استرس و اضطرابفایل صوتی مقاله

    دانلود

    این مقاله را بشنوید و دانلود کنید.

    علائم استرس و اضطراب

    علائم استرس و اضطراب آشنایی با ۷ مورد از نشانه‌ها و علائم استرس و اضطراب

    علایم استرس و اضطراب، این روزها بین مردم در هر سطحی شایع است. به گفته AIS (موسسه استرس آمریکا) 77 درصد از مردم استرسی را تجربه می‌کنند که بر سلامت جسمانی ‌آن‌ها تأثیر می‌گذارد. این آمار، فقط موارد تاثیرگذار بر سلامت را نشان می‌دهد. با درنظرگرفتن کلیه استرس‌های روزمره، این حس، تجربهای جهانی است.

    البته باید بدانیم که علائم استرس و علائم اضطراب در دو گروه مجزا قرار می‌گیرند. ما معمولا از لفظی یکسان برای علایم استرس و اضطراب استفاده می‌کنیم؛ در حالی که این دو متفاوت هستند!

    به بیانی ساده‌تر، همه ما در مقطعی از زمان عمرمان با احساس استرس دست و پنجه نرم می‌کنیم؛ اما همه اضطراب بیمارگونه را تجربه نمی‌کنیم. نکته مهم این است که با شناخت علائم استرس و تفاوت آن با علائم اضطراب، می‌توانیم به پیشگیری و درمان بپردازیم. این همان مطلبی است که باعث می‌شود تحت عنوان تفاوت‌های علایم استرس و اضطراب، در این مطلب شناخت پیدا کنیم.

    علائم استرس و اضطراب چیست؟

    طبق تعریف NHS (سازمان سلامت انگلستان) احساس فشار روحی یا عاطفی بیش از حد، وقتی قادر به مقابله با آن نیستیم، استرس نام دارد. از آنجا که شرایط ایجادکننده استرس، از تغییرات مثبت یا منفی زندگی ما به وجود می‌آیند، همواره وجود دارند. قبولی در آزمون، ایجاد تغییر در شرایط شغلی، تغییر مکان زندگی و بسیاری موارد دیگر که به‌طور روزمره شاهد آن هستیم عاملی برای استرس هستند. عده‌ای در این شرایط رشد می‌کنند و گروهی صدمه می‌بینند. طبق این تعریف، موقعیتی که برای فردی استرس‌زا است، ممکن است برای دیگری انگیزه‌بخش باشد.

    استرس باعث تغییر میزان ترشح هورمون‌ها‌ در بدن می‌شود. این ما را قادر می‌سازد تا با فشارها یا تهدیدها مقابله کنیم و در اصطلاح پاسخ «جنگ یا گریز» را ایجاد می‌کنند. اما علائم استرس چیست؟

    ممکن است تحریک‌پذیر شویم، دائما نگران باشیم یا غیرمنطقی رفتار ‌کنیم. همچنین شاید علائم جسمی مانند مشکلات گوارشی، سردردهای تنشی، دردهای عضلانی، اختلال خواب یا سرگیجه را تجربه کنیم. حتی در صورت ادامه استرس علائم جسمی‌دیگری چون ضعف دستگاه ایمنی، مشکلات پوستی، مشکلات شناختی(ماننداختلال در تمرکز و حافظه) و مشکلات خلقی پیدا کنیم.

    در صورت ادامه استرس شاید رفتارهای خطرناکی چون سیگارکشیدن و مصرف مواد مخدر هم خود را نشان بدهند. مشکلات جسمی شدیدتری چون بیماری قلبی، عروق کرونری، سرطان و مشکلات ریوی نیز از موارد خطرناکی هستند که استرس مهمانشان می‌کند.

    در واقع استرس می‌تواند بر احساس، تفکر، رفتار و نحوه عملکرد بدنمان تأثیر بگذارد؛ ولی آنچه در نتیجه این تغییرات به وجود می‌آید در همه افراد یکسان نیست و متغیرهای زیر در تعیین آن تاثیر دارند:

    میزان شدت استرس و عوامل ایجادکننده آن

    مدت‌زمان ماندگاری و ادامه استرس

    میزان منابع در دسترس فرد برای مقابله

    هنگامی‌که فشار (استرس یا تهدید) از بین رفت، طبق قاعده باید سطح هورمون استرس به‌حالت عادی باز گردد. ولی گاهی میزان این هورمون‌ها‌ به همان صورت قبل در بدنمان باقی می‌مانند و منجر به علائم اضطراب می‌شوند. این زمان است که بدون وجود استرس شاهد علائمی هستیم که علتی برای توضیح آن نداریم. این مواقع رفتارهایی ظهور می‌کنند که حتی نمی‌توانیم آن‌ها را کنترل کنیم.

    نکته قابل توجه درباره علائم استرس و علائم اضطراب این است که اضطراب با ترس تفاوت دارد. ترس علت بیرونی و معقولی دارد؛ حال آنکه اضطراب از تعارضی درونی و مبهم نشأت می‌گیرد. برای شناخت بهتر این علائم به بررسی هفت مورد از مهم‌ترین موارد علائم اضطراب می‌پردازیم:

    1- نگرانی مفرط

    این طبیعی است که هر از گاهی احساس نگرانی کنیم؛ مخصوصا اگر زندگی پر از استرسی داشته باشیم. اما این نگرانی و اضطراب در جایی که بیش از حد و مداوم است، کنترل آن دشوار است و با فعالیت‌ها‌ی روزمره تداخل دارد، غیرعادی است. حتی ممکن است این نگرانی یا اضطراب مداوم، تناسبی با رویداد ایجادکننده آن نداشته باشد که این حاکی از اضطراب است.

    در نگرانی مفرط فرد دائماً با افکاری دل‌مشغول است و ‌آن‌ها را بدون اختیار، در ذهنش مرور می‌کند. این افکار همواره تکرار می‌شوند و مربوط به خطری هستند که در آینده اتفاق می‌افتند و فرد انتظارش را می‌کشد. کنترل این افکار مشکل و حضورشان آزاردهنده هستند.

    2- برانگیختگی و آشفتگی مداوم

    برانگیختگی و آشفتگی نیز احساسی طبیعی است که اکثر افراد هنگام استرس آن را تجربه می‌کنند. در اکثر موارد، نیازی به نگرانی نیست؛ اما در صورتی که علتی بیرونی برای آن نیابیم، نشانه‌ای از اضطراب و از گروه علائم اضطراب است.

    نبض تند، کف دست‌ها‌ی عرق‌کرده، لرزش دست و خشکی دهان، به این دلیل رخ می‌دهد که مغز ما خطر را احساس کرده است. بنابراین مغز، بدن را برای واکنش به تهدید آماده می‌کند. این رفتار در مقابل تهدیدی واقعی مفید است؛ اما اگر هیچ تهدیدی نیست یا لااقل تهدید بزرگی وجود ندارد، ناتوان‌کننده است.

    2- احساس بی‌قراری

    این نوع بی‌قراری ممکن است بر وضعیت روانی و زندگی روزمره ما تأثیر بگذارد. بی‌قراری حاصل از اضطراب ممکن است باعث ناتوانی در استراحت، مشکل در تمرکز یا ناآرام‌بودن مداوم تجربه شود. همچنین می‌تواند از نظر جسمی روی ما تأثیر بگذارد و اختلالاتی چون سندرم پای بی‌قرار را به همراه بیاورد.

    در این علامت فرد بسته به موقعیت عکس‌العمل‌های متفاوتی نشان می‌دهد. ممکن است یک‌جا نتواند بماند و مادام نیاز شود جایش را عوض کند یا کارش را کلا کنار بگذارد. به‌طور کلی می‌توان گفت که در این شرایط فرد در حال انجام هر کاری هست، آن را نیمه‌کاره رها می‌کند. این عدم ثبات با حس تشویش همراه است که در درونش وجود دارد و در رفتار بیرونی به این روش خود را نشان می‌دهد.

    منبع : draleyasin.com

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    علی 1 ماه قبل
    0

    یک احساس کلی ازنراحتی یاترس

    ناشناس 5 ماه قبل
    0

    احساس ناشی از ناراحتی یا ترس

    ناشناس 12 ماه قبل
    -1

    یک احساس کلی از ناراحتی و ترس

    ناشناس 1 سال قبل
    -1

    یک احساس کلی از ناراحتی وترس

    ناشناس 1 سال قبل
    -1

    یک احساس کلی ازنا احتی وترس

    ناشناس 1 سال قبل
    -1

    یک احساس کلی از ناراحتی یا ترس

    میلاد 1 سال قبل
    -1

    لیر

    ناشناس 1 سال قبل
    -1

    استرس

    ناشناس 1 سال قبل
    -1

    یک احساس کلی از ناراحتی یا ترس

    ندا 1 سال قبل
    1

    اضطراب

    مهدی 1 سال قبل
    3

    بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

    برای پاسخ کلیک کنید