یک پیمانه پودر قند چند گرم است
مهدی
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟
یک پیمانه پودر قند چند گرم است را از این سایت دریافت کنید.
تبدیل
تبدیل گرم به پیمانه در شیرینی پزی و آشپزی -آکادمی ایران شف تبدیل گرم به پیمانه یکی از مشکلات رایج در بین خانم های کدبانوی خانه دار هست که ممکنه ترازوی آشپزخانه در منزل نداشته باشن. البته یکی از دلایل محبوبیت پیمانه ها، بین الملی شدن دستورهاست. در مور...
شربت نوشیدنی تابستانی عمده فروشی مواد خوراکی مواد غذایی فودکورت
مدرسه آشپزی ایران شف
مدرسه قهوه ایران شف تبدیل پیمانه به گرم 1/2 پیمانه چقدر
1/5 پیمانه یعنی چقدر
بک پیمانه کره چقدره
آموزش نان های همبرگر
آموزش نان
تبدیل گرم به پیمانه در شیرینی پزی و آشپزی -آکادمی ایران شف
مقالات
تبدیل گرم به پیمانه در شیرینی پزی و آشپزی -آکادمی ایران شف
تبدیل گرم به پیمانه یکی از مشکلات رایج در بین خانم های کدبانوی خانه دار هست که ممکنه ترازوی آشپزخانه در منزل نداشته باشن.
البته یکی از دلایل محبوبیت پیمانه ها، بین الملی شدن دستورهاست. در مورد مواد خشک مثل آرد و شکر، به دلیل روند متفاوت تصفیه و غنی سازی در کشورهای مختلف، استفاده از حجم، به جای وزن توصیه می شه.مثلا یک پیمانه آرد معمولی در مناطق مختلف دنیا به دلیل تنوع در جنس گندم ها و نوع متفاوت تصفیه در کارخونه ها می تونه تا 20 گرم اختلاف وزن داشته باشه ولی یک پیمانه آرد حجم ثابتی داره. به همین دلیل برای مواد خشکِ آردی در دستورهای ترجمه شده استفاده از پیمانه پیشنهاد می شه.
در این مطلب من سعی می کنم همه نکات و اندازه ها رو برای شما بنویسم تا در صورت لزوم همیشه در دسترستون باشه. مخصوصا دم عید که بازار شیرینی عید داغ میشه و همه خانم ها تا مدتها و شاید در ایام عید هم درگیر شیرینی درست کردن باشن.
ایران شف جامع ترین سایت آشپزی ایرانیان و فارسی زبانان
نکته:
در اندازه گیری آرد؛ نباید پیمانه را داخل ظرف یا پاکت آرد فرو ببرید. باید با یک قاشق پیمانه را پر کنید. همچنین نباید آرد را داخل پیمانه فشار دهید و یا اینکه به پیمانه ضربه بزنید تا آرد پایین برود زیرا در این صورت از مقدار بیشتری که در دستور پخت آمده استفاده خواهید کرد و برای مثال اگر قصد تهیه کیک دارید، کیک شما سنگین خواهد شد. وقتی پیمانه را با آرد پر کردید، با پشت یک چاقوی بزرگ، روی پیمانه بکشید تا آرد اضافه پایین بریزد. یک پیمانه آرد که به این روش پر شود معادل ۱۲۵ گرم آرد خواهد بود
تبدیل گرم به پیمانه در شیرینی پزی و آشپزی
یک پیمانه آرد: 125 گرم
یک پیمانه نشاسته ذرت: 125 گرم
یک پیمانه آرد ذرت: 150 گرم
یک پیمانه کره: 200 گرم
یک پیمانه شکر: 200 گرم
یک پیمانه شکر قهوه ای: 210 گرم
یک پیمانه پودر کاکائو: 100 گرم
یک پیمانه پودر قند: 120 گرم
یک پیمانه روغن مایع: 224 گرم
یک پیمانه ماست: 240 گرم
یک پیمانه شکلات چیپسی: 170 گرم
یک پیمانه بادوم، گردو، فندق خرد شده: 100 گرم
یک پیمانه کشمش: 150 گرم
یک پیمانه سفیده: تقریبا برابر با سفیده چهار تخم مرغ هست
ممکنه توی رسپی ها به جای پیمانه از “اُنس ounces ” یا “پینت pint ” استفاده کرده باشند برای تبدیل از این فرمول استفاده کنید. هر پیمانه هشت اُنس و یک دوم پینته .
تبدیل پیمانه به قاشق غذاخوری و چایخوریمنظور از قاشق غذاخوری و چایخوری، قاشق های اندازه گیری استاندار هستند.
این پیمانه ها تقریبا با لیوان دسته دار فرانسوی که معمولا توی همه آشپزخونه ها وجود داره برابری میکنن.
یک پیمانه: 16 قاشق غذاخوری
3/4 پیمانه: 12 قاشق غذاخوری
2/3 پیمانه: 11 قاشق غذاخوری
1/2 پیمانه: 8 قاشق غذاخوری
1/3 پیمانه: 5 قاشق غذاخوری
1/4 پیمانه: 4 قاشق غذاخوری
1/8 پیمانه: 2 قاشق غذاخوری
1/16 پیمانه: 1 قاشق غذاخوری
یک پیمانه: 48 قاشق چایخوری
3/4 پیمانه: 36 قاشق چایخوری
2/3 پیمانه: 32 قاشق چایخوری
1/2 پیمانه: 24 قاشق چایخوری
1/3 پیمانه: 16 قاشق چایخوری
1/4 پیمانه: 12 قاشق چایخوری
1/8 پیمانه: 6 قاشق چایخوری
1/16 پیمانه: 3 قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر/ جوش شیرین: 5 گرم
یک قاشق غذاخوری عسل: 21 گرم
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فعال: 9 گرم
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: 8 گرم
یک قاشق سوپخوری خامه: 25 گرم
یک قاشق سوپخوری ماست: 25 گرم
یک قاشق سوپخوری پودر کاکئو: 10 گرم
یک قاشق سوپخوری عسل: 30 گرم
حالا ممکنه در یک دستور قصد داشته باشین نصف مواد اندازه گیری شده رو استفاده کنید. بعضی از دستورها حساس نیستند و میشه مواد رو نصف کرد مثل کیک سیب قاشقی بدون فر که آموزش دادم.
اما بعضی از دستورها خیلی حساسن و کمی بالا و پایین شدن مواد تاثیر بدی در کیفیت نهایی شیرینی یا غذا داره.
برای نصف کردن طبق راهنمایی زیر جلو برین:
یک پیمانه: (1/2 پیمانه)
3/4 پیمانه: (1/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری یا کلا 6 قاشق غذاخوری).
2/3 پیمانه: (1/3 پیمانه
1/2 پیمانه: (1/4 پیمانه)
1/3 پیمانه: (2 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چایخوری)
1/4 پیمانه: (2 قاشق غذاخوری)
یک قاشق غذاخوری: یک و یک دوم قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری: 1/2 قاشق چایخوری
1/2 قاشق چایخوری: 1/4 قاشق چایخوری
1/4 قاشق چایخوری: 1/8 قاشق چایخوری
نظرات (0)
0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است
دیدگاه خود را بیان کنید
بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید )
اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان
تبلیغات
دوستان ما
شعبه مرکزی کافه صدف
دانشگاه ام اچ کالچ مالزی
خدمات ما
رزومه فرهود زعفری درباره ایران شف اخبار راهاندازی و مشاوره دورههای آموزشی مقالات رسپیها
راههای ارتباطی
ایران، تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، مجتمع تجاری صدف، طبقه 2 واحد 4
+98-21-88663463 +98-21-88663551 info@iranchef.com
شبکههای اجتماعی
موسسه بین المللی ایران شف
IC Academy ساعات کار شنبه تا چهارشنبه 9 صبح الی 18 پنج شنبه 9 صبح الی 14
آموزش اندازه گیری با پیمانه ها
یکی از مهمترین عوامل موفقیت در شیرینی پزی، اندازه گیری دقیق و صحیحه. آماده کردن و اندازه گیری مواد اولیه که اولین قدم در تهیه دستورهاست، باید در کمال دقت و وسواس انجام شه، چرا که حتی ذره ای کم و زیاد شدن مواد، تناسب دستور رو بهم می زنه و...
آموزش اندازه گیری با پیمانه ها
بهاره وحید
آموزش اندازه گیری با پیمانه ها
تبدیل واحدها
بهاره وحید جمعه، 07 اسفند 1394، 18:10 مشاهده: 2,191,936
دستپخت های کاربران
یکی از مهمترین عوامل موفقیت در شیرینی پزی، اندازه گیری دقیق و صحیحه. آماده کردن و اندازه گیری مواد اولیه که اولین قدم در تهیه دستورهاست، باید در کمال دقت و وسواس انجام شه، چرا که حتی ذره ای کم و زیاد شدن مواد، تناسب دستور رو بهم می زنه و نتیجه دلخواه حاصل نمی شه. ابزار متنوعی برای اندازه گیری مواد موجوده که "پیمانه های اندازه گیری Measuring cup" یکی از متداول ترین اون هاست. در این پست با این ابزار و نحوه کار با اون آشنا می شیم:
چرا پیمانه های اندازگیری؟شاید اولین سوالی که براتون پیش بیاد این باشه که با وجود ابزارهای دقیق تر مثل ترازوی آشپزخانه، چرا هنوز پیمانه ها پرطرفدارترین ابزار اندازه گیریه؟
در زمان های قدیم ترازوی آشپزخونه کالای لوکس و گرونی محسوب می شد و در دسترس نبود، به همین خاطر در طی سالیانِ سال تمامی دستورهای خونگی بر اساس پیمانه ها نوشته و ساخته شدن. بعدها با وجود رایج شدن ترازو، به دلیل سادگی کار با پیمانه ها و نتیجه قابل قبولی که در طی سال ها از این دستورها گرفته شد به استفاده از اون ادامه دادن.
پیمانه های اندازه گیری نسبت به ترازوی آشپزخانه ارزون ترن، ضمن اینکه کم وزن و قابل حمل هستن. شما به راحتی می تونید یک سری پیمانه رو همراه خودتون به جاهای مختلف ببرید و با خیال راحت شیرینی پزی کنید.
علت بعدی محبوبیت پیمانه ها، بین الملی شدن دستورهاست. در مورد مواد خشک مثل آرد و شکر، به دلیل روند متفاوت تصفیه و غنی سازی در کشورهای مختلف، استفاده از حجم، به جای وزن توصیه می شه.مثلا یک پیمانه آرد معمولی در مناطق مختلف دنیا به دلیل تنوع در جنس گندم ها و نوع متفاوت تصفیه در کارخونه ها می تونه تا 20 گرم اختلاف وزن داشته باشه ولی یک پیمانه آرد حجم ثابتی داره. به همین دلیل برای مواد خشکِ آردی در دستورهای ترجمه شده استفاده از پیمانه پیشنهاد می شه.
اگر به شیرینی پزی علاقه مندید حتما هر دو وسیله رایج اندازه گیری (هم پیمانه های اندازه گیری و هم ترازو) رو در منزل داشته باشید و حتما و حتما بر اساس دستور عمل کنید، یعنی برای دستورهایی که در اون مواد اولیه بر اساس حجم نوشته شده از پیمانه ها و اگر بر اساس گرم نوشته شده از ترازو استفاده کنید. دقت کنید که برای دستورهای سنتی ایرانی مثل شیرینی نخودچی که در قدیم بصورت چشمی و بعدا بصورت گرمی تنظیم شدن و در هیچ زمانی پیمانه ها در اندازه گیری اون نقشی نداشته، مسلما استفاده از ترازو بهتره.
انواع پیمانهپیمانه ها، موادِ اولیه رو بر اساس حجم اندازه گیری می کنن و شامل یک سری پیمانه و یک سری قاشق اندازه گیری هستن که بهتره که در کنار این دو، یک پارچ مدرج هم تهیه کنید. کلیه این ابزار از فروشگاه های لوازم قنادی قابل خریده.
پیمانه های اندازه گیری Standard Measuring Cupاغلبِ مواد اولیه دستورها با همین وسیله قابل اندازه گیریه. جنس پیمانه های اندازه گیری موجود در بازار استیل، پلاستیکی و گاها چینیه. سِت پیمانه های اندازه گیری استانداردِ کلاسیک چهارتایی و شامل پیمانه های یک 1، یک دوم 1/2، یک سوم 1/3 و یک چهارمه 1/4. سِت های کامل تر هم موجوده که شامل پنج یا شش پیمانست. در سِت 5 تایی پیمانه "یک هشتم" هم اضافه شده و در سِت شش تایی پیمانه های "یک هشتم" و "دو سوم" هم علاوه بر چهار پیمانه اصلی موجودن .
نکته: وقتی در مواد اولیه دستوری مقادیر "سه چهارم پیمانه"، "سه هشتم پیمانه".... ذکر می شه به این منظوره که پیمانه یک چهارم رو سه بار یا مثلا پیمانه یک هشتم رو سه بار استفاده کنید.نحوه اندازه گیری با پیمانه ها اندازه گیری مواد آردی:برای اندازه گیری مواد پودری مثل انواع آرد، انواع نشاسته، سبوس، شکر سفید، پودر قند، پودر کاکائو، قهوه..... به این شیوه عمل کنید:
همیشه قبل از اندازه گیری، مواد رو با قاشق هم بزنید. مهم نیست مواد در چه نوع ظرفی (کیسه، پاکت یا ظرف دربسته) نگهداری شن، در همه حالات، مواد آردی بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می کنن و در صورت هم نزدن، حجم بیشتری از مواد در پیمانه قرار می گیره و اندازه گیری رو غیر دقیق می کنه.
2. با توجه به دستور، پیمانه مورد نظر رو انتخاب و با قاشق اون رو پُر کنید.
به هییییچ وجه پیمانه رو در ظرف شکر، آرد... فرو نکنید. اگر پیمانه رو توی ظرف فرو کنید و باهاش مواد رو بردارید، مواد فشرده تر و بیشتر از حد نیاز در پیمانه قرار می گیره و اندازه گیری غیردقیق می شه.3. روی پیمانه رو با یک چاقو یا پالت صاف کنید. حالا مواد اندازه گیری شده رو در ظرف مورد نظر بریزید.
اندازه گیری مواد مرطوب و فشردهبرای موادی مثل کره، شکر قهوه ای، کره بادوم زمینی، نوتلا و ..... پیمانه مورد نظر رو انتخاب کرده، با قاشق از مواد برداشته و پیمانه رو پُر کنید، بعد روی مواد رو با پشت قاشق یا لیسک فشار بدید. مواد مرطوب باید بصورت فشرده اندازه گیری شن و پیمانه باید بصورت کامل پر شه. برای اندازه گیری ماست و خامه علاوه بر اینکه پشت قاشق یا لیسک مواد رو فشرده می کنید یک بار هم به آرومی پیمانه رو روی سطح کار ضربه بزنید تا اگر حبابی ایجاد شده از بین بره.
نکته: برای اندازه گیری مواد مرطوب چسبناک مثل عسل، پیمانه رو با روغن مایع کمی چرب و بعد اندازه گیری کنید.
اندازه گیری مایعات با پیمانه های اندازه گیری:استفاده از پیمانه های اندازه گیری برای مایعات (شیر، آب، روغن مایع...) از نظر حجمی مشکلی ایجاد نمی کنه و دقت لازمه رو داره، ولی از اونجائیکه این پیمانه ها طوری طراحی شدن که تا سر پیمانه باید کاملا پر شه، استفاده از اون برای مایعات می تونه مشکل باشه و بهتره از پارچ مدرج استفاده شه. ولی اگر به هر دلیلی تهیه پارچ براتون مقدور نیست، پیمانه ها رو روی میز کار بذارید، تا لبالب پُر کرده و با احتیاط به ظرف مورد نظر انتقال بدید.
تبدیل گرم به حجم:بهتره در منزل کلیه وسایل اندازه گیری شامل ترازو، پیمانه ها، قاشق ها و پارچ مدرج رو داشته باشید ولی اگر در موقعیتی ترازو در دسترس نداشتید و دستور مورد نظرتون بر اساس وزن (گرم) نوشته شده بود، می تونید به سادگی مواد رو تبدیل کنید. در مورد تبدیل گرم به حجم، در سایت های مختلف کمی اختلاف بین اعداد وجود داره. تبدیل های زیر از سایت هایی که شخصا به عنوان مرجع استفاده می کنم برداشته شده.
بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟